Vesti -

VICE na TV B92: Raj u Patagoniji i Nevidljivi ljubavnici

VICE nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije.

Podeli

Nedelja, 28. maj, 23:00

TV B92

Raj u Patagoniji

Trajanje: 35 minuta

Faustino Barientos od 1965. živi sam na obali jezera u Patagoniji, u kući koju je izradio od ostataka brodoloma, čuva ovce i većinom živi od plodova svoje zemlje i stoke. Do prve civilizacije koja je udaljena 25 milja, odlazi tek na nekoliko godina. Trenutno ima 81. godinu a VICE ga je posetio u njegovoj izolaciju koju je sam izabrao.

Nevidljivi ljubavnici

Trajanje: 12 minuta

Aplikacija “Nevidljivi ljubavnici” vam omogućava da kreirate ljubavnog virtualnog partnera koji komunicira sa vama u realnom vremenu. Neki koriste ovu aplikaciju kako bi ubedili svoje prijatelje ili biše ljubavnike da su u novoj vezi ali većina ljudi je ovde u potrazi za emotivnom vezom koju ne mogu da ostvare u stvarnom svetu. Kroz govorne poruke, SMS-ove, ručno ispisane beleške oni jačaju ovaj nevidljivi odnos.

Da li je ova aplikacija zdrava zamena za pravi ljudski odnos? Razgovarali smo sa osnivačima kompanije, ženom koja radi kao “nevidljiva ljubavnica” i seks terapeutom o prednostima i manama lažne veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 161 idi na stranu