B92 Sport US Open 2008 Komentari

Broj komentara: 29

  1. @gio
    Hajde, ne lupaj gluposti.
    Nole je pokazao da ima mogucnosti da bude no.1, a da li ce to jednog dana postati ili ne, pokazace vreme - a ti i tebi slicnima, crknite od muke sto nemate takvog igraca.

    A sto se "dentlmentstva" tice, pogledaj kako se Federer ponasao kada je bio Noletovih godina pa onda pametuj. Neki od nas ipak pratimo i igramo tenis malo duze.
    (pedja, 2. septembar 2008 21:13)

    # Link komentara

  2. Mislim da moze da stigne daleko. Veoma daleko.
    (verujem, 30. avgust 2008 22:02)

    # Link komentara

  3. Kralj je kralj , gospodin ! Za mene i dalje br. 1..Go Roger..:)
    (Ivana M., 30. avgust 2008 11:40)

    # Link komentara

  4. @rade Dakle, Federer je sve ove godine dominirao zbog slabe konkurencije, a ne svojih vanserijskih kvaliteta, sto se sada i pokazuje...
    U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Lako je biti prvi kada nema konkurencije. Vidim da vecina zaboravlja na godine igraca ili prati tenis od kako se pojavio federer. Kao prvo on je 5 god stariji od Nadala i 6 god od Djokovica. A kada je postao br1 imao je vise godina od obojice sada. I nije imao apsolutno konkurenciju jer da li moze neko da mi navede neki DOBAR mec iz tog perioda. I za kraj postao je br1 tek kada su se veliki iz tog perioda povukli : Sampras i Agasi (postpenzionisano igranje Agasija i ne racunam iako je zestoko namucio bas Federera na US Open-u)
    (majche, 30. avgust 2008 11:34)

    # Link komentara

  5. Mozes mozes. Sve dok te Nole ne pocisti.
    (Itana, 30. avgust 2008 02:03)

    # Link komentara

  6. Meni Rodger deluje opusteno . Kao da mu je No 1 bio teret . Mislim da ce opet uzivati u igri
    (Zigi, 29. avgust 2008 13:47)

    # Link komentara

  7. Mozes !! Ako se jako potrudis,do polufinala !!
    (Dj, 29. avgust 2008 12:41)

    # Link komentara

  8. Rodžer je veliki igrač i istinski profesionalac mada je došlo vreme za promene...
    Četiri godine biti No 1 u tenisu velika je stvar.Sada pravac otvaranje Tenis Akademije i da za par godina vidimo neke nove klince...
    (Marija, 29. avgust 2008 12:23)

    # Link komentara

  9. I ja mislim da ce stici daleko ove godine, do polufinala.
    Tu bi trebalo da ga ceka Nole, koji je u ovom trenutku kompletniji igrac i mislim da nece moci preko njega.
    Kako sada igra Federer, polufinale je puna kapa.
    (Riki, 29. avgust 2008 10:59)

    # Link komentara

  10. Vrlo je moguće da Roger nece osvojiti US OPEN, a moguce je da se neće više vratiti na poziciju br. 1. Ono što niko ne bi trebalo da spori je činjenica da je ovaj čovek čudo i da je najbolji igrač svih vremena. On je, ljudi, pet godina vladao tenisom, pa red je da ga zamene mlađi i bolji, mada to njegov uspeh proteklih godina nikako ne umanjuje!
    (Sandra, 29. avgust 2008 10:14)

    # Link komentara

  11. Jedan je FEDERER!
    (Majcek Maja, 29. avgust 2008 10:14)

    # Link komentara

  12. Nisam znao dao ovoliko Svajcarskih imigranata zivi u Srbiji i da tako tecno pisu srpski, svaka pohvala za to. Jer to je jedino logicno objasnjenje da se toliko navija za Fedexa. Posto sam i sam imigrant na Americom kontinentu,nisam video nikoga ovde da navija za Noleta osim Srba koji zive ovde. Pa tako sam dosao i do logicnog zakljucka da savako navija za svoje i da voli svoju rasu, sto je i prirodno...osim nekih degenerativnih promena....pogledajte samo u prirodi: majmuni vole,majmune, slonovi slonove, lavovi su sa lavovima.... Svako drugo vestacko grupisanje je neprirodno i nesrecno za pojedinca vrste osim ako nije i sam pojedinac izgubljen u vrsti i rasi kojoj pripada...
    (Tennis, 29. avgust 2008 08:11)

