B92 Sport US Open 2008 Komentari

Broj komentara: 79

  1. E, sad ako ne pobedis Federera, puskom cu te loviti.
    (Ana Yorke, 8. septembar 2008 00:13)
  2. Bas mi je milo, am drago! :)
    (mala, 8. septembar 2008 00:16)
  3. Molim Rodzera Federera da pobedi ovog stvora!
    (Masa, 8. septembar 2008 00:18)
  4. A koliko mi je tek sad zao sto Nole nije usao u finale, da se poigra sa Marejem kao prosli put...
    Steta
    (Navijac, 8. septembar 2008 00:20)
  5. Kada je mec poceo navijala sam za Nadala, ali sam na kraju voljela da Mari pobijedi, ipak je bilo fer! Toliko prilika je propustio na pocetku cetvrtog, i vratiti se poslije brejka bila je velika stvar za njega. Zasluzio je da pobijedi! Nadam se da se sjutra nece uplasiti atmosfere, ali bice tesko! Ima igru da pobijedi Federera, ali nema iskustvo. Vidjecemo, bice jako tijesno!
    I, je l' prestigao on sada Novaka? Mrzi me da trazim po netu.
    (Ivana, 8. septembar 2008 00:24)
  6. Neka ga je pobedio, pa ne moze Nadal sve da osvoji, neka malo i drugih.
    (D.D., 8. septembar 2008 00:25)
  7. Cestitam Mareju,sjajno je odigro,nije se busao u grudi kad je pobedio i zelim mu sve najbolje u finalu! Sto se tice prvog tenisera sveta,mogu samo da kazem BRAVO RAFA,jer ako ste gledali kraj meca videli ste kakav je dzentlmen,kako cestita protivniku,kako pozdravlja publiku i na kraju kao je stigao i autograme da podeli!! Odmori Rafa,novi bodovi su tu,tvoji navijaci su zadovoljni za sve sto si uradio!
    Vamos Rafael!!
    (messi, 8. septembar 2008 00:27)
  8. Hvala Bogu i da je Rafa poceo da gubi !!!
    Steta sto Nole nije i finalu , to bi bilo TOP !
    (oki, 8. septembar 2008 00:29)
  9. Svaka mu cast, pobedio je Nadala njegovom igrom
    I to je izgubio pocetni 3. set, bio u zaostatku u 4. i opet pobedio, niko ne moze da kaze da ga je kisa juce spasila jer je Nadal taman uhvatio zalet. Dobar je bio i Nadal, na vrhuncu forme je vec preko pola godine, ranije bi izdrzao do Wimbledona i onda pao, ali ove godine je, moram da priznam, iako mi nije omiljeni, zasluzio prvo mesto, koje nece niko moci ni da ugrozi do pocetka sezone na sljaci.
    A sad, za sutrasnje finale, Endi je cini mi se na ovom turniru pokazao vise od Federera, pobedio je Vavrinku, Del Potra i Nadala, u velikom je naletu i ocekujem da ce se to uskoro pokazati na listi, da cemo imati veliku cetvorku na vrhu. Dok se Federer, ipak neuverljivim igrama plasirao u finale. Omiljeni mi je, ali samo na trenutke deluje kao onaj stari kome 2006. niko nije mogao nista (zanimljivost, tada su ga pobedili samo Nadal i Marej :)), ali svakako nije nezasluzeno prosao, od svih protivnika je bio bolji, procitao sam juce komentar, kako bi bilo bolje da mu odmah poklone titulu, jer ima mnogo srece na ovom turniru i da nema potrebe da se igra sutra jer ce endi navodno biti preumoran.
