Ko je Talat Džaferi?

Skoplje -- Izbor Talata Džaferija, poslanika albanske Demokratske unije za predsednika Sobranja, bio je neposredni povod za nemire u makedonskom parlamentu.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Zamisli da su kod nas haradinaj ministar odbrane, a taci premijer, za obican narod strahota, za politicare zarada, nije ni gruevski cvecka!
    (Milan, 29. april 2017 08:40)

    # Link komentara

  2. Covek je izabran demokratskim putem.Cestitam
    (Nord, 29. april 2017 00:37)

    # Link komentara

  3. Fascinantno je koliko su se srbi, ili barem oni koji se tako na ovom portalu potpisuju, potrudili da iz nekog samo njima znanog razloga, opravdaju ovog lika, i da ponude "argumente" tipa: Pa bio je već ministar odbrane, ili ako imate dokaze da je činio zločine - dokažite! Kao prvo, dajte mi link, citat, bilo šta, u kojem neki hrvat/albanac/musliman brani nekog od naših oficira iz prošlih ratova, i kao drugo, postoji nešto što se zove komandna odgovornost. Prilično sam siguran, a i vi svi sa mnom, da Ratko Mladić nije lično ubio nijednog muslimana, kao ni Radovan Karadžić, Milošević... pa eno ih tamo gdje jesu. Nesporna je činjenica da je ta i takva ONA činila zločine nad makedonskim civilima i vojnicima, pokažite mi jednog albanca koji je za to odgovarao, eto, ne morate ovog lika. Vidim da ste iz nekog, samo vama znanog, perverznog razloga osjetljivi na njega. Eto, jaka fora, on je već bio ministar odbrane, pa ga to abolira. Svi vrlo dobro znamo po kojem rezonu se postavljaju neki ljudi na bitne funkcije u Makedoniji, u pitanju je običan nacionalni ključ. Uostalom, i Radovan Karadžić je bio na funkciji, pa kako sad pobogu da mu se sudi?? Ubiće nas malodušnost i želja da budemo veći katolici od pape. Sve što nam se dešava i trebalo je da se desi, i neka nam se dešava.
    (Krke, 29. april 2017 00:33)

    # Link komentara

  4. Vi verujete Tanjugu? pa samo je ime ostalo od te agencije... btw, ko god ima dokaze (materijalne, ne fiktivne) o zlodelima lika iz naslova nek učini uslugu Makedoncima i prosledi ih odgovarajućim službama, a ne samo da ovde o tome piše; muka mi je više od komenatara kojima se ionako napeta međuetnička situacija između nas i komšija, tačnije nas i ostatka sveta (bez braće Rusa, je li) dovodi do usijanja; ako mislite da je došlo vreme za novu rundu "Srbi vs. svi ostali", eno vam kojekakve patriJotske družine i portali, pravac tamo.
    (Srboljub, 28. april 2017 23:33)

    # Link komentara

  5. Sta vam je ljudi,sta ste digli frku?Pa taj DZaferi je bio ministar odbrane,sto sad nebi bio predsednik skupstine?
    (SVASTA, 28. april 2017 23:33)

    # Link komentara

  6. Albanija zemlja preko koje droga nalazi put i ulaz u gotovo sve drzave sveta. Promet i zarada se meri cifrom od nebrojeno mnogo nula. Sta je njima da susnu par miliona evra gde god pozele ili pomisle!! Lobi koji finansiraju iz tog prometa ne moze da se meri ni sa jednim drugim, to kad skontamo znacemo zasta postoke dvostruki arsini u svemu, pa i u sportu, protiv nas. Nas lobi moze da se meri sa nekom africkom republikom!!
    (lala, 28. april 2017 23:21)

    # Link komentara

  7. Никола Груевски и његова банда желе да се спасе робије због многих кривичних дела.
    (Вања, 28. april 2017 23:20)

    # Link komentara

  8. Znači, dok je bio partner u vladi Grujevskog valjao je, a sad kad je promenio stranu i napravio dil sa Zajevim odjednom ne valja. Onda bio dobar za ministra odbrane a sad problem što je predsednik skupštine. Pa taj bata Gruja je prevazišao i našeg Gospodara u spinovanju i manipulacijama.
    (tavče na gravče, 28. april 2017 23:17)

    # Link komentara

  9. Reference za predsednika Sobranja, šta reći, vrhunske!
    Fin neki gospodin, intelektualac i pomalo borac, po elokaciji dezerter.
    (Dragan, 28. april 2017 23:06)

    # Link komentara

  10. taj za mene nije bitan.
    (dugme, 28. april 2017 22:54)

    # Link komentara

  11. kod nas sofer ministar odbrane
    (realista, 28. april 2017 22:45)

    # Link komentara

  12. Ovi su gori nego mi.
    (CHICAGO, 28. april 2017 22:08)

    # Link komentara

  13. ...koje Džafar?...

    ...pa čarobnjak zlikovac u crtanom filmu "Aladin"...
    (Kosmos-Štasmos, 28. april 2017 22:04)

    # Link komentara

  14. Pravi čovek na pravom mestu. Još jedan koji je o trošku SFRJ radio na njenom rasturanju.Albancima se mora odati priznanje na strpljivosti i strategiji.
    (Henri Chinasky, 28. april 2017 22:01)

    # Link komentara

  15. Talat Dzaferi je osvedoceni zlocinac nista manje nego Haradinaj i Taci. Samo budala moze da pomisli da je slucajnost sto su svi albanski lideri dosli na ta mesta nakon zlocina i kriminala u kojima su ucestvovali kao komandanti. Nije tesko pretpostaviti da su njihovi inostrani naredbodavci izabrali bas takve Albance upravo zato sto ih lakse mogu kontrolisati jer ih u slucaju neposlusnosti u svakom trenutku mogu osuditi za zlodela iz proslosti.
    (jasno kao dan, 28. april 2017 22:01)

    # Link komentara

  16. tamo kod njih divlji zapad
    (S Y L A, 28. april 2017 21:50)

    # Link komentara

  17. Divna biografija. Pravi kandidat za predsednika parlamenta...
    (Krkut, 28. april 2017 21:49)

    # Link komentara