    # Link komentara

  13. Ja pamtim jedino legndarno finale i to ono sa Noletom...
    (kejt, 28. avgust 2008 16:17)

    # Link komentara

  14. Federer je trenutno fakticki treci na svetu teniser, a sto se buducnosti tice, vece su sanse da se njegov plasman pogorsa...To je realnost...a zasto je izgubio prvu poziciju...pa zato sto je Nadal popravio igru na betonu i travi. Dakle, Federer je sve ove godine dominirao zbog slabe konkurencije, a ne svojih vanserijskih kvaliteta, sto se sada i pokazuje... Na primer, zamislite Ligu sampiona u kojoj pet godina za redom pobedjuje ista ekipa...to je nemoguce, ali ne zbog toga sto nema dovoljno dobrih ekipa, vec jer je konkurencija isuvise velika...za razliku od tenisa u poslednjih pet godina.
    (rade, 28. avgust 2008 14:17)

    # Link komentara

  15. naravno da mozes da stignes daleko.sampouzdanje ti je malo sada poljuljano prije bi najavljivo idem na titulu sada si malo oprezniji sto je dobro treba biti oprezan pogotovo u tvom slucaju jer se nalazis u krizi iz koje ces siguran sam izaci..
    puno srece na ovom turniru...
    (bbbb, 28. avgust 2008 11:11)

    # Link komentara

  16. Svetlana, BE QUIET.
    (Jelena, 28. avgust 2008 10:25)

    # Link komentara

  17. Nije 235 nedjelja, vec 237! Mozda Vam je svejedna jer se radi o Federeru, ali da je Nole u pitanju...
    (cliff, 28. avgust 2008 08:12)

    # Link komentara

  18. Rodzer je LEGENDA!!!Kad Nadal,Djokovic ili mozda neko drugi bude da kazem izdrzao toliko dugo na 1. mestu i bude bio skoro 5 godina neprikosnoven moze da kaze da je neko u svetu tenisa.A ne sad Nadal uhvatio seriju i osvojio nekoliko velikih turnira i odmah je kralj.Videcemo koliko ce izdrzati tu gde je.
    (Boban, 28. avgust 2008 02:49)

    # Link komentara

  19. mogu da stignem daleko ako me ovi puste; prvo mesto je postalo daleko /izmedju redova/ ili pustio bih ja njega ali nece on mene...
    (trla baba lan, 27. avgust 2008 19:46)

    # Link komentara

  20. Htedoh da napisem : mozes al neces, ali, ruku na srce to ne bi bilo moje misljenje.
    Istina je: mogao si nekad, i dosta ti je, brate bilo!
    BE QUIET!
    (svetlana, 27. avgust 2008 15:36)

    # Link komentara

  21. Djokovic=Srbija=Kosovo
    Djokovic=Milos Obilic=Kosovo
    (NN, 27. avgust 2008 14:42)

    # Link komentara

  22. Mogu i ja :)

    I Nole je ovako pricao, ali je tada bio jos mladji
    (M, 27. avgust 2008 14:41)

    # Link komentara

  23. Ne mogu da verujem da ljudi pricaju toliko nerealno i da toliko hvale Djokovica samo zato sto je Srbin..I ja sam, pa mogu da kazem da mislim da ON NIKADA NECE BITI BR.1, a da to po svom ponasanju i ne zasluzuje..Pogledajte Rodzerovo ponasanje na terenu i van njega, njegove izjave..Pa on je pravi gospodin..Mogao bi dosta da nauci od njega umesto sto non stop govori kako je Federer ranjiv, kako oseca da moze da ga dobije svaki put, kako je njegovo vreme proslo..Ali nije ni cudo sto je on takav, pored onakvog oca..A sto se Rodzera tice, zelim mu da vec sad dokaze koliko vredi i da osvoji US Open..
    (Gio, 27. avgust 2008 12:07)

