1. Istine radi, u Makedoniji radi samo na putu za Grčku, čim se skrene ka Skoplju i dalje ka Ohridu ne. A reklamira se da važi u celoj Severnoj Makedoniji.
    (Nenad, 10. mart 2024 21:21)

    # Link komentara

  2. A kad će da se uvedu obavezne VAGE za kamione, posebno na magistralnim putevima?
    I ne, ne treba tu da dežura armija džabolebaroša, postoje automatizovane vage, kao u SAD, gde vozač instalira mobilnu aplikaciju i unese podatke u kamione. Pogodno je i ako nije dobro pozicionirao kamion, pa mora da ponovi merenje, sa telefonom je brže, jer ne mora da ide do kancelarije na punktu i sl.

    Uništiše nam puteve kamioni, koji su često i po 20% u pretovaru.

    Takođe, za plaćanje putarine može da se uvede preko mobilnog, bukvalno isto kao za parking, samo kako bi onda prodavali Tag uređaje i kako bi gomila ko zna kako zaposlenih radila na naplatnim rampama!
    (Veliki brat, 10. mart 2024 18:19)

    # Link komentara

  3. "Srpskim tagom kroz četiri države"

    Ovo je tipicna nepotpuna informacija (glavno precutano). NE moze pri-paid. To je samo placanje putarine vasom platnom karticom za sta je potrebno PRETHODNO odneti TAG na reprogramiranje i vezivanje za vasu karticu. Razlika je jedino sto sada necete morati da se zaustavite i "provucete" karticu vec cete samo proci a vasa kartica ce biti automatski opterecena iznosom putarine, plus provizija banke i po kursu koji Makedonci odrede (ove tri ostale imaju evro). Sve u svemu, za par minuta ubrzanja, skuplja putarina plus cena TAG-a.
    (mikin, 10. mart 2024 18:18)

    # Link komentara

  4. Imam naš i Hrvatski i oba su super ,dopuna i samo vozi.
    (diasporac, 10. mart 2024 17:57)

    # Link komentara

  5. @Aca - tender za prosirenje svih bocnih naplatnih rampi je prosao ohoho kad ima sigurno 10-ak meseci. Zasto se ne krece sa radovima bog otac ne zna.
    Sve bocne naplatne rampe ce ici na 1+1 umesto sadasnjih 1+0 (znaci bice jedna za ENP i jedna za rucnu naplatu)
    (Za Acu, 10. mart 2024 17:20)

    # Link komentara

  6. kupio nov uređaj neće da radi ni kod nas.... poslao reklamaciju kažu radi sve ok ....ponovo krenuo na put opet neće pa ti vidi TAG za 4 države ha..ha
    (Milan, 10. mart 2024 17:10)

    # Link komentara

  7. A po kojim cenama? Kao u Gr ili Hr?
    (Ana, 10. mart 2024 16:30)

    # Link komentara

  8. Zašto ne može sa prepaid tag-om? Takođe zašto prepaid tag nije moguće dopuniti (niti proveriti stanje) online kao što to može na Makedonskoj kartici?
    (Blok63, 10. mart 2024 16:21)

    # Link komentara

  9. Osim na velikm ceonim rampama (Beograd, Presevo, Subotica ...) iskustva sa rampama za ENP je ocajno. Uglavnom je istovremeno dozvoljen prolaz i sa karticama ili je rampa nedostupna usled guzve. A za jedan ili dva izlazaka iz zemlje velikoj vecini je sasvim sve jedno da li ce uzimati karticu ili koristiti ENP. Makar je meni sve jedno, jer kada putujem van putujem na odmor i ne zurim.
    (Aca, 10. mart 2024 15:52)

    # Link komentara

  10. Trebalo im je dve godine da naprave dogovor sa Makedonijom, a sa grcima neće skoro...
    (doktor, 10. mart 2024 15:12)

    # Link komentara