Kitarović: Pozitivni signali iz BG

Ljubljana -- Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da iz Beograda ima "pozitivne signale" u vezi sa budućiim odnosima Srbije sa Hrvatskom.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Dragan dragan: Nikad srpsko stanovnistvo nije bilo vecina u Vukovaru. Provjeri statistike. Tipicne nebuloze kako bi se moglo dokazati pravo i legitimnost "srpskih operacija" u HR.
    (Penkala, 20. april 2015 13:48)

    # Link komentara

  2. Njoj i nije mesto u Moskvi. Cije rane se otvaraju u Vukovaru, ako je tamo nekada srpsko stanovnistvo bilo u vecini. Da li je moguce da je vec toliko puta uzgovorila rec odnosno ime Vojislava Seselja. Ona je samo bivsi sluzbenik NATO koji je kao nagradu dobio da bude namesnik-komesar u Hrvatskoj i nista vise.
     (dragan dragan, 20. april 2015 06:34)

    # Link komentara

  3. Meni je ona skroz ok. Za razliku od prethodnika nije lažnjak - Josipović je lažni levičar a GK nije lažni desničar. Jer, lepo se slaže sa četničkim vojvodom Tomom, Putin joj je dobar izgovor da ne prisustvuje proslavi 70 godina pobede nad fašizmom a fašisti su bili desničari koje su u WWII pobedili levičari, zalaže se za poštovanje zakona ali baš i ne ako su u pitanju Srbi koje su desničari, tj ustaše tamanile u Hrvatskoj tokom WWII, tako da je skroz ok - ne glumi nešto što nije.
     (Botovanje ludom radovanje, 20. april 2015 05:57)

    # Link komentara

  4. a sta bi ona i trazila u moskvi?hrvati su izgubili rat 45-te.
     (veca, 20. april 2015 05:49)

    # Link komentara

  5. "Kitarović je potvrdila da neće otići u Moskvu na rusku proslavu 70. godišnjice okončanja Drugog svetskog rata, navodeći da bi zbog sadašnje politike Vladimira Putina to bio pogrešni signal."
    - S obzirom da su se i Hrvati borili kod Staljingrada, na pogresnoj strani, neprisustvo na proslavi je vise nego prikladno.
    (Dragan, 20. april 2015 03:35)

    # Link komentara

  6. Kolinda a sta mislis kako je meni mrsko da pisem ovaj komentar latnicom posle svega sta ste uradili prvo u NDH pa ze vreme hrvatskog proleca i zakljucno sa devedesetim?
     (Kralj Ibi, 20. april 2015 02:18)

    # Link komentara

  7. cirilicno pismo otvara stare rane, a proslava zlocina(oluja) ne otvara? koliko je prsla ova zena..
     (sinisa, 20. april 2015 01:24)

    # Link komentara

  8. Upali migavac i obidji nas, molim te.
     (cofi95, 20. april 2015 01:12)

    # Link komentara