Najava novih terorističkih napada

Beograd, Berlin -- Nepoznata albanska grupa koja se naziva Armija republike Kosovo preuzela je odgovornost za bombaški napad na zgradu EU u Prištini i najavila napade protiv Srba.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Jesu li ovo teroristi ili ugnjetena manjina koji se bori za svoja prava? Dok su pucali po srbima nisu bili teroristi.
    Izvolite gospodo iz EU, upoznajte se malo bolje sa onima kojima ste napravili državu.
    (smile, 27. novembar 2008 15:02)

    # Link komentara

  2. Izgleda da je doslo vreme i da "Medjunarodna zajednica" vidi kako su se Albanci uvek borili za nezavisnost...
    (Svetislav L. Kovac, 27. novembar 2008 15:08)

    # Link komentara

  3. Ma nema nista od toga, samo dizu prasinu. Pa Albancima, a posebno njihovim sponzorima i savetnicima ne odgovara da u drzavi kojoj su dali nezavisnost (i za koju uveliko lobiraju) bude nasilja. To ce onda biti neuspeh USA i EU!!!
    Zamislite samo to - vi im date nezavisnost protivno medjunarodnom pravu, izblamirate se i istrosite finansirajuci ekonomski oporavak a oni pobiju manjine i napadaju Eulex!!!
    Ne izgleda dobro, zar ne?
    (Kondoliza, 27. novembar 2008 15:34)

    # Link komentara

  4. Da li se oni bore nezavisno Kosovo ili Srpske glave? Strašne su ove izjave u 21-vom veku!
    (Mirra, 27. novembar 2008 16:12)

    # Link komentara

  5. Malo su zakasnili sa preuzimanjem odgovornosti. Bruka je pukla, Nemci se zaigrali, pa sad Kosovska "sluzba" spinuje. Bas sam se nasmejao.
    (evita, 27. novembar 2008 18:35)

    # Link komentara

  6. Gluposti...
    Da su oni stvarno odgovorni za to, objavili bi istog dana, jer poenta bi u tom slučaju i bila da Srbi što pre saznaju ko stoji iza napada...
    Ovako, to izgleda smešno...
    Ili je neko dobio nalog da spere ljagu sa Nemaca (što je imajući u vidu da se radi o Nemcima, jako malo verovatno, a uz to i malo kasno), ili je ovo nešto poput "hakerskih" napada na "neprobojne" web strane pravoslavne bogomolje - dakle NIŠTA...
    (gpob, 27. novembar 2008 23:56)

    # Link komentara

  7. trejsovanje mejlova je veoma jednostavan postupak- ukoliko nadlezni mogu da pristupe racunarima, lako je utvrditi sa kog je posat inicijalan mejl. tezi deo predstavljaju diplomatske igrice koje proishode iz toga, dvostruki standardi, licemerje i arogancija medjunarodnih glavonja, tako da, sve i ako se utvrdi da su gorepomenuti agenti slali gorepomenute mejlove, od toga nece biti nista - kao i u 100% dosadasnjih slucajeva...tamna je noc...
    (silenus martin, 28. novembar 2008 13:40)

    # Link komentara