1. Pa što se nisi raspitao??? Fond za ravoj davao je kredite tako što platiš nekog da ti napravi bussines plan koji inače nema veze sa mozgom i sa stvarnošću ali ga pravi supruga lika koji je zaposlen u fondu. Akcija je koštala 10 do 30% novca koji se dobijao a kako su oni tvridli prijateljski deo novca je morao da ide u kasu stranke pa su cenu mogli da spuste samo malo. Poznajem ljude koji su na različite projekte povukili 3,4 kredita. Pa šta mislite, kako je Dinkić sve ove godine dobijao bilo koji glas? Nije ovaj narado 2 decenije bez mozga nego bez para!
    (adam, 31. jul 2014 21:12)

    # Link komentara

  2. Davne 2004. godine ugasen je Garancijski fond kao jos jedna institutcija Djindjiceve vlade. Veciti magistar Dinkic nije mogao da podnese cinjenicu da su ljudi znali mnogo o ekonomiji i pre njega i unistio je sve sto nije njegova zamisao i ideja. A zapravo on ni nema svojih zamisli ni ideja vec sprovodi ono sto mu neko drugi, mozda mama, kaze, I evo gde smo. Savet za borbu protiv korupcije tek sada izlazi sa ovom analizom. Kao da to nije svima bilo jasno odavno.
    Ja kao vlasnik malog a od ove godine mikro preduzeca kojeg uskoro vise nece ni biti, godinama sam pokusavala da dobijem kredit od Fonda za razvoj. Naravno bezuspesno jer nisam clan stranke, ni jedne i necu ni da budem. Ali moje necu me kosta da necu ni da budem u poslovnom smislu. Moja ideja o regionalnom razvoju macvanskog kraja sa plantaznom proizvodnjom bobicastog voca zavrsila je u tudjim rukama i zloupotrebljena je od strane nekog drzavnog cinovnika koji je istu plagirao i konkurisao kod IPa fondova.Za sebe licno. Ali je nisam vlasnik Beohemije.
    I taj veciti bezobrazluk drzavnik cinovnika. Daju kredite bez osnova, ne naplate ni 10% istih, sredstva obezbedjenja koje su davno proslavile Fikreta Abdica aktiviraju sa neverovatnim zakasnjenjem i onda jos cudnije povuku a da bi sebe koliko toliko zastititli zatraze misljenje Vlade. Koje naravno ne dobiju ali eto oni su se konsultovali. I cutanje Vlade shavtili kao odobravanje za svoj kriminalni postupak. Zaista zemlja cuda.
    (beogradjanka, 31. jul 2014 08:33)

    # Link komentara