Srbija igrala samo jednu četvrtinu

Košarkaška reprezentacija Srbije pretrpela je drugi poraz u 4. kolu šampionata sveta u Španiji.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
  1. Prvo poraz od Francuske mozda dobar, pa i ovaj dobar, dokle vise tako... Realno nismo mnogo pokazali do sada, jedina uteha i nada je to sto ovaj tim moze bolje. Nadam se da ce do osmine finala neke stvari doci na svoje mesto, Grcku svakako mozemo da dobijemo ako dobro odigramo, a dalje svasta moze da se desi. Iskreno, mozda je malo nerealno ocekivati nesto vise od top8, trenutno nemamo kvaliteta za tako nesto. Mozemo samo da se nadamo povoljnom zrebu i nekoj utakmici u kojoj ce svi da eksplodiraju.
    (prijatelj, 4. septembar 2014 12:01)

    # Link komentara

  2. Sta se lozite, pa dobijamo Grke a izbegli smo Spance u 1/4 finalu.
    Teo ce da poludi protiv grka a Krstic ce biti pravi, Kalinic ce imati vecu minutazu a Bogdan otvorenije suteve, Braduljica po starom i Jovic iznenadjenje, Markovic ce da izludi Zizisa a Bjelica MVP meca. Ajmo SRBI i napred SRBIJA!
    (Pa kako drukacije?, 4. septembar 2014 09:38)

    # Link komentara

  3. Francuzi će hteti da izbegnu Špance u četvrtfinalu i postoji mogućnost da izgube od Irana 1-7 razlike. Onda smo mi treći a oni četvrti. Kladite se na Iran.
    (MS, 4. septembar 2014 08:47)

    # Link komentara

  4. zna se ko je sahranio srpski sport , na zalost ne samo sport
     (antiSPS, 4. septembar 2014 06:53)

    # Link komentara

  5. svaka utakmica, ili skoro svaka, se igra na pobedu. ako si dobar, neces i ne mozes da izgubis. ovo je drugi poraz u vaznoj utakmici i ne verujem da ovaj tim samopoouzdanja i samouverenosti da postigne nesto osim 2 pobede.
    danas je bilo malo klackanja oko rezultata ali je brazil ipak bio ocigledno bolji tim.
    trener djordjevic pravi grube greske, ne vidi se sta hoce da postigne, tim nema jasnu koncepciju igre i kompletno je nesposoban da zavrsi utakmicu, ko god da je na terenu a kako djordjevic vodi tim, svako i moze da se nadje na parketu.
    bojim se da ce sutra da padne veliki samar od spanaca i da nas gurne u jos gori bedak.
    oni koji misle da sa #1 iz druge grupe 'moze da se igra' treba da se zapitaju jos jednom.
    (slobodan, 4. septembar 2014 03:33)

    # Link komentara

  6. Junak pobede Brazila Sasa Djordjevic
    (Stanojko, 4. septembar 2014 01:13)

    # Link komentara

  7. Utakmicu nisam gledao. Pratio u autobusu promene rezultata. Povrsno procitao komentare. Dugo gledao tabele, ko s kim sta, kako. Ako se za neki poraz moze reci da je dobar, onda je to ovaj. Glupo je na svetskom prvenstvu pricati da igra sa ciljem da izgubi, niko ne voli da gubi ni na basketu ispred zgrade, ali kao da su nasi svesno opustenije usli u utakmicu. Pobeda nije bas mnogo donosila. Da smo pobedili, igrali bismo sa Spanijom za prvo mesto. Poraz bi doneo drugo mesto, i verovatnu utakmicu punu naboja sa komsijama. Mada, igramo poslednji, pitanje sta ce se tamo izdesavati. Ovako, sta god uradili protiv Spanije, mi smo cetvrti, a oni prvi. Brazil ce dobiti Egipat i oni su drugi. Francuska nece pustiti Iran, jer onda u inat njima pokvareni Spanci mogu da puste nas i da Francuze posalju kuci. Dakle, tu ocekujem i realnu pobedu Francuza. Ostajemo mi. Izgubimo- skor 2-3, pobedimo- skor 3-2, u svakom slucaju smo cetvrti. Ispada da je Francuzima pobeda vise stete nanela nego nama poraz. A zbog toga, ispada da smo planirali poraz od Brazila, ali poraz u egal utakmici, poraz od nekoliko razlike. Zato i onakva Teova reakcija jer nas je Brazil rasturio u prvom. Treca cetvrtina je pokazala da taj Brazil nije neka bauk ekipa. Videcemo u osmini finala, verovatno protiv Grka, koliko su ova moja lupetanja u dobrom smeru. Cinjenica je da nemamo vrhunsku ekipu, zdravstveno stanje nije bas najbolje, ali ja bar sticem utisak da mozemo bolje. A ako sam u pravu i pobedimo Grcku, mozemo da se sretnemo opet sa Brazilom, a to ce onda biti potpuno drugacija utakmica od ove.
     (Zlatko, 4. septembar 2014 00:44)

    # Link komentara

  8. Tuga je sto su mladje generacije rasle na filozofiji da svako od njih treba da bude vodja tima, i onda dodjete u situaciju da na parketu od 5 igraca imate 2-3cu koji misle da su vodje. Da meni rekorder po izgubljenim loptama na utakmici drzi slovo kako niko ne moze da skoci,svasta bih mu rekao,nije da nema istine,ali nije on taj koji treba da dize glas na nekog. Za odbranu mora velika koncetracija,da se sve isprati. Cinjenica je da,kad ne idemo na prezuimanja u igri dva na dva, uglavnom prodjemo pozitivno i daleko bolje nego kad preuzimamo. Spanije ce da nas oduci od zivota,dvocifren broj skokova u napadu je cini mi se vec gotova stvar. Treba malo vise igrati klupskom filozofijom, da se koriste potencijali igraca onako kako igraju u klubovima,mnogo bi nam tecnija ekipa bila,to j eono sto se nekad znalo u nasoj reprezentaciji.
    (Antis, 4. septembar 2014 00:34)

    # Link komentara

  9. Jednostavno uz svo postovanje Sale nije dobar selektor i trener. To nema veze kakav je igrac bio,a bio je veliki! On se u ovom poslu ne snalazi. Poveo je 5 centara od toga danas je jedan presedeo na klupu za rezerve. Odustao od cetvorke Mitrovica a danas igrao sa laznim cetvorkama jer mu je Mutin pulen Bircevic zaradio u trecoj cetvrtini 5.licnu gresku. Sam je drzavni tim doveo u ovakvu situaciju. Mislim da ovaj rezultat pobedu nad Iranom i Eiptom ostavrio bi i trener Borca, Metalca, Vojvodine tako da nije imao potrebe da trosi vreme na Srbiju. Cesto me podseca na coveka kog kosarkaski ne podnosim (Radonjica) jer ovaj isti ne ume da zavrsi i pobedi dobijenu utakmicu u Zvezdi, pa tako i Djordjevic gubi utakmice koje treba da "overi" (Francusku i Brazil) posle lepog vodjstav u zadnjij cetvrtini. Covek nije za ovaj posao!!!
    (Sasa M, 4. septembar 2014 00:03)

    # Link komentara

  10. kako sam i rekao, samo Iran i Egipat mozete dobit. Prvenstvo zavrsavate sa 4 poraza, a vi bi medalju, medalja je za nas, a vi polako pakujte kofere(kosarkaski strucnjak, 03. septembar 2014 20:23)

    Izgubite i od Portorika i peti ste u grupi.
    (expert, 4. septembar 2014 00:00)

    # Link komentara

  11. nedostaju bekovi. mislim da je selektor morao da pozove mladog sutera iz Leskovca, Vladana Popovica, u odlicnoj je formi, prodoran igrac sa asist. a i odbra mu je dobra,mislim da on nedostaje timu...
     (utisak nedelje..., 3. septembar 2014 23:39)

    # Link komentara

  12. Ovoj reprezentaciji je vcrs. falio Darko Milicic ili igrac njegovog kalibra koji moze da skoci, blokira, odigra snaznu odbranu, a odlican u napadu, mislim da nam je u odlucujucim trenutcima zafalio dobar skok i da nas je to vcrs. pored nekih drugih detalja to kostalo pobede nad Brazilom, al' sta je tu je, idemo dalje, ne bi nam bio prvi put da se dignemo posle dva poraza u neizvesnoj zavrsnici i pobedimo ekipu kao sto je Spanija, zato samo napred... !!!
    (Brat Dicro, 3. septembar 2014 22:32)

    # Link komentara

  13. KAKVO NEZNANJE, POVESTI Katica i Stimca, a ne povesti LUKU MITROVICA.
    (SM LADJA, 3. septembar 2014 22:32)

    # Link komentara

  14. Romeo@ sta Ti je kriva kafe kuvarica, pa ona mu je rekla da ne vodi Bogdanovica....
    (sasa jokic, 3. septembar 2014 22:30)

    # Link komentara

  15. (Dejana, 3. septembar 2014 21:35)

    Неће ваљда, код Француза сам увек поштовао што играју поштено, никад нису штеловали, то је фах Шпанаца и Грка.
    (Влада, 3. septembar 2014 22:30)

    # Link komentara

  16. Sto se tice ovih komemtara da je kalkulacija u pitanju, pogledajte na youtube Teovu reakciju na tajm autu u prvom poluvremenu, pa mi recite da smo namerno izgubili...
    (sasa jokic, 3. septembar 2014 22:26)

    # Link komentara

  17. ne znam sto se Tiago Spliter udvaja i uvek ostane onaj Vieria sam..prodali nam isti trik 6 puta...
     (kolara izvodi slobodnjak, 3. septembar 2014 22:15)

    # Link komentara

  18. nego ja nesto da pitam. Francuzi mogu da kalkulisu, da puste Iran da pobedi 5 razlike npr, u tom slucaju sno mi treci :( Gresim li? Jedina pozitivna stvar je ta da mi igramo nakon tog meca i sumnjam da bi bas toliko rizikovali jer ako bi mi slucajno dobili Spance, Francuska bi ispala...
     (Dava, 3. septembar 2014 22:13)

    # Link komentara

  19. Vidimi da mnogi smatraju da je kljucan momenat bio taj sto je Djordjevic na pocetku 4/4 drzao na klupi Teodosica, Bogdanovica i Raduljicu i vratio ih tek kad s brazilci obrnuli rezultat.

    Mislim da je morao da ih odmori. Preokrenuti sa -18 na + 7 za deset minuta nije lako ni protiv koga a kamoli protiv onih crnaca. Ljudi su popadali i trebao im je odmor.

    Na zalost, zamene nisu odradile svoj deo posla i sacuvale tesko stecenu prednost i, po meni, je to glavni problem - tanka klupa. Na sme se zaboraviti da smo na ovo prvenstvo dosli veoma oslabljeni, bez cetiri ozboljna igraca - Micica, Lucica, Milosavljevica i Savanovica. Da su oni menjali ove sto su odmarali, cisto sumnjam da bi se Brazil vratio.
    (salex, 3. septembar 2014 22:12)

    # Link komentara

  20. podrska Sasi Dordjevicu covek nije kriv sto nemamo igrace kao nekad, veoma je tesko biti trener ovakve repke... ko je igrao kosarku zna sta je problem ekipe, Duda nas je vodio prosle godine u Sloveniji, covek koji je pisao istoriju kosarke, legenda pa je izgubio od Spanije oko 30 razlike, Savanovic promasio zicer protiv Francuske... to je ipak proslost, al' danas je moglo da se vidi da smo losi bili, Krstic promasio bas dosta nekih zicera, Bogdana nije hteo sut, Teo je izvukao napad svojim asistencijama, Markovic odigrao vrhunsku odbranu, ipak pogledajte statistiku i videcete da su igraci ti koji odlucuju... puno pozdrava mojim Srbima, i nadam se da ce jednom bar doci prava sloga kao u onom cuvenom sloganu... Napred Sale i momci, puno srece!
     (surova realnost!, 3. septembar 2014 22:12)

    # Link komentara

  21. Da li smo imali jednu dobru četvrtinu, a oni tri dobre, to ćemo saznati u osmini finala.
    U svakom slučaju napred SRBIJA!!!!!!!!!!
     (Dejanddddd, 3. septembar 2014 22:12)

    # Link komentara

  22. Тео, краљино! [link]
    (my way, 3. septembar 2014 22:11)

    # Link komentara

  23. Neozbiljna ekipa.
    (Milan, 3. septembar 2014 22:11)

    # Link komentara

  24. Ne može bez trenera, Đorđević je još zelen što kaže naš narod.
    (Saca, 3. septembar 2014 22:02)

    # Link komentara

  25. Mi smo jedina ekipa u univerzumu koja u jednoj cetvrtini moze da postigne 32 poena a vec u sledecoj samo 9! Sta je s' glavom momci???
     (uLtrAs, 3. septembar 2014 21:59)

    # Link komentara

  26. @Borko
    Tebi krevet, a meni strado tabure sa ormarom. Ali nema veze, nadam se da ce do kraja sve da dodje na svoje. Osmina finala ce biti po meni glavno merilo. Za mene nikad nije vazila kalkulacije nego uvek i samo pobeda kako kod mene tako i za one za koje navijam.
     (mihajlo, 3. septembar 2014 21:59)

    # Link komentara

  27. Bruka od igre. Tu nema borbenosti kad se gubi.. Kao u svakom našem sportu sem Vaterpola..
    Mi jednostavno imamo bedni i jadni mentalitet na balkanu ? mi Srbi smo naj gori u tome..
    Mi više I više postajemo luzer sa tim našem "inatu".. Inat je samo glupost.. Bože pomozi Nam svima..
     (HanSolo, 3. septembar 2014 21:39)

    # Link komentara

  28. Teo je najbolji i treba da ima najvecu slobodu u igri, a posle njega Bogdan treba da ima najvecu slobodu nije sto sam grobar ali sta vi ocekujete od njega i zasto ga mrzite kad sutne 3 do 5 puta na mecu sta ocekujete?E ako on to shvati i ako mu Sale da vecu slobodu da sutne 10ak suteva ja potpisujem da idemo u polufinale 100% ako ne ispadamo u 1/8 finala.
     (Florentino Perez, 3. septembar 2014 21:38)

    # Link komentara

  29. Bogdanovic bogdanovic igra35nin. zastoo najveca prevara od igraca
     (qwerty, 3. septembar 2014 21:37)

    # Link komentara

  30. Drugari,

    opet idemo na Spaniju. Francuska gubi od Irana sa manje od 7 razlike, tri ekipe sa dve pobede I tri poraza. U tom krugu mi najbolji I treci, Francuska uzima cetvrto mesto I kraj.
    (Dejana, 3. septembar 2014 21:35)

    # Link komentara

  31. Uh dobro je bar mi braca Grci popravise raspilozenje zgazise "susjede" ha ha
    (bojan, 3. septembar 2014 21:35)

    # Link komentara

  32. Sve mogu da razumem, ali to sto mu ne igra Piksi i Nikola Grbic, e to Djordjevicu ne mogu da ti oprostim!
    (Opanzzi, 3. septembar 2014 21:31)

    # Link komentara

  33. Koliko je los ili dobar ovaj poraz- ne znam. Ali znam da ce mnogi da pljuju BB. A zasto onda ne pljujete Bjelicu koji je isto dao 8 koseva kao BB a najvise Raduljicu zbog koga smo po mom misljenju i izgubili prednost. Pa oni su iskusniji od BB koji cinjenica nije igrao kako moze. Radujica pravi 2 faula u napadu, igrac koji igra u NBA i do juce nas najbolji igrac u svakoj utakmici i promasuje 2 slobodna bacanja?? Brazil stize nasu prednost i povecava je. To su trenuci meca zbog cega gubimo mec. Po meni, namerno izgubljena utakmica. Posle ocajnog prvog mi zaigramo ozbiljnije i stignem prednost i povedemo a onda ovo o cemu sam pisao i gubimo?? Ali otom potom.
    (55, 3. septembar 2014 21:29)

    # Link komentara

  34. ma to se od pocetka znalo :)
     (Marko, 3. septembar 2014 21:28)

    # Link komentara

  35. U 1/8 finala Grupa A vs Grupa B 4:0
    (Nesa, 3. septembar 2014 21:26)

    # Link komentara

  36. Ajde da lepo svi koji pljujete po ovim momcima uzmete opremu i u Spaniju da vas vidim. Pa bre ljudi, ovih 12 momaka gine po terenu svaki dan rizikujuci milionske ugovore u klubovima, bez porodice,dece su celo leto. STA STE VI URADILI ZA SRBIJU DA DATE SEBI ZA PRAVO DA KRITIKUJETE BILO KOGA???
     (Nis, 3. septembar 2014 21:24)

    # Link komentara

  37. Sale jednostavno, montira. Kompletno vodjenje ekipe je podredjeno jednom cilju, pobeda u 1/8 finala. Cvrsto verujem u to. Sve ekipe A grupe prolaze u 1/4, i ako Francuzi ne nameste sa Iranom, eto nas u borbi za medalju. Bronza u ovom trenutku, ali taman.
    Verujte legendi srpske kosarke, molim vas...
     (AADzon, 3. septembar 2014 21:22)

    # Link komentara

  38. Stalno na velika takmicenja vodimo debitante koji kao treba da eksplodiraju, a oni se naravno oduzmu od straha kad dodje stani-pani. Klasicna prevara od reprezentacije. Jedino mi zao Teodosica i Bjelice, sa kim moraju da igraju.
    (Gargamel, 3. septembar 2014 21:22)

    # Link komentara

  39. Sramota me sto sam Srbin kad procitam ove komentare raznih strucnjaka.Kako vas nije sramota da ovoliko pljujete,nije bitno kojeg naseg igraca,stavite prst na celo i vase frustracije lecite na drugom mestu.Nek sve utakmice izgube mi boljih nemamo,mozda i imamo ali dosta njih se nije ni odazvalo.Momci glavu gore,samo se borite i sportski podnesite i poraz i pobjedu,u najacoj smo grupi ubjedljivo i prvi cilj je uradjen da smo prosli a za dalje vidjecemo.Srecno
     (Slavko Rs, 3. septembar 2014 21:21)

    # Link komentara

  40. Slobodna bacanja, slobodna bacanja i slobodna bacanja!!!! Ja bih ih terao samo to da vežbaju na treningu. Pa promašili smo 12 ! Eto šta je rešilo meč, posebno u poslednjih 5 minuta.

    Inače dobar utisak, ali smo stali na 67:60 potpuno. Raduljica podbacio sasvim.
    (Paspalj, 3. septembar 2014 21:20)

    # Link komentara

  41. Dokle da nas brukate? Otkad se utakmica igra jednu cetvrtinu? Ajde vajni analiticari, dokle cemo takticki da gubimo? Mi smo slabi i zato gubimo, kakva crna taktika. Videcete u osmini finala kako cemo izgubiti.
    (Sajonac, 3. septembar 2014 21:18)

    # Link komentara

  42. Za ove sto pisu da ce Francuska da puti Iran neka znaju da sutra oni igraju pre nas tako da mi daleuje malo verovatno da bi zbog boljeg zreba rizikovali ispadanje sa turnira jer ako oni puste Iran onda ce Spanija nas (jer joj taj mec ne znaci nista) kako bi izbacila sa takicenja svoje duznike sa proslog Ep.
    (Pera, 3. septembar 2014 21:18)

    # Link komentara

  43. Bruka i sramota. Nekad su nas se svi bojali, gledali da izgube sa sto manje razlike, a danas se borimo da prodjemo grupu kao cetvrti. I jos pre meca kao kalkulacije bolje biti drugi ili cetvrti nego treci zbog boljeg cetvrtfinala. A kako izgleda tesko da cemo osminu uopste proci. Krstic se cuvao za danas i nije pokazao nista. Raduljica takodje beskoristan, pravio je faulove u napadu, slobodna pogodi poneko, ne moze da realizuje napad. I on i Krstic zajedno nikakvi centri. Takodje u ekipi nema nijednog pravog igraca vodje koji ce pogoditi kos kada se lomi rezultat. Lako je pogadjati kada vodis sa 20-30 razlike, treba dati kos kada je nereseno, a poslednji minut. Imam utisak da bi Djordjevic i sada uprkos godinama bio znacajniji na parketu nego sto je odabrao igrace.
    (Pedja, 3. septembar 2014 21:18)

    # Link komentara

  44. sjajan igrac, ali jos uvek jako los selektor, izgubili smo utakmicu na 67:60, jer je Teo sedeo na klupi kad smo trebali da resimo utakmicu. nazalost najlosiji deo ekipe na sampionatu je Sale!!
     (vladan, 3. septembar 2014 21:15)

    # Link komentara

  45. Na žalost reprezentacija Srbije više ne pripada prvoj svetskoj grupi, kada to prihvatimo biće nam ovakvi rezultati prihvatljiviji.
    (Milko, 3. septembar 2014 21:13)

    # Link komentara

  46. Na žalost reprezentacija Srbije više ne pripada prvoj svetskoj grupi, kada to prihvatimo biće nam ovakvi rezultati prihvatljiviji.
    (Milko, 3. septembar 2014 21:12)

    # Link komentara

  47. sutra od Spanije -40 do -50 .. a onda krecemo
     (SRBIN, 3. septembar 2014 21:12)

    # Link komentara

  48. A sta ako pobedimo Spaniju? Hocemo opet biti 4 u grupi?
     (vv, 3. septembar 2014 21:10)

    # Link komentara

  49. Nemamo krilo od pocetka SP, bravo Sale za Micova, bravo, sta ce nam covek koji igra za najjace evroligaske ekipe, kojeg placaju milionima, bitno da je tu Simon i Kalinic, zajedno su placeni 100soma, uzas!
    (Mek tek, 3. septembar 2014 21:09)

    # Link komentara

  50. Pazite kako Hrvati nece da daju ni jedna poen, pogledaj te ovu sramotu!!! Igraju da namerno izgube sto vecom razlikom, jel ce da se zatvori krug izmedju njih ,Argentine i Senegala, a s'tim da je Senegal danas izgubio 35 razlike od Argentine i nema sanse da bude treci, sada Hrvati steluju da budu treci i da izbegnu Spaniju do polufinala, kakva bruka od igre!
    (Milos, 3. septembar 2014 21:09)

    # Link komentara

  51. Idemo bre!!! Najjaci kad je najteze za svoju Srbiju!!! Protiv Grka za cetvrtfinale mozete vi to momci!!!
     (Stefan, 3. septembar 2014 21:07)

    # Link komentara

  52. Ako hoćete da upropastite tim i da izgubite utakmicu, onda učite lepo od Radoljice ,samo gledajte šta on radi i uspeh vam je zagarantovan,strasno .
     (Marko, 3. septembar 2014 21:07)

    # Link komentara

  53. hahahahha a srbi se ponadali,hrvatska do finala
    (ante, 3. septembar 2014 20:28)

    Vidimo, smeši vam se finale, antiša (GRE 47 - CRO 30)
    (hahaha, 3. septembar 2014 21:07)

    # Link komentara

  54. Mi smo jedina ekipa u univerzumu koja u jednoj cetvrtini moze da da 32 poena a vec u sledecoj samo 9! Sta je s' glavom momci???
     (uLtrAs, 3. septembar 2014 21:07)

    # Link komentara

  55. Bogdanovic je samo protiv Zvezde inspirisan,ovde ga nigde nema
     (grozni78, 3. septembar 2014 21:07)

    # Link komentara

  56. Citam ove komentare, pa kako vas nije sramota da ovako pljujete ove momke i trenera, svi su jebeni strucnjaci....
    Pa ako neko ima zelju za pobedom i dokazivanjem, onda ima ova mlada, talentovana reprezentacija...ajde posle poraza da svi pruzimo podrsku!
    REPREZENTACIJA JE CELA NACIJA! SRBIJA
     (stefanelica, 3. septembar 2014 21:07)

    # Link komentara

  57. u slucaju da Bogdanovic bude najbolji igrac u 1/8 i 1/4 finalu verovatno ce na vesti o utakmici biti 4-5 komentara , jer je jedno 400 upuceno na njegov racun, a decko ima samo 22. godine , a sa toliko godina se ne nosi reprezentacija, zato postoje Teodosic i Markovic. Ali vi najbolje poznajete kosarku pa smete da vredjate Srbina i najboljeg mladog igracca Evrope. Sramota sta sve administracija b92 dopusta sebi da objavljuje.
    (pitam se, 3. septembar 2014 21:05)

    # Link komentara

  58. @Nenad Pirocanac
    Potpuno si u pravu ne znam sto ste mu dali toliko minusa.
    Hteo bi jos samo da dodam da bi sa njima imali vise iskustva bas za ovakve utakmice.
    A voleo bi ovi sto su mu dali minuse da.objasne zbog cega?
     (aleksandar, 3. septembar 2014 21:05)

    # Link komentara

  59. Ajmo ajde samo hrabro do pobede!!!…!!
     (Delija Sever Višnja Bugarski, 3. septembar 2014 21:05)

    # Link komentara

  60. Za sve pljuvace nije mala stvar pobediti Iran i Egipat.Ocekujem da se na sledecem prvenstvu hrabro uhvatimo u kostac sa Angolom,Etiopijom i Mongolijom.
    A sada svi otkaze u KSS-u,pocevsi od predsednika do kafe kuvarice.
    (romeo, 3. septembar 2014 21:04)

    # Link komentara

  61. Bogdan...
     (Gavgalj, 3. septembar 2014 21:04)

    # Link komentara

  62. bice uveden novi izraz za neuspeh....
    propao si ko kosarka u srbiji
     (marecare, 3. septembar 2014 21:03)

    # Link komentara

  63. Fali nam ono nesto, sto nas je uvijek krasilo! Nesto, sto se rijecima ne moze opisati! Ko je za to kriv, sto nam je pobjednicki mentalitet nestao, SVI ZAJEDNO! Protiv Grcke se postaje igrac, pa da vidimo ko je od cega i od koga, idemo momci, najjaci kada je najteze!
     (yustus, 3. septembar 2014 20:58)

    # Link komentara

  64. Mislim da je greska sto nije imalo mesta za Keselja,koji zna da da 3 a nama je mozda nedostajalo vise suteva za 3 u poslednjoj cetvrtini,tu je falio i Savanovic,dok bi Macvan uradio vise siguran sam i od Raduljice i Krstica,iako jeo n vise 4 nego 5....ne znam sta vise da kazem...
    (Nenad Pirocanac, 3. septembar 2014 20:47)

    # Link komentara

  65. [link]#|tab=boxscore_statistics

    Ovde je kompletna statistika sa svim kategorijama,pa sami procenite ko je podbacio,ko nije. P.S. Ja i dalje verujem u njih,ali bice nam jako tesko i protiv Grka u 1/8. Bas su jaki.
    (Djole, 3. septembar 2014 20:47)

    # Link komentara

  66. Odgledam prvu utakmicu košarkaške reprezentacije i extra se smorim!!!
    (Šiljo, 3. septembar 2014 20:47)

    # Link komentara

  67. Sta vam je, mnogo smesnija ekipa od nas su braca Hrvati :)
     (ferdinand, 3. septembar 2014 20:46)

    # Link komentara

  68. Bas su me pozitivno iznenadili nasi. Djordjevic je super trener.
    (Kostadin, 3. septembar 2014 20:46)

    # Link komentara

  69. ajmo momci mozete vi to nije to nista i u indijani ste gubili utakmice pa ste amerima spustili roletnu i to u njihovoj kuci. oni su bili i onda nabildovani dobijali sa trideset i kusur razlike a mi onako gendzavi i umorni pa prosli. nije tezak pad nego je tesko posle ustati ja licno u vas imam poverenje jos samo fali da i vi verujete u sebe i eto nam medalje.
     (moram da kazem il cu da puknem, 3. septembar 2014 20:45)

    # Link komentara

  70. Ovo ko da gledamo nase odbojkasice na celu sa Terzicem jedan set strasan sledeca dva otisle na rucak da se malo okrepe
    (bojan, 3. septembar 2014 20:45)

    # Link komentara

  71. VELIKI IGRAČ-LOŠ SELEKTOR!
    Vodimo sa 67 prema 60 i onda očajne izmene, igra bez koncepcije i koncetracije i 1:14...Bogdanović i Teodosić su morali da igraju četvrtu deonicu, makar na jednoj nozi; Štimac, Simonović, Birčević...čist promašaj... Gde su Paunić, Micov, Andjušić? Izbor igrača očajan, izmene u toku igre očajne. Nisu Brazilci bili toliko dobri, koliko je naš selektor bio loš!!!
    (Rade, 3. septembar 2014 20:44)

    # Link komentara

  72. Djordjevicu,mnogo si zelen.Ako si bio dobar igrac,ne znaci da mozes da budes dobar trener.Verovatno ces napraviti konkurenciju Moki Slavnicu,za koga svi znamo kakav je trener.Prevelik je zalogaj ovo za tebe.Prosto,nisi doraso za mesto selektora.
     (jestra, 3. septembar 2014 20:44)

    # Link komentara

  73. Smotuljica:P
    (Komshija Hashim, 3. septembar 2014 20:43)

    # Link komentara

  74. Ali šta rade uplašeni Štimac i prepotentni Bogdanović u igri kad se lomi rezultat u 4/4.
    (Willi, 3. septembar 2014 20:43)

