Led Zeppelin: Remasterizovani albumi i nove pesme

Svaki od prva tri remasterizovana albuma legendarnog britanskog sastava Led Zeppelin (Led Cepelin) biće propraćen dodatnim CD-om sa dosad neobjavljenim numerama, uključujući jednu od verzija hita "Whole Lotta Love", saopštili su članovi benda.

Tanjug
Pošaljite komentar
  1. @Miki naravno da jesu. Pritom ovi remasteri uopste nece biti u 5.1 audio zapisu. Dakle nije mi jasno, to je makar postao standard ako i kad radis "remasterovanje".

    Elem raduje me sto cemo cuti neke ne objavljenje rane radove, bez obzira na cinjenicu da je led zepp zaista "krao" puno od bluza i inace, ne umanjujem brilijantnost JP i JPJ da to upakuju (uostalom Jimmy mi je na listi fejv gitarista) ali ipak po meni je purple vise autorskiji bend vs zepp u to vreme. Naravno, ne postoji full autorski bend, sve su davno jos opevali mnogi pre bilo kog roka panka metala..., ipak ako si veliki navedi ciju si melodiju maznuo i slicno. Zato su zepovci imali dosta sudskih problema kasnije. Velicina i uticaj benda je istorijska. Ali malo, bar malo se ipak preteruje sa tim. Svakako bih volela da ih vidim opet uzivo. Tu se vidi ko sta ume :) sigurna sam da ce Pagey upakovati sve cakum pakum, on je pro do bola.
    (Maja M, 24. april 2014 11:05)

    # Link komentara

  2. Najbolji i najuticajniji bend ikada! Definitivno. Iako mi malo idu na zivce sva ta remasterovana izdanja, pa zar nije vec bio "remasters" cetvorostruki CD? Bolje da su izdali samo 3 CDa sa novim tj neobjavljenim materijalom.
    (DaLanik, 24. april 2014 08:45)

    # Link komentara

  3. Zar nisu već zilion puta remasterizovali svoje snimke? Snimili su četiri ipo dobra albuma, kao i Bitlsi, sve ostalo je magla i prepakivanje jednog istog.
    (Miki, 24. april 2014 06:47)

    # Link komentara

  4. LZ. Nema dalje.
     (Arminowski, 24. april 2014 02:43)

    # Link komentara

  5. Bice sigurno dosta zanimljivo preslusati ovaj album. Sto se tice naslove mala ispravka, led Zeppelin se izgovara led zepelin ne led cepelin.
    U zdravlje.
    (Going to California, 23. april 2014 23:25)

    # Link komentara

  6. ne bih da cepidlacim, ali bolje bi bilo da je u pitnju IV nego III ;) Ali, zaista, odlicna je vest!
     (blackdog, 23. april 2014 22:40)

    # Link komentara

  7. ako budu neki raniji radovi,u kombinaciji sa ovim,bice to ludilo bez povratka..
     (lemy, 23. april 2014 21:01)

    # Link komentara

  8. Najbolji i najuticajniji bend svih vremena.
     (Mumin, 23. april 2014 19:41)

    # Link komentara

  9. Najbolji bend svih vremena! Osnovali hard rock zajedno sa Deep Purple! Jedva cekam da cujem albume :)
     (Aleksa, 23. april 2014 19:36)

    # Link komentara