    Ne vidim po cemu je to Fed imao srece zbog plasmana u finale, niko mu nije predao, svaki mec je dobijao cisto kao suza, to sto je Djokovic izgledao umorno to nije sreca Federera, to je nespremnost Noleta da izdrzi sve meceve na GSu, i Fed je imao meceva od 5 setova pa je opet delovao sveze, a da ce Endi biti preumoran za sutra, cisto sumnjam, za polufinale se odmarao 3 dana, odigrao polovinu u subotu, polovinu u nedelju, ima ceo dan za sutra, jedino je pitanje da li ce moci mirno da spava zbog prvog finala, Rodzeru je to 17, mada Rodja zeli da spasi losu (za njega) sezonu bar jednom GS titulom.
    Navijam sutra za Rodju, ovaj Marej mi nije bas nesto simpatican, mada ce sigurno biti dobar teniser.
    (Bojan, 8. septembar 2008 00:29)
  10. Normalno kad decko igra u zivotnoj formi...
    (JOhn, 8. septembar 2008 00:29)
  11. malo je reci da sam odusevljen kako je Marej igrao. Fenomenalno ! U najvecem delu je kontrolisao igru i terao Nadala da juri levo-desno kao lud. Cak je u jednom momentu Rafa ostao pognut trazeci dah. Bude li igrao na istom nivou u finalu pregazice Federera.
    (goran, 8. septembar 2008 00:30)
  12. Bravo Endi!!!
    (Mari, Murej, Marej, Muri i ostali, 8. septembar 2008 00:31)
  13. Endi je zaista zasluzio ovu pobedu,igra kao Nole na AO,pun je samopouzdanja i ima sanse da osvoji turnir..mene jedino brine sto se priblizava polako Novaku po bodvima...zato Nole ne daj se,bolji si!
    (coka, 8. septembar 2008 00:33)
  14. Čestitke pobedniku. I "nepobedivi" mogu biti pobedjeni! Samo da je naš NOLE izdržao emotivni pritisak, koji je nosio na svojim ledjima, gledali bi ga sutra u FINALU! Bit će još turnira i dakako finala - a naš Nole će biti na samom VRHU!!!
    (Davorka,Bg., 8. septembar 2008 00:35)
  15. Moram prvo da pojedem svoj šešir, jer sam predvideo da će ipak Nadal prelomiti meč. I dalje mislim da bi to uradio da ga nije stigao umor, ali dobro...
    Mari je igrao NEUPOREDIVO bolje od Nadala, ali ni to nije bilo dovoljno da lako dobije meč, nije mnogo nedostajalo da mu izmakne i četvrti set, a to bi značilo siguran kraj. Ovo najbolje ilustruje procenat iskorišćenosti brejk lopti: Nadal (2/3), Mari(4/20)!
    Prognoza za finale? Ko zna, dosta zavisi od Federera, ako bude onaj iz meča sa Noletom, mislim da Mari malo tu može da uradi, ali ako pokaže nesigurnost u (nekada) rutinskim udarcima i zicerima, kao mnogo puta ove godine, Mari ima odličnu šansu da dobije, čak i u 3 seta.
    (Peka, 8. septembar 2008 00:37)
  16. Ubica tenisa je pobedio!! Ipak postoji defanzivniji igrac od Nadala...njegov bekhend slajs je nesto najgore sto se pojavilo u danasnjem tenisu...ubica ritma igre,neofanzivan igrac, a i deluje kao neki psihic
    (cynic, 8. septembar 2008 00:39)
  17. Mshina je napokon zaribala...Nadalu svaka chast za sve do sad, bila je ovo za njega teska sezona.
    Marej je dokazao napokon ocekivanja i talenat, ali za titulu je potrebno SRCE SAMPIONA!
    Federer kralj tenisa.
    (RF, 8. septembar 2008 00:39)
  18. A sada pratite Nadalovu sezonu do kraja. Bice kao i ranije. Veliki pad. Oporavice se tek kada dodju turniri na sljaci sledece godine. U sustini ponavlja prosle dve godine samo sa jednom ogromnom razlikom, tukao je Federera u Vimbldonu.

