1. госпођа секретар МУП-а је својом изјавом само потврдила исполитизованост тог министарства са све министром на челу који је пак, сви знако, опчињен једним другим човеком па га све грли...
    (doom, 24. april 2017 14:54)

    # Link komentara

  2. Pet godina, 24 sata dnevno slusali smo od Vucica i od njegovih saradnika istu pricu za Demokratsku stranku: ,,lopovi", ,,kriminalci", ,,vi ste zemlju upropastili". Sve to su govorili da bi opravdali sebe od 1990. do kraja bombardovanja. Kad su videli da Demokrate cute, kao deca u obdanistu, krenuli su sve jace i jace na svim televizijama na kojima su gostovali. Govorili su stalno da je zemlja bila pred bankrotom. To je bila notorna laz. U to je mogla samo maloumna osoba da poveruje.
     (Zora, 23. april 2017 00:10)

    # Link komentara

  3. Zasto je Sasa Jankovic vlastima trn u oku? Mora da je mnogo jak (Posten bez ljage) cim se stalno blati i provlaci kroz medije.
    (Nikolajevic Petar, 22. april 2017 23:01)

    # Link komentara

  4. Jankovicu ti uopste vise nisi interesantan !
    (Biljana, 22. april 2017 20:28)

    # Link komentara

  5. Svi ste vi opsednuti... i to čitavim legionima.

    Nažalost ni mi obično građanstvo nismo drugačiji.

    Đavo uzeo pod svoje, a svi spas čekaju u politici... dakle od đavola!

    Klin se klinom izbija, ali to je domen fizičkog sveta. U duhovnom važe druga pravila, pa se đavo đavolom ne izbija, već se tako samo jače oboleva!
    (Tražiti spas u politici je gašenje vatre benzinom!, 22. april 2017 19:59)

    # Link komentara

  6. Jel Popovic Ivkovic portparol MUP-a ili SNS? Sta nju briga kakvo je piliticko delovanje Jankovica? Neka nam da odgovore na pitanja u ingerenciji MUP-a. Ko je rusio Savamalu? Ko je trazio spisak pacijenata sa odredjenom dijagnozom?
     (jasdf, 22. april 2017 17:54)

    # Link komentara