Rasprava o vladi

Beograd -- Šefovi opozicionih poslaničkih grupa u Skupštini Srbije osporavaju predlog nove vlade, koji je izneo mandatar Mirko Cvetković.

Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Мислим да би садашња влада требала да Србију, како да кажем, врати на земљу. Јер оно што се дешавало месецима уназад почело је да личи на лет изнад кукавичјег гнезда...због оних који су слуђивали овај народ. Али, као да су, не знам, предрамили...И нормалност опет у овој земљи има шансу. Тј. живот. Па, родило се, ваљда ће га љуљати...
    (Мина, 7. jul 2008 13:32)

    # Link komentara

  2. " "Šta je dalja borba za očuvanje Kosova u sastavu Srbije - da li je to rat? Kako će svet da nam veruje da mi želimo da Kosovo i Metohija bude u sastavu ako nam je poslednja odbrana to što kažemo da nećemo priznati nezavisnost", kazao je šef poslaničke grupe radikala."
    Znači, treba da zapretimo ratom da bi nas shvatili ozbiljno. Sećam se 1999. kako su nas "ozbiljno shvatili" i kako smo sačuvali Kosovo!
    (Srki, 7. jul 2008 13:59)

    # Link komentara

  3. Aligrudić kaže da Cvetković nema političkog autoriteta.Ako je Koštunica mogao sa 10% podrške birača da bude premijer, valjda će se nekako snaći i Cvetković.
    (Figaro, 7. jul 2008 14:15)

    # Link komentara

  4. Kako je krenulo, pravićemo mi Koštunjavog od blata.
    Ali dobro, pošteno je da novoj vladi damo bar 100 dana pre nego što počnemo sa kritikama. Nadam se da će ispuniti dva osnovna cilja
    1.Očuvanje Kosova
    2.Približavanje EU.
    Želim im sreću, mada, hladno mi je oko srca
    (Nikola Rasic, 7. jul 2008 14:41)

    # Link komentara

  5. "Komentarišući deo ekspozea u kojem se govori o Kosovu, Nikolić je kazao da se iz toga ne vidi šta će vlada učiniti kako ne bi došlo do priznanja nezavisnosti Kosova. " Da li g. Nikolic zivi u Terabitiji ili Neverland-u... nije obavesten? Najveci igraci su vec priznali Kosovo. To sto ga on ne priznaje moze da okaci o klin, ili pak da preti ratom, sto uvek ima prodju u zatucanom delu puka.
    (blagomeni, 7. jul 2008 17:21)

    # Link komentara

  6. Termin "očuvati" ne stoji jer se može "očuvati" samo nešto nad čim se vlast ima. Nad KIM Srbija nema vlast od 1999.godine pa bi ispravno bilo reći: "vraćanje KIM" u sastav Srbije. Ali, to je utopija!
    (bezimena, 7. jul 2008 17:55)

    # Link komentara

  7. Meni se vlada sa SPS, ne dopada i smatram to sramotom Srbije. Medjutim tu se ništa ne može. Srbija je tako glasala da ni u kojoj varijanti nje mogla da se sastavi normalna vlada. Tako sada u skupštini imamo situaciju da se ne zna ko je gori "pozicija" ili opozicija. Gore od svega toga je što se u skupštini nalazi i dalje Tomislav Nikolić, mrzovoljni profiter na politici, sramota srpske političke scene.
    (Milko, 7. jul 2008 19:17)

    # Link komentara

  8. Prosla vlada je imala Velju za koga je pevala Ceca. Ova vlada ima Palmu za koga peva Seka. Sve ce biti isto samo Slobe nema!
    (pevac, 7. jul 2008 19:47)

    # Link komentara

  9. Smesno da smesnije ne moze biti....ima li kraja ljudskoj gluposti?Ko jos moze da veruje vladi sa socijalistima?Ko jos moze da kaze za DS da je demokratska?Moze sve da se uradi,samo da je obostran finansijski interes....glavu u pesak!!!!!
    (aleksandar, 7. jul 2008 22:30)

    # Link komentara