1. ...tako da sam protiv podizanja zidova, ali ćemo mi znati da zaštitimo nacionalne interese i nećemo biti parking za izbeglice u to nema sumnje, građani ne treba da brinu”, kaže premijer Aleksandar Vučić.

    Neverovatno je kako ovaj covek na papiru, tj. jeziku, sve "ima pod kontrolom". Da li je iko ikada cuo od ovog coveka kojim to merama hoce da spreci da Srbija ne postane parking za izbeglice, a ona je to vec uveliko postala. Nikad nista konkretno da kaze, nema plan, uvek neka prica u prazno. A kad se ipak bude bas to desilo, o cemu on bulazni da nece to dozvoliti, onda ce da kuka kako su drugi krivi za to, kako je Srbija izdata od nasih tj. njegovih prijatelja (hahaha)iz EU, ostavljena na cedilu sa desetinama hiljada izbeglica da se snalazi kako zna i ume.
    Tesko Srbiji sa narodom koji ovakve bira...doduse, oni drugi su jos gori i nesposobniji. UZAS!!!
    (Djavolji krug naroda i politicara koje bira, 26. septembar 2016 21:06)

    # Link komentara

  2. izbeglička kriza prestaće kada se dogodi ovo
    Vuk Jeremić bude GS UN, Donald Tramp bude predsednik Amerike, Sirijska vojska oslobodi celu zemlju sa Asadom na celu, svet se jednoglasno i bez "ali" udruži da iskoreni terorizam u svetu i započne proces potpune proces rekonstrukcije tela UN u svim pravcima napretka čovečanstva ka jednakosti ljudi, jednakih mogućnosti
     (poz, 26. septembar 2016 20:33)

    # Link komentara