Izvor: Večernje novosti | JT

Krstić: Selektorova je poslednja

Kapiten Srbije Nenad Krstić rekao je da ne zna šta je dovelo do incidenta na meču sa Novim Zelandom, kada je selektor iz tima izbacio Vladimira Micova.

Komentari: 19

Zašto je tačno Aleksandar Đorđević precrtao Micova nije potpuno jasno. Sve se desilo u prvom poluvremenu, kada je Micov nezadovoljan izmenom u prvom poluvremenu odbrusio selektoru, koji mu nije ostao dužan, a potom ga je izbacio iz hale, ali i tima.

Krstiću je Micov prošle sezone bio saigrač u moskovskom CSKA, a zanimljivo je da posle utakmice kapiten nije znao šta je tačno dovelo do incidenta.

Nisam pričao ni sa selektorom ni sa Vladom, koji je odmah napustio dvoranu po izbacivanju sa terena. Naravno, selektorova je poslednja“, istakao je Krstić.

Duel sa Novim Zelandom bio je poslednji za reprezentaciju Srbije pred Mundobasket, a Krstić je istakao da je poraz možda dobra stvar za ’orlove’.

Ovaj poraz može da bude dobar za ekipu, da se malo spusti na zemlju“, naglasio je Krstić, „Nismo mi ni nešto poleteli posle osvojenih turnira, ali je dobro da zastanemo, razmislimo malo, pogledamo jedni druge u oči i vidimo šta možemo da uradimo. Iskreno se nadam da će ovo biti dobra stvar za nas“.

Đorđević bi konačan spisak putnika za Mundobasket u Španiji trebalo da objavi na konferenciji za štampu u 17.30.

Srbija će na Svetskom prvenstvu, koje počinje u subotu, igrati u grupi sa Španijom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

prethodna strana 1 / 7 sledeca idi na stranu