Novak: Volim dvoranske uslove, ali neću prizivati kišu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da se neće žaliti ako bude morao da igra mečeve pod zatvorenim krovom stadiona ’Artur Eš’.

ĐN |
Pošaljite komentar
  1. Koji bolesnici su ovi antinole trolovi, majko moja! Koja nekultura, koja mržnja, koja nemoć.
    (biti normalan, 28. avgust 2016 19:49)

    # Link komentara

  2. Jumko starleta
    (Plavi, 28. avgust 2016 07:41)

    # Link komentara

  3. Oj dodo, dodole...
    (Pol Skols, 28. avgust 2016 02:50)

    # Link komentara

  4. nole rasturi ih. vracaj to u pravoslavlje
    (Ljuba, 28. avgust 2016 00:24)

    # Link komentara

  5. Ja ne znam u cemu je tvoj problem?
    Jel sramota plakati I jesti sendvic? Ti si druze mali covek dzaba ti laprdanje do zore..I kada imas nameru da uvredis.ili sta vec to moras raditi sa stilom...ajde bre trolcino mani se gluposti...hoce decko da ide da igra tamo gde ima love I gde dobija bodove...njegovo pravo..izgubio je od Delpa..onog koji je istumbao Federera na.Us openu I koji bi dobio bilo kog tenisera ne.samo Novaka.
    Tvoj mozak to ne moze da skapira...cao
    (anica, 27. avgust 2016 23:57)

    # Link komentara

  6. @ Beko

    Ti ili nemaš pojma ili se praviš blesav.
    Vimbldon ili Olimpijada?
    Aj da probam ovako, npr. Bane Ivanovic igra u Celsiju, a igra i u reprezentaciji. Sta je tebi kao građaninu i navijacu Srbije bitnije, da osvoji ligu šampiona ili Svetsko prvenstvo? Šta je tebi uopste bitnije i važnije takmičenje? Znaci po tebi je važnije liga šampiona ako se to igra duže. Važi brate!
    A jel' treba i da ti nacrtam da u Celsiju igra za pare i za klub, a da za reprezentaciju igra za svoju zemlju i grb, dakle za Srbiju.
    Meni lično lepše da u reprezentaciji igra dobro i da ostvari neki uspeh, ali mrka kapa, sa Celsijem mogu da ga gledam a ne moram, eto nekako mi lepše da gledam Mesija. Ako razumeš šta hoću da kažem, ako ne, nema ti pomoći.
    (he he, 27. avgust 2016 22:56)

    # Link komentara

  7. @BeKo
    Slazem se, Vimbldon je vazniji, najvazniji turnir u tenisu. Ipak, ne moze se reci da OI nisu vazne, vazne su itekako. Narocito zato sto se odrzavaju samo jednom u 4 godine.Neki veliki igraci nisu imali priliku da osvoje medalju na OI, ali ovima koji su imali tu priliku su OI vazne i mogu se porediti njihovi uspesi na Igrama. Uostalom, ni mastersi se u ovom obliku nisu igrali do '90 ili koju godinu pre, pa to ne znaci da Djokovicevi ili Nadalovi mastersi manje vrede samo zato sto Borg ili Konors nisu imali priliku da osvajaju te titule tako cesto.
    Mnogima ovde su OI bile najvazniji turnir na svetu pre samo kesec dana, sada kada je Novak ispao u prvom kolu ispadose OI skroz nevazne, turnircic.
    (vasa, 27. avgust 2016 22:53)

    # Link komentara

  8. Razumem da je Novak nekome odbojan, ali ne razumem taj antitalenat za psihologiju, tj. procenu ljudi, coveka...
    Milenijumi, eoni, godina milioni nekima nece biti dovoljni da shvate da Novak nije folirant, da je momak izrazito posten i iskren.
    Pravi sportista i covek, to je vise nego ocigledno, a pratim ga jos od pre 2006.
    Nema on razloga ista da folira, najbolji je vec godinama, a kome smeta, moze samo da prihvati cinjenicno stanje ili da ludi i dalje.
    (Beobrad, 27. avgust 2016 22:40)

