Top Gear: Izvršni producent demantuje da odlazi

Endi Vilman, dugogodišnji izvršni producent Top Gear-a, demantovao je da je napustio je ovaj televizijski šou program, objavio je BBC. Vilman tvrdi da je njegov privatni mejl, koji je dospeo u javnost i na osnovu kojeg su britanski mediji zaključili da je dao otkaz, upućen isključivo saradnicima i da je napisan u znak zahvalnosti i podrške ekipi koja već 13 godina proizvodi tu emisiju.

Pošaljite komentar
  1. Predju sva trojica na Netflix, nazovu emisiju kako hoce i to je to...Zbogom Top Gear.
     (Rasha, 31. mart 2015 18:50)

    # Link komentara

  2. Zašto toliko pišu o ovom čoveku? Svaki dan po nekoliko vesti o njemu i tome da li ce i dalje da vodi neku emisiju o automobilima u engleskoj. Molim nekoga da mi objasni zašto je on bitan u Srbiji. Možda neko ko je gledao tu emisiju.
     (fensi lik, 31. mart 2015 16:51)

    # Link komentara

  3. Gledam Top gear, volim voditelje, uvek sam na njihovoj strani ali ovog puta je Dzeremi sve uprskao, a ne producenti. Niko nije branio da Dzeremi bude to sto jeste, na tome se i zasniva emisija ali strasno je sto je dozvolio sebi da sve baci vodu tako sto udari producenta zbog potpuno beznacajne stvari. Sta bi vi radili da ste na mestu BBC-a? Rekli producentu da ide iako nije kriv? Rekli Klarksonu da je u redu da bije saradnike i da nikad nece mati nikakve posledice stagod da uradi? Realno on je zeznuo stvari i zao mi je sto je bio toliko neodgovoran da ne misli o buducnosti emisije nego potpuno bez razloga napravio haos. To je ista stvar kao sa Carlijem Sinom. Kao on je zrtva, a producenti zlo, a oni ga trpeli godinama sto dolazi drogiran i pijan i tolerisali mu sve dok nije puklo kao i ovde. Treba i Dzeremi da shvati da on nije Bog i da mora da misli na svoje gledaoce. To znaci da smiri svoj ego i ne tretira producente kao djubrad. Ako je stvarno razlog to sto mu nije stigla vecera na vreme kako onda moze da se opravda njegov napad? Toliko ga je bilo briga za buducnost emisije...
    (Dzeremi je doneo popularnost ali jeste on kriv za ovo, 31. mart 2015 16:28)

    # Link komentara

  4. Jakoj drzavi je kao kad joj vadis zdravi zub, ako se na duhovit i inteligentan nacin sprdas sa njenim mitovima.
    (Pi-Ter, 31. mart 2015 14:36)

    # Link komentara

  5. "Visinu svoga leta će izmeriti dubinom svog pada"
    (Siki, 31. mart 2015 14:27)

    # Link komentara

  6. Vrlo brzo ćete shvatiti da je Top Gear ustvari Džeremi, Ričard i Džejms.
     (Joker, 31. mart 2015 13:56)

    # Link komentara

  7. Vilman je demantovao da podnosi ostavku. Rekao je da je uputio samo pismo zahvalnosti svima koji su na projektu radili i da bi im saopštio da im poslovi nisu u pitanju pošto BBC namerava da nastavi sa emisijom. I toga člana tima koji je taj interni mejl pustio u javnost/novine je nazvao "tit".
    (Gedža, 31. mart 2015 13:27)

    # Link komentara

  8. Ne zanima me kako će se zvati buduća emisija, ali se nadam da će se cela ekipa preseliti na neku drugu televiziju i napraviti nešto novo, što će sigurno biti mnogo bolje nego ono što će BBC nazivati "Top Gear".
    (Paul Kersey, 31. mart 2015 12:42)

    # Link komentara