Esports B92.net

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Stefan Ilić KlanRUR
Pošaljite komentar
  1. Kakve veze ima ko je najgledaniji? To je nesto najnebitnije. Naravno da ce LoL uvek biti najpopularniji kad ga gledaju klinci, kao i sto i npr Selna Gomez ima najvise pratilaca na instagramu ili je Biber najpopularniji ista stvar deca i tinwjdzeri drze gledanost. Sto se tuce igre Dota2 svetlosnim godinama ispred LoL. OverwTch je tek glupost. CS je OK a trenutno mi se najvise svidja PUBG deluje jako zanimljivo za multiplayer naravno. Dugo nije izasla igra koja mi je delivala tako dobro.
     (4k4.Dex, 16. avgust 2017 13:24)

    # Link komentara

  2. Au...Ja sebe pitam kolko pregleda ima Crossfire koji ima 850 Miliona igraca sirom sveta xD
    ((L)egerien, 16. avgust 2017 10:48)

    # Link komentara

  3. dota2 zajednica je 100 svetlosnih godina ispred svih drugih igrica. Naravno da je cist primer Majori i It gde zajednica i igraci aktivno ucestvuju u da kazemo u organizaciji tih turnira. Nije isto ppgledati lol strim na 5 minuta i baciti jedan gejm sedmicno ili kupiti battle pass za dotu. Dobar deo gledalaca it je dao neki doprinos za taj tour za razliku od svih ostalih, i ja kao kupac battle passa nisam samo "1" gledalac na twitchu, zbog toga je dota daleko ispred svih.
     (bata, 16. avgust 2017 06:20)

    # Link komentara