1. Dajte neke solidne dokaze o pokradenim izborima. Trampovci prate Trampovu tracarsku politiku - brbljaj o necemu dok ne postane istina. Uf, sad kad popijem tonu minusa i odgovora s "jakim" dokazima o kradji. Smesni ste, sve sa vasim miljenikom na celu.

    Drugo, Tramp ne treba da zaboravi da je taj sistem isti taj ciji je predsednik bio cetiri godine. Sto ga nije promenio? Ako nije mogao, onda treba da zna da je taj isti sistem (iz nekog razloga) postavio i njega na celo drzave pre cetiri godine. Ne ponovilo se i odlazi vise, a republikance treba da je sramota sto su podrzavali ovakvog nepismenog i neotesanog kandidata. Mrlja na partiju! Sramota! Nikad nisam bio ni za demokrate ni za republikance, mislim da je njihova agresivna spoljna politika slicna ko god da je na vlasti tamo, ali posle Trampa ne bih podrzavao republikance ni da mi plate. Dno dna!
    (Djordje P, 3. decembar 2020 08:19)

    # Link komentara

  2. Izvinte samo da pitam, nije li on sam sebe proglasio pobednikom vec u noci posle izbora?
     (Lala germany, 3. decembar 2020 06:30)

    # Link komentara

  3. Čak i da je pokraden, treba da se povuce,
    i da se Amerika konsoliduje konačno oko toga, ovako sve skupa ispod svakog dostojanstva,Trump svakako nije kalibar coveka za predsednika jedne Amerike
     (vukica, 3. decembar 2020 06:11)

    # Link komentara

  4. Mene generalno briga za njih kao njih ali jedno moze da se oda priznanje ovom "klovnu" kako ga vi zovete, covek nigde nije zapoceo rat. Mislite o tome sad kad ove kvazi demokrate krenu da uvode opet "demokratiju" jadnim zemljama koje bi da eksploatisu.
     (realno, 3. decembar 2020 06:09)

    # Link komentara

  5. Ne razumem, ako po svetu mešetare i nameštaju sebi lojalne vlade, a što ne i kod sebe... to svi znaju da je sve farsa.!!!
     (Goran, 3. decembar 2020 06:06)

    # Link komentara

  6. Pričajte šta hoćete , ali fakat je da je Tramp dobio rekordnih 74 miliona glasova( regularnih) i to sve uz 4 godine nevidjenu medijsku hajku. Hoće li neko poverovati da je senilni ne harizmaticni pajac pobedio Trampa, koji je oborio sve rekorde u istoriji glasanja u Americi? Ko u to može da poveruje? Meni je samo ta činjenica dovoljna.
    (dejan, 3. decembar 2020 03:31)

    # Link komentara

  7. da si čitao sve govore kao ovaj najvažniji - odigrao bi još jedan olimpijski ciklus.
     (louiggi, 3. decembar 2020 02:27)

    # Link komentara

  8. Ajde pre nego što zauzmete bilo čiju stranu, proučite američki glasački sistem i onda se zabezeknite koliko je sve besmisleno i smešno.
     (Juho, 3. decembar 2020 02:19)

    # Link komentara

  9. Trla baba lan da joj prodje dan i da pokupi $150 miliona dolara od lakovernika koji upijaju suplju pricu i salju novac "za pomoc" jadnom bedniku zvanom Tramp. Lici mi na onu pricu kad su jednom nasem selu skupljali zadnju crkavicu da bi poslali Kasandrinom advokatu iz meksicke sapunice da odbrani istu. Bilo bi smesno da nije tuzno. Dok je sveta bice prevaranata kao Tramp, ali ce ovaj uci u istoriju kao najveci Con Artist koji je uspeo da postane predsednikom najvece drzave na bukvalnom valjanju najvecih gluposti koje su toliko ocite da je nemoguce ih ne detektovati.
     (Boki, 3. decembar 2020 02:05)

    # Link komentara

  10. Sistem te laže...
    (zsfk, 3. decembar 2020 01:48)

    # Link komentara

  11. Nije on uopšte glup. Zna da nema dokaza. Sada samo postavlja temelje za svoju buduću karijeru. Bez obzira da li će to biti neka TV stanica ili nova kandidatura na sledećim izborima. Kao rijaliti zvezda zna da u tom cilju treba da drži pažnju svojih pristalica. Osim toga, do sada je prikupio 170 miliona dolara od donacija za pravne procedure. S tim sto oko 75% od tih sredstava može da koristi za licne troškove. To piše sitnim slovima u mejlovima koje je njegov tim poslao donorima. Nije slučajno sto je ovaj govor održao dan posto je vrhovni advokat rekao da nema dokaza o prevari. Treba prikupiti još para. Sto da ne, sve dok ima budala koje mu veruju i koje su spremne da ga finansiraju.
    (City Girl, 3. decembar 2020 01:41)