    # Link komentara

  9. Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dabome, 27. avgust 2016 18:33)
    Da odes ti do Filozofskog fakulteta u Beogradu da ti pod odma daju diplomu psihologa!
    Ne da si provalio Novaka, nego nemam reci.
    Percepcija ti je jaca strana, bravo!
    Hahaha diletantu!
    (Beobrad, 27. avgust 2016 22:27)

    # Link komentara

  10. @samo pitam
    'be se mene i za reprezentaciju i za njegove pare, nego mi jako smeta što mi iskače iz frizidera I iz svih mogućih uređaja, ne skida se iz medija, ne mozes ljidski da ukljucis tv, komp, da otvoris novine..davi se ovaj narod, ne postoji niko i nista samo on. Pogledaj ovu stranicu, svaki drugi naslov o njemu, a zašto? Zasto se siluje narod, zašto im se na silu gura jedan koji to ne zaslužuje? Milion puta je pokazao a sada i stavio tačku na to da ga Srbija NE ZANIMA! Ni jednu bednu medalju za zemlju koju je okupirao A vi i dalje Novak i Novak! Znamo i kad njegov pas vrši nuždu, a imamo toliko sportista koji osvojiše medalje. O njima više ništa jer je bitno kada Novak osvaja g.slemove, ŠTA Srbija ima od slema? MEDALJA ALO MEDALJA ili idi tamo u taj M.Karlo pa dosađuj njih! Neko osuđuje modaratora, vidi kad je moderator odlučio da objavljuje i malo od onih (a ima ih mnogo) koji nisu zaslepljeni i malo su iznad IQ sa ,Nole sokole'. Plati porez? Vidi, svako ko se predstavlja kao "veliki srbin, patriota, itd" svojoj "voljenoj zemlji, majcici Srbiji" barem porezom pomaže! Imam puno argumenata ali mi nece objaviti komentar zbog dužine!
    (Ma da, 27. avgust 2016 22:22)

    # Link komentara

  11. KEKAC(ne vređaj ljude),koliko možeš da budeš ograničen pa da se pališ na sportiste i ostale javne ličnosti,koje u stvari ne poznaješ?
    (Henry Chinasky, 27. avgust 2016 22:09)

    # Link komentara

  12. E moj Nole nece ti ni dati da igras u takvim uslovima.
    (mahir, 27. avgust 2016 20:57)

    # Link komentara

  13. @(vasa)

    Pa mislim da je važniji Vimbldon koji se igra od 1877 nego Olimpijada,drugo ne može se porediti GS I Olimpijada upravo zbog toga jer nije igrana 64 godine pa mnogi veliki igrači nisu ni imali priliku da je osvoje o postanu još veći.
    (BeKo, 27. avgust 2016 20:28)

    # Link komentara

  14. @Bata Stojkovic Ako pazljivo i procitas te komentare Mikiija, Vase, mene i dr, i one za porez i slicne, neces videti ni jednu uvredu, sto se za vas zaslepljene ne moze reci. Procitaj malo i zapitaj se cije bi komentare moderator trebao stopirati. E sad sto se vama ne svidja kada vam neko dira ljubimca, to je vasa stvar Bato... Ni nama se ne svidja omalovazavanje svakog Djokovicevog protivnika i neistomisljenika od trenerskih strucnjaka!
    (Jumko, 27. avgust 2016 20:21)

    # Link komentara

  15. @anica
    Ju, a zasto si se ti toliko iznervirala? Nije valjda da te boli istina? Placko plakao na svakom GS, plakao na svakim OI na kojima je ucestvovao, placko bio, placko ostao! I kako ti sad tako pricas da ne treba da igra na OI gde ga ne placaju, zar nije on patriota koji se bori za Srbiju i takve budale, zar mu nije to veliki kvalitet? Reci sendvicarko, jel ti smeta to sto se pamte GS, OI, titule, medalje, slava? A on tu nije najbolji?Jel te to boli? Pamtice se da je "najbolji na svetu" ispao u orvom kolu od 147 na listi i u karijeri na OI postigao isti uspeh kao legendarni Nisikori. Ne znam dokle sam ja njemu al znam dokle si ti meni, pa se primi posla slobodno, batali sendvice.
    (vasa, 27. avgust 2016 20:20)