    # Link komentara

  75. E ljudi ovo nije lepo od nas ipak živimo u Srbiji i oni su naš ponos nećemo tako ja sam naučila nadam se da ste uočili svoju grešku nije lepo da likujemo i da imamo mržnju ajde da budemo opušteni i smireni pokušajte ja se izvinjavam ali bila sam nandrdana i ljuta to jest nemoć toliko mene za predsednika...I advokata pozdrav svima!!!…!!
     (Delija Sever Višnja Bugarski, 3. septembar 2014 20:42)

    # Link komentara

  76. Moj komentar je na komentare. Mentalitet.
    (Tuga., 3. septembar 2014 20:42)

    # Link komentara

  77. uaaaaa..
     (mkd, 3. septembar 2014 20:41)

    # Link komentara

  78. a sta ste vi mislili da cemo dobiti..podrzimo ih momci daju sve od seBe to su njihove mogucnosti...na zalost ne igraju vise djordjevic bodiroga danilovic divac stojakovic...
     (niko, 3. septembar 2014 20:39)

    # Link komentara

  79. Narode, sta vam je. Sta pljujete nasu eklipu posle takticki izgubljene utakmice u grupnoj fazi. Prave utakmice krecu od 1/8 finala.
    (Pera, 3. septembar 2014 20:39)

    # Link komentara

  80. Kad bi se Braduljica obrijao, ostali iz naseg tima bi sigurno lakse pronasli put do kosa !!!! ;-)
    (Daca Francuz, 3. septembar 2014 20:39)

    # Link komentara

  81. (partizan igokea uništila reprezentaciju, 03. septembar 2014 19:53) Mozemo i da je unistimo kad za sve sto je ta reprezentacija ikada osvojila od 1970 do danas smo zasluzni mi partizanovci, a kada ste vi carevali na sljaci od '45 do '55 reprezentacija nije postojala na mapi sveta.
     (Putuj Evropo, 3. septembar 2014 20:37)

    # Link komentara

  82. Podrska za Saleta i TIM!
     (consigliere, 3. septembar 2014 20:36)

    # Link komentara

  83. kakvi ste vi ljudi,jedva cekate razlog pljujete momke.Izgubili pa sta ?
     (bbasta, 3. septembar 2014 20:35)

    # Link komentara

  84. Toooo bre. Navijao sam da izgubimo da nam se otvori zreb. Sad gazimo sve do kraja...
    (neracunajuci sutrasnju poslednju grupnofaznu utakmicu, 3. septembar 2014 20:35)

    # Link komentara

  85. I jos nesto koliko su jadne one tamo grupe.
    Pazite u grupi C samo Ameri iskacu sve ostalo lose ekipa.
    Dok u D grupi imamo Slo,Lit i Aus.
    Ovoa ostalo smejurija.
     (aleksandar, 3. septembar 2014 20:35)

    # Link komentara

  86. ma dajte ljudi da imam marjanovica za centra bili bi bolji pod kosem 10 puta sa jednim centrom pa vi vidite da li je djordjevic pogresio ...krv sam prolio u 3/4 ,za sta za seriju od 14-1 na kraju za brazil idi bre u pm cak sam i krevet razvalio dok sam gledao njih
     (borko, 3. septembar 2014 20:34)

    # Link komentara

  87. Odigrali zapravo jednu četvrtinu - odvalili Brazil. Ostalo se zezali.
    Pametno.
    (sumatrasss, 3. septembar 2014 20:33)

    # Link komentara

  88. Kakva drzava takva i kosarka .
     (mr ph dr sci, 3. septembar 2014 20:32)

    # Link komentara

  89. Gledam u kladionici mec i kazem nekom liku aj ne nerviraj se,pa i ako izgube nije smak sveta,covek hteo da mi razbije nos.Mi jesmo kosarkaska nacija,ljudi se razumeju u kosarku,ali ako cemo jos da se pobijemo oko toga,oko NASE reprezentacije onda smo prsli. LJudi bre u inostranstvu iz razlicitih timova idu na utakmice,tako je bilo i kod nas nekad u davna lepa vremena,a ja proklet rodjen 93.. Dokle vise tako?
    (joca, 3. septembar 2014 20:32)

    # Link komentara

  90. bolji su, brzi su, imaju bolju tehniku, imaju par iskusnih nba igraca, imaju preopasne centre, zasluzena pobjeda, moramo priznati.. :)
     (cex, 3. septembar 2014 20:32)

    # Link komentara

  91. pozdrav sale
    (micov, 3. septembar 2014 20:31)

    # Link komentara

  92. Namerno smo izgubili, samo neznalice to ne vide.

    VIDIMO SE U POLUFINALU RODJACI ;)
    (Marko Blokovi, 3. septembar 2014 20:31)

    # Link komentara

  93. Koliko su jadni Brazilci dodju u najjacem sastavu i jedva nas pobede.Da smo mi u najboljem odvalili bi ih 20 razlike.
    Pohvale za Tea i Markovica.
    Molim vas objavite mi komentar.
     (aleksandar, 3. septembar 2014 20:30)

    # Link komentara

  94. Glavni krivac opet Bjelica, čovek postao veći Teodisić od njega samog sa svojim pucanjem trica preko ruke na pola napada. Od njegovog promašaja kod 67-60 su se Brazilci vratili. Bogdanović sa svojim 0-4, 2-10 šutevima je bek za poželjeti.
    (Pablo, 3. septembar 2014 20:30)

    # Link komentara

  95. Tesko je igrati ozbiljnu utakmicu bez trenera...a mi imamo jednog bivseg igraca koji je kao igrac zasluzivao svo postovanje, a kao trener se tesko moze nazvati trenerom.
     (Josarian, 3. septembar 2014 20:29)

    # Link komentara

  96. kako sam i rekao, samo Iran i Egipat mozete dobit. Prvenstvo zavrsavate sa 4 poraza, a vi bi medalju, medalja je za nas, a vi polako pakujte kofere(kosarkaski strucnjak, 03. septembar 2014 20:23)

    Ma puni ste medalja :D.
     (Muke Kroasanove, 3. septembar 2014 20:29)

    # Link komentara

  97. Realnost.Dakle,Srbija je bolja od Egipta i Irana a losija od Francuske i Brazila,takodje i od Spanije.Posle cemo videti.
    (Prorok, 3. septembar 2014 20:28)

    # Link komentara

  98. imamo najboljeg pleja evrope, akone i sveta?
    onaj sto je zivio u pecini citav zivot je mislio da je to najbolji i najljepsi dio sveta. upali tv rodjace, mozda "otkrijes" neke bolje plejmejkere... Parker npr, jedno 4 spanca itd... a Rajon Rondo i Chris Paul ce na casove.
     (Logen, 3. septembar 2014 20:28)

    # Link komentara

  99. hahahahha a srbi se ponadali,hrvatska do finala
    (ante, 3. septembar 2014 20:28)

    # Link komentara

  100. Zasto je Teo sedeo na klupi pola zadnje cetvrtine?
    (palop, 3. septembar 2014 20:28)

    # Link komentara

  101. Umro sam od smeha kada sam skontao da je OVO onaj Raduljica koji je trejdovan u NBA!
    Pa on vola ne ume da ubode. :)
    (Lala iz Banata, 3. septembar 2014 20:27)

    # Link komentara

  102. Чињеница је да треба да се воде само здрави играчи!
     (Славиша, 3. septembar 2014 20:26)

    # Link komentara

  103. Ovaj Brazil je mogao veceras da se dobije bez obzira sto smo vise od deset slobodnih bacanja promasili ali problem je u struci mi nemamo ozbiljnog selektora koji ce znati kada krenu kola nizbrdo da to zaustavi
    Ja sam Saleta Djordjevica kao igraca cenio i mislim da je KSS veliku gresku napravio izborom Djordjevica za selektora .
    (Nebojsa - Delija, 3. septembar 2014 20:26)

    # Link komentara

  104. Djordjevicu, baci peskir i idi kuci.
    (Gojko, 3. septembar 2014 20:25)

    # Link komentara

  105. Naslov nije ispravan, treba da piše "Brazil nije igrao jednu četvrtinu".
    (Milanče, 3. septembar 2014 20:24)

    # Link komentara

  106. Pljuvaci Tea I Bogdana vise slave njihove greske nego sto navijaju za svoju reprezentaciju.Verujem da su u euforiji..,kao onamoad kada su proslavili uspeh Cibone I Cedevite.Realno,nas domet je 1/8 eventualno 1/4..,svako ko je ocekivao medalju sa ovim timom,veze nema o kosarci.Inace,mec su izgubili Djordjevic I Krstic.
    (mirko j., 3. septembar 2014 20:24)

    # Link komentara

  107. Jedno je sigurno,razbicemo ovaj brazil u cetvrtini finala bez problema,zivi bili pa videli.Nema brige,izbegnuta je Spanija a to je najbitnije.
    (Luke Babbitt, 3. septembar 2014 20:24)

    # Link komentara

  108. Ja mislim da smo u svim sportovima prvaci sveta, opet mnogi ne bi bili zadovoljni. Dajte ljudi naucite malo od drugih kako se bodri reprezentacija i kad dobija i kad gubi... Napred Srbija!!!
    (Cicvara, 3. septembar 2014 20:23)

    # Link komentara

  109. Skoro pa bolje ovako. Izbegli smo Špance, a znamo da i Francuze i Brazilce mozemo da dobijemo, ako opet budemo sa njima igrali. U stvari vrlo je tesko pobediti jedan tim priblizno istog kvaliteta dvaput na istom sampionatu. U Grupi B prva 3 tima skoro su egal i tu svakoga mozemo da dobijemo (naravno i da izgubimo. Napred Srbija.
    (Milan, 3. septembar 2014 20:23)

    # Link komentara

  110. kako sam i rekao, samo Iran i Egipat mozete dobit. Prvenstvo zavrsavate sa 4 poraza, a vi bi medalju, medalja je za nas, a vi polako pakujte kofere
     (kosarkaski strucnjak, 3. septembar 2014 20:23)

    # Link komentara

  111. Bogdanovic je direktan krivac za poraz. Ajde sto nista nije uradio u napadu. To nije toliko strasno koliko indolencija u odbrani. A to je voljni momenat. Indolencija i nebulozna pomaganja sa najboljeg brazilskog sutera.

    Naravno i selektor je izdominirao sa forsiranjem Krstica i drzanjem Teodosica na klupi u 4/4, a mi totalno bez ideje u napadu.
     (Magdalena, 3. septembar 2014 20:22)

    # Link komentara

  112. Komentari koji se potpisuju sa "partizan igokea..." i obratno sluze samo da zapocnu svadju i nekoga iznerviraju. Obratite paznju na potpis i takve ne citajte, oni ce u zivotu dobiti svoje. Ja ih razumem, ipak su to licne frustracije, ko zna koliko neprospavanih noci i novih sedih vlasi, a sto je najgore, bice ih jos.
    (laktac, 3. septembar 2014 20:22)

    # Link komentara

  113. Mozemo igrati sa svakim rece Sale nacionale i izgubi ladno.
     (mrki, 3. septembar 2014 20:22)

    # Link komentara

  114. Nema veze momci,nista nije gotovo,samo molim vas popravite slobodna bacanja nije to realno tako los procenat
    (Gogi, 3. septembar 2014 20:22)

    # Link komentara

  115. Ne zam kako ovo shvatiti, kako protumaciti, koju pouku izvuci..
     (loshmi, 3. septembar 2014 20:21)

    # Link komentara

  116. Ово је пораз тренера и то на идентично глуп начин као против Француске. Оставите играче на миру, нису они криви за селекцију и овакво бедно вођење тима током утакмице.
    (Врачар, 3. septembar 2014 20:21)

    # Link komentara

  117. Ja neverujem sta mi radimo,kako mi igramo,iznervirao sam se uhhhh.Ovaj mec smo odigrali u prvom poluvremnu nikad gore ,toliko pogodjenih suteva,za Brazil.Drugo poluvreme ok poveli smo ponadao sam se ali sta se desilo u zadnjoj cetvrtini ne znam stvarno 67 60 i onda serija od 12 0 ne znam.Necu nikog da krivim ali msm da je raduljica ipak odlucio ovaj mec.Mozda je odigrao dobro prve tri utakmice ali realno iran i egipat stvarno nisu za merilo.Pa pogledajte ovde su spliter varezao i nene,sta ce biti sa bracom gasol sta???Raduljica je u zadnjoj cetvrtini omasio 3 bacanja imao dva faula u napadu,krstic los ali ajde tek se vratio ne moze odma da igra.Markinjos ili viera kako vec je dao 6 7 trojki jednostavno losa odbrana morali smo vise da pravimo faula da idu na bacanja a ne da pustamo splitera da se spusta ispod kosa i postize lagane poene.Ovakva igra nas jednostavno nece odvesti daleko,makar svodili racunicu da li smo 2 ili 4 ,da li cemo ici na spance ili ne,jednostavno bice jako tesko protiv grka ili hrvata u osmini.Jednostavno nadam se da cemo proci u 8 najboljih i da cemo barem malo igrati bolju odbranu.Grobar sam ali jednsotavno ne mogu da prepoznam bogdanovica ok ne ocekuje se da sutira po 20 30 suteva ali jednostavno vise je sutnuo bircevic od njega.Stimac je stvarno ali bez zle namere zaista los na ovom prvenstvu i dalje stojim pri tome da je trebalo da se pozove mtirovic,alo dobro idemo dalje boricemo se pa sta bude.MOMCI SAMO HRABRO SRBIJA JE UZ VAS!!!!
    (Filip, 3. septembar 2014 20:20)

    # Link komentara

  118. Katic umesto Luke Mitrovica koji nam je falio veceras..e moj Saleeee
     (v.han, 3. septembar 2014 20:20)

    # Link komentara

  119. Mi smo kanta od ekipe!!!!!!!Ajde kući!!!…!!
     (Delija Sever Višnja Bugarski, 3. septembar 2014 20:19)

    # Link komentara

  120. Wow.. jel ste docekali poraz?
    Bravo.. Likujte nad porazom soparvene reprezentacije.. Ho bože...
    A b92 može slobodno komentare da mi objavi, necu da se ljutim..
     (Menjam nick, 3. septembar 2014 20:19)

    # Link komentara

  121. moglo je i bolje ali idemo dalje SRBIJA
    (zoki, 3. septembar 2014 20:19)

    # Link komentara

  122. Dobro dee..ima tu i bar nekih pozitivnih stvari..vratili smo se posle +18,ali nedovoljo za pobedu..jedini razlog zasto smo izgubili je klupa i sl.bacanja..Ja sam grobar, ali veoma postujem Luku Mitrovica koji fali samo tako..decko je bio odlican na pripremama..vidi se da Djordjevic nema nikakav autoritet.. menadzeri sastavljaju repku a mi ih bodrimo u fazonu MOZETE VI TO..ma ja sam budala pa gubim zivce
     (v.han, 3. septembar 2014 20:18)

