Blokada Skupštine nakon ostavke

Beograd -- Nakon što je Vlada saopštila da će analizirati primanja rukovodstva javnih preduzeća, poslanici opozicije u Skupštine navode da su nezadovoljni tim odgovorom.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Samo nemojte, molim vas, da mi ovi iz DSS-a ili NS-a pricaju o postenju!!! Mislim, 'oce li onaj Velja nesto da mi prica, a sam je skrivao ugovor o koncesiji, o Sarancicu i da ne pricam, a ima ih jos.
    Ali kad vidim ovog Aligrudica, onda mi je jasno zasto je "Kosovo Srbija".
    (Marko, 26. novembar 2008 15:38)

    # Link komentara

  2. Potrebno je i "analizirati" plate rukovodioca Javnih agencija osnovane na osnovu Zakona o javnim agencijama (znači, ne samo Javna preduzeća)!
    (Giant, 26. novembar 2008 16:03)

    # Link komentara

  3. Postovani Poslanici Bilo bi bolje da radite vas posao i da donosite zakone a ne da se igrate sa parlamentom ! Mislim da bi trebalo osbiljno preispitati vasu odgovornost, po meni je mala razlika izmedju onog koji se bavi malverzacijama i onaj koji prima platu a ne radi !
    (dragan, 26. novembar 2008 16:05)

    # Link komentara

  4. Slažem se ja da treba da se istraži šta rade političari i njihovi mezimci po upravnim odborima. Samo bih voleo da se u istragu uključe i mezimci DSS-a, NS-a i drugih koji su do juče bili u vlasti... Zafalilo bi nam zatvora za sve te upravne odbore, što sadašnje, što bivše...
    (kartmen, 26. novembar 2008 16:05)

    # Link komentara

  5. Dragi poslanici iz opozicionih stranaka, nemojte izigravati andjelcice! Ni vase plate, a pogotovo putni troskovi i ostalo nisu bas u redu. Vama je svaki povod dobar da ne radite i da krenete u tra-la-la. Kad biste vise radili i donosili neophodne zakone, situacuja bi se u nekim stvarima popravila. A sta tek reci za DSS i NS koji su do juce bili na vlasti, a sad se prave kao da oni pojma ni o cemu nemaju. Najsmesnije od svega je kad se javi V. Ilic nakon svega sto nam je on priredio zajedno sa njegovim kadrovima.
    (Lily, 26. novembar 2008 16:07)

    # Link komentara

  6. Ovi stvarno nemaju meru kad kritikuju. I pricaju nevidjene gluposti - "cela Vlada treba da podnese ostavku" - pazi da nece. Ono sto Vlada treba da uradi je da raskrinka DSS i NS, je nije u redu da kadrove iz svojih stranaka, i to uspesne, Knezevica i Krista, sama napada, a prepusta opoziciji da ih razapinje, dok kadrovi iz prethodne Vlada koji su najveci lopovi do sada uzivaju u poharanom plenu. Od nas su krali.
    (Nikola, 26. novembar 2008 16:09)

    # Link komentara

  7. Kad vidim ovog Aligrudica kako poziva na odgovornost bilo koga, pozelenim od muke. Gospodo iz Dss-a, niste vise vazni, nikada niste ni bili, samo vas je sreca pogledala da sa par mandata vodite zemlju. Nema vise, gotovo.
    (Andrej77, 26. novembar 2008 16:10)

    # Link komentara

  8. E stvarno mi je muka od ove srpske "opozicije". Jedino gore od njih kao opozicija su oni na vlasti. Pa kako smeju da pricaju nesto o odgovornosti i lopovluku kada se ne zna broja njihovih clanova koji su se posteno nakrali u mandatima dok su oni bili na vlasti.
    Nije da su DS i G17+ nesto preposteni ali su mala deca prema ovima koji ih sada optuzuju i koce ovu zemlju da korakne samo malo napred. Treba lepo sve njih strpati u zatvor na 20+ godina pa da konacno nesto krene da se radi u ovoj zemlji.
    (sasha, 26. novembar 2008 16:28)

    # Link komentara

  9. "Vlada koja je nesposobna da reši bilo koji državni problem, a produkuje afere i krize, treba da ode", rekao je Aligrudić novinarima u Skupštini Srbije".

    Ovaj se tek probudio izgleda, TA Vlada (biv. večitog premijera VdrK) i jeste pala!
    (bezimena, 26. novembar 2008 16:50)

    # Link komentara

  10. Truli kompromis vladajuce koalicije pocinje da im se obija o glavu!
    Iako je primio nepristojno ( u najmanju ruku) visok bonus, jos uvek nije jasno da li se gospodin Kristo ogresio o zakon! Ako nije, sve mi se cini da je tako, odgovorni su ljudi iz UO koji su takve bonuse odobrili.
    Nakaradni populizam, bez uporista u Zakonu, ce dovesti do toga da tuzno neelokventni radikal Todorovic, uz sasluzenje klinicki mrtvih narodnjaka, smeni i direktora npr. Filharmonije, jer, zaboga, ima mindjusu i satiranu kosu. Elem, to se kosi sa nacionalnim svetonazorom i osecanjem za pristojnost prosecnog radikala, btw. navucenog na Granda maskarade.
    I kud ces jaci razlog!
    Najveci srpski domacin, i sire, Velimir Ilic, iako se jos nije stisala bura oko plate skretnicara Sarancica, a o Jocicu da ne pricam, baca drvlje i kamenje na Krista.
    Tu je i blazeno pospani Kostunica, koji je, u neznanju, omogucio svojoj partijskoj bratiji na KiM da primaju po desetak plata mesecno. Racunam i one kosovske, kojih se nisu gadili. A, tek humanitarna pomoc, deljena po cuvenom Superhik modelu!
    Da Srbi imaju kratko pamcenje - imaju!
    Ali bas toliko...
    (Costacurta, 26. novembar 2008 17:00)

    # Link komentara

  11. Pa, kako neko ko je iz DSS-a i NS moze da se usudi da nesto spocitava ovoja vladi. Pa najvece pronevere su se desavali za vreme njihovig mandata. Jel moguce da ih niko od novinara ne zaustavi i kaze alo... pa loncar, sarancic,gospodin putevi srbije itd. svi onu su u aferama do guse! i sta kaze Aligrudic preispitace odgovornost njihovog clana, ali vlada je odgovorna ako je krao.hahaha neverovatno da ovakve stavri u Srbiji jos uvek prolaze. Nivo nepismenosti i zatupljenosti naseg drustva je strasna...
    (licemerje, 27. novembar 2008 00:29)

    # Link komentara