    # Link komentara

  16. @Bata Stojkovic
    Uuuu, uvredjeni pametnjakovicu, a gde placa porez na one pare od sponzora? Da si isao u skolu znao bi sta je porez na prihod. Gde zaradjuju pare Federer Nadal i Marej? Sigurno ne u svojim drzavama pa opet placaju ogroman porez Svajcarskoj, Spaniji i Britaniji. Ajde sad u skolu da naucis nesto umesto sto brines ko kakve komentare pusta.
    (vasa, 27. avgust 2016 20:13)

    # Link komentara

  17. Nole sampion!
    (pedja, 27. avgust 2016 19:46)

    # Link komentara

  18. logicno ... sto cistiji tenis igra neki igrac, tj federer djokovic delpotro wawrinka berdych, tj igraci koji udaraju ravno i precizno vise vole dvoranske uslove, gdje ne postoji smetnja vjetra i sunca ....
    (racku_cg, 27. avgust 2016 19:40)

    # Link komentara

  19. N O 1 E Š A M P I O N E !!!
    (sezam, 27. avgust 2016 19:39)

    # Link komentara

  20. @Ma da
    To je to. Sve vas žulja njegova lova. 'be se vama i za reprezentaciju i za sve, bitno je što on puno zarađuje. Inače svi vi što vam to smeta idete na posao da provedete vreme, platu ne uzimate...
    (samo pitam, 27. avgust 2016 19:14)

    # Link komentara

  21. Ne laze se; mije Novaku tacno .... vec nije Novace tacno......
    Valja malo ici u skolu.
    (Jana, 27. avgust 2016 19:05)

    # Link komentara

  22. @beobrad
    Mnogi su ga provalili odavno, mnogi posle OI, a neki ste i dalje glupi i zaslepljeno gledate i balavite u srednji prst koji vam pokazuje!
    (dabome, 27. avgust 2016 18:33)

    # Link komentara

  23. idemo Nole!
    (krsman, 27. avgust 2016 12:58)

    Nole kaput...
    (Buduci Alfista, 27. avgust 2016 18:27)

    # Link komentara

  24. (vasa, 27. avgust 2016 15:57)
    Muskatlo, place jer mu je taj slem falio, pobedjivao ga bolji igrac na sljaci i mnogo je radio da bi ga osvojio, nista vise do kraja karijere da ne osvoji da mu se rec ne kaze...ono Boze pravde u Parizu ce uvek ostati upamceno.. plus sto je dobra svota novca, a ne da igra za dzabe...ni para ni poena i da mu jedna trolcina nabija na nos nesto a nije mu do cuklja, moj sendvic je bogat, da se zamezi lepo.
    Pamte se slemovi, mastersi, prve igre na kojima je ucestvovao 2008 uzeo bronzu ne mora vise da osvoji nista..
    (anica, 27. avgust 2016 18:09)

    # Link komentara

  25. @(covek, 27. avgust 2016 11:15): 'Ajde priznaj da i ti voliš pare.
    (XXX, 27. avgust 2016 17:59)

    # Link komentara

  26. volis pare ne volis porez
    (jebiga, 27. avgust 2016 17:53)

    # Link komentara

  27. Jedno veliko bravo za moderatore i B92. Zahvaljujuci vama kvalitet posetilaca i komentara je sve bolji. Posebno plene paznju svojim kvalietom i visoko umnoscu ovi poput komentara vase, mikija i Jumka. Jako mi je simpatican i onaj "plati porez" koji do sada nismi imali priliku da vidimo. Nadam se da ce kompletno okupirati ove stranice tako da mi ostali mozemo mirno da idemo negde drugde. Moja baka je govorila "dosli divlji da isteraju pitome".
    (Bata Stojkovic, 27. avgust 2016 17:44)

    # Link komentara

  28. Zasto ne otvore USO stranicu?
    Bice dobro ako uspe da se oporavi od povrede.
    (sasa jokic, 27. avgust 2016 17:33)