    # Link komentara

  123. Djordjevicev rad me podseca na Slavnicev! Da li je moguce da toliko preuzimanja bek vrsi da bi pomogao Raduljici,Krletu a njima da ostane Viera ili neko drugi sam!Posle ovog meca pitam Zasto Katic i Bircevic a ne Macvan i Jokic. Ocajno odigrana utakmica,boli me ovakva igra reprezentacije. Radujeme trud Jovica Markovica,a Bogdanu treba dati vise prilike da suta. Srecno momcima ,nadam se da gresim,ali igra nam je zasad katastrofalna..
    (Aleksandar Bojovic, 3. septembar 2014 20:18)

    # Link komentara

  124. Povraća mi se više od tih luzera. Još nam sudija pomaže, imali 29 slobodnih, duplo više nego oni, ali šta vredi kad od ovih naših panjeva Šakil O Neal ima bolji procenat. Bjelica najveće razočaranje,
    (Mamlaz, 3. septembar 2014 20:16)

    # Link komentara

  125. Braduljica može da se spakuje i da ide kući
     (Žalosno, 3. septembar 2014 20:16)

    # Link komentara

  126. Dragi Brazilci vasa pobeda ulepsala mi je vece .
     (brazilac, 3. septembar 2014 20:16)

    # Link komentara

  127. Sta vam govorim vec godinama....
    (Ofk, 3. septembar 2014 20:16)

    # Link komentara

  128. Bravo momci! Srbija bodri, veruje i podržava svoju reprezentaciju! Pozitiva i hrabrost pred meč sa španijom!
     (ima li koga?, 3. septembar 2014 20:15)

    # Link komentara

  129. Bravo Brazil .
     (dr., 3. septembar 2014 20:14)

    # Link komentara

  130. Dobijamo sutra Spance sa +4. Gasola mladjeg i starijeg saljemo po burek zajedno sa Ibakom, Navara, Rubia, Kalderona, Fernandeza i Rodrigeza castimo sa tri prostitutke a Ljulja resava Teodosic.
     (svercer, 3. septembar 2014 20:14)

    # Link komentara

  131. @možda najbolji plej sveta? dal je moguće da si to rekao, i ja ga volim, svidja mi se njegova lucidnost i sve, ali budimo realni malo...
     (bree, 3. septembar 2014 20:13)

    # Link komentara

  132. Odbrana ne postoji,al' je zato napad los!
    (Obavesten, 3. septembar 2014 20:13)

    # Link komentara

  133. namerno izgubjelna utakmica.u 3 periodu pokazali da mogu da igraju. verovatno igramo protiv grcke ili hrvatske.i nemozemo sa spanijom pre polufinala.ubedjen sam da idemo u polufinale.
     (joca, 3. septembar 2014 20:12)

    # Link komentara

  134. Cccc muka mi da gledam ovo ...
     (Bodibond, 3. septembar 2014 20:11)

    # Link komentara

  135. Simonovic dade trojku al primi smo dve preko njega,a preko Bogdana koji je lagano ispadao u odbrani pade minimum 4 trojke.
    A slobodna bacanja su donekle i odlučila utakmicu.
    Teodosić jedini odigrao dobro i Markovic do 4/4 u cevtvrtoj se niko nije video.
    Treba da igraju 40 minuta kao u trecoj a ne samo jednu cetvrtinu.
     (KUM, 3. septembar 2014 20:11)

    # Link komentara

  136. Treca cetvrtina je pokazala kako cemo igrati u 1/8 finala... ko god dodje dobija 4x32 komada
    (Maximus, 3. septembar 2014 20:11)

    # Link komentara

  137. Sramota! Nisu smeli da izgube od Brazila pa taman da su mu svi igrači koje je doveo u Španiju u NBA ligi! Ovako ipak na videlo izbija da su pojedini likovi u Saletovoj družini van forme i igračke i šuterske dok sa druge strane na žalost jedan manji broj je konstantno dobar u mečevima! Sve mi se čini da će ova skupina po svoj prilici vrlo brzo kući pošto ih Španci prethodno ispraše a onda verovatno učešće završavaju u osmini bez obzira ko im bude protivnik! Kako igraju tako će i proći! Šta je tu je! To je realnost srpske reprezentativne košarke!
    (alejandro, 3. septembar 2014 20:10)

    # Link komentara

  138. Lepa 3. 1/4, ali pobogu, mogli su da nastave....
    (Danac, 3. septembar 2014 20:10)

    # Link komentara

  139. Cenim Raduljicu, dobar igrac, ali kako me je nervirao u poslednjoj cetvrtini. Dva faula u napadu, milion promasenih slobodnih bacanja
    (Pacer, 3. septembar 2014 20:09)

    # Link komentara

  140. Gazi gazi Srbistaaaan..Srbistaaaan!
    (Ante Gotovina, 3. septembar 2014 20:09)

    # Link komentara

  141. Savetovao sam da se ne nerviramo mnogo i uživamo u sportu. Imamo sjajne igrače, nemamo organizaciju. Ovo je za Đorđevića prvo veliko takmičenje na kome uči od iskusnijih trenera, Danas je izbegnut debakl, a i pobedom nad Iranom je izbegnuta sramota. Neće biti sramota ni izgubiti kao četvrtoplasirani u dvoboju protiv prvoplasiranog iz druge grupe, mada ako Grčka bude prva, oni nam možda i više odgovaraju od Argentine i Hrvatske, a imaće i teret favorita. Sa Đorđevićem šta god uradimo dobro je.
    (Predo, 3. septembar 2014 20:09)

    # Link komentara

  142. Ja sam duboko iznenadjen i uvredjen, strasno sta mi radimo odigramo trecu cetvrtinu odlicno i onda stanemo.Nemamo mi nikakve sanse za bilo sta- ubice nas svako iz ove druge grupe gde su Argentinci Hrvati i Grci.
    A sutra ce biti sahrana bez popa.
    (Staridz, 3. septembar 2014 20:08)

    # Link komentara

  143. Kako se Obradović prevarija u odabiru igrača misli da moze zaminit vas Bogdanović naseg Bogdanovica nije mu ni do kraljeznice
    (zadar, 3. septembar 2014 20:08)

    # Link komentara

  144. LUZERSKA EKIPA bez pobednika na terenu(tipa Bodiroga) i sa SKROMNIM trenerom!Mozemo 10 minuta divlje da odigramo i to je to! TESNU ZAVRSNICU nema ko da resi!
    (satelit, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  145. Ljudi morate da svatite jednu stvar,da ova reprezetacija ne moze da privede utakmicu kraju,jednostavno nemaju kvalitet u zavrsnuci a tad se gleda igrac kakav je a mi ga nemamo!
     (boban, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  146. slobodna bacanja i raduljicine greske u napadu presudile u 4. cetvrtini
    (sinisa, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  147. Svi zapeli o tom trećem mestu, treba prvo izbaciti Grke ili Cro. a sa ovakvom igrom, teško
     (dr Ex, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  148. I sad cemo opet morati Hrvate da izbacujemo u osmini finala... I kako da nas ne mrze?! Potpuno ih razumem!
     (ajzenberg, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  149. Gledao sam u kuglu pa cu vam reci dalju sudbinu Srbije na prvenstvu: Tabela grupe: 1. Spanija 2. Brazil 3.Francuska 4. Srbija. U 1/8 finala pobedjujemo Grcku, u 1/4 finalu Brazil, u polufinalu Francusku (koja ce prethodno da izbaci Spaniju u 1/4 finalu). U finalu igramo sa Amerima a ishod ne znam, bas tad mi se pokvarila kugla, znam samo da ce da bude strasan mec.
    (Milan Tarot, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  150. hahaha sto bi sarenac rekao, sta drugo da kazem osim ovog smeha.. kalkulacije ili ne, komsije nece videti cetvrtfinale
    (mare, 3. septembar 2014 20:07)

    # Link komentara

  151. Zbog ljudi koji ostavljaju negativne komentare, i time stvaraju losu atmosveru i dodatni pritisak, a posle umeju da hvale te iste ljude, dao bih predlog redakciji da im zabrani da salju komentare sa iste ip adrese, nece mnogo pomoci ali ce znaciti.
     (kovalski, 3. septembar 2014 20:06)

    # Link komentara

  152. Zasluzen poraz. Ali ako se trgnu i odigraju najbolje sto mogu postoje sanse za cetvrtfinale. Jos ima nade. Ne predajemo se!
    (Petar, 3. septembar 2014 20:06)

    # Link komentara

  153. Sto se tice kalkulisanja, sta ce da se desi ako Iran "iznenadi" Francuze?
    (qwerty, 3. septembar 2014 20:06)

    # Link komentara

  154. @#PrvoSkociPaReciHop
    I, donese li sud pametni covece?
    (mmx, 3. septembar 2014 20:06)

    # Link komentara

  155. Pesic, Obradovic, Kokosov, Maljkovic, Ivkovic a mi saljemo ovog trenera koji nikada u zivotu nije imao uspeha kao trener! Kad se utakmica on pusti drugu petorku da igra! Boze pomozi da ne dobijem rak na ocima -nemogu vise da ih gledam!!!!
    (Basketball Expert, 3. septembar 2014 20:06)

    # Link komentara

  156. Super,sutra francuzi mogu da nas nameste da budemo treci,ako izgube do 6 razike od Irana i tako se stvori krug(Srbija,Francuska,Iran) sa po 2-3
    (crno beli svet, 3. septembar 2014 20:06)

    # Link komentara

  157. Ja sam u cudu kako smo uspeli izgubiti od ekipe Brazila. Ja. verujem u uvek u nase igrace ja verujem u Srbiju.
    (Sekulica, 3. septembar 2014 20:05)

    # Link komentara

  158. Bojim se da je Sale tanak trener za ovo. Neke nerezonske stvari radi ali se jos ipak nadam da krije karte za kljucne meceve.
    Ovu utakmicu bi neki drugi trener rutinski priveo kraju nakon 67:60... iskreno.
    Teo kralj, braduljica ipak prosek kada naidju jaci, Krle van forme i ritma a Bogdan negde odlutao, samo on zna zasto
     (molim Vas...jedan Savichevic, 3. septembar 2014 20:05)

    # Link komentara

  159. Kako neinteligentna ekipa..Neverovatno! Kako bese? Djordjevicu ne treba igrac koji postize po 30 poena? xD Bravo care. Pa Eto ti Bogdanovica pa uzivaj. On daje po 2 kosa.Taman ti po volji.
    (Griffin, 3. septembar 2014 20:05)

    # Link komentara

  160. Ajde ljudi nemojte se nervirati, dobijamo Brazil u cetvrtini finala!!
    (veciti optimista, 3. septembar 2014 20:05)

    # Link komentara

  161. Upornom igrom na centre dosli smo do poraza. Bezbroj pokupljenih lopti od strane Brazilaca pod nasim kosem. Kako onda doci do pobede. Trener treba da porazmisli sta radi. To je kosarka proslog veka.
    (prosli vek, 3. septembar 2014 20:05)

    # Link komentara

  162. Fantasticno!
    Znachi pokazali smo i znanje i mudrost....znanje da mozemo da pobedimo a mudrost sto smo ipak izgubili i izbegli spaniju u prokektovanom cetvrtfinalu...
    (Monarhista, 3. septembar 2014 20:04)

    # Link komentara

  163. meni je samo nejasno kako Sale ne trazi nijedan tajmaut u trenucima kada sa +7 idemo na -10..
     (terry, 3. septembar 2014 20:04)

    # Link komentara

  164. Recimo da je kod naseg vodjstva od sedam razlike, krenulo sve nizbrdo kada je Teodosic bez potrebe divljao i sutirao za tri iz neke nemoguce pozicije...
    (ClaudeG, 3. septembar 2014 20:04)

    # Link komentara

  165. Kako je Bogdan "nabio" komplekse velikom broju ljudi da su oni srećni i izlaze iz rupa i podruma da slave kad on igra loše, pa makar to značilo i poraz reprezentacije.
     (Totalno ste "zalevili", 3. septembar 2014 20:04)

    # Link komentara

  166. Iskreno nerviram se svaku utakmicu kad nasi igraju veliki sam fan kosarke ali ljudi moj ja jos ne vjerujem sta smo mi izgubili,Teo nije sme da bude na klupi pocetkom 4 cetvrtine trebao je da igra da ih dotucemo ali dobro sta je tu je,idemo dalje,vratice nam se ovo i protiv francuza kad tad,ako nista bar necemo ici na Spance do polufinala,idemo da se borimo kao danas u 3 cetvrtini iskreno znao sam kad nam je dao dvije trojke da cemo izgubiti tako isto imam neki osjecaj da nas cekaju Grci ako njih prodjemo sve je moguce.IDEMO DALJEEE NAJLAKSE JE KRITIKOVAT
    (stojakovic16, 3. septembar 2014 20:03)

    # Link komentara

  167. Bogda, NULA jedna! Aj sto ne igra odbranu uopste, pomislio bio covek on je tu da ubaci svaku utakmicu 15-20, a on ni to ne moze, a najvise je na parketu. Pljujte grobari slobodno, ali toliko su svi ocekivlai od njega, a na kraju jedno veliko nista! Nisu ovde nase sudije pa da izbace coveka u drugoj cetvrtini kako bi beli medved mogao da se raspucava.
    (sasha, 3. septembar 2014 20:03)

    # Link komentara

  168. Pa 9 od 10 napada, kad smo gubili razliku, ide pod kos, i jos jos jos... Pa dokle vise... Neverovatno, ali ovo je izgubljeno neinteligencijom! Krstic nije spreman, nemoze posle 2 meseca pauze da se vraca protiv Brazila i njihovih nba centara. Neverovatno. Svaka cast za borbu momci, ali ovo u 4. Cetrvtini ( ide lopta pod kos, pod kos, pod kos...) je glupo. Pa da smo zveknuli 10 trica u tom periodu, 3 bi usle! Ahhh...
    (Ng, 3. septembar 2014 20:03)

    # Link komentara

  169. prvo da se nauce da pevaju svi himnu,a za igru sto igraju,neznam sta ce uopste na svetsko...i ako su izgubili,ali nema igre vise kao sto se igralo pre,bili smo najaci sto se tice (šut trojke) a sad nas ubijaju stim...
     (srbska posla, 3. septembar 2014 20:02)

    # Link komentara

  170. bogdanović niti jedna trojka,radulja užas....to je ta škola duška vujoševića...Samo Teodosić zaslužuje prelaznu ocenu...lepo reče Teo: 'šta mi hoćemo?'
    Vi ste sramota Srpske košarke
     (ArčibaldRajs, 3. septembar 2014 20:02)

    # Link komentara

  171. Sad mi je jasno zasto Bogdan ne igra u Sunsima nego kod Zeljka u Turskoj. Izgleda da je to jos jedna u nizu finansijskih injekcija joje Zeljko daje Partizanu(Vujanic,Tepic...)
     (mali, 3. septembar 2014 20:02)

