Bez promene za regres i topli obrok

Beograd -- Premijer Mirko Cvetković ne veruje da će 1. januara početi isplate toplog obrika i regresa prema nedavno potpisanom proširenju Opšteg kolektivnog ugovora.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Svaki poslodavac je po zakonu obavezan da isplati zaposlenima i topli obrok i regres. Vladu na to pored zakona obavezuje i nedavno potpisani kolektivni ugovor. Sta reci o ljudima koji danas potpisu ugovor, a vec sutra pocinju da ga krse? Da li takvi licemerni i nemoralni ljudi mogu da obavljaju bilo kakav posao vezan za vladu i celu drzavnu upravu ili za privatno preduzetnistvo?
    (Statisticar, 3. decembar 2008 21:30)

    # Link komentara

  2. A za dnevnice i bonuse u JP ima sredstava?Sramota,prvo nasiroko pricaju o tome,a sad kao nema novaca
    (deki, 3. decembar 2008 20:55)

    # Link komentara

  3. Regres i topli obrok. O.k. mozda to i postoji negde na Zapadu ali ja nisam ni cuo ni video. Takodje ne znam da li neki privatnik obezbedjuje regres i topli obrok svojim radnicima. Dajte ljudima pristojne plate pa ce oni sami da imaju tople obroke kako zele. Takodje dajte im pristojne plate pa ce da kupe stan a ne da ga dobiju. Dosta vise sa tim komunistickim glupostima, to nas je samo upropastilo u svakom smislu, i moralno i finansijski.
    (Dragan, 3. decembar 2008 19:07)

    # Link komentara

  4. Zašto se donose zakoni i propisi koji nikoga ne obavezuju. Kome to odgovara i da li će neko nekada za to da odgovara. I u dečijem vrtiću se rade vrlo ozbiljni programi.
    (Vojislav, 3. decembar 2008 17:23)

    # Link komentara

  5. Ja radim kod privatnika 15 godina. Ne znam sta je topli obrok, da ne pričamo o regresu ili povećanju plata ..........
    (presretač, 3. decembar 2008 14:29)

    # Link komentara

  6. Sredstva za ove namene nisu obezbeđena, tako da ostaje pitanje za predsednika Republike Borisa Tadića zašto je prisustvovao u aprilu potpisivanju Opšteg kolektivnog ugovora i svesno doveo u zabludu više stotina hiljada radnika? Da pogodim?! Predizborni trik i još jedna prevara! Ako je i od predsednika (za kojeg sam glasala), mnogo je. Donela sam odluku - više ne izlazim na izbore od kojih samo političari imaju koristi.
    (Sladjana, 3. decembar 2008 13:29)

    # Link komentara