1. "Srpska napredna stranka pozvala je Vladu Srbije da nanovo ispita da li postoji ikakva zakonska mogućnost da javno objavi ugovor sa 'Fijatom'."

    A onda kažu "...iako odlično zna da Vlada Srbije ne može da objavi ugovor". Koga vi...?! Ah, da, saopštenje je namenjeno njihovoj ciljnoj grupi...

    Nusput, za ugovor sa Fijatom je najzaslužniji član Vučićevog kabineta, Vučićev savetnik za saradnju sa Emiratima, izvesni Dinkić Mlađan. Isti onaj koji je zaslužan i za ugovore sa Arapima poput "Beograd na vodi" i "Er Srbija". Inače, ti ugovori su potpuno transparentni, čisti kao suza, nema vlast apsolutno ništa da krije, svaki građanin može da ih pogleda kad god hoće...

    A, ne sećate se tog Mlađe? Znate, to vam je onaj nesuđeni robijaš kojem je onomad Vučić sašio robijaško odelo i mlatio njime po skupštini, kao i lisicama za dotičnog. To vam je onaj za kojeg je Vučić tvrdio da je "najveći pljačkaš i lopov u istoriji Srbije", da će ga uhapsiti čim dođe na vlast i u lice mu rekao "Gospodine Dinkiću, pogledajte se u ogledalo. Pa, u odnosu na Vas, Hitler je Mona Liza kakav ste Vi fašista i čime se vi bavite!".

    Doduše, tad je naš Vule bio opozicija...
    (Plankton, 21. jul 2017 17:48)

    # Link komentara

  2. ne bogohulite naprednjaci. tadić je vaš stvoritelj.
     (Primus, 21. jul 2017 17:48)

    # Link komentara

  3. posle 4 godine trazite objavljivanje ugovora? pa sto niste objavili lad ste dosli na vlast a ne sad kada se fiat raspada????????
     (dane, 21. jul 2017 16:57)

    # Link komentara

  4. Pa zar Fiat nije najveci izvoznik
    (Vlada, 21. jul 2017 16:57)

    # Link komentara

  5. Neverovatno kako jurisaju protiv svih opozicionih lidera da bi ih sve eliminisali sa politicke scene i da se uvede jednopartijski sistem.Svaki ubogi dan na njih napadi i to zestoki sa umisljajem.
     (Vera, 21. jul 2017 16:24)

    # Link komentara

  6. a i vi ugovor Air Serbia-Etihad I plate menadzmenta pa da vidimo sta je pogubnije Za Srbiju
     (markozemun, 21. jul 2017 16:23)

    # Link komentara

  7. Ne bi bilo loše da Mlađana Dinkića priupitate ponešto o Fijatu. Pustite Tadića. To je Dinkićev projekat, a Dinkić je savetnik vašem šefu, pa se malo pozamislite. Da ponovo ne bude autogol.
    (Deratizator, 21. jul 2017 16:17)

    # Link komentara

  8. ...ono šta je Boris Tadić, najgori prevarant, lično dogovorio sa 'Fijatom'", navodi se u saopštenju SNS.
    Kad nemaš argumente koristiš lične uvrede.

    Ako neka..on vas je i proizveo, udrite na njega..
    (..., 21. jul 2017 16:15)

    # Link komentara

  9. Oni ne znaju sadrzaj ugovora, ali VERUJU da ce svi biti iznenadjeni... evo javljam se da necu - tesko da moze da bude gori od desitina drugih koje ste vi sklopili - neki od njih su takodje tajni...
     (Svasta, 21. jul 2017 16:07)

    # Link komentara

  10. Počela panika da hvata ove nepismene jahače apokalipse, a? Polako samo, sve kreće od beogradskih izbora...
    (tarmi, 21. jul 2017 15:38)

    # Link komentara