    # Link komentara

  172. prevara od trenera i prevare od igraca
     (vi ste treci hrvatski klub, 3. septembar 2014 20:02)

    # Link komentara

  173. Svi su dobri osim bogdana, decko ako ne sutne trojiku obavezno izgubi loptu, a i trojiku kad sutne retko obruc pogadja, odbrana ga ne interesuje. Jel ste videli kako oni novozelandjani sutiraju trojike, to su suteri, a ne ovaj sto nekad da dve zaredom... on je postao igrac kad je sa onom izjavom da nece da igra za reprezentaciju naterao domace sudije da ga stite...
    (partizan+domace sudije=sampion u srbiji, nula u evropi, 3. septembar 2014 20:01)

    # Link komentara

  174. Bogdanović je NULA u odbrani! Prolazi ga ko kako hoće! A u napadu ima toliko izgubljenih lopti da ne mogu da se prebroje! Pogodi svaku petu trojku i zbog toga treba da se trpi? Pola poena u Srbiji je davao sa bacanja ali bez naših sudija jedva dobije i dva. Još jedna prevara kluba koji je jedino po prevarama i poznat. Što sa finansijama što sa porezom što sa sudijama.
     (ubedljivo glavni krivac za poraz!, 3. septembar 2014 20:01)

    # Link komentara

  175. Nedović je mnogo veća klasa od Bogdana, taj igrač nam fali kao kap vode u Sahari, i Lučić na šutu, osim Tea mi nemamo apsolutno ali apsolutno ni jednog vrhunskog igrača, Đorđević je izvukao maksimum od vrlo prosečnih igrača, samo realno, bez pljuvanja, mozemo najvise do 1/4 finala.
     (Sasa, 3. septembar 2014 20:01)

    # Link komentara

  176. U principu, dobro je. Krle je odigrao, otresao rdju, videlo se da bez problema možemo da igramo sa Brazilom, Francuskom... Četvrti smo, iz one grupe je svejedno sa kim igramo. Bogdan mora da se osvesti u odbrani, ne smemo da pravimo gluposti kada treba da dokusurimo rivala. Da smo, kada smo poveli, otišli na + 12 do 15, utakmica bi bila resena. Pribojavao sam se Vieire i on je moj strah opravdao :-( Moramo od prvog do 40 minuta da igramo u petoj brzini....
     (anbeast, 3. septembar 2014 20:01)

    # Link komentara

  177. Fala brazilu ulepsao mi noc
    (31, 3. septembar 2014 20:01)

    # Link komentara

  178. Selektora Đorđevića sutnuti a Vladimira Micova vratiti u reprezentaciju
    (vucic, 3. septembar 2014 20:01)

    # Link komentara

  179. Opusteno. Slabi smo. Ne igramo dobro. Ali treba pokusati da se iskoristi pogodnost zreba, da se iskoristi sve sto moze jer niko ne pamti kako si dosao do vrha, vec da li si dosao. Znaci, grci i hrvati odlucuju danas ko ce na prvo mesto i sa nama na duel. I sa jednima i sa drugima imamo 50:50 sanse. Igracemo bez respekta i to je najbitnije. A u 1/4 eventualno idemo na brazil ponovo i tu utakmicu cemo odigrati najbolje, u to sam siguran. Samo da se francuzi opet ne nameste nekako i budu 4. A nas gurnu na 3. Mesto. Mislim sa to ovog puta nije moguce. Srecno momci!
    (DG, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  180. Kako su jadni Brazilci dosli u najjacem sastavu i jedva nas dobili.Da smo mi dosli u najacem oduvali bi ih 20 razlike.
    Sto se tice utakmice,samo bih pohvalio Tea i Markovica.
     (aleksandar, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  181. Necu komentarisati utakmicu jer nema potrebe za tim ali mi nije jasna ta kalkulacija sa cetvtfinalom...kao da sigurno dobijamo mec u osmini pa je frka hocemo li igrati sa Spancima ili ne..i samo da dodam..imamo ubjedljivo najneinteligentnije centre na prvenstvu...
     (Ogi, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  182. Stidite se neznalice.
    (Amare, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  183. Pljuvaci nastavite
     (S Y L A, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  184. neki od vas se ponadali! bruka, kako igramo!!! umesto mirno da privedemo utakmicu kraju, mi srljamo li srljamo!
     (bgd/bl/moskva/93, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  185. Svaka cast za nase momke. Imamo kvalitet da pobedimo prvaka B grupe pa da se osvetimo Brazilu 1/4 finalu.
     (Neko, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  186. Ha,ha,ha...bravo Brazil, neka ste ovim diletantima pokazali kako se igra ovaj sport! Od prvog dana pisem da je ovo tragikomicna ekipa na celu sa vezarom Djordjevicem i pijem negativne komentare od kosarkaskih PATRIORSKIH "strucnjaka"!!! Ovde se ne zna ko sta i kako radi, jer kao prvo nemaju potencijala za to, a kao drugo, nije imao ko da im pokaze???
    Jaki su samo u izjavama i najavama u kojima glume neke zvezde i velicine!!! Jednostavno kao i sve u ovoj septickoj jami od drzave: JAD I BEDA!!!!
    (Septicar, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  187. Samo mogu da napisem e moj djordjevicu ko ti dade da izaberes igrace...
    (dragan, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  188. Evo odgledao sam do kraja, i sta sad? Dosadno, lose, bezidejno, mlitavo... Srbija!
    (NS, 3. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  189. Mogu samo da zamislim kako je onim nasim legendama od igraca dok gledaju ovaj jad od igraca ... A Bogdanovic ... Jao majko, vratice se on u partizan brze nego sto je i otisao iz njega... koja prevara od igraca.
     (3D, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  190. znaci da svaku igramo kao trecu dobili bi brazil 80 razlike, ojjj srpska logiko
     (sanco, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  191. Ista prica kao sa Mihailovicem. Vhunski igrac ali trenerski diletant. Kad su interesi reprezentacije u pitanju ne sme da se ponasa prepotentno, sujetno. Svaki igrac nam je vazan a on se i pored silnih povreda odice tek tako Micova jer je on kao zaboga bacio peskir !!!!! Reprezentacija nije DJordjeviceva privatna svojina i kad to bude shvatio mozda ce od njega nekad i biti trener. Izbor igraca je tek posebna prica, ali o tome drugi put. Bruka.
    (alek, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  192. Bogdane molim te vise se ne odazivaj u reprezentaciju i povedi ovog "strucnog" konsultanta sa sobom. NAjvise minuta na parketu a ubedljivo najgori!!!!
    (g, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  193. Mi možemo da pobedimo samo Iran i Egipat!!!!
    (Siki, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  194. Najbolja si SRBIJO!!!!!
    (Anon, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  195. Ista prica kao sa Mihailovicem. Vhunski igrac ali trenerski diletant. Kad su interesi reprezentacije u pitanju ne sme da se ponasa prepotentno, sujetno. Svaki igrac nam je vazan a on se i pored silnih povreda odice tek tako Micova jer je on kao zaboga bacio peskir !!!!! Reprezentacija nije DJordjeviceva privatna svojina i kad to bude shvatio mozda ce od njega nekad i biti trener. Izbor igraca je tek posebna prica, ali o tome drugi put. Bruka.
    (alek, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  196. Kako je izdominirao ucenjivac reprezentacije BB sa 34 poena 7 skokova i 6 asistencija...aha kad bi se zezali.
     (webber, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  197. @srki
    Bas kao sto sam i rekao, moramo shvatiti da jednostavno nemamo kvalitet, nadam se da ce biti bolje u narednim utakmicama, ali tesko...
     (Poznavalac, 3. septembar 2014 19:59)

    # Link komentara

  198. Ovi kao da ne znaju da skoče!!!
     (valdemar, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  199. Bogadnoviću, rupetino jedna, ko te izmisli, da glumataš naslednika Danilovića i nedodirljivih? Sramota!!!
    (Ivan NS, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  200. bogdan igrac manje u odbrani,veoma losa selekcija suta,bice bolji protiv tunguzije.
     (crni_redstar, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  201. Ne mogu da verujem, Djordjevic pusti nespremnog Krstica u ovako bitnoj utakmici i to u kojem delu utakmice?Kad vodimo 7 razlike njegovim greskama ih vracamo u zivot? Uzas!
    (sremac, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  202. Bogdanu je izgleda poklonjena titula samo da bi se odazvao. Ne znam šta je tražio da bi igrao odbranu.
     (15 godina neuništivosti, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  203. Lepo kaze naslov, igrali smo samo jednu cetvrtinu. Sale ako cujes vapaje prestani da forsiras igru unutra jer ce Burusis da nas pojede!
     (sofronije, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  204. Eee moj Djordjevicuuu...prave razliku 10-0 a ti nikako da ubacis Teodosica,sedi ti na klupi,a u igri nema ko da organizuje napad..
    a i ovi nasi kada nauce da ubacuju slobodna bacanja mogu da idu na SP,ovako neka sede kod kuce..Imali smo pobedu,a olako smo je ispustili...1/8 je nasa realnost u ovom trenutku!!!
     (mukiLfc, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  205. A taman sam se bio ponadao...
     (palop, 3. septembar 2014 19:58)

    # Link komentara

  206. Ocajno vodjenje Djordjevica koji je glavni krivac ovde..u trecoj cetvrtini kad smo bili u silnom momentumu i iz -18 dosli do +7 Djordjevic izvodi sva tri igraca koji su tad bili u naletu Teodosica,Bogdanovica i Radiljicu i uvodi totalno neiskusne plus i do tad katastrofalnog Krstica(sa njim u igri smo imali -40) ..i oni od +7 dolaze do -7 i tek onda Djordjevic ih vraca kad je vec bilo kasno.
    (dzoni, 3. septembar 2014 19:57)

    # Link komentara

  207. Kako smo glupo izgubili! Igra nam se raspala kada su krajem trece cetvrtine izasli Teo i Raduljica, a usli Jovic i Krstic. Jovic je za minut napravio 3 licne i bezveze nas uveo u bonus, a Krstic je totalno glupo uzimao suteve i sve do jednog promasio. Petorka sa Jovicem, Simonom (dao trojku, napravio glup faul, pa primio 2 trojke), Krletom nas je upropastila. Kad su se Teo i Raduljica vratili voz je vec bio otisao, a Raduljica je odmah napravio 2 licne u napadu. Ona izgubljena lopta Markovica na 2 minuta do kraja za -6 je bila tacka na i. Zadnjih 7 minuta smo izgubili 21-6. Ono sto je dobro iz ove utakmice jeste da se videlo da mozemo. Brazil je sigurno bolja i kompaktnija ekipa i od Hrvatske i od Grcke. Ko god da dodje moci cemo da igramo sa njima, i nadam se da dobijemno. Krle i Bogdan ne mogu biti gori od ovoga.
    (veliki strumf, 3. septembar 2014 19:57)

    # Link komentara

  208. Koliko samo vredja gledanje prepotentnog Bogdanovica koji koliko juce ironicno proziva Simonovica i Lazica da bi sada igrao sa tim Simonovicem koji posteno daje sve od sebe dok ovaj ne postoji na terenu...
     (sad, 3. septembar 2014 19:57)

    # Link komentara

  209. Ajde sad optimisti ukljucite igricu NBA2014,pa malo se igrajte jel to je sto o kosarci znate,a nas hejtere ostavite da prokomentarisemo malo poraz reprezentacije,izbor igraca,o tome kako reprezentacija nije u stanju 7 minuta dati kos,neiskustvu selektora da zove tajm aut itd.
    (sinergija, 3. septembar 2014 19:57)

    # Link komentara

  210. Nije bitno, bicemo cetvrti, iovako smo izbjegli Spaniju ako uopste prodjemo u 1\4f, ali lakrdija napravljena sa grupama i sistemom takmicenja. Kako je moguce da evr. prvak, prvak Azije, domacin Spanija, polufinalisti sa proslog prvenstva i mocni Brazil budu u jednoj grupi? A u grupama C i D imaju 3 ozbiljne ekipe, Slovenija, Litva i SAD, katastrofa.
    (aNonymous, 3. septembar 2014 19:57)

    # Link komentara

  211. Slabi smo i to je to. Momci su se borili, neki manje, neki više, ali sve zajedno ostaje da čekamo neke bolje dane....
     (mika, 3. septembar 2014 19:57)

    # Link komentara

  212. Djoredjevic 00
     (Zvonko Nikolic, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  213. Kosarka je izgubila draz od kada cigani igraju kisarku (Spanci,Brazilci,Argetinci)
     (kaba, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  214. skloniti markovića podhitno,dečko je zalutao u košarku
     (vlada, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  215. Sale, kada utakmica bude trajala jednu četvrtinu, vodi ih na prvenstvo. Ovako, nemoj da se brukate...
    Osim treće četvrtine, sve 4 utakmice ugrate kao sline!
    (#23, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  216. Bogdan Bogdanovic-odakle ovom decku od 22 godine tolika nicim izazvana sigurnost u sebe?Njegovo jurenje grlom u jagode nas mnogo kosta
     (Vili, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  217. Bogdanovic nula u odbrani.
    (ja, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  218. Bogdan Bogdanovic direktan krivac za poraz. Nista u napadu nije uradio, sto nije toliko strasno. Ali je strasno sto ne igra odbranu. Najvise poena je palo zbog njegove nedopustive indolencije i ne kapiranja igre. Narocito nebuloznih polaganja sa najboljeg sutera Brazila. Domet nam je osmina finala.
     (Magdalena, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  219. teo je jedina zvezda u timu...brazil ih ima tri,pa vi izracunajte...da su tu bobi,milosavljevic,micov,erceg...mnogo bi jaci bili.
     (crni_redstar, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  220. Realno, po meni je Bogdanovic najvece razocarenje ovog prvenstva.
    (cc, 3. septembar 2014 19:56)

    # Link komentara

  221. e Krstiću Krstiću.....
     (crnogorac, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  222. fantasticni bogdan bogdanovic
     (cuma, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  223. Bravo momci i za zelju o za volju,borite se tako i protiv Spanije pa onda u osminifinala imamo jednake sanse protiv bilo koga.
     (Slavko Rs, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  224. pocetak 4. cetvrtine, Djordjevic gubi utakmicu samo zbog loseg odabira petorke.
     (drago, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  225. Ljudi!!! Raduljica pogodio slobodno bacanje!! Da li je ovo moguce!? Moja ekipa iz 90-ih, sa kojom sam igrao basket u dvoristu OS "Andrija Djurovic" u Uzicu dala bi vise koseva. Mozda bi cak i dobila utakmicu. Raduljicu i Stimca obavezno poslati kuci. Jaci smo bez njih. Nisu ludi ovi iz "Klipersa" sto su Raduljici dali "pedalinu", odnosno "pedalu".
    (Milan Djokic - Soko, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  226. Brazil ima najjacu centarsku liniju na prvenstvu, ali Djordjevicu poveo si 4 centra, nezabiljezeno u istoriji kosarke da neko povede toliko ceentara i opet su nas izdominirali u skoku.
    (milanovac, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  227. Ovu utakmicu je izgubio Sasa Djordjevic...unistio je sjajni ritam iz trece cetvrtine promenom kljucna 3 igraca na pocetku cetvrte. Teodosica je drzao na klupi do 5 minuta pred kraj. Od preko 30 poena u trecoj na 9 poena u cetvrtoj!
     (sale, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  228. Prica o KRAVI I MLEKU! Pregazite Brazil ,pa mu ti uzvratis.. na kraju te opet Brazil pregazi u zadnjoj cetvrtini!
    (Doktor, 3. septembar 2014 19:55)

    # Link komentara

  229. Sale nema znanje!
     (CC, 3. septembar 2014 19:54)

    # Link komentara

  230. Како не схватате да смо ми ово намерно изгубили, наши су само ублажили пораз да не би изгледало као катастрофа, по финишу утакмице се видело да нећемо.
    (Цоа, 3. septembar 2014 19:54)

    # Link komentara

  231. Mi smo jedna prosecna ekipa,nista vise nista manje..Bez ljutnje,zelje su jedno,mogucnosti drugo.
    (anoniman, 3. septembar 2014 19:54)

    # Link komentara

  232. Nemamo mi snage za celu utakmicu
     (zorz, 3. septembar 2014 19:54)

    # Link komentara

  233. Kada za osam minuta das samo 1 kos, a jedan isti protivnicki igrac te trpa, a trener ne napravi ni jedan tajmaut za tih 8 minuta.