    Marej, nasuprot tome, sada pocinje da ubire bodove i vrlo brzo ce se i on odvojiti od ostalih kao sto su to uradili Nadal, Federer i Nole. I bogami nisam siguran da ce ostati samo na tom broju 4. Za razliku od Federera i Novaka moze Nadala da pobedjuje njegovim oruzjem, defanzivom. Ne znam ni jednog drugog igraca koji moze da racuna na uspeh protiv Nadala igrom sa duzom razmenom udaraca. Do sada se mislilo da moras da ga napadnes iz sve snage inace si izgubio od Spanca jos pre meca.

    U svakom slucaju ja sam za mlade snage i navijacu za Skota iz sveg srca. Kad vec nije Novak u finalu.
    (Sasha LFC, 8. septembar 2008 00:40)
  19. Sve se moze kad nemate publiku kao sto je imao Djokovic. Bravo Andy! Drago mi je sto nema amera u finalu (ni blizu)!
    (Fisherman, 8. septembar 2008 00:40)
  20. Marej jos nije svestan koliko je dobar. Kad shvati bice br. 1.
    (Robbie, 8. septembar 2008 00:47)
  21. Jes da nije nas ali bas mi nesto toplo oko srca sto ovaj spanac izgubi!!! :))))
    mada mislim da federera nema shanse, ali..nikad se ne-zna.. sve u svemu svaka cast
    (tipsarevicka, 8. septembar 2008 00:49)
  22. Mislis kao prethodna dva puta, kada je Mari pobedio sasvim zasluzeno? Koliko je ovde neobavestenih ljudi, koji bi samo da podele s nama kako je Nadal anti-talenat, Mari antipatican ili Federer ustogljeni naduvenko koji ce na srecu osvojiti turnir, a kako mu je Djokovic predao mec uz to.
    (@ Navijac, 8. septembar 2008 00:54)
  23. Iako sam Rafin fan, priznajem da je Endi bio bolji i zasluzeno pobedio! Lepota sporta je upravo u toj nepredvidivostu!
    (Lidija, 8. septembar 2008 00:54)
  24. Nadal je sam sebe nadigrao u 4-tom setu.Kod vodjstva od 3-1 i 30-0 na Endijev servis on potcenjuje protivnika, misleći, kao i komentator RTS-a, da je ovaj psihički potpuno pao i pravi greške.Zatim on psihički pada.Inače i u trećem setu,kao i u četvrtom kod prvog svog servisa,Nadal kod dobro plasiranih svojih udaraca uz liniju terena,ne vraća se odmah nazad da može,ako protivnik ipak uspe da vrati loptu u teren,da odigra sledeći udarac već očekuje siguran poen kao da ne shvata da igra sa prvoklasnim igračem.Mislim da je potcenio Endija zbog predjašnjeg njihovog skora od 5-0 u njegovu korist.Očekivao je Endijevu psih.labilnost,a juče je mislio i na iscrpljenost.Suma sumarum,da je naspram sebe danas imao Federera drugačije bi igrao.Kod vodjstva od 3-1 u četvrtom setu,mislio je da će da ga slisti,želeo je da što brže završi meč,sebe je već video u finalu,žurio je i pravio puno grešaka,i umesto novog brejka i 4-1,on gubi i svoj servis zbog svojih grešaka.Nezrelo razmišljanje,ali nadam se da će mu poslužiti kao pouka.
    Skupo ga košta loša procena protivnika,ništa od finala i još jednog GS trofeja.Šteta,baš šteta.
    (Rafaelica, 8. septembar 2008 01:01)
  25. Ma aj pali, zamisli da Marej pobedi u finalu. Otprilike ko kad je Grcka uzela EP u fudbalu, antifudbal tada, antitenis sada.
    (Tumba, 8. septembar 2008 01:05)
  26. ENDI, FANTOM U FINALU. BRAVO!
    Zasluženo u finale. El ninjo-defanziva nije nepobediva.
    Sutra da pokori legendu Federera i zvanično počinje
    nova era mladih šampiona. Naravno na 1. mestu sa Novakom.
    Svidja mi se Mari, lucidan je i nije šlihtara, kao ni naš Novak, mladi ljudi i imaju svoju ličnost i svoje ja. Retkost.
    P.S. A publika..nisam do sada video na tenisu tako nesportsku, nekorektnu i nekulturnu publiku... kad Nadal servira – muk, a kad Mari servira dernjaju se i navijaju za Nadala....E svaka im čast!
    (Haso, Bgd, 8. septembar 2008 01:05)
  27. Fedza ce ga razbiti...3:0 ...3:1...Ne moze on da udara slajs i da iritira Federera,pa Fedzin reket je dizajniran da odvrce i zavrce i grize lopticu ko lud...Samo gledajte,na svaki taj slajs ce Rodja njemu da vrati super spincinu ili jos gori slajs...U pravu sam 100% gledajte i videcete..XD Pozzz
    (Mico, 8. septembar 2008 01:07)
  28. Trenutni odnos snaga u svjetskom tenisu.

