Izvor: Novosti | MN

Mitrović: Ko zna zašto je to dobro

Košarkaš Luka Mitrović rekao je da mu nije bilo lako kada mu je selektor Đorđević saopštio da neće putovati na Svetsko prvenstvo u Španiji.

Komentari: 37

Đorđević je ovu odluku saopštio u utorak na konferenciji za novinare, a osim kapitena Crvene zvezde Telekom, na Mundobasket ne ide Vladimir Micov.

“Kada me je Saša zvao, pretpostavio sam razlog poziva. Naravno, nije lako kada čujete takvu odluku, pogotovo kada znate da ste poslednji otpali, jer smo svi došli na pripreme sa željom da se radom nametnemo za konačnih 12.”

“Ali, s druge strane, znate kako kaže narod: ko zna zašto je to dobro”, rekao je Mitrović koji se na treningu u Pioniru pozdravo sa stručnim štabom i saigračima-

On je istakao da će sada imati više vremena za odmor.

“S druge strane, dobro je, jer ću imati vremena da se odmorim, razmislim o svemu, izvučem pouke, a zatim se okrenem obavezama u klubu.”

Luka se u Zvezdu vraća u novoj ulozi, kapitenskoj.

“Na Malom Kalemegdanu sam već treću godinu, sa trenerom Radonjićem takođe sarađujem treću sezonu. Preostaje nam da se koncentrišemo, dobro spremimo i krenemo u susret velikim izazovima”, rekao je Mitrović, a prenose Večernje novosti.

prethodna strana 1 / 7 sledeca idi na stranu