Godišnji izveštaj zaštitnika građana za 2014.

Godišnji izveštaj sadrži opšte i posebne ocene i podatke o poštovanju prava građana (pre svega ljudskih i manjinskih), podatke o uočenim nedostacima u radu organa vlasti, predloge za poboljšanje položaja građana u odnosu na organe vlasti i podatke o aktivnostima i troškovima Zaštitnika građana.

Pošaljite komentar
  1. Tragikomedija, nevidjena nikada i nigde, sa ovim botovima! Zaista ste grozni i da bi bili jos bolji, namazite jos koje kilo vazelina, lakse cete ulaziti aktuelnoj vlastii tamo gde vam je mesto i gde vam se svidja.
    (Svetlana Novak, 14. april 2015 16:39)

    # Link komentara

  2. Ovaj izveštaj ombudsmana liči na manifest DS-a, sve što je mogao da iskritikuje Janković je to i učinio.
    (Zed is dead, 17. mart 2015 23:48)

    # Link komentara

  3. Nista nadrealnije skoro nisam procitala. Ombudsman pod hitno da pocne da pise neki futuristicki roman. Ovo je bolje od Karl Sagana.
    (Nana NS, 17. mart 2015 18:41)

    # Link komentara

  4. Slazem se sa Jankovicem da stanje nije sjasno ali pitam se koja je to drzava u kojoj cvetaju ruze I ne postoje problemi pa da se svi kolektivno preselimo ? treba da se radi na otklanjanju problema I da svi kao drustvo budemo ukljuceni u to I da nam najzad krene na bolje.

    (Macak, 17. mart 2015 18:11)

    # Link komentara

  5. Janković očigledno želi publicitet i uspeo je u tome. Do skoro nismo ni znali ko je on i šta radi, a sad odjednom gotovo svakodnevno se pojavljuju njegove izjave u medijima. Stičem utisak da se on meša u politiku i priznao on to ili ne, štiti interese opozicije.
    (Cvetana Cvetić, 17. mart 2015 16:50)

    # Link komentara

  6. Volela bih da procitam izvestaje iz predhodnih godina ,berovatno staju na jedan papir A4 ,dvostrukim arsinima se vodis rodjace.
    (bilibi, 17. mart 2015 15:35)

    # Link komentara

  7. Ombudsman kao da se probudio iz zimskog sna otkako je došla nova vlast.Pre tog vremena nismo ga ni čuli ni videli.Ispada da je sve bilo savršeno u periodu prethodne vlasti.Ako je tako, zašto smo onda toliko "propali"?
    (PS, 16. mart 2015 22:57)

    # Link komentara

  8. Uhvatili ste se za ovaj izvestaj, a do juce niste ni znali ko je ovaj covek i sta radi zastitnik.
    (nikita43, 16. mart 2015 18:13)

    # Link komentara

  9. Zasto niko ne spominje koliko se poboljsao rad i koliko je prituzbi bilo ranijih godina. Jasno nam je da je uveden red u uprave razlicitih organa. Narravno, potrebno je vreme da bi se popravio nacin rada svakog organa, jer je ipak taj nemar godinama bio zastupljen u mnogo vecim kolicinama.
    (Ivanica, 16. mart 2015 16:51)

    # Link komentara