1. (Don Giovanni, 26. april 2017 23:00)

    Bojim se da nisi razumeo.
    Ili nećeš da razumeš.

    To ti je priča o Čerčilu i njegovom adjutantu posle Jalte gde su Srbiju prodali boljševicima. Na pitanje - Ali Srbija je ostala u komunističkom bloku, Čerčil odgovara, - Hoćete li Vi živeti tamo?
    (marija, 26. april 2017 23:16)

    # Link komentara

  2. Objasnio Tadić.
    Najbolji, najobrazovaniji, najpristojniji predsednik Srbije od WW2.

    Ali EU traži poslušnika za Kosovo i Metohiju.
    Demokratija nije važna,
    oni ne žive u Srbiji.
    Ne dotiče ih srpsko pravosudje, plate od 200e, otimanje zaradjenih penzija,..., glad, jad i beda.
    (marija, 26. april 2017 22:28)

    Ajde?!

    EU treba da brine o (ne)radu spskog pravosuđa, EU treba da nešto učini po pitaju "plata" od 200 EUR, EU treba da vrati otete penzije i EU treba da interveniše povodom gladi, jada i bede u Srbji?!!!!

    A šta će prepametni Srbi da rade za to vreme? Ispijaju kaficu i pametuju kako je "najbolje da se okrenemo Rusiji" pa da nas najzad krene karta?

    A da Srbi malo sami zapnu i srede stvari u svojoj kući? Na primer, da malo više njih izađe na izbore i na proteste? A ne, oni jadni "nemaju za koga da glasaju"...

    Postoji jedna veoma pametna poslovica, koja nimalo slučajno, postoji u raznim oblicima u većini jezika na svetu:

    - "Pomozi sebi, pa će ti i Bog pomoći!"

    Ali ne, Srbin to ne razume i ponaša se kao dalabu iz onog prastarog vica koji svakog dana ide u crkvu i vrlo predano moli "Bože, učini da dobijem premiju na lutriji". I tako godinama, dok jednog dana ne čuje s neba vrlo iznerviran glas: "pa kupi već jednom tu j****u srećku!"
    (Don Giovanni, 26. april 2017 23:00)

    # Link komentara

  3. Moj Borise, suzama se vatre ne gase... Duvali ste u radikalsko-naprednjacko-spsovski crveno crni balon i on nam sada svom snagom svima eksplodira u lice. Lepo su vam pametni govorili da to demontirate na vreme, da lustrirate, ali ste slusali Kostunicu..

    Sada nam valja napraviti novu ekipu , za novi pokusaj.. Ti tu mozes da das samo moralnu podrsku.. I hajde da ne krivimo EU zato sto smo mi nesposobni da uradimo ono sto treba. Malo postenja prema sebi..
    (Vuk, 26. april 2017 22:31)

    # Link komentara

  4. Objasnio Tadić.
    Najbolji, najobrazovaniji, najpristojniji predsednik Srbije od WW2.

    Ali EU traži poslušnika za Kosovo i Metohiju.
    Demokratija nije važna,
    oni ne žive u Srbiji.
    Ne dotiče ih srpsko pravosudje, plate od 200e, otimanje zaradjenih penzija,..., glad, jad i beda.
    (marija, 26. april 2017 22:28)

    # Link komentara

  5. Pa i slep čovek može primetiti da Brisel žestoko podržava balkanske diktatorske režime,jer su to u stvari njihove marionete.Malo je smešno da se Tadić čudi,jer on prvi,posle petooktobarskih promena,krenuo da krši ustav,donosi antidemokratske zakone i vlada autokratski.Međutim isto kao što se 2008-e godine Brisel pobrinuo(uz pomoć Dačića)da na vlast u Srbiji dođe Tadić,tako je i 2012-e izabran Vučić,koji se pokazao kao mnogo poslušniji i sposobniji da donosi teške odluke.Ne vidim na našoj političkoj sceni političara,koji može bolje da sprovodi naredbe Brisela od Vučića i zato je njima u interesu da on i dalje vlada.Naravno da će Brisel podržavati i neke opozicione grupe čisto da se vladari previše ne opuste i ne zaborave kako su došli na vlast.Tadić tu traži svoju šansu.
     (demokratija nema alternativu, 26. april 2017 21:50)

