1. Pre bi se moglo reci da je fotografija zlobno intepretirana kako bi javnost bila usmerena u odredjenom pravcu. A to je upravo strategija Duboke drzave!
    (neobavezno, 20. avgust 2017 11:01)

    # Link komentara

  2. Otišao bi i Pens, al' se nada smenice Trampa pa da i on bude malo Predsednik. Eh ti političari!
    (Srdjan, 20. avgust 2017 07:41)

    # Link komentara

  3. Trump je imao više medijskih kritika,afera i skandala za prvih 100 dana,nego Obama za 8 godina.CNN u tome prenjači.(muddy, 19. avgust 2017 20:56)

    jel si ti svestan cinjenice da novinari u usa samo onda mogu napakovati aferu ako imaju dokaze za to?
    nije ti to srpska zuta stampa sto izmislja lazne gluposti.
    ako iznesu lazi ima da ih tuze a odstete su u usa milionske.

    ustalom, ko je kriv trampu sto laprda po tviteru ko neki 5godisnjak svakekve gluposti pa ga posle toga pola sveta proziva ili mu se smeje zbog toga?

    za vecinu afera je kriv on sam, ili zbog svog ponasanja (razvaljuju ga trenutno jer trosi ogroman drzavni novac na svoja putovanja) ili zbog ponasanja svojih ljudi (za sta je opet on kriv sto ih je izabrao).

    nije ti predsednicka funkcija = realiti emisija koju je vodio pre toga i da svakome ko mu se ne svidja, bez obzira sto dobro radi ili ne vice "ÿou are FIRED"

    razlika izmedju trumpa i klintona busa ili obame je to da uprokos dobrim ili losim stvarima sto su se desavale, trampovi predhodnici su bili postovani po svetu.
    tramp to nije, niti daje utisak da ce ikada biti.
    postovanje se ne zaradjuje vredjajuci druge i gurajuci ih po raznim sastancima da mu se sklone sa puta.
    a da ga zamislim da daje interju nil dagrasu tajsonu i da razgovara sa naucnicima na nivou kao klinton ili obama, e to ne necemo ni da vidimo.
    to je nemoguce.
    (netko, 19. avgust 2017 23:59)

    # Link komentara

  4. Sta da uradi Tramp da bi smirio stampu i aktivirao resurse koji su mu na raspolaganju? Pa oprobana sema: zapocne rat. Protiv bilo koga i bilo zasto. I ubrzo je cela Amerika jedinstvena i zadovoljna!
    (Bozidar, 19. avgust 2017 23:05)

    # Link komentara

  5. Nije dobro da se ovo dogadja velikoj sili kakva je USA.Sta moze uslediti?
    (Djed Gavrilo, 19. avgust 2017 21:03)

    # Link komentara

  6. A ove sto brane trampa i pljuju tamo neke liberale, nek se zapitaju dal su u pravu. To sto tramp prica da podrzava radnicka prava i ostale gluposti okacite macki o rep. Lik je tezak, samozaljubljeni bogatas koga nista drugo osima para i sopstvenih privilegija ne zanima.(netko, 19. avgust 2017 18:18)Trump je na izborima pobedio zahvaljujući srednjoj klasi,dakle radničkoj klasi,koje je sve manje u SAD-u.Videćemo da li će nešto uraditi za svoje glasače.On pokušava da ispuni predizborna obećanja,ali ga sputavaju na svakom koraku u Kongresu i Senatu.Obama nije imao takvih problema,bez obzira što su svo vreme demokrate bile u manjini.Dakle Trumpa sputavaju u sopstvenoj stranci,što je bizarno.Obama osim zakona o zdravstvu nije nijedno predizborno obećanje ispunio,a imao ih je mnogo.Mislim da nijedan predsednik u istoriji nije došao sa toliko velikih obećanja o promenama.Obama je dokaz da se američki sistem ne može menjati.Za razliku od Obame,koji je odmah odustao od obećanih promena i uklopio se u sistem,Trump ne odustaje,bar za sada.Zato se u američkim medijima vodi kampanja protiv njega.Bez obzira što Trump ne sluša i provocira medije,on ne može ostati potuno imun na afere,koje mu oni nameću.Trump je imao više medijskih kritika,afera i skandala za prvih 100 dana,nego Obama za 8 godina.CNN u tome prenjači.Mislim da je neko drugi,neki slabić na njegovom mestu da bi podneo ostavku,jer za protivnika ima celokupni američki establišment(politička elita,mediji,vlasnici krupnog kapitala,estrada...).
     (muddy, 19. avgust 2017 20:56)

    # Link komentara

  7. Tramp trazi pobednicki tim i slicna razmisljanja mogu biti tacna a mogu biti i zabluda. Meni se cini da Tramp trazi pobednicke timove na veoma cudan nacin. Verovanje da je on prvi CEO na celu SAD je tacno, ali svi znamo da ima dobrih i losih CEO. "Kompanija" koju Tramp trenutno vodi je od ogromnog znacaja i njen krah bi naskodio svima. Meni izgleda da Tramp nije pokazao neku sposobnostb u vodjenju drzave. Konfuzan je i cesto skace sebi u usta.
    (Leo, 19. avgust 2017 20:15)

