1. Palma je jedini član vladajuće koalicije koji neće glasati za A.Brnabić...pa zato vise nece biti clan vladajuce koalicije.
    (gastonja, 29. jun 2017 13:36)

    # Link komentara

  2. Poslanici sns često spočitavaju Bošku obradoviću da je "na silu" ušao u parlament da Dveri zapravo nisu prešle cenzus već da su uz "pomoć" pojedinih ambasadora ipak postali prlamentarna stranka! E, pa gospodo iz sns ako je to tačno onda je ovaj parlament nelegalan i nelegitiman! I sve odluke i zakoni koji budu usvojeni biće pravno ništavni! Ako u parlamentu sedi stranka koja nije prešla zakonski cenzus to je protivzakonito i PROTIVUSTAVNO pa je samim tim i ovaj saziv parlamenta PROTIVUSTAVAN! Da li ste toga svesni "gospodo" iz Vladajuće koalicije!?
    (znači tuga, 29. jun 2017 08:05)

    # Link komentara

  3. Baš me zanima da li će Palma biti PROTIV izbora Brnabića. Ukoliko ne bude u sali za vreme glasanja ili bude uzdržan to će značiti da je ZA Brnabića. Jer ako bi se ja mesecima hvalio da Kličko nema nikakve šanse protiv mene i da ne može da me pobedi, a onda se ne pojavim u ringu, to bi značilo da sam ja običan us***ko.
    (ZLOBEX, 29. jun 2017 07:51)

    # Link komentara