Vesti -

Zašto Leonardo Dikaprio nije bio na dodeli Oskara?

"Ubistva pod cvetnim mesecom" Martina Skorsezea zaradila su čak deset nominacija za Oskara, ali jedna od glavnih zvezda filma Leonardo Dikaprio nije se pojavio na dodeli nagrada.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL
Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

Dikaprio je nekoliko puta bio nominovan za najboljeg glavnog glumca, a uloga u filmu "Povratnik" osigurala mu je zlatnu statuu u toj kategoriji 2016. godine.

Holivudska zvezda više puta u istoriji se pojavljivala na dodeli nagrada, ali ne i sinoć, zbog čega su počele da kolaju glasine kako je to uradio jer ni sam nije zadovoljan svojom izvedbom u pomenutom filmu.

"Zašto Leonardo Dikaprio nije na Oskarima?", upitala je jedna osoba na platformi Iks.

Neki smatraju da se uvredio zato što nije nominovan u kategoriji najboljeg glumca.

"Verovatno se nije pojavio na Oskarima jer nije nominovan. Ali, budimo iskreni, ta uloga nije ni blizu njegove najbolje izvedbe", tvrdi druga.

Dok su ljudi nagađali gde je Dikaprio i zašto se nije pojavio u Dolbi teatru u Holivudu, "Entertainment Tonight" naveo je da je on zapravo imao problematičan raspored.

Naime, glumac je bio zauzet snimanjem nadolazećeg filma Pola Tomasa Andersona. "Deadline" je u januaru objavio da će Dikaprio glumiti u filmu radnog naslova "BC Project", uz Šona Pena i Redžinu Hol.

Dikaprio je "Ubistva pod cvetnim mesecom" opisao kao snažan film koji se bori protiv brisanja domorodačkih naroda, kulture i zajednica. Ipak, film sinoć nije osvojio nijednu nagradu, što znači da se Dikaprio ne bi pojavio na pozornici čak ni da je bio prisutan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu