Tadić: Koridor 10 prioritet

Preševo -- Predsednik Srbije Boris Tadić i ministri Ivica Dačić i Milutin Mrkonjić obišli su radove na izgradnji autoputa do makedonske granice.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
  1. RAVNICA do RAVNICE...kuda god da pogledam RAVNO...da li to bilo u Vojvodini ili na Jugu...a mi NESPOSOBNI da napravimo seoski put, kamo li Autoput. Neka nasi politicari pogledaju Sloveniju ili Hrvatsku...izbusise grdna brda i stene i napravise najmoderniji AUTOPUT i TUNELI koji sam do sada video po EVROPI. I to u najkracem roku.

    Ako nismo sposobni, dajte bre drugima na koncesiju neka rade i zarade.
    (Boban_SG_CH, 29. jul 2008 14:54)

    # Link komentara

  2. kasno smo se setili
    (nebojsa, 29. jul 2008 16:05)

    # Link komentara

  3. Samo napred. Nevernih toma nikada nije falilo niti će ikada biti zadovoljni. Autoputevi su neophodni i nama i onima koji bi kroz Srbiju da prolaze, a takođe su i stvar prestiža.
    (Mladen Simić, 29. jul 2008 19:36)

    # Link komentara

  4. Ne treba omalozavati autoput koji treba da se pravi na jugu. Jug Srbije je sve osim ravnice. Nemojmo potcenjivati sami sebe. Mozete da pricate sta hocete, ali sam siguran da ce ova zemlja krenuti u jos brzi razvoj i da ce za cetiri godine stvari delovati daleko bolje nego danas. Inace, onaj ko je putovao u Grcku godinama kao sto ja jesam, odlicno moze da vidi da na oko Grcka vise nije mnogo ispred nas, a o tome kakva je razlika bila pre 10-15 godina necu ni da pricam. Svaka cast Sloveniji, mi mozemo mnogo bolje, ali je ocigledno da i ovako idemo napred.
    (batery, 29. jul 2008 20:35)

    # Link komentara

  5. Ma samo neka nesto rade ma sta bilo, putevi nam svima trebaju, e sad to sto to nasi presljampavo sta da radimo kad smo takvi. Ja sam bio odusevljen pre nekoliko godina kad sam prolazio kroz Madjarsku pa po boji asfalta vidim da je tu nekad bila rupa koju su oni kulturno isekli i popunili tako da se uopste ne oseca razlika kada se predje vozilom preko iste. A nasi kad to urade, izgleda kao da si naleteo na rupu, nema ama bas nikakve razlike.
    Drugo nas nazovi auto put, koji je jako izraubovan je TITO uradio, mi tu nismo ni rupu jednu zakrpili, ali ni TITO nije mogao da ga napravi da sluzi sto godina....
    Jako tuzno.... Mnogo vise novca treba za putnu infrastrukturu ako Srbija misli da se razvija, to je kljucna tacka.
    Hrvati prave ekstra puteve, Madjari i Bugari isto, mi smo jedino trenutno bolji od makedonaca, ali nesto mi nije bas pohvalno da se sa njima odmeravamo... Nadam se da cemo se i mi jednom opametiti i da ce svako odgovarati za svoj rad i svoje postupke, pa ko uradi los put neka posle odgovara.
    Ono sto mi se svidja ovde je to sto je Mrkonjic na celu ministarstva za kapitalne investicije ili kako vec. On je jako strucan covek, bez obzira sto je mozda u losoj partiji, ali ne zaboravite da je on dugo godina radio u CIPu koji ni dan danas nije losa firma. On je covek inzinjer, nije foteljas, on obilazi kritikuje, psuje, a to treba nasem coveku, on zna mentalitet naseg radnika i zato se tako i ponasa, nadamo se da ce to doneti rezultate.
    (marko, 29. jul 2008 22:32)

    # Link komentara