1. Kakve gluposti da propadne nemacka. Samo se ti nadaj
    (Rade, 20. oktobar 2023 07:52)

    # Link komentara

  2. Која по реду револуционарна батерија?
    (Мајкл Џондар, 18. oktobar 2023 18:02)

    # Link komentara

  3. Problem je sto se tehnologija u vezi EV i baterija brzo razvija i menja tako da ko sada kupi EV ubrzo ce imati zastarelu i prevazidjenu stvar koju nece nikom moci da proda za iole pristojne pare. To je jedan od razloga sto je i potraznja za ovim vozilima relativno mala. A ima i drugih koje svi vec znaju.
    (Lala Pametnjakovic, 18. oktobar 2023 15:44)

    # Link komentara

  4. Ovo (super proizvod ali "malo" težak) me potseti na vic iz doba SSSR-a koji mi je pričao otac:

    Stoji rus lepo obučen, u odelu, sat na ruci, dva kofera ... ulazi u hotel i priđe mu ugostitelj i kaže kako ima lep sat.

    Kaže rus "Da, da. Sat je najbolji na svetu. Prikazuje puno vremenskih zona, otporan na vodu na 1000 metara, kazaljke sijaju u mraku itd...".

    Ugostitelj kaže: "Pa dobro, hajde udjite, ostavite kofere na recepciji".

    Rus: "Ne mogu, to su baterije za sat".
    (Djorke, 18. oktobar 2023 12:57)

    # Link komentara

  5. Naučnici svake godine naprave nekoliko revolucionarnih baterija. Problem je uvek masovna proizvodnja tih baterija kao i cena te proizvodnje.
    (Ironija, 18. oktobar 2023 11:36)

    A što se sekiraš? Znaš li da je sve što koristiš sada imek na startu imalo problem masovne proizvodnje i cene? Jel znašt šta je rekao tvoj pradeda kada je čuo da je izmišljen fosilni motor? "Problem je uvek masovna proizvodnja tih _________ kao i cena te proizvodnje." To vam je genetski u krvi dok vam život prolazi ispred nosa.
    (Goxy, 18. oktobar 2023 12:51)

    # Link komentara

  6. Požurite nemački naučnici! Jer ako je verovati ovom taze prilogu na YT (ukucajte "HUGE NEWS! Volkswagen CEO Shocking WARNING To All EV Makers!") njihova perjanica više ne zna gde udara. Ako misle da se uopšte iščupaju, moraće pola Nemačke da ih patriotski finansira. Kolaps na vidiku! Ili će propasti EVRO ili nemačka industrija. Treće nema.
    (Benzindžija, 18. oktobar 2023 12:34)

    # Link komentara

  7. Naučnici svake godine naprave nekoliko revolucionarnih baterija. Problem je uvek masovna proizvodnja tih baterija kao i cena te proizvodnje.
    U laboratoriji naprave bateriju koja može da se puni desetinama hiljada puta bez gubitaka, otporna je na sve temperature i može da se puni za 2 minuta... Ali kad treba isto to da se napravi van laboratorije onda je druga priča. Uglavnom, biće, možda, za 5+ godina...
    (Ironija, 18. oktobar 2023 11:36)

    # Link komentara

  8. Ovo po ceni sigurno neće biti konkurentno, čim je ne pominju. I Toyota planira Solid state za skuplje EV u prvo vreme. Dakle, ako je preteška - nije za automobile, a ako je skuplja od lfp nije konkurentna ni za skladištenje. Trebaće malo vremena da se rašire.
    (Gradimir, 18. oktobar 2023 11:16)

    # Link komentara