    # Link komentara

  29. plati porez!
    (zapex, 27. avgust 2016 15:43) Placa on porez, i to jos kako ali tamo gde ostvaruje prihod kao i mnogi drugi gradjani Srbije koji zive u inostranstvu, ukljucujuci i sportiste. Takodje placaju porez i njegove firme koje poseduje u Srbiji. Za tebe s siguran da ga ne placas, mozda tata i mama ili baba i deda.
    (Bata Stojkovic, 27. avgust 2016 17:19)

    # Link komentara

  30. @beobrad
    Kada je neko povredjen propušta turnire (samo nemoj o Sinsinatiju, tamo mu je bio povredjen ponos i bilo ga sramota da učestvuje a tek da osvoji). Pogledaj Nadala..beše on ima povredu ručnog zgloba? Koliko je turnira propustio? Na olimpijadi za svoju zemlju je kidao, i medalju je osvojio. Šta je beše Novak tamo osvojio? Aha da, bio je povredjen..ispao u prvo kolo. U Toronto bio tip-top a ovamo kao povreda sa vimbldona gde gle čuda bio povredjen (zato je izgubio)..ha ha smešno buraz.
    (he he, 27. avgust 2016 17:06)

    # Link komentara

  31. dostojevski, 27. avgust 2016 15:15)
    Ako nisam ništa drugo za ovih 55 godina uspeo u životu, barem imam dvoje unučadi, a ti vidim si barem čuo za Dostojevskog što je ipak uspeh.
    (Eleftherios, 27. avgust 2016 16:53)

    # Link komentara

  32. @Beobrad
    Šališ se? Znaci kad god je izgubio - bio je povredjen, kad god bude izgubio - biće povredjen!? A ček, ima i kad prodaje, predaje i poklanja mečeve, nikada ne gubi jer je eto izgubio!
    A šta, olimpijada nije najvažnije takmičenje? Nije Novaku tačno, nije jer tamo se igra za neku Srbiju, slemovi brate, tu je lova a bogami i mastersi..za 90% sportista je najbitnija, samo eto po neki su baš tada povredjeni..pif malera ccc
    (Ma da, 27. avgust 2016 16:48)

    # Link komentara

  33. @anica
    Ne znam pametna, zasto Novak place 4 puta na RG, 3 puta na OI, jednom na USO? Mozes li to da objasnis, eto na OI koja je bas nevazna plakao je 3 puta?Jel imas objasnjenje ili danas sendvice daju svima a botcino glupava?
    (vasa, 27. avgust 2016 15:57)

    # Link komentara

  34. @BeKo
    Nema to nikakve veze, ima vaznost jer je olimpijski sport odavno. Kao da kazes da EP u fudbalu nema vaznost jer postoji kratko.
    (vasa, 27. avgust 2016 15:54)

    # Link komentara

  35. plati porez!
    (zapex, 27. avgust 2016 15:43)

    # Link komentara

  36. Otkad je otvoreno pokazao da je zvezdas, ne pratim ga
    (leko, 27. avgust 2016 15:42)

    # Link komentara

  37. Ma kad se igra za pare nema ti ravnog a kad treba za srbiju onda ti sve smeta...
    (miki, 27. avgust 2016 15:20)

    # Link komentara

  38. Ne brini Nole,kada bude trebalo da se zatvori krov oni ce te rasporediti na drugi teren,da se malo mec prekida ili po potrebi odlozi.
    (niki, 27. avgust 2016 15:16)

    # Link komentara

  39. Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.
    (Eleftherios, 27. avgust 2016 11:09)

    ti si bedan pokušaj čoveka
    (dostojevski, 27. avgust 2016 15:15)

    # Link komentara

  40. Lozite se braco na lika koji 6 godina brutalno dominira svetskim tenisom, zapravo svetskim sportom u celini, porusio tonu rekorda kojima niko u skorije vreme nece ni prismrdeti a za reprezentaciju u tih istih poslednjih 6 godina je ili umoran ili povredjen ili nema srece.
    A ovamo 4 gs za redom!!! Sto niko nikad nije niti ce ponoviti u eri ozbiljnog tenisa. Dupli osvajac oi je Marej sa kojim se nas nole inace ima bolesno dobar skor.
    Ma daj!
    Pa vi meni recite ko je ovde lud...
    (type error no.1o, 27. avgust 2016 15:04)

