1. @gfdhgj, pa to obicne ljude drze pod kontrolom, da bi mafija lakse ubijala I sklanjala ko im smeta ili se usudi da nesto kaze.... to se menja samo na silu...manjina uteruje strah u kosti vecini.... a narod trpi....glup narod jbg
    (^_^, 10. mart 2024 22:14)

    # Link komentara

  2. (malina, 9. mart 2024 19:40)

    Ti si zensko, jedno je kad se ti lozis na opasno a drugo je kad se dečaci loze na opasno. Ti ces mozda za posledicu imati to da ces juriti za odredjenim tipovima muskaraca, decaci ce gledati da nekoga kinje, ponizavaju, matletiraju, opljackaju, ubodu ili upucaju. Ratovi od pre 30 godina nemaju nikakve veze sa danasnjom omladinom. Devedesetih smo sa 12 godina imali mozda jednog u odelenju koji se krio sa cigaretom, danas deca sa 12 godina uveliko koriste sinteticke droge, da ne napisem sta devojcice rade. Drzava pokazuje zapalnjujuci nivo nemara, omladina se truje, sa ekrana promocija nasilja, kriminala i prostitucije dok ispred osnovnih skola paradiraju dileri. Ako smo u stvarnosti imali tipove koji su leseve svojih zrtva uklanjali u masini za mlevenje mesa, ne vidim potrebu za snimanjem filmova i serija koje promovisu zlocin i nasilje.
    (hjgkj, 10. mart 2024 21:26)

    # Link komentara

  3. Sve je to ok ali prica ubijena zena i sl. ispricana i snimljena sto puta. Tako da nista novo.
    (Zoran, 9. mart 2024 21:03)

    # Link komentara

  4. Sa jedne strane imamo masovno oduzimanje oruzija u zemlji, dok sa druge strane kroz filomove i serije promovisemo nasilje, ubistva i oruzje.
    (gfdhgj, 9. mart 2024 18:03)

    Ja ne volim ovaj argument jer ja mnogo volim krimi filmove i misterije, ne volim samo nasilje ali takvi filmovi imaju takve scene i ljudi kao moja majka vecito govore kako je to bolesno, pogotovo za zenu da gleda takve stvari. Ja sam takve stvari ceo zivot gledala i nisam nasilna osoba, nikad nikoga nisam povredila, nemam nikakvo oruzje. Problem nisu filmovi i serije. Prvi problem je da smo drustvo koje je pre manje od 30 godina ratovalo i to je ostavilo lose posledice na drustvo. Drugi problem je jedan koj se desava sirom sveta (makar u razvijenim zemljama) da roditelji nece da vaspitaju decu, niko ne sme deci nista da kaze i zbog toga mnogi imaju probleme.
    (malina, 9. mart 2024 19:40)

    # Link komentara

  5. Sa jedne strane imamo masovno oduzimanje oruzija u zemlji, dok sa druge strane kroz filomove i serije promovisemo nasilje, ubistva i oruzje.
    (gfdhgj, 9. mart 2024 18:03)

    # Link komentara