    # Link komentara

  12. SAD ima jednopartijski sistem iako postoje dve partije koje se smenjuju na vlasti poslednjih 100 godina. Identičan sistem zastupaj - kapitalizam par porodica i banaka, a Srbi se lože kako neki globalisti otimaju izbore u SAD. Što ne oteše izbore u Belorusiji več onaj Šašašenko mlati demonstrante kako mu volja.
    Što ne otmu izbore u Mađarskoj već vlada onaj ludak Čorban.
    Pa kada Trampovi republikanci priznaju izbore i javno kažu da nije bilo izborne krađe onda je jasno da je nije bilo jer ljudi vrlo dobro znaju da će izbori doći ponovo za 4 godine i tada mogu opet da budu izabrani republikanci, ali samo ukoliko ovi izbori svaki sledeći budu tretirani isto.
    No, Tramp bi odjednom da se računa jedan čovek, jedan glas, a ne ti njihovi elektori.
    Pravila si prihvatio pre 4 godine i sada nema nazad.
    (rebro, 3. decembar 2020 01:10)

    # Link komentara

  13. Definitivno ne valja. Zivim u USA, ovi izbori su pokradeni. Dal ce Tramp uspeti da se odupre medijima videcemo. Nije dobro, kada Facebook, Twitter i ostali mediji proglasavaju pobednika. Demokrate su mnogo agresivni, uopste se ne dozvoljava drugacije, drugo misljenje. Njih ne interesuju dokazi, sumnje.. Ma nista, kao papagaji ponavljaju mi smo pobedili. Nek nam je bog u pomoc.
     (laki77, 2. decembar 2020 23:40)

    # Link komentara

  14. Da da .......
    gdje si bio pre 4 godine...odjednom preko noci postao si presednik.. a u svima drzavama je vodio Hilari....nesto hakerski napad ono ovo...umesanost neke velike sile sa istoga...komrada ili slicno...spakuvaj kofere....idemo na Soci za odmor....
     (Merkel & Biden, 2. decembar 2020 23:29)

    # Link komentara

  15. Ni jedan američki sud nije uvažio ni jednu reč ovog klovna o "prevari."
    (Realpolitik, 2. decembar 2020 23:24)

    # Link komentara

  16. Pa daj vise iznesi te dokaze leba ti..15 dana i jace
    prodje ahaahha :D
    (marko pop, 2. decembar 2020 23:19)

    # Link komentara

  17. Nek'mu neko kaže da se seli iza Nove godine.
    (Toni, 2. decembar 2020 23:12)

    # Link komentara

  18. Jedini razlog zbog čega izborni proces u SAD nije gotov je što on i njegov tim svakodnevno podnose tužbe na bazi dokaza na nivou petogodišnjeg deteta. Ostaće upamćen kao najveći šalabajzer ikada na čelu Amerike.
    (Locutus, 2. decembar 2020 23:09)

    # Link komentara

  19. Pričajte šta hoćete ali ovo u SAD nisu bila čista posla. Globalisti su izvršili užasan pritisak. Pa gledajte samo ta upozorenja na twitteru!? Koja je to demokratija?
    Mislim i pored toga da se svet nepovrtano promenio po duboku državu i tih 50ak porodica koji žele da upravljaju svim na svetu.
    (jedan dipl.ing., 2. decembar 2020 23:03)

    # Link komentara

  20. Baš me zanima da li domaći Trampovci sad osećaju imalo stida jer su 4 godine podržavali luda čoveka?

    Svakim ga danom napuštaju saradnici, čak je i ministar pravosuđa koji je slovio kao Trampov lični advokat rekao da prevara u izborima koji bi preokrenuli rezultat nije bilo.

    Sa druge strane, bolesni narcis govori o krađi nekoliko miliona glasova.
    (Dua Lipa, 2. decembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  21. Većeg ludaka svet nije video od srednjeg veka do novog doba.
     (Tine, 2. decembar 2020 22:54)

    # Link komentara

  22. Budalaština! Hodajuci fajknjuz, donald dzej tramp.
    (Milan, 2. decembar 2020 22:47)

    # Link komentara

  23. Ništa. Ja mislim da će tu Marko Đurić da prelomi... Oteglo se ovo puno.
    (Goran Loznica, 2. decembar 2020 22:45)

    # Link komentara

  24. Koliko su globalisti jaki kad tamo na silu, na ocigled celog sveta, otmu izbore. Jadni mi, nebitni, kad oni ubace sad u 5u brzinu.
     (samo jako, 2. decembar 2020 22:44)

    # Link komentara