    To je onda samo njegov poraz.
    (nisko krilo, 3. septembar 2014 19:54)

    # Link komentara

  234. Pa ovaj Bogdanović je najgori igrač u reprezentaciji u zadnjih 20 godina! Nula u odbrani, milion izgubljenih lopti šut očajan i uđe mu svaka peta trojka, a bez naših sudija ne može da dobije nijedno bacanje! A klub za izradu poluigrača i širenje mržnje i dalje nastavlja da dobija neograničenu pomoć države za kupovinu legije stranaca i preprodaju poluigrača. A poplavljeni neka pričekaju dok se ne isplate Klobučar, Grk, Murić, Pavlović i ostalo nacionalno blago Srbije.
     (partizan igokea uništila reprezentaciju, 3. septembar 2014 19:53)

    # Link komentara

  235. ... i na kraju pobedise pljuvaci (-: :-)
     (N-P, 3. septembar 2014 19:53)

    # Link komentara

  236. nazalost teodosic ne moze da popravi ono sto balonja upropasti,sto svojim ispucavanjima u napadu,sto svojim statiranjem u odbrani...Najslabija karika Srbije-balonja bogdan!
     (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 3. septembar 2014 19:53)

    # Link komentara

  237. Ko je kriv za poraz? Pa Djordjevic naravno, jer svaku utakmicu igramo sa 10 igraca, jer Bircevic nikada ne igra i eventualno Stimac ili Katic, zasto si ih poveo ako ne racunas na njih? Sve se svodi na duel osmine finala Grcka, Argentina ili Hrvatska, svejedno nam je.
    (milan, 3. septembar 2014 19:53)

    # Link komentara

  238. Bolje da smo izgubili 20 razlike nego ovako. Preokrenuli 16 razlike i izgubili, sami smo sebe pobedili. Izbeci blamazu u osmini finala i to je to.
    (Vlado, 3. septembar 2014 19:53)

    # Link komentara

  239. Kakvi paceri bruka ziva ajde palite kuci znao sam da Sale Djordjevic nema pojma!
    (LOL, 3. septembar 2014 19:53)

    # Link komentara

  240. E moj mostruljica
     (boj@n, 3. septembar 2014 19:52)

    # Link komentara

  241. kad je teško - Teodosić!
    (4sept, 3. septembar 2014 19:52)

    # Link komentara

  242. Neverovatno sa koliko mi oscilacija igramo.Do poluvremena Brazil nas razbje sa +16,onda ih mi preslisamo u trecoj cetvrtini i jos povedemo sa +4 a onda u zavrsnoj,cetvrtoj cetvrtini evo vec je proslo pola vremena a mi postigli cela 4 kosa i Brazil se opet odlepio.Slabo igramo vrlo slabo!Sutra nam ne gine -40 od Spanaca.
    (Advokat svih Srba, 3. septembar 2014 19:52)

    # Link komentara

  243. E ovo me najviše nervira. Odigramo 15 minuta punim gasom i onda ubacimo u ler. Brazil nije bolji...
     (anbeast, 3. septembar 2014 19:52)

    # Link komentara

  244. A jeste se ponadali nakon trece cetvrtine
    (Hahahahahaha, 3. septembar 2014 19:52)

    # Link komentara

  245. Koji bezobrazluk igraca u zadnjoj cetvrtini, pa ovo je strasno, covece. Ej, pa oni Brazilu poklanjaju loptu u svakoj drugoj akciji, konstantno forsiraju centre i niko se ne usudjuje da sutne. A odbrana reseto. 'Oce li im neko reci da se ovaj rezultat stize sutevima, a ne forsiranjem centara! Ako to vec ne znaju, 'ajde lepo kuci!
    (cofi, 3. septembar 2014 19:51)

    # Link komentara

  246. Ko gura ovog Markovica vise?
     (bs, 3. septembar 2014 19:51)

    # Link komentara

  247. Bjelica promasaj za tri i izgubljena lopta u napadu i tu su se Brazilci vratili. Bjelica nije na svom nivou, zaista ispod proseka.
    (bzvze, 3. septembar 2014 19:51)

    # Link komentara

  248. Hajde Bogdane, dodaj Bogdane, sutni Bogdane hahahaha... Zovite Neskovicaaaaa!
     (Daki, 3. septembar 2014 19:50)

    # Link komentara

  249. E moji vi...kako ste poleteli samo posle trece cetvrtine...mi smo amateri.
    (ClaudeG, 3. septembar 2014 19:50)

    # Link komentara

  250. E moj Djordjevicu... Protivnik ti pravi seriju na startu cetvrtine, a ti ne trazis tajm aut, evo vec 8 minuta. Jedna cetvrtina 32 poena, druga 4. Nije samo do igraca!
     (dex, 3. septembar 2014 19:49)

    # Link komentara

  251. kao krava kad da 20l mleka,onda se okrene i sutne kofu i svo mleko se prospe....e moji vi
    (milioner, 3. septembar 2014 19:48)

    # Link komentara

  252. Neka igraju Simonovic i Lazic!
     (sasa, 3. septembar 2014 19:48)

    # Link komentara

  253. Zadnja cetvrtina, vodimo 67-60, i onda za 30 sekunde pravimo 3 licne, primamo preko Simona 2 trojke, Krstic promasuje sve u napadu (neverovatno da nam je on izbor), i pravi nam Brazil 10-0. Tea nema u igri, raduljice nema, a kad udje pravi 2 licne u napadu. Iz strasnog ritma, iz dobijene utakmice, dolazimo pu kriticnu situaciju na 4 minuta do kraja. Neverovatno. Askoka u odbrani nema.
    (veliki strumf, 3. septembar 2014 19:45)

    # Link komentara

  254. Zvezda!!
     (mi verujemo u horoskop, 3. septembar 2014 19:43)

    # Link komentara

  255. Kako smo jaki!!!! Hahahahah, Djordjevicu neznalico!!!
     (Raspad, 3. septembar 2014 19:43)

    # Link komentara

  256. Sasa ovo gubi. jednostavno ne zna.
    (Mek, 3. septembar 2014 19:43)

    # Link komentara

  257. nenad krstc, igrac zbog koga gubimo utakmicu!!!
     (aaaaa, 3. septembar 2014 19:41)

    # Link komentara

  258. idemoooo breee.... josh kada se bolje uigramo.... :D
    (bird, 3. septembar 2014 19:41)

    # Link komentara

  259. krstic igra utakmicu zivota za sad
     (samo vas gledam, 3. septembar 2014 19:40)

    # Link komentara

  260. I šta sa ovom pobedom kada ćemo se u 1/4 finalu naći sa onim manijacima.
    (Aca Znalac, 3. septembar 2014 19:39)

    # Link komentara

  261. Puno komentara ali da napisem samo kratko. Ovo na kraju trece cetvrtine. Gubili ili pobedjivali utakmica se igra 40+ minuta! nema razloga da se otpusta trener na poluvremenu. I još samo, imamo najboljeg pleya evrope ako ne i sveta. Uživajte ljudi. Nemamo reprezentaciju kao nekad, ali imamo par genijalaca i INAT. to je to, podrzimo ih do nekih boljih vremena.
    (Sale, 3. septembar 2014 19:38)

    # Link komentara

  262. (Poznavalac, 03. septembar 2014 17:44)

    povuci rec
     (srki, 3. septembar 2014 19:38)

    # Link komentara

  263. Treca cetvrtina 32-12 za nas! Pa momci svaka cast!!!
    (hdhdd, 3. septembar 2014 19:38)

    # Link komentara

  264. Šta bre rade ovi naši,da li su normalni.Ovi nas puštaju da poginemo na trećem mestu.Sve što treba je da izgubimo,budemo četvrti i izbegnemo Španiju.Dajte bre malo svesti
     (Luke Babbitt, 3. septembar 2014 19:37)

    # Link komentara

  265. bjelica me najvise nervira
     (samo vas gledam, 3. septembar 2014 19:37)

    # Link komentara

  266. ajde vi sad optimisti sto se pravite pametni sjasite sa tastatura, igra u pp je bila ocajna , i svako realan je ocekivao +20 za brazil, e a ovo sto sad igramo je model igre kakav u svakom mecu treba da imamo..
     (auuu, 3. septembar 2014 19:36)

    # Link komentara

  267. TOOOOOOOO!

    AJMOOOOOO AJDE SVI U NAPAD!
    (Igor, 3. septembar 2014 19:35)

    # Link komentara

  268. Uaaaaa, toooooooo, e to smo mi, nebeski narod...
     (Sasa, 3. septembar 2014 19:35)

    # Link komentara

  269. mogu samo reći da su Srbi najveći pljuvači na zemaljskoj kugli
     (szobi, 3. septembar 2014 19:34)

    # Link komentara

  270. Idemo!!!!!!!! Bravo za povratak, lepota za gledanje ;))
    (Danac, 3. septembar 2014 19:33)

    # Link komentara

  271. Pljuvaci odgledali 20 min SRB-BRA, pa "skoce" brze bolje na internet na takmicenje ko ce bolje da ispljuje Srbiju.
    Normalni ljudi odgledaju sve dok se utakmica ne zavrsi i onda donose sud.
    (#PrvoSkociPaReciHop, 3. septembar 2014 19:32)

    # Link komentara

  272. Svi koji ste pisali negativne komentare, razmislite da li ste Srbi..... Uvek je bilo i uvek ce da bude da je inat nase najvece oruzje i nasa najveca slabost.... AJMO ORLOVI! SA VEROM U BOGA!!! ZA SRBIJU!!!!!
     (JD, 3. septembar 2014 19:32)

    # Link komentara

  273. Ovo je lakrdija, 32 kosa primiti? Hahaha.....
    (dalosa, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  274. uuhhuuuu treca crtvrtina sta reci. Kako se Sale raduje kao da on daje trice
     (plavi, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  275. pljuvaci....ajd zdravo. bez obzira na krajnji rez svaka cast ca trecu cetvrtinu.
    (pravi a ne placeni zvezdas, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  276. kako svi istrce sa komentarima pa pljuju. sacekajte malo, nije Srbija saka pirinca
     (igor, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  277. kako vas nije sramota radujete se porazu svoje drzave i jedva cekate da srbija dozivi poraz da bi nastavili da blatite nase igrace i strucni stab. napred Srbijo uz tebe je veci deo normalne Srbije koja te voli takvu kakva jesi.
     (Farko, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  278. Pitanje je samo da li ce se prosecni Srbi, koji neuspeh ne prastaju, a uspeh jos vise, ugristi za jezik I prestati da budu najpametniji I da se razumeju u sve I svasta. Pocnite od sebe, budite vi bolji pa gledajte drugog. Nemoj da gledate kroz taj balvan sto vam je u oku, kao da je trn.
     (pera detlic, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  279. Idemo breee, Srbija! Kakav povratak. Ne mogu da verujem koliko negativnih komentara ovde, svi se prave strucnjaci.
     (Cape, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  280. Србима се треба забранити коментарисање игара својих спортиста. Најгори смо ту!

    НАПРЕД МОМЦИ!
    (Драган Стојковић Пиксе, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  281. Ovo je dokaz da mozemo bez obzira ma konacan rezultat .Bravo za trecu cetvrtinu i borbu
     (Slavko Rs, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  282. Hejteri nesreće iskompleksirane, javite se?
     (koga fešn guru fura na kulturu?, 3. septembar 2014 19:31)

    # Link komentara

  283. Op op.. samo vas gledam sta kucate.. Sve sami strucnjaci.. Cutite i uzivajte, analiza je za nekog ko zna malo bolje od nas..
     (Menjam nick, 3. septembar 2014 19:30)

    # Link komentara

  284. Javite onom sto je otisao gledati Slagalicu koji je rezultat.
     (rs-bl, 3. septembar 2014 19:30)

    # Link komentara

  285. INAT !!!
    (Zmaj Ognjeni Vuk, 3. septembar 2014 19:30)

    # Link komentara

  286. 32:12 u trecoj, Teo genije, Markovic motor, Bjelica kad se nasmeje zabe sa neba padaju. :) Svaka cast.
     (Milos, 3. septembar 2014 19:30)

    # Link komentara

  287. nemam reci za trecu cetvrtinu. LUDILO!!
     (lazno ime, 3. septembar 2014 19:29)

    # Link komentara

  288. Ajde pljuvaci... 3, 2, 1 sad!!!
     (Vujcin car, ali sutra malo, 3. septembar 2014 19:28)

    # Link komentara

  289. Vratile mam sudije 2slobodna protiv Francuza. .
    (Amigo, 3. septembar 2014 19:28)

    # Link komentara

  290. Ajmo momci, verujem u vas, sada hrabro poletite do pobede bre!!!
    (Milan, 3. septembar 2014 19:26)

    # Link komentara

  291. Teo najaci igrac u nasoj reprezentaciji ubedljivo...
     (petarczv, 3. septembar 2014 19:26)

    # Link komentara

  292. sta je sad kriticari!!??????
     (miljenko, 3. septembar 2014 19:26)

    # Link komentara

  293. e, sad ce biti posle ovog preokreta BRAVO MAJSTORI, KRALJEVI ... :-)
    Kakav smo narod ...
     (N-P, 3. septembar 2014 19:26)

    # Link komentara

  294. Pozdrav iz Crne Gore, navijam za Srbiju samo zbog mog idola iz djetinjstva Sase Djordjevica,
    i ne mogu da vjerujem kakvi komentari i pljuvacina na pola utakmice, ljudi sacekajte kraj pa komentarisite
    (ilija, 3. septembar 2014 19:26)

    # Link komentara

  295. dobijamo, ali lagano!
    (zoks, 3. septembar 2014 19:25)

    # Link komentara

  296. sad mi je jeasno SRB-BRA 55:55, do sada smo vodili, sta bi?
    (YU, 3. septembar 2014 19:25)

    # Link komentara

  297. Fantasticna 3ca cetvrtina!
    (Ema, 3. septembar 2014 19:24)

    # Link komentara

  298. Mrsh zluradi svete Navijajte!
    (Savke, 3. septembar 2014 19:24)

    # Link komentara

  299. Sto panicite hejteri? Smesni ste
     (Gavgalj, 3. septembar 2014 19:24)

    # Link komentara

  300. AJMO SRBI, SAD SVI PATRIOTE!!!
    NE ZASLUŽUJEMO POBEDU ZBOG OVAKVOG NARODA!!!

    SALE DOMINIRAJ!!
     (Elland Road, 3. septembar 2014 19:24)

    # Link komentara

  301. Gde ste sada pljuvatori?
     (antara, 3. septembar 2014 19:23)

    # Link komentara

  302. Mi ni po koju cenu ne smemo da pobedimo ovo. Ok vratili smo se u ovoj cetvrtini, mozemo da igramo kada ukljucimo mozak i kada se uspostavi prava organizacija i taktika, to je lepo znati. Ali, ako pobedimo a Brazilci puste Egipat sutra, mi smo treci i idemo na Spaniju u cetvrtfinalu. Daj budite pametni jednom.
     (Jovan, 3. septembar 2014 19:23)

    # Link komentara

  303. kakav smo narod. Ccc
     (hall, 3. septembar 2014 19:22)

    # Link komentara

  304. Pljuvaci reprezentacije Srbije ajde u rupe,odmah!!
     (kacam rasan, 3. septembar 2014 19:22)

    # Link komentara

  305. Samo borbeodm pa sto bude,eto cim se igra borbenije eto rezultata.Ako ponovite prvo poluvrijeme protiv Spanije nagrdice vas 40 razlike.Jer oni gaze 40 min.
     (ogi-cg, 3. septembar 2014 19:22)

    # Link komentara

  306. KIDAAAJJ IDEMO0000 BREEEE
     (Bore delija, 3. septembar 2014 19:20)

    # Link komentara

  307. sat se bre palite, mi vodimo sve vreme, evo sad 55:53 SRB-BRA
    (YU, 3. septembar 2014 19:19)

    # Link komentara

  308. idemoooo breee
     (kacam rasan, 3. septembar 2014 19:19)

    # Link komentara

  309. Sta je bilo sad hejteri???Bravo momci!Ajmo po pobedu!
     (mikica, 3. septembar 2014 19:18)

    # Link komentara

  310. ajde rako,pokazite emociju jeeee.makar izgubili.nemoj to bez emocike,beskrvno,mlako
     (duledudule, 3. septembar 2014 19:18)

    # Link komentara

  311. Ne slažem se sa gotovo 90% komentara ovde. Previše smo čini mi se uživeli se u utakmicu, pa mislimo te ovaj igra ovako onaj onako, vidi šta rade Brazilci i sl., medjutim kada se izmaknemo i utakmicu posmatramo bez previše emocija, vidi se iz aviona da mi igramo odbranu sa nekih 70% mogućnosti, dok su Brazilci baš napaljeni, uz to malo nam ne ide šut, a njima sve ulazi. Još nešto, mi igramo u rotaciji sa gotovo svim igračima, jasno je da ovde Djordjević svesno žrtvujre ovu utakmicu i posmatra je kao prijateljsku da vidi šta mi možemo i šta imamo za eventualno četvrtfinale. Brazil je ljudi sigurno drugi, Francuska treća, šta treba da povedimo tesno pa da u tom krugu mi odemo na poziciju tri. Živi bili pa videli, ja sam uveren da ovi naši momci i Djordjević znaju šta rade i da čekaju osminu finala. Zato opušteno gledajmo, biće do kraja oko 10 razlike za Brazil. Pa vidite da razigrava Krstića, Raduljicu odmara, Marković ne grize itd., itd., treba gledati utakmicu samo onako sa strane, emocijama, navijački ne vredi slabo šta tu čovek primeti.
    (MII, 3. septembar 2014 19:04)
    Ostajem pri ovom svom komentaru sa poluvremena, ali vidite li šta radimo kada igramo 100%. Ipak, bolje je da izgubimo, sve se ovde vidi. :)
    (MII, 3. septembar 2014 19:17)

    # Link komentara

  312. Ajte momci. Krila su nam Morava i Drina. Pozdrav iz Republike Srpske.
     (Hercegovina, 3. septembar 2014 19:16)

    # Link komentara

  313. OVAJ BOGDAN IZGUBI UTALMICU
     (qwerty, 3. septembar 2014 19:15)

    # Link komentara

  314. KAKAV SMO MI JEDAN JADAN NAROD,EVO +4 ZA 5 MINUTA ZA BRAZIL,JADNICI
     (Kapiten Botova ©, 3. septembar 2014 19:15)

    # Link komentara

  315. sta vam nije jasno u vezi sa krletom,pa covek mesecima ima problem sa kolenom nije trening pristojan odradio,normalno je da on ima zelju da igra ali koliko nije spreman vidi se i po slobodnim bacanjima,tu on nista nije kriv nego onaj ko ga je poveo u takvom stanju.
     (paja i jare, 3. septembar 2014 19:14)

    # Link komentara

  316. Sto ne ulazi Kalinic?
     (Gavgalj, 3. septembar 2014 19:13)

    # Link komentara

  317. Gotivim Stimca, lozi se za desetku.
     (Stefanel Trieste, 3. septembar 2014 19:12)

    # Link komentara

  318. Kad se ovako bore kao u drugom poluvremenu srce mi puno.
     (Slavko Rs, 3. septembar 2014 19:12)

    # Link komentara

  319. Neverne Tome, TISINAAA!!!
     (Čačanin, 3. septembar 2014 19:11)

    # Link komentara

  320. Bircevic dobija 5. licnu gresku, a Nikola Loncar govori "dobro je, dobro je". Buhahahahaahahaha :))))))))
    (Dr Guevara, 3. septembar 2014 19:10)

    # Link komentara

  321. Nije sramota gubiti od boljeg, ali +16 na poluvremenu je ipak previse, i posto Brazilci nemaju potrebe da nastave ovakvim tempom u nastavku, jer je mec fakticki vec dobijen, trebalo bi nasi da igraju ozbiljno do kraja i izvuku kako-tako castan poraz.

    A da je Brazil bolji, zna svako ko pazljivije prati NBA ligu gde Spliter, Nene, Varezao i Barbosa nisu nikakvi epizodisti (plus Barsin Huertas jedan od boljih euroliginih plejeva), i cinjenicu da su konacno dosli u punom sastavu na neko takmicenje. Tako se i Argentina svojevremeno bila pojavila niotkuda na veliku scenu supertalentovanom generacijom, ili da dam evropske primere u XX veku redovno idspodprosecnih timova Francuske i Turske.

    Nasi ne bi trebalo da klonu duhom zbog poslednjeg 4-og mesta u grupi koji vodi u osminu finala, jer Grci/Hrvati su takodje slabije ekipe od Brazila, i imamo sansu da se plasiramo u cetvrtfinale, sto bi bio lep uspeh za ovuekipu zestoko ometenu povredama vaznih igraca (Nedovic, Krstic...).
    (ajmo nasi, 3. septembar 2014 19:09)

    # Link komentara

  322. ma o cemu da pricamo ovde kada 10 bacanja masimo !?!!!
    Egal bi bio sa tim poenima ... To znaci da glava nije tu ...
     (N-P, 3. septembar 2014 19:09)

    # Link komentara

  323. Ја молим Сашу да нацрта неку акцију за Богдана да шутне тројку из израђене позиције, а не да узме лопту и да буде код њега 13 секунди..ако не зна Саша, нека нацрта Мута, он у Радничком само то и ради
     (о шонеси, 3. septembar 2014 19:06)

    # Link komentara

  324. Крстићи су поручили да им је пукла гима. Богдановић одличан,само није за ово првенство,можда за домаћу лигу. Радуљица,хахаха,какво црно радовање,треба да је Тугуљица.
    (Геометар из Ваљева, 3. septembar 2014 19:06)

    # Link komentara

  325. Ma to Srbija verovatno kalkulira. I koš razliku nameštaju:P
    (Komshija Hashim, 3. septembar 2014 18:59)

    Jeste, da se sastanu sa Albanijom...
    (Pardon, jel postoji Albanija u nekom sportu ?, 3. septembar 2014 19:05)

    # Link komentara

  326. mnogo smo suplji pogotovu sa strane svaka druga ako ne i svaka trojka iz kornera treba da ih pritisnemo jace ko oni nas....zivnite malo pocnite malo sa trojkama rizikujte
     (Bore delija, 3. septembar 2014 19:05)

    # Link komentara

  327. Ne slažem se sa gotovo 90% komentara ovde. Previše smo čini mi se uživeli se u utakmicu, pa mislimo te ovaj igra ovako onaj onako, vidi šta rade Brazilci i sl., medjutim kada se izmaknemo i utakmicu posmatramo bez previše emocija, vidi se iz aviona da mi igramo odbranu sa nekih 70% mogućnosti, dok su Brazilci baš napaljeni, uz to malo nam ne ide šut, a njima sve ulazi. Još nešto, mi igramo u rotaciji sa gotovo svim igračima, jasno je da ovde Djordjević svesno žrtvujre ovu utakmicu i posmatra je kao prijateljsku da vidi šta mi možemo i šta imamo za eventualno četvrtfinale. Brazil je ljudi sigurno drugi, Francuska treća, šta treba da povedimo tesno pa da u tom krugu mi odemo na poziciju tri. Živi bili pa videli, ja sam uveren da ovi naši momci i Djordjević znaju šta rade i da čekaju osminu finala. Zato opušteno gledajmo, biće do kraja oko 10 razlike za Brazil. Pa vidite da razigrava Krstića, Raduljicu odmara, Marković ne grize itd., itd., treba gledati utakmicu samo onako sa strane, emocijama, navijački ne vredi slabo šta tu čovek primeti.
    (MII, 3. septembar 2014 19:04)

    # Link komentara

  328. Ovu ekipu da vodi Duda pa i da se nadas necemu a ovako da se spakujemo pa kuci jos malo i treba zimnica da se ostavlja...
    (rabiosa83, 3. septembar 2014 19:03)

    # Link komentara

  329. Očigledno je da su mnogo kvalitetniji od nas. Već godinama nemamo talentovanog šutera, a da bi bio ravnopravan sa vrhunskim timovima moraš da ih imaš bar 5 u timu.
     (Srdjan, 3. septembar 2014 19:03)

    # Link komentara

  330. tuzno je sto moram da konstatujem, ali cini mi se da u ovom trenutku imamo bolju fudbalsku reprezentaciju od kosarkaske... veliki sam zaljubljenik u kosarku i jako me boli sve ovo... smatram da je problem u seniorskim ekipama jer angazuju strance. ok su iskusni stranci pored kojih nasi mladi mogu da nauce nesto, ali uzimati mlade cehe, crnogorce, turke, pa evo sad i grke i njih razvijati na sopstvenu stetu stvarno nije normalo. ima tu krivice i saveza, itekakve krivice. takmicenjem u jadranskoj ligi srpska liga je srozana na najnize grane. sampionat je obesmisljen, sampion je tu samo zbog naslova, sampion nase zemlje ne ide u evroligu niti u evro kup... treba nam jedan veliki zaokret...
    (srki, 3. septembar 2014 19:03)

    # Link komentara

  331. SRAMOTA...
     (komentator, 3. septembar 2014 19:03)

    # Link komentara

  332. Ako ista Micov bi sada mnogo bolje cuvao Barbosu od Bogdana (koji deluje neverovatno preplaseno kao da cuva Dzordana). Sada je svima jasno da Raduljica je odlican centar za evropsku kosarku, ali ne i NBA, Krle mator, Bjelica u skladu sa mogucnostima. Ali za losu igru u odbrani, odbranu pick n rolla glavni je krivac trener. Ostali igraci nisu ni za pominjanje, ali je najtuznije sto posebno bolje i nemamo (oni koji se nisu odazvali ili su povredjeni ipak nisu klasa)
    (sdedic, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  333. Očekivano sa ovakvim selektorom...Djordjević je bio izvanredan igrač, ali je izuzetno slab trener.Uostalom, već se na tom polju "dokazao" u Italiji.Verovatno je "radila burazerska" veza za njegovo angažovanje.Pored toliko vrsnih trenera u svetskim okvirima, angažovan je baš Djordjević ? Proćićemo slično kao pod Mokom.Njegovo greškom smo već izgubili protiv Francuza, nerazumnom odlukom da se ubaci Bogdanović umesto Jovića.Ovoliko forsiranje Bogdanovića na prventvu je u najmanju ruku smešno.Na klupi mu ostaju atletski superiorniji igrači, on drži slabašnog Bogdana, forsira Krleta koji mu mesecima ne igra.Užas!! Plašim se da na kraju ne bude više od 30 koševa razlike.Sale,odlazi!!
    (Srdjan, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  334. Ne branim Bogdana, ali stvarno nije jedini krivac za lošu igru kao što svi ovde pišu.
     (Kapetan Esid, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  335. Jedini izlaz sa nesu reprezentaciju su Kari Pesic ili Zeljko Obradovic na mestu selektora.Djordjevic kosarkaski Mihajlovic,poveo mutine pulene Bircevica,Jovica i Kalinica da bi se bolje prodali a oni nisu ni za spisak od 26 igraca a kamo li za 12.
    (Nislija, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  336. Jos uvek svi zivite u proslosti, nismo mi vise kosarkaska sila kao nekada.
    (2002, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  337. Bogdan nije razocarao vec ga Sale uopste ne koristi kako treba. Neprestano forsira igru unutra i ne pravi se nikakav blok za sut.
     (sofronije, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  338. Ja lepo kazem da Raduljica i Bogdanovic ne igraju kosarku nego zmurke.. sakrili se u misju rupu. Najbolje bi bilo da izgubimo u osmini finala da ne bismo dobili teskog protivnika u cetvrt finalu. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.
    (Sajonac, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  339. Zalosno je koliko bezidejno igramo. Mlitavo i anemicno.

