1. Loša karma, ili loše nasleđe, je svakako jedan od iskonskih problema koji muči čoveka. Rešenje je, ono što npr. Ceca NIJE uradila, odreći se starog nasledstva i početi ispočetka, mislim pre svega na imovinu. Ako je deda bio loš čovek, a nije bio loš prema meni - ja ga se ne bih odrekao, ali ga ne bih ni nasledio, kao ni njegovu imovinu.
    (RP, 26. januar 2015 09:00)

    # Link komentara

  2. Koliko li je samo takvih porodica u Nemackoj koje su vaspitavale svoju decu u duhu onoga, zasta se borio njihov deda. Zar treba da poverujemo da ih je mali broj?
    (Gile, 26. januar 2015 08:44)

    # Link komentara

  3. A kako bi bilo da ekipa iz vice.com prvo progugla malo o Rudolfu Hesu pre nego što objavi ovako nešto? Radi se o Hitlerovom zameniku koji je patio od više mentalnih poremećaja. Jedna od njegovih fiks - ideja je bila da ugovori mir sa Velikom Britanijom. Da bi to postigao, seo je u avion i iskočio padobranom iznad Škotske. Nikad neće biti jasno da li ga je lord Hamilton (inače rođak britanskog kralja) sa britanske strane i očekivao. Uglavnom, zarobljen je pre nego što je došao do lorda Hamiltona, koji se nakon što je priča izašla u javnost, žestoko ogradio od bilo kakvog kontakta sa Hesom. Dakle, od početka maja 1941 je Hes bio u zarobljeništvu. Logor je osnovan 10 juna 1940. Rudolf Hes jeste bio zlikovac, ali u vreme zločina je već bio u zarobljeništvu. Zbog toga je ceo tekst potpuni promašaj jer je Hes jedino osnovao logor, dok je za zločine u njemu bio odgovoran Himler. Bilo bi lepo da proverite podatke koje prenosite sa ovog sajta, jer sam primetio da su jako površni.
    (Limanac, 26. januar 2015 08:24)

    # Link komentara

  4. Rodbina se ne bira
    (darth vadar, 25. januar 2015 20:29)

    # Link komentara

  5. Ova je priča ogledalo Srbije i republike Srpske.
    (Beike, 25. januar 2015 15:27)

    # Link komentara

  6. Ajd malo pisite o ustaskom Ausvicu i unucima
    (seljadin, 25. januar 2015 14:22)

    # Link komentara

  7. Strasno, ne mogu zamisliti sta je ovaj covek pretrpeo zbog dedinih zlocina. Mislim da je skolski bastovan-bivski logoras Ausvica pogresio sto ga je pretukao (osim ako naravno Rajner nije nesto dobacivao bastovanu) jer Rajner Hes ne moze biti kriv za zlocine koje je pocinio njegov deda (iako naravno razumem i bastovanovu reakciju iako nije trebao tako uraditi).
    (tosa, 25. januar 2015 14:22)

    # Link komentara