    # Link komentara

  8. Трамп је први "извршни директор" (или СЕО како то свет сада усваја) на челу САД. Ако га поредим са већином досадашњих председника, а у првом реду Клинтона и Обаме (2х2 пуна мандата + једна Нобелова награда), јасно је да су ови други били само позери, тј. "излог" власти која се дешавала негде далеко и дубоко иза њих, а која је требало да има свој континуитет у Хилари.
    Хаос, хистерија, лов на вештице и све остало што се дешава у позадини ове власти је утицај управо тих структура које преко својих гласила (у првом реду CNN-a и NY Times-а) настоје да створе ефекат Трампове неспособности да се бави чак и оним делом својих предизборних обећања која се односе на привреду, инфраструктуру и пореске олакшице.
    Не наседајте на приче и подметања медија на ту тему. Размишљајте о томе својом главом и видећете да се слично дешава и овде, наравно у много мањем обиму...
    Трамп се неће склонити, неће одустати. То што није политички коректан као претходници којима су други писали политички коректне говоре и управљали њима попут лутака у позоришту чини његову борбу и коначну победу над старим и учауреним (претежно "демократским") естаблишментом још слађом.
    Живи били па видели...
    (каурин, 19. avgust 2017 19:28)

    # Link komentara

  9. Eh, to je ta demokraCija.
    Dosli "savetnici" da se ogrebu, pa ko da vise. Tramp nije hteo da im "otvori sva vrata", ali zato demokrate sipaju i ne pitaju kad je dosta. Pa mora ta Klinton fondacija i da potrosi deo onoga sto je potrpala u dzepove...
    Da li znate da Bernija Sandersa "njegove" demokrate u Americi zovu "najveca komunjara", a do juce je bio u trci sa Hilari za predsednickog kandidata?!
    USA je najbolji primer funkcionisanja danasnjeg sveta, glasna retorika sa 90% lazi, stalne pretnje i nasilje, 42 miliona siromasnih, a ovamo su "najdemokratskija zemlja na svetu" na koju se treba ugledati. Evo i u banana drzavama kao sto je nasa se vodi kampanja protiv Trampa od prvog dana. Svi smo robovi nekakvih oligarha, a realnost se sminka kao da se narod nesto "pita". Da nije tuzno bilo bi smesno, jer je u toku najvece zaglupljivanje sirokih narodnih masa u istoriji ljudskog roda.
    (Veliki brat, 19. avgust 2017 19:06)

    # Link komentara

  10. “Ne verujte lažnim vestima. Bela kuća je sasvim u redu. Nasledio sam haos i sada radim na tome da ga sredim“, napisao je Tramp na Tviteru 18. februara.

    Na šta i na koga vas ova rečenica potseća?
    Samo što će se oni izvući.
    (s., 19. avgust 2017 18:40)

    # Link komentara

  11. nisam neki ljubitelj amera, ali dosta je pogledati slike za vreme trampovog i napr obaminog mandata.
    oko trampa svi namrgodjeni, nervozni, cirkus na sve strane a oko obame bili svi nasmejani i sl. Pogledajte bajdena i obamu na netu, takvo drugarstvo ali i ozbiljnost u teskim momentima kod trampa mi je nezamislivo.
    kod obame je sve bilo u nekom mnogo mirnijem tonu, i nije bilo afera svaki drugi dan. Pa cak je i za vreme klintona (ako izuzmemo cirkus oko monike) i busa je bilo drukcije (bus je imao 9/11).
    susreti predhodnih americkih predsednika sa stranim politicarima su bili normalniji. Vecina svetskih politicara sto drzi do sebe se sprda sa trampom, sa predhodnima to nisu radili. Jednostavno nisu SMELI.
    Ne mogu da zamislim da zena tamo nekog evropskog birokrate eskivira busa, klintona ili obamu tokom rukovanja kao trampu sta rade.

    A ove sto brane trampa i pljuju tamo neke liberale, nek se zapitaju dal su u pravu.
    To sto tramp prica da podrzava radnicka prava i ostale gluposti okacite macki o rep.
    Lik je tezak, samozaljubljeni bogatas koga nista drugo osima para i sopstvenih privilegija ne zanima.
    (netko, 19. avgust 2017 18:18)

    # Link komentara

  12. Normalno, Tramp je iz sveta biznisa gde su ove stvari uobicajene, menjace ljude dok ne nadje one koji mu odgovaraju. Uostalom on nije u politici bio pa da zna svakog politicara i njegove prednosti/mane i tako da odluci koga ce postaviti jos pre izbora.
     (###, 19. avgust 2017 18:15)

    # Link komentara

  13. I Obama je menjao saradnike. Menjao je i podpredsednike i savetnike, to je normalno u americkoj administraciji
     (Mare, 19. avgust 2017 18:07)

    # Link komentara

  14. "nasledio sam haos, i sada pokusavam da ga ispravim"... Ovo mi zvuci jako poznato ali je on ipak amater. Nasi strucnjaci vrte tu pricu vec 5 godina
     (bozza, 19. avgust 2017 18:05)

    # Link komentara

  15. Opet je 100 puta bolje nego sto bi bilo sa Hilari, da cuknem u drvo.
     (Mile, 19. avgust 2017 18:00)

    # Link komentara

  16. Nista nije lose sto su otpusteni. Tramp trazi pobednicki tim.
     (Lale Gator, 19. avgust 2017 17:51)

    # Link komentara

  17. U West Wing Ovalni ured ne izgleda tako, ima plavi tepih s grbom na podu!
    (Meister Jakob, 19. avgust 2017 17:46)

    # Link komentara