Protest u BG: "Za sutra spremamo nešto novo"

Beograd -- Učesnici protesta "Protiv diktature" počeli su da se razilaze oko 20.30 sa parkinga ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Aberdarevoj ulici u Beogradu.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Izmanipulisana i izgubljena masa koja ucenjuje posten i radan narod.
    (Dejan, 27. april 2017 07:35)

    # Link komentara

  2. Samo napred.
     (momke, 27. april 2017 07:10)

    # Link komentara

  3. Imali ste izbore, gotovi su. Većina je rekla koga želi, svidelo se to manjini ili ne. Sad bi mogli da oslobodite ulice za nas koji ne glasamo jer nemamo za koga i ljude koji su glasali ali ipak nastavljaju da rade, žive život i čekaju lokalne izbore da se izjasne o Savamali i svemu ostalom u Beogradu. Na ovaj način samo dodatno umanjujete rejting svojim kandidatima i ne znam zašto ste na tako nešto uopšte pristali.
     (Nuuk, 26. april 2017 23:45)

    # Link komentara

  4. Zao mi je sto niste iskoristili brojnost i energiju koju ste imali na pocetku.Ovo vise nema smisla,pa ne moze vas par stotina da promenite nesto tako sto cete setati svako vece. Imali ste podrsku 8 aprila iz cele Srbije a da niko od organizatora nije konkretno znao sta hoce.Opet zuta patka,ne davimo Beograd,ne dam nas grad,gbovi Bg,zastave duginih boja,a zastave Srbije nigde.Tako samo odbijate ljude iz unutrasnjosti (bluesteel, 26. april 2017 21:20)

    Upravo sve ove zastave i raznovrsnost učesnika protesta su ono što je cilj, okupiti sve nezadovoljne, koji neće da pognu glavu i pristanu na DIKTATURU. Niste vi iz ostalih delova Srbije ni glupi, ni nesposobni, pa da čekate šta će Beograd da uradi. Ali, ako vam je dobro, onda ništa. Sinoćni protest od više desetina hiljada učesnika je pokazao da energije i nezadovoljnih ima na pretek. Zločin u Savamali nije zločin prema Beogradu i njegovim stanovnicima, to je zločin protiv Srbije!
     (barba, 26. april 2017 23:09)

    # Link komentara

  5. Zao mi je sto niste iskoristili brojnost i energiju koju ste imali na pocetku.Ovo vise nema smisla,pa ne moze vas par stotina da promenite nesto tako sto cete setati svako vece. Imali ste podrsku 8 aprila iz cele Srbije a da niko od organizatora nije konkretno znao sta hoce.Opet zuta patka,ne davimo Beograd,ne dam nas grad,gbovi Bg,zastave duginih boja,a zastave Srbije nigde.Tako samo odbijate ljude iz unutrasnjosti
    (bluesteel, 26. april 2017 21:20)

    # Link komentara

  6. Podrška iz Frankfurta!!!
     (dr Mabuse, 26. april 2017 19:19)

    # Link komentara

  7. Napred nema stajanja nema predaje da vidimo ko ce biti uporniji vi ili Vucic.
     (Veljko, 26. april 2017 19:18)

    # Link komentara

  8. Bravo momci i devojke nema stajanja idemo do pobede.
     (Svetozar, 26. april 2017 19:00)

    # Link komentara

  9. Bravo puno vas pozdravljam borba do pobede.
     (Dragan, 26. april 2017 18:54)

    # Link komentara