- Vesti -

Šta muškarci i žene najviše žele u krevetu?

Sudeći prema rezultatima ankete sajta “Ok Cupid” koju je popunjavalo 400.000 ljudi, čak 71 odsto ispitanika zainteresovano je za malo ‘nastranosti’ u krevetu.

Izvor: Independent
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Žestok i grub seks ispostavio se kao omiljena aktivnost oba pola (75 odsto muškaraca i 62 odsto žena), dok je ‘udaranje u lice’ najmanje poželjno.

Međutim, to nije sve – 64 odsto muškaraca i 51 odsto žena izjavilo je da bi volelo da bude vezano ili da budu ti koji će vezati svog partnera.

Pogrdne nazive bi volelo da čuje 57 odsto muškaraca i 42 odsto žena, a “nešto” ili “mnogo” bola da oseti 36 odsto muškaraca i 34 odsto žena.

Oko 70 odsto pripadnica lepšeg pola ima želju da njihov partner preuzme kontrolu u krevetu, a isto priželjkuje oko 60 odsto muškaraca.

Otprilike 20 odsto žena ne bi se bunilo da ih partneri vuku za kosu, a skoro isti procenat muškaraca izrazio je želju da ih partnerke grizu.

Prati B92 na Viberu

Vesti

"Lenji migranti" uživaju u Toskani, i to za sve pare...

Čuvena italijanska pokrajina Toskana, poznata po živopisnim pejzažima i bogatom kulturnom nasleđu, jedna je od omiljenijih turističkih destinacija u Evropi. U njoj su se ovih dana odmarali proslavljeni holivudski glumac Samjuel L. Džekson i bivši košarkaš Medžik Džonson.

Vesti utorak 22.08. 15:30 Komentara: 2
strana 1 od 3433 idi na stranu