Lavrov: EU bi da smeni ruski režim

Moskva -- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov smatra da sankcije Zapada upućene Rusiji imaju za cilj promenu vlasti u toj zemlji.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. ako su pametni, gradjani Rusije ce sami smeniti diktatora i njegovu kliku...
     (ns, 22. novembar 2014 21:54)

    # Link komentara

  2. Nego, koliko je pala rublja danas?
     (b, 22. novembar 2014 21:40)

    # Link komentara

  3. Шта има везе нисте богомдани. Зашто вам млади, способни беже из државе? Одете ви, остаје народ. Код вас један човек одлучује о свему. Где постоји факултет где се свезнајући људи школују? Зашто држите свој народ у страху од околине ?
     (dragan, 22. novembar 2014 21:35)

    # Link komentara

  4. Sta tu ima cudno?
    Pa narod Rusije ce ih sam srusiti, samo kad jos malo ogladni. Uvatila prpa za stolicama! Sta li ste ocekivali posle svega ovoga.
    (Mm, 22. novembar 2014 21:31)

    # Link komentara

  5. “Zapad ne želi da promeni rusku politiku, Zapad hoće da promeni režim u Rusiji, a niko to ne demantuje“, rekao je Lavrov, a prenosi RT.

    Господин Лавров, у сам центар као и увек! :-)
    (Бојан Илић, 22. novembar 2014 21:09)

    # Link komentara

  6. To znaju i ptice na grani - smjenjuju rezim koji je narod izabrao i postavljaju novi, marionetski. Nece oni vise da ratuju, nahuskaju unutra jedne na druge.
    (Staklorezac, 22. novembar 2014 20:32)

    # Link komentara

  7. Sigurno je koristio izraz "režim".
     (Surcinac, 22. novembar 2014 20:26)

    # Link komentara

  8. oni bi ako moze da dodje neko drugi na vlast,neko ko bi im sve Ruske firme prodao za dzabe.
    (1003, 22. novembar 2014 20:23)

    # Link komentara

  9. "i dodao da su Evropljani odlučili da igraju na sve ili ništa sa Rusijom ... mora da se shvati da to neće biti regularan biznis, kao što je nekada bilo"

    Dakle, Rusija je spremna na ekonomski rat sa EU. To će sigurno doprineti recesiji u EU. Baš da vidimo ko će duže da trpi, da li Rusi zbog Krima i Novorosije ili Španci, Portugalci, Grci, Italijani, Irci, Rumuni, Bugari i ostali koji ionako već grcaju zbog teritorijalne celovitosti Ukrajine.
    (samo da primetim, 22. novembar 2014 20:14)

    # Link komentara

  10. ovo je jasno od pocetka. posle snoudena, sirije i saveza sa kinom, bilo je jasno da ce zapad ici na destabilizaciju rusije
     (plying, 22. novembar 2014 20:10)

    # Link komentara

  11. Dobro jutro kolumbo! Ne treba njima Putin i Gazprom. Njima treba Jelcin i dozvola da iznose sve što žele iz ruske zemlje. Ukrajina je tu kolateralna šteta.
     (Srdan, 22. novembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  12. Nece vas ni EU ni NATO da rusi , vec ruski narod koji zivi pod boljsevickom KGB cizmom vec punih 97 godina , jos malo je stogodisnjica boljsevicke okupacije Rusije.

    Nije KGB bitangu Janukovicha srusila Amerika kako nam lazljiva boljsevicka propaganda prica vec ukrajinski narod na ulicama Kijeva, a zatim su na prvim sledecim demokratskim izborma gradjani sa preko 85% glasova izglasali evropske stranke u Ukrajini , dok KGB stranke i KGB agentura nije ni usla u parlament.

    Nisu Udbasku bitangu Slobodana Milosevica srusili Amerikanci , nego gradjani Srbije na ulici.

    Prema tome kao i obicno veciti portparol Kooperative Ozero KGB-a tovaris Lavrov kao po starom boljsevickom obicaju prica price o izdajnicima , stranoj pretnji, "ugrozenosti Rusije od nekakvih fasista" - dok na kraju price ispadose jedini fasisti - bolsjevicki komunisticki fasisti.

    Kooperativi Ozero KGB-a je bolje da vec od sutra ujutru razmisljaju sta ce i kako ce kad im ruski narod bude dosao na vrata.
    Jer nece moci da beze u ono boljsevicko naselje opasano bodljikavom zicom i cuvano od KGB vojske gde se nalaze najveci svetski diktatori i pljackasi svojih zemalja , gde se nalazi i KGB devocka Mirjana Markovic sa njenim prvim komsijom KGB bitangom Janukovichem, gde kuca kosta i do preko 100 miliona eura.