    # Link komentara

  41. @(vasa, 27. avgust 2016 14:22)

    Tenis nije bio olimpijski sport od 1924 do 1988 godine,da je bio stalni sport na olimpijadi možda bi imao neku važnost.
    (BeKo, 27. avgust 2016 14:59)

    # Link komentara

  42. @Beobrad
    Jeste, i na Vimbldonu je izgubio zbog povrede, samo onaj Toronto je nekako osvojio sav povredjen. On uvek gubi zbog povrede ili zbog neke zavere.
    (vasa, 27. avgust 2016 14:53)

    # Link komentara

  43. (vasa, 27. avgust 2016 14:22)
    Jesi pametan, aj sto Nole place to je zato sto je ispao u prvom kolu na Olimpijadi, koja u tenisu nije najbitnija, nego...sto Rodja place na AO ako je to najmanje bitan slem, a trolcino??
    Sjasite vise sa Novaka!
    (anica, 27. avgust 2016 14:50)

    # Link komentara

  44. @filip ne vole ga jer je najbolji.
    (pobednik je sam, 27. avgust 2016 14:36)

    # Link komentara

  45. Nole! Meni nije dobro i imam duhovne strahove i depresiju. Tvoje povede su lek za moju bolest! Pomozi mi da ozdravim. Uzmi taj turnir!
    (D.P., 27. avgust 2016 14:30)

    # Link komentara

  46. @pribil
    Olimpijada je izuzetno vazna u tenisu, da nije ne bi Novak onoliko plakao kao zena neka i jos izjavljivao vec dugo da mu je OI glavni cilj ove godine. Sada ti kao klasicni nolobot ubedjujes svet da OI nisu vazne, a da je Monacanin osvojio medalju, ti bi nas ubedjivao da nista vaznije od OI ne postoji.
    (vasa, 27. avgust 2016 14:22)

    # Link komentara

  47. 90% ljudi i dalje ne zna zasto je Novak izgubio u prvom kolu u Riu!!!
    Pa zbog POVREDE!
    Levi rucni zglob mu je povredjen!
    Pitanje je i za US Open u kakvom je stanju.
    U dvoranskim uslovima je apsolutno najbolji teniser na svetu, pored toga sto je inace najbolji teniser na svetu!
    Srecno Nole!
    (Beobrad, 27. avgust 2016 14:21)

    # Link komentara

  48. U Novaka vise niko ne veruje.U trnizu je krstko trajao,ali zato Nadala i Federera pamte i vole svi.Novak je vrlo brzi piceo da se ponasa kao svetska zvezda N1,bez skromnost.Nonsalancija ga je kostala...
    (beba mihalj, 27. avgust 2016 14:21)

    # Link komentara

  49. Mnogo je bitan ovaj USO. Bice povuci potegni, nadam se da osvaja, pa makar i na misice. Posle toga ostaje jos cetiri, to je vise nego dostizno.
    (:*, 27. avgust 2016 14:08)

    # Link komentara

  50. Prizivace sirotinja za Noloua!
    (gradjevinac u pokusaju, 27. avgust 2016 13:54)

    # Link komentara

  51. Suze radonice i jos po neki..Novak zasluzuje neuporedivo vise prostora nego sto ga ima.I apsolutno vas niko ne tera da citate tekstove o njemu a pogotovu da oatavljate komentare.Medjutim to nema veze sa brojem tekstova vec iskljucivo sa vasom mrznjom prema nekome jer ste sigurno jako nesrecni i nezadovoljni u licnom zivotu pa mrzite bilo cihi uspeh.Covek u sportu radi neverovatne stvari a neki mali ljudi ga plhuju i omalovazavaju.
    (olos, 27. avgust 2016 13:15)

    # Link komentara

  52. Niko ove godine nije odmarao više od tebe.Jesi odigrao fantastičnu sezonu,jeste nam gorak ukus u ustima od Rija kao i tebi ali kreni sad kako treba.US open jednostavno mora da se osvoji,to je prioritet e posle sa Šangajom,Parizom,Pekingom,Londonom umereno,prosecno i na kraju godine ce opet biti 2500 do 3000 razlike.To bi bila dobra zaliha za narednu godinu i AUS open,IV i Majami.Nek bude i 500 razlike posle toga cela je tvoja sa umerenom igrom i stiže se pollako Rođo
    (Običan, 27. avgust 2016 13:10)

