1. Što nebi rasvljali o Preševskoj dolini, Raškoj oblasti, Vojvodini pošto i onji žele da bude van Srbije. Kao što znate predsedniće Vučiću mi gotovo da nad preševskoj dolinu gde Albanci čine večinu kao i Rašku oblast gde muslimani čine večinu ne kontrolišemo tu teritoriju ili pak delimično, a Vojvodjani odavno žele samostalnu republiku. Šta će nam ta teriorija kad ti ljudi nežele da žive sa nama. Pa stvori bre čoveće od Beograd državu pa da oni budu srećni i žive lepo, što smo bitni mi na periferiji. Providan si čoveće
    (Jovan, 25. jul 2017 12:51)

    # Link komentara

  2. Ne sećam se da je bilo dijaloga oko Beograda na vodi, smanjenja plata i penzija, Nikolićevog kabineta i sl. Prema tome, samo vi Predsedniče zadržite to zadovoljstvo odlučivanja o nezavisnosti Kosmeta za sebe.
    (Hulja, koja zbog nesavršenog vida, vidi stvari onakve kakve jesu, a ne onakve kakve bi trebalo da budu., 25. jul 2017 09:45)

    # Link komentara

  3. Poštovani Predsedniče- imamo li ono što nemamo i je li naše ono za šta skoro svi drugi kažu da nije naše? Previše nam je fantaziranja. Žali Bože izgubljenog vremena i sredstava. Tolike godine borbe zarad očuvanja vrednosti koje meni lično i svim sunarodnicima mojim koje poznajem u stvari i uopšte nisu vredne, čak su potpuno nebitne dok po strani ostaju zaista nama vredne stvari zbog nemogućnosti države da se izbori za njih jer se bori za one nebitne, i zbog kojih odlazimo iz zemlje. Odredite prioritete gledajući u budućnost, a ne u prošlost. Priznajte nezavisno i suvereno Kosovo zarad svih građana ove zemlje pred kojima je budućnost, a ne prošlost. Ne uvlačite nas u nove netrpeljivosti, previše nam je Kosova. Ono nije srce Srbije jer ako jeste mi svoju Srbiju raznosimo u svojim srcima širom sveta, a ne držimo Kosovo koje nam ništa ne znači na mestu koje mu ne pripada. Srce Srbije su lep život u njoj, toliko toga što našu zemlju čini lepom i zarad čega vredi živeti u njoj. Ako grešim onda život u Srbiji i ne vredi živeti, žrtvovaće svako zarad boljeg života nešto što mu ništa ne znači i potražiti to lepo (ne može naći isto) na nekom drugom mestu gde je srce jedne zemlje u boljem životu svih njenih građana ili bar većini. Priznajte ga pusto im ostalo zbog svih naših rođaka i prijatelja koji odoše daleko nezadovoljni životom ovde. Neka mudrost i mir budu sa svima nama!
    (ja, 25. jul 2017 08:51)

    # Link komentara

  4. Nikako priznati Kosovo. Nadam se da to Predsedniku ne pada na pamet.
    (Imam ime, 25. jul 2017 07:24)

    # Link komentara

  5. Ako Vučića baš interesuje šta NAROD misli, neka raspiše referendum.
    Lično mislim da to ne bi bilo dobro rešenje jer je taj isti narod godinama bio ubeđivan u nešto drugo pa bi reakcija bila emotivna a ne racionalna.
    Odavno je bilo "krajnje vreme" da se ovaj problem reši ali je, nažalost, političarima bio jako koristan kada je bilo potrebno etiketirati "izdajnike",glumatati lažne patriote itd.
    Uprkos našim željama i snovima - glavom kroz zid se ne može. Treba se izviniti "izdajnicima" koji su ovo govorili godinama.
     (stanislav, 25. jul 2017 07:14)

    # Link komentara

  6. Kad pozatvaraš lopove oko sebe i njihove pare podeliš narodu, onda možemo da pričamo o čemu god hoćeš
     (brza fotografija, 25. jul 2017 02:54)

    # Link komentara

  7. Немој само и ти председниче да паднеш на Косову као многи пре тебе!
    Зна се шта је Косово и какав систем вредности оно представља за све Србе. За то није потребан никакав дијалог.
    (О Косово, грдно судилиште!, 25. jul 2017 02:16)

    # Link komentara

  8. Sve zavisi hoce li to biti stvarni, istiniti dijalog potpuno ravnopravnih ucesnika ili ce biti nesta kao kao sednica vlade u vreme Vucicevog predsednikovanja kada se on obracao svojim ministrima sa 'tisina tamo'
    (Sva zavisi, 25. jul 2017 02:16)

    # Link komentara

  9. СПЦ и САНУ...пропали смо.
     (Смена Страже, 25. jul 2017 01:16)

    # Link komentara

  10. Poziv na zvanicno priznavanje nezavisnosti nase juzne pokrajine.
     (NemanjaBB, 25. jul 2017 01:03)

    # Link komentara

  11. Da pomenuti imaju šta suvislo da kažu valjda bi dosad trebalo da se jave. Očigledno da Vučić mora da predje Rubikon , pa traži podršku da ne bi sam snosio strašne posledice izdaje zemlje. Baš me zanima ko će mu se pridružiti u toj istoriskoj tragediji .
     (Batalaka, 25. jul 2017 00:55)

    # Link komentara

  12. "Vreme je da kao narod prestanemo kao noj da zabijamo glavu u pesak i da pokusamo da budemo realni, da ne dopustimo sebi da izgubimo ili nekome predamo ono što imamo ali i da ne čekamo da će nam u ruke doći ono što smo davno izgubili," napisao je Vučić.

    U svom autorskom tekstu.
    (Tekst za antologiju, 25. jul 2017 00:45)

    # Link komentara

  13. SPC nema sta da se pita bre! Mi smo sekularna drzava!
     (NSNS, 25. jul 2017 00:34)

    # Link komentara