Tabloidno uterivanje straha

Građanima Srbije se plasira da prava i autentična moć ne leži u zakonima i institucijama, već da je imaju oni koji su u stanju da od bilo koga za dan naprave superheroja ili najgoreg kriminalca - sve u zavisnosti od toga kakvi su njihovi trenutni interesi. Svako od nas samo za dan može da bude zaodenut u odelo heroja ili da bude izvrgnut ruglu kao "antiheroj nacije".

Tamara Skrozza
Pošaljite komentar
  1. Tako je to ne samo kod nas,vec i na Zapadu!Mediji kad nekoga krenu da razapinju..to rade na bas brutalan nacin!Neki ih koriste kao privatne zastupnike,najisplativije im!Siri je auditorijum u igri a i nema obicno odgovora!Jer ako se upustis u demanti,oni te docekaju pa te rascerece!Ostaje samo sud..Ali i tamo dok isteras svoju pravdu,prodje ti pola zivota..Pa zato neki kazu..ma pusti ih nek pisu,ne mogu im nista!Medjutim,toliko je toga bilo napisanog,ne dokazanog i ne procesuiranog..da im mnogi vise nista i ne veruju!Danas i kad objave da je neko umro,ne veruju dok ne provere u pogrebnom zavodu ili kod dobro obavestenog komsije!
    (satisfakcija, 14. april 2014 03:00)

    # Link komentara

  2. to je tacno sto govori gospodin Jankovic da policija ima ljude koji mogu otvoriti sve brave i vrata, tako da se ne primeti.
    (Mom bg, 11. april 2014 23:29)

    # Link komentara

  3. Ja bih u Srbiji uveo jednu obaveznu stvar kada se bilo kakav državni funkcioner obrati narodu preko medija - da prvo kaže jasno i glasno koliki mu je mesečni prihod iz budžeta, ali i sva dodatna primanja. Ovo je u normalnim zemljama krajnje neumesno, ali je Srbija krajnje nenormalna, patološka mafijaška zemlja. Ne verujem apsolutno ni u čije dobre namere, i za mene je svako javno lice u Srbiji prvo potencijalni član mafije, pa tek onda eventualno pošten čovek... mada ne verujem da ih još ima.
    (Silvester, 11. april 2014 22:11)

    # Link komentara

  4. jedini covek koga postujem i koji radi svoj posao u vlasti
    (informer, 9. april 2014 15:07)

    # Link komentara

  5. Covek je sve objasnio sta se desava u zemlji. Steta sto ovo nece smeti da se objavi i sto ljudi nece procitati.
    (miki, 9. april 2014 09:16)

    # Link komentara

  6. Odavno sam rekao stvaramo novog Slobu "Nosen na krilima naroda"
    (Sid, 8. april 2014 14:35)

    # Link komentara

  7. Odlična dijagnoza i opomena. Treba sačuvati i čitati za godinu, dve, pet da li se išta promenilo (na bolje?).
    (german, 8. april 2014 13:38)

    # Link komentara

  8. Sve ovo je tacno ali su tvoji rezultati u poslednjih 7 godina katastofalni a primas platu od 400000 din.
    (obican gradjanin, 8. april 2014 12:00)

    # Link komentara