Esports B92.net

WoT – Patch 9.20 dobio datum izlaska

Test server u svojoj trećoj fazi testiranja a update 9.20 je dobio svoj oficijalan datum izlaska. Patch, kao i uvek, prvo izlazi na ruski server 29. avgusta, a tek onda na evropski i američki server 30. avgusta, a na azijski server tek 5. avgusta.

Klanrur, Miloš Đurović
Pošaljite komentar
  1. @igor
    taj vise ne radi za njih 100%...hehe
    isto se desilo i kada je njihov covek kritikovao krajslera...setite se...ljudi vode biznis a ne dibrotvornu ustanovu...ali preteruju...hmm
     (Komsija, 23. avgust 2017 10:28)

    # Link komentara

  2. Priznali su na tankfest '17 contributorima sve. Kada du se kamere ugasile i naterali ih da ugase telefone, rekli su im sve. Developeri znaju gde grese, ne zanima ih user feedback, zanima ih samo pare i zarada, ne zanima ih igra jer moraju da plate servere, ljude i drugo. Napravili su sistem gde RNG nije dobar osim ako ne koristis premium i gold granate, priznali su da idu na P2W fazon. Jedan kontributor je iznervirano propevao na svom twitch kanalu oko ovoga.
     (igor, 22. avgust 2017 12:28)

    # Link komentara

  3. Još nisu sredili OP premium tenkove. Premium tenk ne sme da bude ni za dlaku bolji od standardnog ako ne žele PTW, ali očigledno nije tako. Izgleda da tamo ipak sedi gomila naložene dečurlije koja sve ovo shvata kao svoju zezanciju.
    Igra jeste dobra još uvek, i pored negativnih iskoka, ali je pitanje koliko će još da bude ako se tim stvarno, ali stvarno ne uozbilji.
    (dusan, 22. avgust 2017 09:24)

    # Link komentara

  4. Batalio tenkove pre dve godine i tako mi je dobro
     (pop, 21. avgust 2017 16:39)

    # Link komentara

  5. "pare pare pare volim samo pare mojoj dusi napacenoj samo pare fale..."
     (Blatko, 21. avgust 2017 14:20)

    # Link komentara

  6. Jos jedan sanzerac, i to mi na testi deluje kao tezak OP. Mapa 30x30 je nekako previse obicna i daje veliku prednost lovcima, mada moze biti zanimljivo, moze dosta da pomogne kod personalnih misija, vise mesa, vise mogucnosti za spotanje... Ceka se frontline, to bi trebalo da bude ono pravo, ako se uopste i bave time, izgleda mi kao da su ga cusnuli u stranu. Kineski lovci zanimljivi ali nista specijalno, kopija sovjetskih, samo ruzniji, mada osmica ima smeka. Bat mi u novom HDu izgleda nekako tuzno, mala cevka a velika glava, mogli su to i bolje da odrade. Mogli bi malo biti kreativniji, ako vec nema novih mapa bar da ubace nove kamuflaze da se bar malo razbije monotonija.
     (marko mitrovic, 21. avgust 2017 12:00)

    # Link komentara

  7. volim ovu igru baš , igram je i nastaviću da je igram , posebno misije, ostalo mi još 7 za object 260, trenutno se mučim sa spg-15, poteška misija , igram sa 212a, ali ono što je baš poremeti je poraz za porazom, jednom sam zaređao 21 poraz, pre neki dan 12 pa 7, pa gde to ima, još imam premium, imao sa fvb 183 60% pobeda sada na 48%, pa jel to normalno, kakav je to MM, kada izgubim 5 partija za redom glat u roku od par minuta, na ovaj način će gubiti igrače, sramota bre da tome vodi igra
     (AleksaSrbin, 21. avgust 2017 11:34)

    # Link komentara

  8. E...a ja se ponadao da će da urade nešto po pitanju MM a ne da će samo da nastave izbacivanje premiuma i ostalih gluposti da mlate pare.

    Šta se ovo dešava sa MM nije normalno. Dnevno odigram oko 50 igara. Barem 30 izgubim sa nekih 15:5. Ne znam da li je na svetu ostalo mongoloida i kretena, il sad svi igraju wot. Pre par godina tier V igrači bili na nivou današnjih tier VIII.

    Totalno izgubim volju da igram, samo počne glava da me boli.
    Jedva čekam da izađe farcry5 da otkačim tenkiće, zaista postaju sve naporniji za igranje a iz principa pare više neću da im dajem.

    Skroz su se sveli na pay to win.
    (cojle, 21. avgust 2017 10:36)

    # Link komentara

  9. Nece biti nista, nista se vise nije ni očekivalo od WG, sim stancovanja novih premijum tenkica. Ono sto je svima bitno nece, a to su nove mape, bolji MMS, rebalans nekih vozila, i sl. Mislim da bi zaista bilo OK da jednom izbace novu mapu pa da vesti o ovoj igri bude vest, a ne smiri.
     (postalo je smor, 21. avgust 2017 10:10)

    # Link komentara