1. Moramo sa njima diplomatski, ne padajmo sad na provokaciju
    (Taurus8010, 28. jun 2017 16:19)

    # Link komentara

  2. Naravno da Vučić nije predložio Anu Brnabić već oni koji su ga smenili u martu zbog traljavog rešavanja Kosova, odnosa sa Rusijom i Javnih preduzeća, i naterali ga da se kandiduje za Predsednika Srbije (čitaj Fikus). Odugovlačio je čitanje njenog imena za Premijera do zadnjeg dana, smrknutog lica, jedva je uspeo da ga izgovori. Oni koji upravljaju Srbijom ostavili su mu još samo Ružičastu televiziju odakle će da glumata i zabavlja svoje glasače. Sada će predstavu o njenom izglasavanju da pravi da poslednjeg trenutka 30. juna, a onda će narod polako da shvati da je on ispušena lula i da jenjihova Ana ustvari PRVI ČOVEK SRBIJE.
    (ZLOBEX, 28. jun 2017 14:29)

    # Link komentara

  3. U tome i jeste problem, sto ti ne vidis. Ili vidis, a pravis se glup jer nemas ni kicmu ni **d*, ili su ti milije pare, polozaj i privilegije od sopstvene drzave i naroda. Rusija je razbila, razorila i unistila Jugoslaviju, a sad nastavlja istu stvar sa Srbijom direktno, gura nas u bedu i izolaciju da budemo mimo sveta, da se svadjamo i da ratujemo protiv suseda, da nam se i ovo malo mozga sto je ostalo u drzavi iseli na Zapad, da budemo crna rupa u sred Evrope za racun njihovih interesa, da im budemo moneta za potkusurivanje i topovsko meso. Ako to nije maligno, ne znam onda sta jeste. A ti "ne vidis". Neverovatno.
    (Srbin iz Srbije, 28. jun 2017 14:23)

    # Link komentara

  4. Slobodno i suvereno i onda dva ruskokolonaša dobijaju ministarstva, o sps-u i Dačiću da ne pričam.
    Objasniće ti Bibliotekarka gde su Bajke.
    (s., 28. jun 2017 14:19)

    # Link komentara

  5. Svi mi vidimo da nas zarad Rusa gurate u sukobe i svadje, a ti se foliraj koliko hoces.
     (Xman, 28. jun 2017 14:17)

    # Link komentara

  6. Umesto sto nam "tumaci" Skotovu izjavu bolje da bam objasni sta Skot radi u Skupstini u toku sednice? Da li tako u Nemackoj, sa cijojom je Kancelarkom u velo dobrim odnosima, prisustvuju ambasadori njihovim sednicama? Recimo Rusije, SAD ili Kine, Turske?
    (sisoje, 28. jun 2017 14:10)

    # Link komentara