    # Link komentara

  6. Demokratija je tanka istorijska linija i nije ni osnova ni tvorilac vrenosti koje joj se pripisuju, tek u najboljem slučaju dogovorčić u masi strategija koje se danas vraćaju na svoje mesto i to kao prošlost koja pritiska sadašnjost, a u najgorem to je žrtvovano evadjelističkoj filozofiji stvaranje bezbednije SAD uvodjenjem demokratija koje su bezgrešne čak i kada ruše vrednosti koje priželjkuje. Kako god, države kao i čovek evoluiraju i ne mogu vrednosti iz perioda rata da ostanu nepromenjene u vremenu kada se bori mir. EU stvara svoju formu market država, SAD to već jesu, Srbija je to postala onog trenutka kada je smanjila plate i penzije, a vrana vrani oči ne kopa.
    (evolucija nije demokratska veličina izgleda, 26. april 2017 21:07)

    # Link komentara

  7. Majstore,

    Kada je tebi odgovaralo poklonio si NIS, uveo Dacica u Vladu, doveo Jeremica na politicku scenu i na kraju uveo Dveri u Parlament.

    Ja, koliko vidim -ti bas nista nisi uradio 'demokratski' ni za demokratiju!
    Samo se secam da ste slali navijace da ubijalu i pale...

    Znaci sad ne valja EU? Ocete da Vas finansira Putin, posto vise Dacica i Seselja nece?

    Tako da... Malo smanji dozivljaj!
    (moskva 1001, 26. april 2017 21:04)

    # Link komentara

  8. Tadič se ulagivao Evropi i nigde nas nije odveo, Vučić je Evropu doveo na Balkan.Ako se Evropa balkanizuje, to je znak da smo postali uticajni.
    (Bole, 26. april 2017 20:54)

    # Link komentara

  9. Majstore , zasto niste demontirali sistem nego ste ga prilagodili sebi ?
    (nenad, 26. april 2017 20:04)

    Sustina sustine. Tadicu, citaj!
    (Gligor, 26. april 2017 20:48)

    # Link komentara

  10. U tvoje vreme je Pink bio isti samo u tvoju korist, isti ti analiticari su hvalili tebe, nije postojao Informer ali je tu bio Press, isto su bili i Dacic i Palma. Na sta se tu tacno zalis
    (Filip, 26. april 2017 20:29)

    # Link komentara

  11. Stigli smo do sustine. Dakle, ovo govorim iskreno: opozicija treba da se okupi (Tadic, Jankovic, DS... ) i da kaze da ne podrzava ulazak u EU koja podrzava ovakvu vlast, totalitarizam i cenzuru. Treba to da uruce Evropskom parlamentu i ambasadorima, da se odredi datum i da se od tog trenutka, ako vlast ne popusti, predje u duboku ilegalu (da se izadje iz parlamneta i da se zamrzne rad stranaka) i proglasi fakticko stanje jednopartijskog sistema. A ovo sve je prazna prica, zelje i pozdravi. Zemljom vladaju sluzbe, navijaci i starlete, polupismeni ljudi se predstavljaju kao moralne vertikale, dok vlast vodi politiku iz 1999. samo drugim sredstvima. Dakle, radikalizacija, da znamo gde zivimo.
    (zimzeleni, 26. april 2017 20:28)

    # Link komentara

  12. E moj Tadicu, pa zar ti je toliko trebalo da shvatiš da u Briselu nikog ne zanima demokratija u Srbiji već samo ispunjavanje njihovih naloga.
    (eh, 26. april 2017 20:16)

    # Link komentara

  13. Kada sam ja zaposljavao po javnim preduzecima po partijskoj liniji , iskakao iz frizidera i imao VIS idole to je bila demokratija a ovo sada je nesto sasvim drugo jer nije rec o meni !
    Majstore , zasto niste demontirali sistem nego ste ga prilagodili sebi ?
    (nenad, 26. april 2017 20:04)

    # Link komentara

  14. Ja ne bih smeo da sam na tvom mestu da se oglasim povodom bilo cega sto se tice EU, Srbije..uopste vodjenja drzave.
    (Petar, 26. april 2017 20:00)

    # Link komentara

  15. EU podrzava one koji ce da urade ono sto se od njih trazi. Demokratija se ne gadi racunice i poltrona.
    (Nikodije IV, 26. april 2017 19:37)

    # Link komentara