1. Kako možeš da kažeš da pripadnici gej populacije nemaju svoja prava. Normalno da ih imaju i treba svi to da prihvatimo. To je njihova priroda.
    (sanja, 19. avgust 2017 09:57)

    # Link komentara

  2. "...Mi jednostavno ne želimo da budemo taoci briselskih komesara koji će nam komandovati kako ćemo mi ovde u Srbiji živeti i uređivati svoju državu", istakao je Obradović..."

    Ma koliko se ne slagao sa većinom političkih stavova Dveri, ovo što stoji u gorecitiranoj rečenici - 100% podržavam!
    Problemi sa kojima se EU suočava već neko vreme, i nezadovoljstvo pojedinih članica Unije, upravo je izrečeno i proizlazi iz takvog pristupa pojedinih visokih predstavnika EU, što nekima apsolutno nije prihvatljivo...
    (magarac sa velikim.... repom, 18. avgust 2017 18:02)

    # Link komentara

  3. Ziveo sam u zlatnom periodu gde je nas petoro brace i sestara sa majkom zajedno od sale izdrzavao tata od plate.To je bilo u vreme Tita i posle njegove smrti me ni jedan politicar ne interesuje i nikada na izbore isao nisam niti cu.Ovo nalika na drzavu nema ovo je obicna supa.
     (Mirko, 18. avgust 2017 17:47)

    # Link komentara

  4. AV je u koaliciji sa 10 razlicitih stranaka oni mogu sa svakim samo da vladaju.Kakav je program bio SPO-oa Seljackom strankom DSS-a G17+ ima ih i iz DS.Znaci to nikakve veze nema upravo da je sa nekim iz opozicije i Bosko Obradovic.
     (Ankica, 18. avgust 2017 16:30)

    # Link komentara

  5. Bravo! Pogodio si u centar kao i obicno. Ne treba nam povratak DS-a koji ce biti gori od Vucica. Treba nam nova politika i novi ljudi.
     (Bicu Slobodan, 18. avgust 2017 15:52)

    # Link komentara