    # Link komentara

  53. Posle OI mišljenje o Novaku je totalno drugačije. Srozano je mišljenje o njemu i o njegovim uspesima(i neuspesima). I dalje stojim iza onog što sam rekao posle osvajanja RG-a. Čovek se totalno ispraznio(emotivno,psihički i fizički) i treba mu nešto da ga doooobroooo prodrama. Da ta ravna linija koja je posle osvajanja RG-a ponovo zakrivuda,da ponovo oseti strast i potrebu za daljim pobedama. A to što nije osvojio OI to je već neka druga tema. Nadam se da se malo trgao i da će ponovo biti onaj strari. Želim mu sreću u daljoj karijeri i da prestigne RF
    (gandra šajkaš, 27. avgust 2016 13:09)

    # Link komentara

  54. Olimpijada u tenisu nije najvazniji dogadjaj. Moze se reci da he marginalan. Samo grand slemovi i donekle mastersi.
    (pribil, 27. avgust 2016 13:03)

    # Link komentara

  55. Sinko moj, žreb na RG ti je bio više nego smešan, da ni sam sebi ne bi takav poželeo!
    Kad se samo setim .... Yh. Lu (haha) , Steve Darcis (haha) , Aljaz Bedene (haha) .... e bolje da stanem stomak me već zaboleo od smeha !!
    (Kiza, 27. avgust 2016 13:01)

    # Link komentara

  56. idemo Nole!
    (krsman, 27. avgust 2016 12:58)

    # Link komentara

  57. @Henry Chinasky
    Koliko treba da budes glup da napises ovako nesto?
    (kekac, 27. avgust 2016 12:55)

    # Link komentara

  58. I šta nas sad zanima što će on da osvoji US, za Srbiju medalja ništa, sad kao treba da navijamo..e pa i sad može u 1.kolo, a može i da ne učestvuje! Novak pa Novak..alo, olimpijada prošla, sad se skini iz medija i izadji iz frizidera!
    (Ma da, 27. avgust 2016 12:47)

    # Link komentara

  59. Kako loptice budu vece i teze kad se igra pod krovom?Koliko ja znam loptice su, manje vise, univerzalne tezine i velicine bez obzira na proizvodjaca..Svasta!
    (rafa, 27. avgust 2016 12:43)

    # Link komentara

  60. Manje price, vise koncentracije!!
    (Branko, 27. avgust 2016 12:35)

    # Link komentara

  61. U boj! U boj! Za uspeh svoj i narod tvoj!
    (oxydant, 27. avgust 2016 12:33)

    # Link komentara

  62. Nije mi jasno zašto ovaj čovek dobija ovoliko pažnje u medijima i zašto se narod uzda u njega,kada je pokazao na OI kakav je sportista i koliko vredi.
    (Henry Chinasky, 27. avgust 2016 12:12)

    # Link komentara

  63. Zbog čega sportista koji ne prođe ni prvo kolo najvažnijeg sportskog događaja dobija ovoliko prostora? Radije bih čitao ponešto o uspesima ili problemima vaterpolista, košarkaša pa čak i lovaca na glinene golubove ili jedriličara.
    (suze radosnice, 27. avgust 2016 11:52)

    # Link komentara

  64. Ne znam sta da ocekujem od Novaka na ovogodisnjem USO. Imao je 2 prethodna ispadanja u 1.kolu, Vimbldon i Olimpijada, ne ulazi sa maksimalnim samopouzdanjem i deluje da je u padu forme. Mozda je tako i bolje sa nejasnim ocekivanjima, znaci moze i samo npr.do 3. kola a moze i do finala u kojem sa 98% posto sigurnosti se moze reci da ga ceka Endi Mari. U svakom slucaju navijam za Novaka pa dokle stigne..
    (jegood, 27. avgust 2016 11:23)

