1. @Conte Leone
    Da smo poglavlja zatvorili ranije, ne bi ni mogli da dodaju anekse.
    Ako je problem KiM, zašto bar nismo zatvorili ostala za ovih 20-ak godina?
    (Možda ima nešto i do nas, 11. februar 2024 10:20)

    # Link komentara

  2. ja ne razumem zasta mi imamo skupstinu. zasto skupstina ne donese neki pravni akt da spreci vise blamiranje. nek proglase da su albanci pocinili genocid nad srbima. takodje i zabranu bilo kakvog priznanja kosova. pa da krenemo i tako i da se ponasamo...
    (mirko sv, 3. februar 2024 15:53)

    # Link komentara

  3. Referendum o pristupanju EU. Beskonačne "dopune" uslova su na ivici pristojnosti.
    (Neron, 3. februar 2024 15:26)

    # Link komentara

  4. To poglavlje do sada verovatno ima pedesetak aneksa i izmena u odnosu na ono sto nam je predato u pristupnim zahtevima. Sve manje Srbija ima suvereniteta na svojoj teritoriji AP KiM, naseg naroda tamo sve manje, ako Srbija i narod nemaju resenje kako da zastite preostalo ugrozeno stanovnistvo, dugorocno, ne treba ga zrtvovati, na kraju ce onaj deo koji ce sam pobeci sa psihickim problemima bice mnogo teze integrisati u centralnu Srbiju.
    (Conte Leone, 3. februar 2024 15:00)

    # Link komentara

  5. Lep se zagvaliti EU, I zatvoriti pregovore koni se menjaju u hodu, naprosto neprihvatljivo.
    (sad, 3. februar 2024 14:46)

    # Link komentara

  6. Reci mi da ne zelis Srbiju u EU, a da mi ne kazes da ne zelis Srbiju u EU. Znaci, moramo da ispunimo obaveze iz sporazuma koji nismo ni potpisali, ali zato njihovi teroristicki ljubimci iz OVK ne moraju da sprovedu sporazum koji su potpisali pre 10 godina jer "nije u skladu sa njihovim Ustavom"? Dokle vise da trpimo ova ponizenja? KiM je Srbija, EU nije organizacija kojoj treba da tezimo. REFERENDUM! Krajnje je vreme.
    (Arthur Dent, 3. februar 2024 14:09)

    # Link komentara