Normalizovan saobraćaj na auto-putu BG-Niš

Saobraćaj na autoputu E-75, prema Nišu, kod Ražnja ponovo je uspostavljen i zasada se odvija krajnjom levom (brzom) saobraćajnom trakom.

Izvor: Beta, Tanjug
Podeli
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Saobraćaj na sve tri trake autoputa na ovoj deonici iz pravca Beograda ka Nišu je bio obustavljen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila kada je kamion koji se kretao iz Beograda ka Nišu sleteo sa autoputa kod Ražnja.

Nesreća se dogodila u 16:30 h a vozač kamiona, strani državljanin je lakše povredjen.

AMSS: Oprez zbog kiše i većih gužvi

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je vozače na moguću kišu i pljuskove sa grmljavinom, a usled toga i mokre i klizave kolovoze zbog čega bi trebalo da uspore i drže veće odstojanje od vozila. AMSS takođe podseća da se zbog kraja vikenda očekuje i veći priliv vozila i to najviše na prilazima većim gradovima.

"Savetujemo vozače da u slučajevima usporene vožnje na pojedinim deonicama imaju više strpljenja i tolerancije. Više pažnje potrebno je obratiti i na deonicama na kojima se izvode radovi", navodi AMSS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima, za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 20 minuta. Na teretnim terminalima u Batrovcima i Šidu čekanja su do 120 minuta.

Od sutra do 22. juna saniraće se raskrsnicau Batajnici od 8.00 do 18.00, a radovi će biti obeleženi adekvatnom signalizacijom.

Sutra počinju radovi u levoj traci deonice Severni bulevar - Trupale autoputa ka Nišu, na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, zbog čega će saobraća biti preusmeren u desnu traku u smeru Beograd-Niš.

Vozačima se savetuje oprez i na deonicam na kojima su u toku radovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 111 idi na stranu