1. Druga strana medalje - pa veselniče ti ćeš se tako i žene rešiti, jer ti je dosadila !! Ako nešto valja kakav je razlog ,,dosada,, - nije ti auto drug iz kraja pa sad bi da malo promeniš, neozbiljno sa tvoje strane.
    (Sofercina, 28. februar 2024 07:07)

    # Link komentara

  2. @
    ...
    A posebno nema smisla kad pisu tipa "auto ne dimi", "nista ne lupa na trapu", itd... Pa nema potrebe to naglasavati osim ako nije stvar suprotna i auto recimo dimi. Koga zanima sto on ne dimi...

    (Vlasnik IMT 539 delux, 27. februar 2024 15:00)

    Iskreno - treba naglasavati i ako je nesto dobro.

    Kupovao sam kola relativno skoro i to je stres zivi sta imas da vidis. Mene na primer zanima da ne dimi, jer ne zelim da gubim vreme na gledanje necega sta me ne zanima. Potpuno razumem onoga na placu ako se pravi blesav i ne zna nista, ali vlasnik ukoliko ne zna nista, to mi je signal da se ne bakcem dalje.

    Nismo deca - ako je auto moj znam da su mu gume iz novembra, znam da sam mu tada i nacentrirao trap, znam da sam uradio veliki servis pre 40.000, znam da ne dolivam ulje izmedju zamena, znam da je ogreban na braniku ... ne mogu da budem kao da sam pao s Marsa i kazem "Ne znam nista". Pa gde je onda prednost toga sto sam vlasnik?

    I uostalom, zasto bi zavlacio ljude da dolaze ako ih ne zanima. Trose i moje i njihovo vreme, plus je neprijatna situacija. Treba biti iskren u oglasu, staviti razumnu cenu i prodaces nekako.
    (Djorke, 27. februar 2024 20:00)

    # Link komentara

  3. Evo ja ga održavam najbolje moguće, kupljen nov u srbiji, ovlašćen servis, originalni delovi, najskuplje gume i voziću ga još dugo jer uvek ,,ima iz uvoza jeftiniji". A prodao bih ga jer mi je dosadio, ali ispod cene ne bih.
    (Druga. strana medalje, 27. februar 2024 16:15)

    Nema veće laži od ove. Čuj ti to...dosadio mu auto, a ispravan. Ti da si takva klasa, i da si ta kategorija društva koja menja auto kao cipele, kad mu dosadi, prodao bi i ispod cene...jer eto, dosadno ti je u životu pa menjaš. Ljudi menjaju auto kad su u nuždi. Ko bi sebi priredio taj pakao od laganja i preganjanja sa prodacima ako ima pouzdan i ispravan auto. Nego si stavio cenu za 50% veću od prosečne, zato što je eto...kupljen u Srbiji.
    Nailazio sam na takve. Čovek traži 6000 evra za punoletan auto, C segmenta, od opreme ima radio.. moćnih 90ks, ali eto.. kupljen u Srbiji. Smešna prica.
    (radijator, 27. februar 2024 19:04)

    # Link komentara

  4. - Stan je 30.000 evra.
    - A jel renoviran? Ako nije, moraće puno da se uloži. Spuštanje plafona, kompletno novo kupatilo, podovi, novi prozori i vrata...
    - Čujte, OVAJ stan je 30.000, a taj vaš slobodno cenite koliko hoćete.
    (Zeolit, 27. februar 2024 18:39)

    # Link komentara

  5. Evo ja ga održavam najbolje moguće, kupljen nov u srbiji, ovlašćen servis, originalni delovi, najskuplje gume i voziću ga još dugo jer uvek ,,ima iz uvoza jeftiniji". A prodao bih ga jer mi je dosadio, ali ispod cene ne bih.
    (Druga. strana medalje, 27. februar 2024 16:15)

    # Link komentara

  6. Najbesmislenije mi je kad pocnu da nabrajaju sta je sve zamenjeno na autu i koliko je ulozeno. Kao da ocekuju da ce kupac tog auta sve ulozeno da im isplati. Svaki model ima svoju trzisnu vrednost (ako je ispravan) za svoje godiste, kilometrazu, vrstu motora i nivo opreme. Sve ostalo spada u redovan trosak odrzavanja i besmisleno je nabijati ljudima to na nos. A posebno nema smisla kad pisu tipa "auto ne dimi", "nista ne lupa na trapu", itd... Pa nema potrebe to naglasavati osim ako nije stvar suprotna i auto recimo dimi. Koga zanima sto on ne dimi...
    (Vlasnik IMT 539 delux, 27. februar 2024 15:00)

    # Link komentara

  7. Svaka mu čast toga se ni sam ne bi setio mada često poznanicima govorim kad me pitaju kad ću da prodam mog turčina da sam do sada SVE promenio mogu i slobodno reći ne znam sve je "noviji i noviji" (znači krajem januara i početkom februara uljnu pumpu i sve tečnosti te letvu volana i šolje amortizera uz odrađenu i optiku) ... ali ima jedan momak iz susednog grada od mog na Dunavu obožava te FIAT "Tempre" koji zna sve o mom automobilu i često kad mi treba neki deo odem do njega uz obavezno njegovo pitanje - kad ću prodati automobil. Rekao sam mu "... čuj kad se odlučim ponudiću ga prvo tebi ..." znam da ceni i voli te automobile, a i da imam odmah kupca (što mnogi jure, a pogotovo da uvale drtine).
    (XXL, 27. februar 2024 12:09)

    # Link komentara

  8. Jednom sam pozvao oglas - vlasnik samo što nije uključio cenu goriva koje je potrošio u cenu auta u oglasu :-)

    Oglas kao "vlasnik", "redovno servisiran" itd, pozoveš i ono "redovno servisiran" znači da su upravo svi servisi sada na redu da se urade, a to "vlasnik" znači da ne zna ništa o kolima, ni opšte stanje, ni da li je imao kvarove, ni da li se čuju trapovi, ni menjač kakav je, ni gume kada je kupio ... nego "Najbolje dodjite pa pogledajte".

    Više informacija dobiješ na placu od onog što ga je samo skinuo sa kamiona.
    (Djorke, 27. februar 2024 12:04)

    # Link komentara

  9. Pa znaci kao nov nov nov...
    (9012, 27. februar 2024 12:02)

    # Link komentara

  10. Uglavnom svi hoce reci "bolji nego novi", nece se pokvariti pa ga zato prodajemo.
    (KKK-666, 27. februar 2024 11:39)

    # Link komentara

  11. hahahahaha prejako hahahahhaaha, nemojte vise ovako smesne stvari molim vas, hehehe hihihi hahaha
    (petar markovic, 27. februar 2024 10:43)

    # Link komentara

  12. 2025-o
    (PERA, 27. februar 2024 10:35)

    # Link komentara