    Treba vec polako da razmisljaju o Sibiru ili lepsim destinacijama poput Kube ili Severne Koreje , naravno pod uslovom da ih ruski narod pusti da odu tek tako bez brijanja brkova.
    (Marija, 22. novembar 2014 19:44)

    # Link komentara

  13. To je nesto kao "regime change".
    (Runjocaveman, 22. novembar 2014 19:16)

    # Link komentara

  14. Interesantno je da sav ološ sveta, pre ili kasnije, počne da pati od manije gonjenja, uobražava (svetske) zavere protiv sebe, i dopušta (sebi) neviđenu drskost i bezobrazluk...
    Sva je sreća, da efekat bumeranga uvek ispravno deluje!
    Lavrov neka čuva prste.
    (Patak Dača, 22. novembar 2014 19:11)

    # Link komentara

  15. Nisu se zapadni vlastodrsci ni najmanje nadali da ce im sve ovo otici u pogresnom pravcu i da su se Rusi za ovo spremali od 46te. To je klasicna zapadnjacka obmana koja ce im doci glave, egoizam i arogancija. Ako nisi lopov, ne maltretiras druge i nemas para onda si glup. E objasnite to malo Rusima sad.
     (Zika, 22. novembar 2014 18:55)

    # Link komentara

  16. Sto vas pre smene bolje za ruske gradjane.
     (levac, 22. novembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  17. Potpuno si u pravu, a dok to zapadni fasisti shvate, bice im kasno, nadam se.
    (Kornjaca, 22. novembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  18. Tako je, i ne vidim u čemu je problem, Rusijom vlada post-boljševička, špijunsko-tajkunska mafija u direktnom kontinuitetu sa boljševičkim masovnim ubicama i dokle god takvi ljudi nisu tamo gde lopovi i ubice spadaju, pod zemljom ili iza rešetaka Rusija će biti stalna opasnost za civilizovani svet.
     (EU Citizen, 22. novembar 2014 18:20)

    # Link komentara

  19. Evo, Tadic im je slobodan. Posle neke oktobarske revolucije, koju bi inicirali u Rusiji, mogu da ga ustolice na mestu predsednika Rusije. Onako kako rade u Bosni, Hrvatskoj ili na KOSMET-u. Jednu drzavu su njegovi jurisnici unistili i doveli je do prosjackog stapa, verujem da bi mogli i Rusiju. Malo bi im vise vremena trebalo ali, s obzirom na svoje megalomanske prohteve i ogromne gladne oci, mislim da bi i nju oglodali i raznizali. Ali, samo pod jednim uslovom? Da u ekspeduju povedu celu politicku garnituru koja je 2000-te godine "spasavala" Srbiju iz ruku "Slobe Sadama".
    (Mladen Mladenovic, 22. novembar 2014 18:17)

    # Link komentara

  20. Nije ponovo preneta cela vest u celini. Rekao je covek da je zapad krenuo na sve ili nista sa Ukrajinom i da sada nema nazad.
    Nama je sve jasno u Srbiji, samo narod nije svestan koliko mudro igraju Rusi i koliko su ispred celog zapada. Misle 100 godina u napred. Zato i imaju toliku drzavu, najbogatiju na svetu i slobodu. Evropa je napravila veliki problem, a nama neka je Bog u pomoc sa pamecu.
     (Mika, 22. novembar 2014 18:09)

    # Link komentara

  21. Запад жели да скине Путина и тако да окупира Русију. Запад је изазвао револуције у Либији, Ираку, Сирији, Југославији и још у многим државама света и онда их окупирао. Западу треба веће богатство и зато изазива ратове широм света.
    (слоба српски херој, 22. novembar 2014 18:05)

    # Link komentara

  22. Da se vise ne lazemo.
    Neka ste im rekli, Lavrov.
    Treba njima jedan Staljin pa da Putina prave od blata.
    (marija, 22. novembar 2014 17:39)

    # Link komentara

  23. Rusiji bi samo bilo bolje kada bi vas promenili
    (Srbin, 22. novembar 2014 17:35)

    # Link komentara

  24. U civilizovanim zemljama, pa cak i kod nas, vlast se menja izborima na cetiri godine.
     (Manje od nule, 22. novembar 2014 17:30)

    # Link komentara