Vesti -

Haos u studiju zbog Teya Dore i Breskvice: "Ako je Sajsi struka teško nama" VIDEO

Izbor Pesme za Evroviziju izazvao je burne rekacije, a deo javnosti nezadovoljan je izborom pesme "Ramonda" Teya Dore.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen/ Prva TV
Foto: Printscreen/ Prva TV

O ovog temi je za TV Prva govorila i Jasna Jojić, majka izabrane predstavnice Srbije Teya Dore.

"Srbi vole da polemišu, svi znamo sve, svi su obrazovani za sve, svi su muzički potkovani da ocenjuju muziku... Umesto da puste decu koja su tamo napravila spektakl. Treba da znamo da je svaki izvođač režirao i organizovao svoj nastup i finansirao ga. Uloženo je jako puno truda i para", objasnila je ona.

Ona smatra da se skandali izmišljaju, bez potrebe.

"Mi izmišljamo skandale, nema društvenih podela, niti je bilo ikakvih drastičnih razlika u glasanju ili bilo čemu drugog", ističe Jasna.

Ona ističe da su ubuđeni samo ljudi koji imaju potrebu da se eksponiraju, a ne ceo narod.

Pored nje, na TV Prva je gostovala i Milica Đurđević Stamenkovski.

"Nije prvi put da postoji izražena politička poruka u nastupimap. Na kraju krajeva, to je takmičenje država, takmičenje nacija, koje donesu svoj stav, svoju vrednost. Ako se vratimo unazad, ne možemo da zanemarimo činjenicu da mi svaki put kad smo imali nešto naše i autentično - da li etno motiv, reč molitva koja je vrlo snažna u srpskom narodu, mi smo ostvarivali odličan plasman. I sa "Lane moje", i sa Marijinom numerom, i sa Jelenom Tomašević... Dakle, svaki put kad smo želeli sebe da prikažemo onakvima kakvi jesmo i kada se nismo dodvoravali i ugađali nekim trendovima", istakla je Milica.

"Ovde postoji intervencionizam, postoji inženjering, nemoguće je da je neko pozvan da bude član tako značajnog žirija, bez bilo kakvih kompeticija, bez bilo kakve biografije na koju se može referirati. Dakle, očito je ovde doveden neko ko nema ni skrupula ni blama, da bez pardona Breskvici dodeli nula poena! Takvu osobu je bilo teško pronaći, ali očigledno i tskvi postoje u našem društvu", dodala je Đurđević Stamenkovski.

Prema njenim rečima, tekstovi pesama MC Sajsi su nerazumljivi, a upravo je ona bila tema prethodnih dana s obzirom na to da nije dala nijedan poen Breskvici, što je njenim fanovima jako zasmetalo.

"Da li postoji bilo koji voditelj, uključujući i vas, koji može u javnom prostoru da pročita tekst pesme koju izvodi MC Sajsi?! Ovo su sad neki trendovi da ili je vulgarno, ili nama treba titl da pročitamo šta je to što se izvodi. Dakle, promoviše se muzika da je ljudima potreban titl da vidimo o čemu se radi", rekla je Stamenkovski.

Opširnije pogledajte u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu