DSS i SRS očekivali odluku SPS-a

Beograd -- Nakon odluke koalicije oko SPS-a o prekidu pregovora o vladi sa radikalima i narodnjacima, u tim strankama kažu da je takva odluka bila očekivana.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Super, ovi odose u opoziciju!
    (markoni, 21. jun 2008 20:04)

    # Link komentara

  2. Baš je lepo videti DSS kako priča o neprincipijelnoj protivprirodnoj koaliciji, a zaboravljaju koliko je "prirodna" njihova koalicija sa radikalima, da su oni sami tokom formiranja prošle vlade koketirali sa DS i radikalima istovremeno, postavili Nikolića za predsednika skupštine i onda ga principijelno smenili dva dana kasnije. Ko o čemu...
    (Boban, 21. jun 2008 20:06)

    # Link komentara

  3. Sve je u redu samo mi je velje zao.On je planirao to asfaltiranje da razradjuje i u sledecem mandatu ali mrska koalicija oko DS a pomrsise konce.Sta ce sad da radi?Odgovarati nece jer ima imunitet kao i najbolji mu drugar.Da se vrati u Cacak pa da radi na lokalu nije vise tako interesantno.Cela Srbija je bila njegova sva krizna zarista gde se gradi i asfaltira, a sada samo Cacak.Tuzan kraj tuzne karijere jos tuznijeg lika.A i njegovog najboljeg druga k dr v.
    (stoma, 21. jun 2008 20:08)

    # Link komentara

  4. Sve mogu da razumem, ali kad Velimir Ilic pocne da mi prica kako nece biti investicija i o stagnaciji, on koji je imao najvise afera i propustenih projekata u proteklih 4 godine koliko je ministar, onda stvarno nemam sta vise da komentarisem...
    (Marko, 21. jun 2008 20:14)

    # Link komentara

  5. Pa DSS je igrao identicnu igru pre godinu dana,odkud im obraza da se zale,a tek koliko su Radikali pljuvali Kostunicu,a sad se "kunu" u njega...
    (Razum, 21. jun 2008 20:19)

    # Link komentara

  6. E bre Tomo.. Tomo.... pa kad te isti koji te postavise za Predsednika Skupstine skinuse posle dva dana, dao si celoj Srbiji rec da za tebe taj licemer vise ne postoji nasta je on samo klimao glavom i drsko se smejao... Ja ne razumem kako si i pored svega sto se desilo i sto si rekao, opet hteo da sa njim gradis neku novu Srbiju... Zaista mi nisi jasan.....
    (OKANO, 21. jun 2008 20:29)

    # Link komentara

  7. "Vlade koje se prave na tajnim sastancima i pod uticajem tajkuna i stranih ambasadora neće ništa dobro doneti Srbiji", kaže Mladenović. NEVEROVATNO je koliko je licemerja u politici DSS! Na svu sreću, to čak i njihovi birači vide. DSS, kao ekskluzivni pravni zastupnik Miškovića, Hamovića, Lazarevića i drugih u Srbiji, nema prava ni da progovori! Pa ko je dilovao akcije "C marketa" u svom kabinetu, ako ne Koštunica lično?! A o izjavi Velje Ilića da je koalicija SPS - DS "neprirodna" nemam šta da kažem. Prvo, zato što je to tačno; drugo, zato što je koalicija DSS - SRS sasvim prirodna. Ajmo, ajde, DSS ispod cenzusa!!!
    (Lazar, 21. jun 2008 20:34)

    # Link komentara

  8. ""Ovo je koalicija protiv SRS, ovog puta i protiv DSS-a. Svaki put kada se protiv nas pravi koalicija pravi se, ustvari, protiv Srbije", kazao je on, komentarišući najavu početka razgovora o proevropskoj vladi. "

    Država, to sam JA - rekao je jednom neko...

    Srećom, ti Tomo nisi Srbija, ti si samo jedan uspešan gubitnik...
    (sumorni, 21. jun 2008 20:41)

    # Link komentara

  9. Dokle više to da su svi protiv Vas, dokle više da smo mi koji drugačije mislimo izdajnici ovog naroda i zemlje...? Da li ste se možda zapitali da li ste možda Vi ti koji su loši? Vi ste nosili oružje, vi ste ti koji su zvali u ratove, vi ste ti koji hoće ratove. DOSTA VIŠE!
    (Green Dragon, 21. jun 2008 21:08)

    # Link komentara

  10. E bas mi je drago :) :) :)
    (Silvija, 21. jun 2008 21:17)

    # Link komentara

  11. Joj, sto je kiselo ovo grozdje... hihi!
    (kolektivno samoubistvo kao resenje, 21. jun 2008 21:50)

    # Link komentara

  12. Hajde da kažemo OK, Tadić će sastaviti vladu ali me interesuje da li taj Dačić ima morala pa da kaže ko je i na koji način dočekao Miloševićev kovčeg iz Haga?! To je dokaz da je politika prljava igra. ... SPS nakon ovog ne može da pogleda svoje glasace u oci, a dobro znamo da je LDP osvojio njihov broj mandata da niko ne bi imao nikakvu želju da priča sa Dačićem i on bi bio svrstan u koš antireformskih, nazadnih i nacionalističkih snaga. SRAMOTA DAČIĆU, SRAMOTA!
    (Bogdan, 21. jun 2008 21:52)

    # Link komentara

  13. Kalimero se opet zali: "Pa to je nepravda!"

    Problem je sto te niko ne voli Kalimero, dosadan si.
    (sasa, 21. jun 2008 22:21)

