Francuska: Mirni protesti za Gazu

Pariz -- Hiljade Francuza protestovalo u Parizu i još nekoliko gradova zbog izraelske ofanzive u Gazi, nakon što su se propalestinske demonstracije izrodile u nasilje.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Bilo bi glupo da je protest zabranila...PODRSKA PALESTINI!
     (Ana, 24. jul 2014 06:27)

    # Link komentara

  2. Danas (23.juli) u Siriji je ubijeno sestoro muslimanske dece. Zlocin su izvrsili muslimani. U Iraku je juce (22.jula) poginulo preko 100 civila, u bombaskim napadima koje su pocinili muslimani. To su vesti sa B92 sajta. U protekle tri godine u gradjanskom ratu u Siriji ubijeno je preko 170.000 ljudi a internet je preplavljen uzasnim snimcima egzekucija i mucenja koje, u Siriji, muslimani rade jedni drugima. Ne vredi nabrajati dalje, ovde su komentari ograniceni u kolicini teksta.

    Ni nasilne ni mirne demonstracije ne organizujete kada je rec o vasim sopstvenim zlocinima. Zato i ne cudi da u sukobima u Gazi ne vidite (ili se pravite da ne vidite) glavni zlocin, a to je sakrivanje hamasovskih terorista iza sopstvenih civila.

    Izrael je vrlo verovatno prekrsio u odredjenim slucajevima neke odredbe Zenevske konvencije, u pokusaju da se odbrani od raketa koje padaju na njegovu teritoriju. Ali glavni zlocin cine Palestinci, hamasovci, muslimani - nazovite ih kako hocete. I to dvostruki - prema svom narodu i prema drzavi Izrael koju raketiraju nasumicno. Hamas je izabrao ne samo rat nego i nacin na koji ce biti vodjen.
    (neko, 24. jul 2014 00:15)

    # Link komentara