    # Link komentara

  65. Ma voliš ti pare najviše bato moj.
    (covek, 27. avgust 2016 11:15)

    # Link komentara

  66. Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.
    (type error no.1o, 27. avgust 2016 10:19)

    Kakav bedan pokušaj trolovanja. Zna engleski (vidi nick), a ovamo kao gramatičke greške.
    (Eleftherios, 27. avgust 2016 11:09)

    # Link komentara

  67. Само напред Ноле Царе. Амери воле статистику па буди први који ће освојити турнир са постављеним кровом.
    (Рајко Четник, 27. avgust 2016 11:08)

    # Link komentara

  68. A hoces li prizvati Janovica, Veselija, Bedenea, Darsisa, Lua, Aguta i ostalu ekipu da ti budu protivnici?
    (Jumko, 27. avgust 2016 11:03)

    # Link komentara

  69. @jumko a mi mozak hoćemo - ali ne vredi od tebe docekati nećemo .....
    (Iva Jovanovic, 27. avgust 2016 10:55)

    # Link komentara

  70. Nole, to ti je sređeno. Ti samo igraj svoju igru.
    (Ivan, 27. avgust 2016 10:48)

    # Link komentara

  71. Pa mozda ne igra na centralnom stadionu sa krovom? Nista se ne bih iznenadio.
    (ccc?, 27. avgust 2016 10:44)

    # Link komentara

  72. ajde filipe razguli,idi gledaj cilica,corica...
    (mirko, 27. avgust 2016 10:38)

    # Link komentara

  73. Cuti pre i pripremaj se da prodjes bar prvo kolo jer i Janovic je jedan od onih sto snazno serviraju a dobro znas da ti oni ne odgovaraju.
    (kvisko, 27. avgust 2016 10:24)

    # Link komentara

  74. Napred Nule, do nove gremslen titule! Mani ove piavice sto ti zameraju da si u poslednje dve olimpijade bio Nolo. Ja verujem u tebe, ipack je ovo za ozbiljne pare turnir.
    (type error no.1o, 27. avgust 2016 10:19)

    # Link komentara

  75. No1e šaljemo ti dodole za kisu, po trofej i rezvali ih sve.
    (fanatik de football, 27. avgust 2016 10:13)

    # Link komentara

  76. Svaka tvoja titula ima sjaj ne slabiji od sjaja zlatne olimpijske medalje.Svaka tvoja pobjeda je beneficirano teška i ima sjaj Suncem obasjana.Sjećam se meča protiv Hjuita na Vimbldonu.Nijesu htjeli da postave krov i pored najave meteorologa. Kiša je orosila teren, Hjuit je dobijao meč jer se kao niži i s ox nogama lakše kretao po mokroj travi ali se tada jako Sunce probilo izneđu oblaka osušilo teren i stvari su došle na svoje mjesto. Zna se ko je pobijedio...
    (a s roma nikšić, 27. avgust 2016 10:06)

    # Link komentara

  77. naduvenko
    (mile, 27. avgust 2016 10:04)

    # Link komentara

  78. Upravo je ovo citirao Federer. Djokovicu svakako dvorana odgovara. Pa on sve do meca sa upravo Rodzerom u Londonu na zavrsnom mastersu 2015 nije imao poraz u dvoranskim uslovima, jos od Pariza 2012 i poraza protiv Kverija. Podatak, koji stvarno pokazuje njegovu dominaciju. Idemo sampione po 13 GS !

    Pozdrav!
    (Djole, 27. avgust 2016 09:58)

    # Link komentara

  79. Ako želiš,možemo mi kišu prizivati.Sve za šampiona.NAPRIJED NOLE,SAMO JAKO.
    (zozon,R.Srpska, 27. avgust 2016 09:54)

    # Link komentara

  80. A mi suze hocemo...
    (Jumko, 27. avgust 2016 09:44)

    # Link komentara

  81. Kisa je prosle godine spasila Novaka od poraza u finalu.
    (Dragan, 27. avgust 2016 09:26)

    # Link komentara

  82. Posle se pita sta ga ne vole
    Zbog smarackih izjava i ponasanja
    (Filip, 27. avgust 2016 09:20)

    # Link komentara