1. A tvoj sef da ide na robiju
    (srbija nekome majka a vecini maceha, 17. oktobar 2017 20:18)

    # Link komentara

  2. Zasto Amfilohije nema pravo govora?
    (Geronimo, 17. oktobar 2017 19:04)

    # Link komentara

  3. Amfilohije Radovic prica o abortusima... Zaso ne prica da se u Srbiji radi za platu od dvesta Eura i koliko kosta arhijerejski vozni park. On izgleda zivi u Srbiji gde je пlata 450 eura. Amfilohije, kako prehraniti decu i obezbediti im egzistencijalne uslove ? A srpska pravoslavna crkva je solventna pa gradi crkve po Srbiji... Zasto nisu izgradili bar jedan dom za ne zbrinutu decu ??? Ako im to nije u opisu posla, da li su im skupe limuzine u opisu istog ???
    (brrrrr, 17. oktobar 2017 18:56)

    # Link komentara

  4. LSV - stranka koja se javlja iskljucivo kad su neke manje bitne stvari u pitanju. Sta je rekao ovaj, sta je rekao onaj...A kada su ozbiljne teme u pitanju nema ih nigde
    (istina, 17. oktobar 2017 18:26)

    # Link komentara

  5. Ovo za porez je u redu, a I da placaju doprinos za PIO fond, posto dobijaju penziju od drzave. Imaju preveliki uticaj na seosku omladinu.
     (petko, 17. oktobar 2017 18:25)

    # Link komentara

  6. Eto ti sad! Sad vlada treba da zapoveda crkvenim poglavarima! A, šta bi bilo da se to stvarno desi? Ili obrnuto, da crkveni poglavari naređuju vladi?
    (Skorpion47, 17. oktobar 2017 18:17)

    # Link komentara

  7. @Boss. A ja bih vas upitala da li zante koliko abortusa se desi jer mladici ili muzevi nece to dete! Za zenu to nikad nije laka odluka, jer u krajnjoj liniji se to radi u i o njenom telu, i da ima vise podrske u drustvu, od edukacije mladih do boljih materijalnh uslova, mozda bi se i oni u braku odlucaivali na jos po neko dete. Znam nekoliko slucajeva gde je zena htela trece dete, a muz nije--nabavili psa umesto deteta. A o komentaru Mitropolita ne vredi govoriti -- on kaze sto na umu to na drumu. Zato i jeste tuzno. Nema tu ljubavi u njegovim porukama.
    (Dr. M, 17. oktobar 2017 18:12)

    # Link komentara

  8. Hoće li SPC ikada izaći iz sive zone? Crkvi se vraćaju imanja, grade nove i obnavljaju stare crkve - a niko ne može (ne sme?) da kontroliše prihode a kamo li da naplati porez.
    Tako popovi vozeći se najskuplim džipovima sakupljaju milostinju za narodne kujne. Zalosno i licemerno.
    Uz sve to stalno se (sa kojim pravom ?) upliću u državne poslove i politiku.
    Pitam se - da li Srbija još uvek sekularna država?
     (stanislav, 17. oktobar 2017 17:29)

    # Link komentara

  9. Dobro Amfilohije je malo pretjerao,i on ima svojih dana,al doticnu bi pitao koliko se odradi abortusa u Srbiji za godinu dana?
     (BOSS, 17. oktobar 2017 16:48)

    # Link komentara