    # Link komentara

  24. ..mozes, ali u dublu.
    (Petar, 26. avgust 2008 20:15)

    # Link komentara

  25. Aman,Fex,kud ces dalje od prvog mesta??? Aj,nek ti bude:D
    Ne,Federera nisam volela zato sto je blatio Noleta dok je Nole bio daaaaleeekooo od treceg mesta..A onda je pre godinu dana,na US Openu, rekao da je pogresio u vezi Novaka,i da je Novak dobar igrac (sto je,hvala Bogu,istina). Zatim se ponovio slican mec kao u finalu na US Openu aprila (tu,negde)ove godine,samo je protivnik Federeru bio Janku, i Fex je takodje i Janka pohvalio.. Sticem utisak da je Fex dobar covek (to je,zapravo,cinjenica),i o njemu sve naj,ali mnogo je brate,halapljiv..Pa to prvo mesto treba jos neko da odsedla!! Sad je to Nadal,kroz koju god. (mozda vec 2009.-e)to bude Novak?? Ipak,znajuci Rodzerovu igru mislim,ne mislim vec ZNAM,da se Fed-EX nece dati tako lako.. Mozda volim Rodzera,ali puuuno srece zelim Noletu,i puno uspeha Noletu..da on ucini ono sto je FedEX do nedavno,pa jos i vise!! Napred Nole!!
    (Jelence, 26. avgust 2008 18:51)

    # Link komentara

  26. Ne zelim ni sa kim da ulazim u raspravu pa tako ni sa srpskim patriotom, ali cu se malo osvrnuti na njegov komentar... Da se razumemo, i ja sam veliki patriota i svim srcem navijam za Noleta, Tipsu i Viktora ali sam zato i realan. Kako neko moze blatiti jednog sportistu kao sto je Rodzer, pa on je prototip savrsenog sportiste, pravog dzentlmena na terenu i van njega. To da ga je zgazilo vreme pokazace on svima, ne bih zeleo da to bude protiv Djokovica. Ne kazem da ce biti onaj stari Federer koji ce osvojiti skoro svaki turnir na kome se pojavi jer je konkurencija vrlo jaka ali ce sigurno jos dugo biti u svetskom vrhu...
    (Raska, 26. avgust 2008 14:16)

    # Link komentara

  27. Kad bude mogao da izjavi da "oseca" da moze daleko nego sto sada izjavljuje da "moze" da stigne daleko, mozda i ponovo bude prvi :). Kralj je svrgnut, godine su ga pregazile. Sada jos moze da se koprca po trening dublovima gde mu mladji i brzi sparing partneri mogu izvlaciti lopte koje on vise ne stize kao pre. Slava njemu kao velikom teniseru, ali od stare slave se ne zivi. NAPRED NOLEEE !
    (Srpski patriota, 26. avgust 2008 13:17)

    # Link komentara

  28. Nije li predivan? Bravo Rog,pravi si gospodin.Osvoji titulu!GO ROGER!!!
    (MINA-FEDI, 26. avgust 2008 12:05)

    # Link komentara

  29. I on je nesto mnogo uzbudjen kao i Ana:-)
    (Neli, 26. avgust 2008 01:06)

    # Link komentara

nedelja 28. april 2024.

Vesti

Srbi na US Openu

Jelena Janković,

singl - finale

Novak Đoković,

singl - polufinale

Dušan Vemić, Bruno Soareš,

dubl - četvrtfinale

Nenad Zimonjić, Katarina Srebotnik,

miks - četvrtfinale

Dušan Vemić, Flavija Peneta,

miks - četvrtfinale

Viktor Troicki,

singl - treće kolo

Nenad Zimonjić, Danijel Nestor,

dubl - treće kolo

Ana Ivanović,

singl - drugo kolo

Janko Tipsarević,

singl - prvo kolo

Viktor Troicki, Denis Gremelmajr,

prvo kolo

Filip Krajinović,

juniorski singl - polufinale

Igrači

  • Muškarci
  • Žene
  • Država