    # Link komentara

  14. Bravo Andreja!
    Danas idete u opoziciju a sutra u zaborav gde vam je i mesto. DSS je nesto najgore sto se deilo u Srbiji u proteklih 20 godina. Nemate nikakav kredibilitet, sa kim god ste bili u koaliciji to se raspalo, izgubili ste teritorije ( SRJ i Kosovo ) dok je Kostunica bio na celu drzave, niko u svetu nece da razgovara sa vama.... pola stranke vam glasa za Tadica, a vi idete sa Nikolicem u koaliciju na kraju. Kakvi likovi, vi jedino mozete da vodite politiku u kafani, a ne u skupstini. Nije ni cudo sto vas jedino Velja Ilic razume.
    Na sledecim izborima cete dobito NULA glasova, jer verovatno necete ni postojati kao stranka.
    Prevaranti jedni, Srbija je izgubila dragoceno vreme sa vama i vasim NESPOSOBNIM vodjom stranke Vojislavom Kostunicom.
    Zivela Srbija!!!!!!!
    (Nesa, 21. jun 2008 22:39)

    # Link komentara

  15. Ovo je verovatno bilo dogovoreno i pre izbora. Nije bez razloga jedan od političara napominjao u svojim nastupima da je "očajnički potez" to što SRS i DSS pokušavaju da naprave većinu u budućem parlamentu, a samim tim i novu vladu. Iskreno se nadam da na sledećim izborima neće biti dozvoljeno učešće koalicijama, nego strankama, a da one stranke koje pređu cenzus i uđu u parlament, tada formiraju koalicije za parlamentarnu većinu. Ovako, ispada da oni minorni trguju i odlučuju. Iskreno se nadam da će neke stranke tada i nestati sa srpske političke scene, već dugo predstavljaju samo lošu ikebanu i ništa drugo.
    (Goran, 22. jun 2008 00:18)

    # Link komentara

  16. Dovidjenja Kostunici, Zivela Srbija!
    (legalista, 22. jun 2008 00:33)

    # Link komentara

  17. Gospoda iz paklene koalicije su se preracunali - SPS nije sam vec je to takodje koalicija stranaka.
    Otkuda im pravo da prozivaju iskljucivo SPS za neuspeh - da je samo do SPS-a pa oni bi odavno vec postigli dogovor.
    A gospoda iz SPS-a neka paze sledeci put sa kim ce u koaliciju.
    (Sad but .....ok!, 22. jun 2008 00:58)

    # Link komentara

  18. Pardon, Velja nije hteo kako kazes samo Srbiju da asfaltira u buducem mandatu. On se malo zaneo - hteo je da zabetonira buducnost Srbije. Eh, sta sve covek moze kad je posvecen svom poslu....
    Mesalica i dalje radi ali ne znam gde ce da izruci sadrzaj. Mozda bi mogao da se prijavi za Kucu Snova.

    Pozdrav!
    (Putar, 22. jun 2008 01:05)

    # Link komentara

  19. Slusam ove narodnjake, radikale DSS- ovce, kako su oni Srbija, kako su svi protiv njih, kako su oni koji su protiv njih izdajnici, pa se prisetih ( imam dovoljno godina da to znam ) komunisticke retorike i, gle cuda, da li se to meni prividja, pa govorancija je slicna, parole, demagogija, osude. Da niste vi gospodo zastitnici Srbije malo pogresili stranu, nesto mi cudno zvucite!
    (Zeljko, 22. jun 2008 01:15)

    # Link komentara

  20. Dve su tu izjave i odvratne i opasne u isto vreme: prvo, da je "propala nacionalna vlada". Zašto bi sve što radikali i dSS-ovci prave bilo nacionalno, a sve drugo - valjda protiv nacije? Druga opasna izjava je da je ovo "vlada protiv Srbije". Opasno je i nedopustivo tolerisati građ. tehničaru iz Kragujevca da određuje šta je ZA, a šta PROTIV Srbije. Pa nije Srbija spala na to da bude njegova prćija?!!!
    (Milenko, 22. jun 2008 01:18)

    # Link komentara

  21. Čitam komentare čelnika DSS/NS/SRS-a i sve mi nešto toplo oko srca :>

    Bravo Tadiću! :)
    (sadista, 22. jun 2008 01:20)

    # Link komentara

  22. Konačno! Ovi rigidni odlaze u prošlost! Koštunjavi neće više biti dosadan ko kratko ćebe! Neće više ukidati, osuđivati, zabranjivati, praviti akcione planove - šta već sve nije radio. A mi nećemo morati više da slušamo ni njegovog eksponenta Mladenka Andrejevića (he he). Od ovog kolača njemu neće pripasti ništa! Hvala Bogu! Sam je sebi dosadio pričajući ono u šta ni sam ne veruje. A radikali? Hm, pa kad bi rasterali nacističke vaške u svojim redovima, ličili bi na republikance. To bi bila podnošljiva opcija u političkom životu jedne zajednice. Ovako... Priželjkujem još jedne izbore da ih svedemo na 20-ak poslanika, pa polako do nule...
    (m, 22. jun 2008 01:35)

    # Link komentara

  23. Cekao sam ovaj dan osam godina!
    Zbogom Ilicu mr Veljo, zbogom Kostunice dr Vojislave, ne brinite za Srbiju :)
    (Nikola, 22. jun 2008 09:02)

    # Link komentara

  24. Pitam se samo hoce li DSS/NS i SRS da prave vladu u senci? Ja mislim da hoce, BIA ce im pomoci da vladaju iz senke.
    (Sasa, 22. jun 2008 11:45)

    # Link komentara