    Nadal, Federer i Murry te svi ostali..
    (LEPI, 8. septembar 2008 01:13)
  29. E Rafa,Rafa,a lepo si krenuo da ga ljustis,i stao si...bas mi zao,proso onaj neobrijani Mirej.
    (Rafa, 8. septembar 2008 01:44)
  30. Svaka cast za Murray'a ali i za Rafu Nadala. Fantastican mec i pravo uzivanje u ovakvom tennis'u. Mnogo bolji duel u poredjenju sa jucerasnjim polufinalom Federer vs. Djokovic. Nadal je zaista pravi sportista i majstor u svakom pogledu. Veliki je i u porazu, i zna da cestita protivniku na boljoj partiji u datom mecu sto se videlo posle Murray'ovog poslednjego poena kada su pricali na trenutak na mrezi. Svaka cast i neka bude jos jedan ovakav spektakal sutra u finalu! pozdrav svima fan'ovima tennis'a...
    (Cornelius, 8. septembar 2008 01:44)
  31. Kad se samo setim shta je Nole radio ovom Mareju. Pre samo 3 do 4 meseca Mari je bio vreca za tabanje. A vidite sada koji preporod, Monster(cudovishte) na terenu. Pravi ubica, udarci ko iz topa.Celo vreme je imao svoju igru, i to mu se na kraju i isplatilo.Mislim da sutra dobija finale oko 70%, a 30% shanse su za Federera.
    Pa kad ne moze Nole(mislim da je danas sam sebe, to me niko ne moze razubediti porazio), bar da bude ovaj ludi i za*ebani Shkot.
    (Nebojsha, 8. septembar 2008 01:57)
  32. @LEPI
    Hrvat smaras
    (aaa, 8. septembar 2008 02:00)
  33. Ja mislim da je Nadalov najveci problem njegov sorc i gace. Covek ima hronicnu upalu gaca u *ulji. Posle svakog poena mora da izvuce malo i tu se potpuno istrosio. Ne mogu da verujem da Nike ne moze da uradi nesto po tom pitanju.
    (Sasa V, 8. septembar 2008 02:47)
  34. @kom. br. 30 Cornelius
    Molim te, po cemu je ovaj duel bolji od duela Federer Djokovic? Ne racunajuci 4 set kad je Djokovic pao, prstali su vineri na sve strane, bilo iz bekhenda bilo iz forhenda, izlasci na mrezu, i fenomenalni voleji.
    (Toti, 8. septembar 2008 02:50)
  35. Englez je spanca setao tamo-amo po terenu ko' sponzorusu po Strahinjca Bana.
    (subject matter expert, 8. septembar 2008 03:10)
  36. Ne znam sta ste vi ljudi gledali? O kakvom Marejevom defanzivnom tenisu pricate?
    Decko igra fantasticno, napada kada god moze, ali ne po svaku cenu. To se zove pametna igra pre svega. Ceka servis nekoliko metara iza linije, ali zato je jadan od najboljih reternera danas.
    Mari je napravio duplo vise vinera od Nadala, a imao je i vise neiznudjenih gresaka od njega (54 naspram 40 Nadalovih).
    Ako to nije ofanzivna igra, onda ne znam sta jeste.
    To sto se decko odlicno krece i stize sve lopte ne znaci da je defanzivac. Sta vise on je pored Djokovica jedan od najofanzivnijih igraca danas. Ima najbolje kretanje po terenu od svih igraca. Nadal se solidno krece ali pre svega zbog brzine koju ima. Mari za razliku od njega ima i fantastican pregled igre, kao i neuporedivo bolje i opasnije udarce. Uostalom to je i potvrdio ovim velikim brojem vinera.
    A raafaelici samo da kazem da je Nadal veceras odigrao mozda jedan od svojih najboljih mecheva. Medjutim glavni razlog sto je izgubio je to sto ga napokon napustila sreca.
    Juce u tai brejku, prvu set loptu salje u aut, danas gresi na prvoj mech lopti.
    Ranije je on znao da spase po 10 takvih lopti, jer je uvek imao vise srece nego pameti. Medjutim i sreca je promenjljiva kategorija, pa je napokon malo napustila Rafu.
    (ja, 8. septembar 2008 04:45)
  37. kad je mladi endru šetao sponzoruše po strahinića bana? :-o nisam čuo za to do sad!
    (djape, 8. septembar 2008 05:38)
  38. (subject matter expert, 8. septembar 2008 03:10)
    Da bas ekspert!!! Pa onda bi trebao znati da je skot ili britanac a nikako englez!!!
    (nemanja vucicevic, 8. septembar 2008 06:06)
  39. Ovaj bata je jedan od Novakovih bliskih prijatelja... Bas mi je drago sto je onako dominirao u mecu.
    Bravo, Endi!
    (cica, 8. septembar 2008 06:35)
  40. Ma mali je osica,al bije sunce ti,odkad Nadala nisam videla u onakvom stanju,zaista sasluzen prolaz,iako sam mislila da nema sanse da prodje posle dobijenog Rafinog 3 seta,sve naj protiv Federera sa ovakvom igrom zasluzujes US OPEN!!
    (anica, 8. septembar 2008 06:36)
  41. @kom. 1
    Haha..simpatican komentar :D
    Koliko god da mrzim (prejaka rec,ne volim) Endija jer je prosla 2 puta rasturao Noleta,postacu njegov zesci fan..
    Od stranih igraca najvise volim Nadala ali mi je ovaj put (ne znam zasto) drago da je izgubio..samo iz I polovine meca (2:0 u setovima za Endija) se moze zakljuciti koliko je mec bio dobar i zanimljiv..
    Marej neverovatnom brzinom napreduje..mada,necu da malerisem nikome,mislim da protiv Fexa-nema sanse..
    Srecno obojici!!
    (Jelence, 8. septembar 2008 07:35)
  42. Sve se moze kad nemate publiku kao sto je imao Djokovic. Bravo Andy! Drago mi je sto nema amera u finalu (ni blizu)!
    (Fisherman, 8. septembar 2008 00:40)

    Imao bi i on publiku, kao Đoković, da se ponašao isto tako iritirajuće i nekulturno, kao on.
    (Beriberi, 8. septembar 2008 07:38)
  43. Endi se zasluzeno plasirao u finale jer je protiv Nadala odigrao fantasticno . Odlican servis , raznovrsna igra , lako je citao Nadala pa je na trenutke izgledalo je da Endi 1 teniser sveta a Nadal 6 . Endi je predvodinik novog talasa mladih i talentovanih tenisera i gledacemo ga jos u mnogo finala . Mislim da su mu sanse u finalu protiv Federera 60 : 40 .
    (Adnan, 8. septembar 2008 07:44)
  44. E bas lepo sto je bar jedan od mojih favorita u finalu. Samo hrabro Endi!
    (sonja, 8. septembar 2008 07:49)
  45. Збуњују ме неки коментари, јер очигледно је да је Мари показао најбољи, "ванземаљски" тенис на овоме турниру. Како је успео да толико напредује? Да није дрогиран? Ако настави овако, ускоро ће меприкосновено "командовати" светским врхом.
    (Стари Земунац, 8. septembar 2008 07:53)
  46. Kao i obicno postavlja se pitanje koji mec je gledala veca grupa komentatora ovdasnjih.
    Nemam pojma sta neki pricaju o Mareju. Te ovo te ono. Decko, uz Federera, je daleko najskolovaniji teniser sa vladanjem nad svim mogucim (i nemogucim) udarcima u tenisu. Da je bolid bolid je. Popravio se i tu medjutim.
    Nadala nikad nisam vidio onako isplazenog jezika i izbecenih ociju, dok pokusava da uhvati dah kao ono sinoc. Ne mogu da ne kazem da je bilo lijepo za vidjeti da se to desava Nadalu a ne njegovom protivniku.
    A da je Nadal fachica jeste. Mnogo je OK lik i ne cudim se uopste koliko je omiljen.
    Sto se Noleta i Federera tice ja odavno gori mec nijesam gledao sa dvaprebijena macora sto se povlace po terenu. Ovo sa Nadalom i Marejem je bilo sa druge planete u poredjenju sa Nole/Federer mechom. Nole bi trebao da malo pogleda Marejv preobrazaj koji se desio eto tu u zadnjih par mjeseci. Fizika igra veliku ulogu, nema sumnje. Ako je zdrav, onda bi Nole trebao malo jace da zapne sa tim treninzima snage. Ako je bolestan onda je druga stvar.
    Napred Nole!
    (Danilo Paraskevic, 8. septembar 2008 08:10)
  47. Murray je trenutno jedini teniser na svetu koji moze da pobedi Nadala. Zadao je i domaci zadatak Djokovicu kako se bori i igra protiv Rafe, valjda je ovaj nesto naucio...
    (znalac, 8. septembar 2008 08:14)
  48. @ Ana Yorke
    Bravo Ana za komentar
    (Smajlić, 8. septembar 2008 08:44)
  49. Srecno Marej u nastavku,zasluzio si da pobedis Nadala.....
    (Majcek Maja, 8. septembar 2008 08:57)
  50. Ostao je Endi duzan Federeru neka objasnjenja posle vrhunskog verbalnog prepucavanja u Dubaiu! Drago mi je sto je odlucio da demantuje "kralja" na terenu, a ne preko stampe!
    "Tata" je kazao da "mali" Endi nista ne napreduje, da ne mrda sa osnovne linije, da tako nista nece postici u karijeri... te da je to destruktivno i vrlo lose za tenis igru, generalno!
    E, sada Ti - "mali" lepo - "generalno" zacepi usta zlobnicima i pokazi im!
    Ako je mogao pametnom taktikom, odlicnim servisima, kretanjem i anticipacijom da anulira Rafina najjaca oruzja, ne vidim zasto bi imao problem sa Federerom, koji deluje krajnje neubedljivo od pocetka turnira. Da nije imao psihicki i fizicki razvaljenog Novaka u 1/2, ne bi ni taj jedan mec odigrao kako valja.
    Hajde Endi, osvoji ga! To bi bila najpravednija podela "Federerovih" GS titula - jedna Noletu, jedna Rafi i jedna Endiju. Da nema neko jaci?
    (eto tako, 8. septembar 2008 09:00)
  51. Nole, sedi dole-jedan!

    Uortaci se sa Gorstakom i uci!

    BRAVO MAAALLLIIII!!!!!!!!!
    (andja, 8. septembar 2008 09:16)
  52. Endi Mari ili Endi Marej?!?
    Kako je pravilno?
    Molim odgovor!
    (aleksej011, 8. septembar 2008 09:57)
  53. Izgleda da imamo sad izdvojenu cetvorku na vrhu.
    Moje licne simpatije i utisci su ovakvi:
    - Nadal mi nikako ne imponuje, uvek imam utisak da igra na snagu
    - Federer je IZUZETAN igrac, legendaran zaista... trenutno mozda ne bas na svom nivou.
    - Novak je moguci broj jedan svetskog tenisa, mozda i jedini koji moze da zameni Federera. Deuxe point! :)
    - Marej interesantan i vrlo dobar, inteligentan igrac. Voleo bih da Novak bude broj jedan, a Marej i Federer da se bore oko broja dva. :)
    (Dragan, 8. septembar 2008 10:09)
  54. @Lepi
    Da niste kojim slučajem genetskom analizom ili čime već, došli do zaključka da je Endi u stvari čist Hrvat?

    NOLE JE IPAK NAJBOLJI!!!
    (Rista_TS, 8. septembar 2008 10:42)
  55. Како се изговара Мари: ваљда исто као и Руни, пошто се слично пише (Rooney)! Тако је било некада, шта знам, можда је правопис и код Енглеза напредовао од пре пола века!
    (Стари Земунац, 8. septembar 2008 10:57)
  56. Zaboravi na Federera i nadaj se da ce sto pre da se penzionise, jer ti je nabio zestoke psiholoske probleme i komplekse (choke).Razmisljaj kako ces stici Nadala i Marija koji suneverovatno napredovali dok ti, u odnosu na njih stagniras.Kada se umoris od razmisljanja (bice puno vremena) poradi na kondiciji i promeni trenera, tj. trenere.Takodje neka te neko poduci PR.Nek ti je sa srecom!
    (Mato, 8. septembar 2008 11:24)
  57. mja prognoza je sljedeća:Federer će ga dobiti prvi set zato što će Marej podleći atmosveri,onda će marej dobiti drugi set kad se malo oslobodi,a u trećem i ćetvrtom setu federer će ga pregaziti.Neznam da se finale možda igra na dva dobijena seta možda bi ga marej i pobjedio,a ovako bogami teško.Biće ovo 13 titula federera.
    (ensad, 8. septembar 2008 11:26)
  58. @...
    Kaze se Mari !

    Prvi koji je protresao i Federera i Rafu je NOLE !!!

    A ostali su,kao sad Mari, u medjuvremenu ucili,vezbali i napredovali !! Eto sta se dobije kad se promene treneri !!

    Rafa je super teniser i covek, neopisivo vredan i uporan !!Ova godina mu je bila FENOMENALNA po postignutim uspesima ! Pa i kao nije finalista US open-a -NEMA VEZE !!!

    Sad NOs (1-3) neka se nadaju da ce Mari (mozda ) pasti u krizu prvog velikog uspeha ...
    U suprotnom, promene na vrhu !!

    Nego, Nole pamet u glavu !!SRECNO !!
    (Doki, 8. septembar 2008 11:29)
  59. Zasto uporno na ovom sajtu pisete Mari umesto Marej??
    (Milos, 8. septembar 2008 11:42)
  60. Bio je dovoljan samo jedan krupni plan

    Murray je prekrasnim volejem forhendom zaslužio prvu zaključnu loptu u susretu. Prije toga iz svih je oružja napadao Rafu. Odlično se Španjolac branio, ali na kraju ipak nije izdržao. I onda je kamera u krupnomu planu uhvatila Nadala kako nakon poena hvata zrak. Bilo je jasno da više ne može, da se proteklih mjeseci izmorio kao nikada u karijeri. Previše je to i za Nadala koji je u Pekingu osvojio zlatnu medalju, dok je Murray ekspresno ispao. Britanac je, baš kao i Đoković u Cincinnatiju, iskoristio Nadalov umor i osigurao pobjedu. Da je Rafael bio odmoran, bila bi to druga priča. No bolje je za tenis da Rafa i Nole ne pokupe sve ove godine. Da je odmoran, Murray bi bio favorit protiv Federera. Ovako je sve moguće!

    Kada smo već kod izgovora, evo kako se izgovara "Andy Murray". Da za sva vremena riješimo tu dvojbu...

    [link]
    (, 8. septembar 2008 12:04)
  61. Endi svaka Ti cast, apsolutno si zasluzio da osvojis turnir. Nadlu svaka cast, ali mi je njegov tenis postao dosadan. On je prosto u svakom mecu copy-paste. Nenormalno trcanje, jaki spinovi, i to je sve. Endi je juce bio toliko raznovrstan, da Nadal nije imao sanse da nesto vise ucini. Mislim da ce Marej vrlo brzo ugroziti svu trojicu na celu liste. Takodje treba pohvaliti njegovu fizicku pripremljenost za turnir, sto je bila najveca mana nasem Noletu! Nole pripremi se fizicki za turnire, i nema ti ravnog!
    (sasa jokic, 8. septembar 2008 12:56)
  62. Zao mi je ako Marej uzme titulu, iz jednostavnog razloga... nije ga bilo cele sezone, odigrao dobro 2-3 turnira.. videcemo gde ce biti dalje, pa i na Olimpijadi je ispao od nekog Azijata...

    Ne navijam za Federara, ali volela bih da pobedi...
    (Maja, 8. septembar 2008 13:16)
  63. Znaci nema ih vise samo trojca nego tu je i cetvrti Andy Murray koji ce mnogima pomrsiti racune pa tako i Noletu.
    Ako Nole zeli da ostane No.3 morati ce da prebaci svoju igru na visi nivo, naime Andy ga je dobio ove godine dva puta i to dovoljno govori o kvaliteti Murraya, sada je izbacio i Nadala a niti Federeru nece biti lako u finalu US Opena.
    (Zoran, 8. septembar 2008 13:26)
  64. aleksej011, 8. septembar 2008 09:57)

    Ја брате, колко знам Мареј (Murray, зар не?), углавном мали је прави шоња, то је све од њега, нешто га је прос*ало ☺
    (Ја, 8. septembar 2008 13:45)
  65. LEPI,
    Zahvali se moderatorima sto ti daju sansu da nas non stop provociras i iritiras.Ma,ne ta lista po tebi je najverovatnije:Nadal,Federer,Ancic,Cilic...pa svi ostali.LEPI,ne odredjujemo ja i ti listu nego teniska federacija,a na njoj jasno pise ko je na kom mestu.
    (boban,nis, 8. septembar 2008 14:31)
  66. Marej ili Mari ( sumnjam u ovo drugo ! ) pobedi Nadala a protiv Djokovica igra kao malo dete . Psihologija je djavolska stvar !
    (Zanimljivo, 8. septembar 2008 14:42)
  67. Nole je mrtav, ziveo novi svetski br. 3 Andy Murray
    (Bojan, 8. septembar 2008 15:05)
  68. ENDI MARI.

    a zar se vi nikad niste zapitali kako to da novaka nikad ne podrzava publika.ni u australiji,ni u francuskoj ni u americi ni engleskoj....
    (kata, 8. septembar 2008 15:20)
  69. e ako marej pobedi moze da igra sa jelenom u mix dublu
    (dejan velja, 8. septembar 2008 15:49)
  70. Za neupucene: ENDI MAREI !!!
    (Srpski patriota, 8. septembar 2008 15:50)
  71. @50.eto tako

    Ma ja bih tebe sestro samo tako, da te ispravim: ..., dva Rafa, ... :). Po GS i ovoj god. jaci je Rafa od sviju, pa cak i da Feda pobedi Marei-ja. Eto tako :))).
    (Srpski patriota, 8. septembar 2008 16:07)
  72. @ja
    Jao ti i tvoji strucni komentari.Do dan danas pamtim te tvoje bisere...Pa ti si covece pricao da Nadal ne zna da igra na betonu i na travi...Jel i dalje tako mislis? Nemoj da idem u arhivu da trazim tvoje komentare pa da ti se ljudi smeju!Zato bolje cuti...Ja znam da ti iz dna duse prezires Nadala,i da si jedva cekao da izgubi da bi ti izneo te tvoje glupe teorije...Mislim da sam vec spomenuo onu izreku-BOLJE CUTATI I BITI SMATRAN BUDALOM NEGO PROGOVORITI I OTKLONITI SVAKU SUMNJU!
    (Rafa, 8. septembar 2008 17:38)
  73. Al ga Mari namari. Hahaha. Rafaelice moja sućut.
    (Taka, 8. septembar 2008 19:58)
  74. Za sve ponovo, citajte kao sto je napisano: ENDI MAREI !!!
    (Srpski patriota, 8. septembar 2008 19:58)
  75. Koliko je samo Nadal antipatičan lik shvatio sam tek sad, kad Marej pored njega (iako i sam antipatičan) izgleda kao najpozitivnija osoba na svetu.
    (Antirafa, 8. septembar 2008 20:07)
  76. Za upucene i neupucene cita se i izgovara Mari a ne Marej.
    (rooney, 8. septembar 2008 20:19)
  77. Fantastican mec.Svaka cast za Mareja.To je jedini nacin da se Nadal pobedi na Grand Slam turniru.Skoro sedamdeset vinera,to je zaista neverovatno.Takodje,cestitke za Nadala koga je tesko pobediti cak i kad vas sve hoce kao juce Mareja.Marej je neverovatno napredovao i jucerasnji mec je pokazao da je prvo polufinale zenski tenis u poredjenju sa ovim.Mislim da ce pobediti Federera iako je u finalu psihologija najbitnija,sto se videlo prosle godine kad je Novak igrao izvanredno i trebalo je da osvoji turnir,medjutim bilo je to prvo finale,pa je poklekao na psiholoskom planu.Ukoliko se ne varam,Marejev trener je Vudford,koji je bio trener Noletu i Nadalu.Mislim da bi Novak trebalo da razmisli o tome.
    (Negativni, 8. septembar 2008 20:24)
  78. @ antirafa
    Kad si pobjegao sa psihijatrije?
    (dr.house, 8. septembar 2008 22:10)
  79. pa jest Nadal izuzetno antipatican...nemoguce je neprimetiti...
    (Damir, 8. septembar 2008 22:50)
četvrtak 18. april 2024.

Vesti

Srbi na US Openu

Jelena Janković,

singl - finale

Novak Đoković,

singl - polufinale

Dušan Vemić, Bruno Soareš,

dubl - četvrtfinale

Nenad Zimonjić, Katarina Srebotnik,

miks - četvrtfinale

Dušan Vemić, Flavija Peneta,

miks - četvrtfinale

Viktor Troicki,

singl - treće kolo

Nenad Zimonjić, Danijel Nestor,

dubl - treće kolo

Ana Ivanović,

singl - drugo kolo

Janko Tipsarević,

singl - prvo kolo

Viktor Troicki, Denis Gremelmajr,

prvo kolo

Filip Krajinović,

juniorski singl - polufinale

Igrači

  • Muškarci
  • Žene
  • Država