- Tipovi -

Dan VIII: Viktor prolazi, Hjuit konačno ispada

Posle tradicionalnog dana pauze na Vimbldonu vraćamo se tipovima i pokušavamo da nastavimo niz iz prošle nedelje.

Podeli

Posle klimavijeg početka vezali smo seriju od osam pogodaka iz prethodnih deveta predloga, što nam je napravilo pravu podlogu za drugu nedelju.

Očekujemo i vašu pomoć u komentarima – da se zajedno radujemo pogođenim parovima.

Viktor Troicki – Vasek Pospišil

Najsigurniji igrač za tipovanje u prvoj nedelji je bio naš Viktor Troicki, a sa njim počinjemo i drugu. U meču protiv Vaseka Pospišila Troicki ima mnogo prednosti i može se smatrati favoritom. Igra odlično od početka turnira i pun je samopouzdanja nakon pobede nad Dastinom Braunom koju smo takođe pretpostavili. S druge strane, njegov protivnik je već sada zabeležio rezultat karijere na Gren slemovima, ali je proveo mnogo vremena na terenu. Fonjinija je dobio u četiri, dok je dva puta igrao maksimalnih pet setova, pa je uz nastupe u dublu skupio više od 13 i po sati tenisa. Viktor će pobedom obezbediti plasman u Top 20, kao i prvo četvrtfinale na nekom od najvećih turnia. Nadamo se da će biti tako.

Predlog: Pobeda Viktora Troickog.

Žan-Žulijen Rožer/Horija Tekau – Lejton Hjuit/Tanasi Kokinakis

Legendarni Australijanac Lejton Hjuit oprašta se od Vimbldona, ali već danima odbija da to uradi sjajnim partijama sa sunarodnikom Tanasijem Kokinakisom. Njih dvojica su preživeli dve runde u dublu, iako su u obe bili veoma blizu poraza. Pobedili su prvo Draganju i Kotinena posle preokreta, da bi onda eliminisali i Linsteda i Melcera u pet setova. Ovoga puta ih čeka mnogo teži protivnik – Rožer i Tekau su četvrti nosioci i jedni od favorite za osvajanje titule na terenima Ol Ingland Klaba.

Predlog: Pobeda Rožera i Tekaua.

Karolina Voznijacki – Garbinje Mugurusa

Dankinja igra sjajno u Londonu, do sada nije izgubila set i svima je pokazala da ima ozbiljne namere ubedljivim trijumfom nad Kamilom Đorđi. S druge strane, Mugurusa je devojka koja najviše voli da igra na šljaci i četvrto kolo Vimbldona je verovatno i više nego što je očekivala. Očekuje se velika borba, ali i trijumf Karoline Voznijacki.

Predlog: Pobeda Karoline Voznijacki.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu