Izvor: Večernje novosti | JT

Krstić: Selektorova je poslednja

Kapiten Srbije Nenad Krstić rekao je da ne zna šta je dovelo do incidenta na meču sa Novim Zelandom, kada je selektor iz tima izbacio Vladimira Micova.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
  1. mislis miskova je i prva i poslednja! nazovimo stvari pravim imenom!
     (general dv, 27. avgust 2014 01:08)

    # Link komentara

  2. @goran.goran
    "...ovakav gest nepoštovanja ličnosti igrača..."
    A?! Mislim,MOLIM?!

    "...Micova koji je dečko u trenutku napravio očiglednu grešku, ali ne takvu za "skidanje glave"..."
    A sto li ga je veliki Duda Ivkovic konstantno "zaobilazio"? Verovatno je uvek bio zlatan! Sigurno mu je ovo prvi incident pa je Sale dozvolio sam sebi skupu odluku i skupu gresku!!!

    I sve ovo ostalo sto si napisao,da bi mi videli kako si pametniji od samog Saleta Djordjevica,odstampaj,urami i okaci negde da se divis samom sebi!!!
    'Ajde bre vise,selektori! Svi ste najpametniji,svi bolje znate od onih koji rade svoj posao! Nije mi samo jasno,kako to da sedite za racunarom,imate vremena da izmisljate rupe na saksijama, a da vas niko nije angazovao i pored sve tolike strucnosti i znanja!?
    Ti ces da pricas sta je trebalo da uradi jedan Sasa Djordjevic i koliko ce nas to da kosta!? Toliki su se redjali na klupi fudbalske reprezentacije,da ovaj covek svime sto je uradio ima toliki kredit da bude i poslednji na sampionatu!
    Sramota,koga mi osporavamo! Mi,"zeljni satisfakcija",kojima je on doneo sve zivo sto se sa reprezentaciom doneti moglo! I to kako!?
    Sva sreca,Sale,tebi i Srbiji!
    (Jedan od selektora!!!, 26. avgust 2014 19:10)

    # Link komentara

  3. Pa kako nisu pricali o tome,nije li selektor posle tog incidenta izjavio da ni njega,ni igrace nije briga za Micova?Kako zna da ih nije briga,a o tome uopste nije pricao sa igracima??!!Ne sluti ovo na dobro....Nadam se da gresim
     (marija, 26. avgust 2014 14:33)

    # Link komentara

  4. Ovaj nas kapiten mi sve vise i vise ide na nerv,kao covek.Niti smrdi nit mirise.Ako si kapiten,izjasni se jasno i glasno.
     (Sumadinac, 26. avgust 2014 14:30)

    # Link komentara

  5. Naravno da je pričao sa njima, ali to je pravi kapiten namerno ćuti o tome da bi zaštitio ekipu.
    Zamislite šta bi bilo da počnu sad po tabloidima da se razvlače.
     (Džimi, 26. avgust 2014 13:50)

    # Link komentara

  6. Trebalo bi da iz tima ispadne Bogdanović, ionako ima na toj poziciji dovoljno kvalitetnih igrača na primer u reprezentaciji Španije, SAD, Grčke itd.
     (vrhunski stručnjak Božo, 26. avgust 2014 13:02)

    # Link komentara

  7. Mudra je ona naša stara: "JUTRO JE PAMETNIJE OD VEČERI". Ovo će skupo da bude;
    1. Po Đorđevića, jer ispada da je branio samo svoj ego i sujetu, a što je odraz slabosti. Ovako je propustio priliku da sutradan održi svima "čas" iz discipline i pokaže da je jak i da kontroliše situaciju. Verovatno bi i sam drugačije sudio da nije u afektu. Posebno posle razgovora sa saradnicima i kapitenom Krletom.
    2. Po reprezentaciju jer posle pehova sa “dvojkama” ide na svetsko samo sa Bogdanom !? Neodrživo ni taktički, ni fizički.
    3. Po tim reprezentacije jer ovakav gest nepoštovanja ličnosti igrača hladi zajedništvo i atmosferu koja je bila besprekorna, a posebno jer je poslednja pripremna pred nastup na prvenstvu.
    4. Po kontrolu nad" nervozom" u celom timu, jer je nama Srbima to najveći izazov na velikim takmičenjima, veći od igračkog i taktičkog i zbog čega smo uvek sporo ulazili u takmičarski tonus.
    5. Po samog Micova koji je dečko u trenutku napravio očiglednu grešku, ali ne takvu za "skidanje glave", več takvu da je to bio odličan povod za "lekciju" i njemu, a i ostalima i time pojača još više hemiju u timu.
    Ovako samo uknjižena šteta za sve, a posebno SRBIJU i njene navijače toliko željne satisfakcija ...
    (goran.goran, 26. avgust 2014 12:50)

    # Link komentara

  8. Evo ovako: nikad nisam voleo da komentarisem bilo sta drugo osim same kosarke, i nacina igre. Na utakmici sa NZ Micov se prvo iznervirao jer je izasao na parket da pocne u prvoj petorci, ali je onda ispalo da je 6 igraca na parketu, pa je selektor njega izvukao iz igre. Pre "kratkog spoja" desio je jedan neuspesan napad gde je Micov bio vrlo iznerviran, ali osim nepozdravljanja saigraca i ignorisanja Djordjevica, zaista nije uputio nijednu rec niti krenuo da se svadja sa njim. Mislim da su obojica vrlo ruzno postupili. Micov, jer kao igrac mora da zna svoje mesto u ekipi i da psihologiju podredi timu, a Djordjevic jer ne sme kao trener da ima onakav napad afekta i emocija kao sto je to pokazao na konferenciji. Spanska "Marka" juce se bukvalno sprdala sa tim dogadjajem i to je vrlo ruzno kao slika o nasoj kosarci. Druga stvar, mi smo ostali bez Nedovica, Tepic nije pozivan, dakle mi nemamo ama bas nikakav backup za Bogdana na "dvojci". Voleo bih da se sujeta smiri, i da se hladne glave razmisli sta je dobro za tim a sta ne. Da je neka normalna situacija red koraka bi bio: Micov kao igrac da uputi izvinjenje treneru i igracima zbog reakcije, a Djordjevic da pokaze da zna da prihvati izvinjenje i da onda razmisli sta mu je ciniti.
    Kada je Spanija ispala od Srbije 2010. pricalo se o sukobu Navara sa Skariolom, ali niko nije ni pomisljao da tera Navara iz tima. Naravno, nije Micov Navaro, ali mi nemamo vise toliko igraca da mozemo da ih se odricemo tek tako.
    (alan ford, 26. avgust 2014 12:40)

    # Link komentara

  9. Opasna situacija, moramo dobiti Iran koji je kvalitetniji od N. Zelanda.
     (Zoran, 26. avgust 2014 12:29)

    # Link komentara

  10. Ovim gestom Đorđević je dokazao da nije zreo za funkcuju selektora.Koliko samo dobrih stručnjaka i iskusnih trenera imamo ,a na mesto selektora nama sedi jedan žutokljunac. Proslaviće se isto kao i njegov fudbalski kolega Mihajlović...
    (Goran, 26. avgust 2014 12:22)

    # Link komentara

  11. Мислим да је Ђорђевић намерно испровоцирао Мицова...
    Ко је обратио пажњу на почетак утакмице, било је пет играча на терену и трчи Богдановић као шести и онда Ђорђевић враћа Мицова...
     (Славиша, 26. avgust 2014 12:04)

    # Link komentara

  12. Ko je na strani Micova +, ko je na strani Djordjevica -
    (Micov +, 26. avgust 2014 12:03)

    # Link komentara

  13. Svaka cast na izjavi. Odgovoran covek i sportista. Sta god da je bilo, ne treba davati nikakve detalje i hraniti tabloide koji nas svakog dana vuku na dno, jer je opste poznato da je najlakse upravljati narodom koji je naviknut na mulj...
     (Uros, 26. avgust 2014 11:56)

    # Link komentara

  14. Kapiten nije pricao sa selektorom ni sa saigracem? Eeeee, onda je jasno kakva je atmosfera.
    (nemanja, 26. avgust 2014 11:30)

    # Link komentara

  15. Pravda za Micova! Djordjevic zna da je pogresio, al ne zna sta sad da radi jer je ponizio decka pred svojom publikom i plus imao onu smesnu konferenciju posle gde nista nije rekao...
    (Ric, 26. avgust 2014 11:16)

    # Link komentara

  16. veliki si covek i igrac... ali KAPITEN bi morao da prica sa obe usijane glave, da bude taj koji ce da spusti loptu izmedju sujetnog Saleta, i nevaspitanog Micova... i da pokusa da resi problem
    (kuku ocu kuku majci, 26. avgust 2014 10:34)

    # Link komentara

  17. Krstić i Teodošić nisu pripremljeni i još uvek vuku povrede, a Teo u igri previše solira i loptu drži 20-ak sekundi u proseku što suigrace demotivira i opušta pošto znaju da im je uzalud otvaranje jer loptu nece dobiti, a i kad je dobiju iznenada to ih prepadne i ne znaju ša sa njome u zadnjim sekundama isteka napada. Krstic je spor, trom i kao takav šanse nema protiv snažnih, brzih mladjih centara suparnika. Nemate šanse za medalju. Veceras Hrvatska igra u Zagrebu protiv Litvanije u 20 časova i ako imate mogusnosti pogledati na nekom sajtu videcete šta je prava ekipa koja ima organizaciju, glavu i rep.
    (Komshija Hashim, 26. avgust 2014 10:24)

    # Link komentara

  18. Srbija ionako ispada u prvom kolu tako da je svejedno koga ce selektor povesti a koga ce ostaviti kuci.
    (kvisko, 26. avgust 2014 10:19)

    # Link komentara

  19. Srbija ionako ispada u prvom kolu tako da je svejedno koga ce selektor povesti a koga ce ostaviti kuci.
    (kvisko, 26. avgust 2014 10:19)

    # Link komentara