    Jos mi je zalije sto su mnogi ovde dosli kako bi pljunuli po Bogdanovicu. Da je odigrao kriminalno -- jeste, ali mogu nabrojati barem 20 vrhunskih igraca koji su podbacivali na SP. Ma ima ih i 50. Kobi Brajant je umeo da sutira 5/20 iz igre. Dvejn Vejd za trojke 0/10. I mnogi ini. A Bogdab je mlad, jedini nas igrac na poziciji beka - sutera. Jedini! Igra pod ogromnim pritiskom,
     (Bratac, 3. septembar 2014 19:02)

    # Link komentara

  340. Ne znam sta im je, ko da su bunike jeli?
     (ex sns, 3. septembar 2014 19:01)

    # Link komentara

  341. Sale,sta je sa tom cuvenom odbranom,bacanja se ne mogu uvezbati,odbrana moze?
     (Sumadinac, 3. septembar 2014 19:01)

    # Link komentara

  342. Niko nas nije pogodio oba bacanja, omasili smo najmanje 10, da smo to pogodili sad bi umesto 16 bilo 6 razlike, plus da je Krle ubacio 3 zicera koka je omasio to je nereseno. Prosta stvar!
    (boban, 03. septembar 2014 18:52)

    Jeste BJELICA pogodio obadva :D
     (KUM, 3. septembar 2014 19:01)

    # Link komentara

  343. Cudno neko doba doslo, Brazil strepi od nas u fudbalu a mi od njih u kosarci.
    (oklagija trol, 3. septembar 2014 19:01)

    # Link komentara

  344. ama ljudi polako, ionako najvaznije tek predstoji. da nasima ne ide nista od ruke ne ide, ali treba da nastavimo da ih bodrimo. uz nase ne samo kad igraju super vec i sada kad ne igraju
     (murajsam, 3. septembar 2014 19:01)

    # Link komentara

  345. Jedino Teo Bjelica odigrali kako umeju prvo poluvreme,ostali? Ništa,jedna velika 0
     (KUM, 3. septembar 2014 19:01)

    # Link komentara

  346. Sto ne ulazi Kalinic?
     (Sass, 3. septembar 2014 19:00)

    # Link komentara

  347. Loš naslov. Nije "Loša odbrana" nego je nema. Ne postoji.
    (Kobe Bryant, 3. septembar 2014 19:00)

    # Link komentara

  348. Okačiš mačku o rep titulu najboljeg mladog igrača Evrolige Bogdanoviću, kada je tvoja igra na ovom prvenstvu nepostojeća. Ili svi misle ta Teodosić može sve da vas odmeni na parketu i da igra sam... Nema smisla stvarno...
    (Rile, 3. septembar 2014 19:00)

    # Link komentara

  349. Zasto je Bogdan onako anemican, kao mrtav je, osim Krleta koji zna, a ne moze i Tea koji ne moze sam, ostali su kao preplaseni, a nemaju razlog. Beskrvno, sporo na parketu i na klupi.
    (nn, 3. septembar 2014 19:00)

    # Link komentara

  350. Sporo,malokrvno,ispadanja u odbrani...voleo bih da verujem da je ovo deo kalkulacije da budemo 4 u grupi!Bogdan ,od njega sam bas ocekivao da u ovoj tekmi da vise !Nema ga ni u napadu ni u odbrani ,pored onog Barbose izgleda kao penzioner!Krstic ,vidi se da je kvalitet ali treba mu utakmica da udje u ritam!Teo se iznervirao zbog slabog defanzivnog skoka !Sve u svemu ,poluvreme je ...slabo,primamo skoro 50poena !Ako ovako budemo igrali sutra spanci ce nas dobiti sa minimum 40razlike ,verujte ne zelim da pljujem nase kad ovo pisem ali realnost je na zalost takva !
    (Lafayette, 3. septembar 2014 18:59)

    # Link komentara

  351. Ko uvjek najgora ekipa na turniru boze sacuvaj ovu bjedu
    (III, 3. septembar 2014 18:59)

    # Link komentara

  352. Ma to Srbija verovatno kalkulira. I koš razliku nameštaju:P
    (Komshija Hashim, 3. septembar 2014 18:59)

    # Link komentara

  353. Šutiraš 7/12 za 3 i uvek protiv nas kvalitetni timovi tako rade,zasto?
    Zato sto odbrana pojedinci praktično ne igraju,naš mali Bogdan me danas za sada razočarao,preko njega pade ova zadnja dvojka i 3 trojke ne prati igrača u odbrani.
    Ali avaj,ajde da vidimo 2poluvreme,sa srecom,ali odbrana mora bar DUPLO BOLJE
     (KUM, 3. septembar 2014 18:58)

    # Link komentara

  354. Sve im je rekao Teodosic na klupi. Bogdanovic je za sada najvece razocarenje prvenstva uopste, ne samo u nasaoj reprezentaciji. Povredom Nedovica nam je nazalost otisla sva atletika koju je ovaj tim imao. Ostali su toliko spori i tromi da to nije realno. Moramo da pocnemo da forsiramo niske i brze igrace, jer ovo ocigledno vise nema smisla. Najbolji primer za tako nesto su slovenci kojima su najbitniji igraci braca Dragici.
    (ivan, 3. septembar 2014 18:58)

    # Link komentara

  355. nije bogdan kriv,kriv je ovaj biser sto ga forsira da bude glavni igrac.Protiv jakih ekipa najvise pokazu iskusni igraci,samo sto biser to izgleda nije znao pa je poveo osrednje igrace iz domace lige.Planirao je da "radnici" donesu pobede protiv najgorih ekipa,ove jace nije ni planirao da pobedjuje.
    (kole, 3. septembar 2014 18:58)

    # Link komentara

  356. Krsticu svaka cast da igrackoj i reprezentativnoj karijeri, imam veliko postovanje prema njemu, ali... sta znaci voditi Krstica na SP koji ili ne igra ili kad igra vidi se da nije spreman ni 40%. Samo zauzima mesto u timu nekome ko bi nam u ovoj situaciji vise posluzio. Mislim da bi Bobi bio mnogo korisniji.
    (Sale, 3. septembar 2014 18:58)

    # Link komentara

  357. Realno pojeli su nas lagano. Iskreno bilo bi lepo da sutra ne budemo ponizeni od Spanije, al msm da hocemo. U osmini ko god da bude nije na nivou ovih Spanaca i Brazilaca tako da to mozemo dobiti ali nakon dva ponizenja (ovo vcrs koje nisam ocekivao i sutra nazalost ocekivanog) tesko cemo se dici psihicki. Teo jedini koji ima kvalitet i nzm sto i dalje pljujemo po najboljem? Jedini probio odbranu par puta ostali kao na zid da idu. Nazalost Bogdan ni blizu onoga sta moze kao i Krle, a ostali na ocekivanom nivou. Nazalost to je jako malo. :(

    Napred Srbija, ajde da verujemo u nemoguce, ne bi bilo prvi put!
     (coa, 3. septembar 2014 18:58)

    # Link komentara

  358. Sutiramo bacanja 43 posto, za dva 40 i kusur, za tri 27 na poluvremenu. Sa skokovima smo tu negde. Sa ovakvim sutom ne bi dobili norvesku a ne neku jacu ekipu.
    (grayhund, 3. septembar 2014 18:57)

    # Link komentara

  359. Ajde bre mozete vi to!
    (cekamdrugopoluvreme, 3. septembar 2014 18:57)

    # Link komentara

  360. Uzasna igra bez koncepcije gori su od Mokinih muskitosa 2008.Djordjevic je izbacivanjem Micova i ne pozivanjem nekih igraca sa kriv za ovakvu igru.Paunic,Andjusic ,Tepic,Savanovic,Macvan,Jokic su Dzordanii za Kalinica,Jovica,Bircevica,Simonovica,Stimca i Katica.
    (Nislija, 3. septembar 2014 18:57)

    # Link komentara

  361. 3,2,1... idemo hejteri. Napred momci, izgubite vi sa 40 razlike, ja vas i dalje podrzavam. Svetu se ne moze ugoditi.
     (svercer, 3. septembar 2014 18:57)

    # Link komentara

  362. za ovakve pljuvace ni ne treba bolja repka, idemo momci do kraja pa sta bude!
     (mare, 3. septembar 2014 18:56)

    # Link komentara

  363. sta kazete,bogdan ce biti jedan od nosilaca reprezentacija??dobro,dobro,samo pitam...
     (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 3. septembar 2014 18:56)

    # Link komentara

  364. Granitna odbrana Djordjevica kao kod Radonjica.
     (DM, 3. septembar 2014 18:56)

    # Link komentara

  365. Iskreno nisam ni znao da ovi gaučosi imaju neku ekipu, a lagano nas dobijaju...
    (Njesra, 3. septembar 2014 18:37)

    To je problem kod vas srba, puni ste sebe i ne pratite košarku izvan Srbije. A ja danima trubim da ste loši i za to dobivam minuse i optužuju me da provociram, a kad vi pljujete po vašima onda je to opravdano jer ste vi to rekli.
    (Komshija Hashim, 3. septembar 2014 18:55)

    # Link komentara

  366. Ljudi,šta vam nije jasno?Naši su konačno odlučili da "igraju" modernu košarku i da kalkulišu.Poraz protiv Brazila je daleko bolji nego pobeda zarad susreta sa Špancima što kasnije u eliminacionoj fazi.Videćete kako će momci pokidati u osmini finala protiv Grčke(najverovatniji kandidat za prvo mesto u drugoj grupi).
     (pogon, 3. septembar 2014 18:55)

    # Link komentara

  367. Pretvarate se u prosječnu reprezentaciju
    (10-ak godina),kao što je Hrvatska već
    dugo (20-ak godina).
    (Iskreni Hrvat, 3. septembar 2014 18:55)

    # Link komentara

  368. Pa mi ne igramo nikakvu odbranu. Fali nam igrac kao Sale Obradović. Ovdev Marković i Jović igraju nesto odbranu. Ja mislim da je Đorđeviću najgore ušao bi na teren i pokazao kako se igra.
    (rale, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  369. moj bogdane nije ovo NLB liga i bobi pod kosem!
     (toba, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  370. Vec sam rekao ranije, Sale kaze, nasa reprezentacija se zasniva na odbrani. E, pa mi igramo najgoru odbranu na svetskom prvenstvu. Trenirao sam 12 godina kosarku i za onakvo utrcavanje u nas reket i 'setanje' po reketu ko kako hoce, leteo bih na klupu u bilo kom timu.

    Ne znam sta je, da li smo samo toliko losi, da li je Brazil toliko bolji ili jednostavno nasi ne znaju jace i bolje da igraju odbranu.
    Napad necu da komentarisem.

    Da se ogradim unapred, uopste ja ne kritikujem, ja samo zapazam cinjenice. Naravno da sam uz Srbiju i u pobedi i narocito u porazu, da sam tamo sada, najglasniji bih bio.

    Ajmo bre, trgnite se vise! Fokus!
    (Vojvodjanin, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  371. Dogovor je bio da ne pobedimo jedan razlike i za sada smo ga ispostovali.
    (Taktika, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  372. Bogdanovic u odbrani ne igra nista a u napadu je katastrofalan.Djordjevic je napravio veliku gresku precenivsi Bogdanoviceve igracke kvalitete i to ce biti glavni razlog ne uspeha ove reprezentacije.Otpisavsi Micova je napravio kljucnu gresku,on je daleko bolji i kompletniji igrac od Bogdanovica.
    (Slavisa, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  373. Gde je onaj momak sto ima po 40 poena i 30 slobodnih bacanja po utakmici?!
    Neki kazu da je najbolji mladi igrac evrope?
     (hours of love, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  374. Teo ne moze sam!!!
     (v, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  375. Za početak objasniti našima da nije zabranjeno pogoditi oba slobodna
     (Šavi, 3. septembar 2014 18:54)

    # Link komentara

  376. a francuzi su ludi da pobede iran sutra haha, opet na spance idemo, bruka na pomolu
     (antibot, 3. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  377. Jel to taj Bogdanović, super talenat što je trebao da ode u NBA?Zalosno.Krstić katastrofalan, maši zicere, skok 0, slobodna bacanja 0.Posle ovoga idemo na limeni doboš Špancima i sledi težak psihološki pad.
     (Vlada, 3. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  378. Pisem na kraju 1.poluvremena:delujemo bezvoljno,razbijeno u odbrani i napadu,brazilci se poigravaju sa nama...Sale Đordjevic pravi hokejaske izmene,Bogdanovic i Krstic pogubljeni...
    Idemo sa 4.mesta na Grcku ili Hrvatsku koje mozemo dobiti.
    Nije sve izgubljeno.
    Napred Srbija.
     (lika, 3. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  379. "Ako kaniš pobijediti,
    ne smiješ izgubiti".
    (pan, 3. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  380. Krstic za 2 sutira 2-7, 5 zicera promasio, bacanja 1-5. Sramota, 50 puta bolje da nije ni igrao, jer nicemu ni sluzi. Imamo slabiji procenat za 1 nego Brazil za 3! Ovo je stvarno ponizavajuce. Brazil nam ubacio za poluvreme koliko i Francuskoj za 35 minuta! Bedni smo u svim aspektima igre, a sutra nas tek ceka brodolom. Ono sto je igrao Bogdanovic u odbrani, odigrao sam i ja ispred tv-a: njegovi igraci vazda sami, preko njega smo primili 20 poena, a on jedva jedno bacanje ubacio.
    (vs, 3. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  381. Bogdan "Dzejms Harden" Bogdanovic! Toliko o odbrani od naseg novog superstara.
     (Daywalker, 3. septembar 2014 18:53)

    # Link komentara

  382. Katastrofa.... Djordjevic laik, igramo kao pre 50 godina, dajte bre Bogdanovicu da igra svoju igru,Krle van forme itd....... Strasno!
    (pera kojot, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  383. Bogdanović, Raduljica..ima li ih na terenu?
     (zar nije tako?, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  384. Ово је срамно. Ето нам одговора на питање који су нам домети. Домети су нам Иран и Египат.
    (grdoba, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  385. Niko nas nije pogodio oba bacanja, omasili smo najmanje 10, da smo to pogodili sad bi umesto 16 bilo 6 razlike, plus da je Krle ubacio 3 zicera koka je omasio to je nereseno. Prosta stvar!
     (boban, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  386. braduljica je katastrofalan igrac!!!!
     (legend, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  387. Mi nemamo ama baš nikakve šanse da se plasiramo u četvrtfinale.
    Moj Đorđeviću, nek ti igra kum Neša, kad nisu mogli Micov i Mitrović.
    Pod hitno ostavka za trenera početnika.
    (baraba, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  388. Krle definitivno zalutao. Odbrana, naš najvećibadut, ne postoji. Ne piše nam se dobro, nikako.
     (rcomma, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  389. Mi smo vec ostvarili cilj bezveze igramo.takticki smo pustili brazil da nas razvali,samo da ne pobedimo sa poenom razlike.
    (Nikola, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  390. Rodjen sam 1975 i svako leto sam uvek voleo i zbog basketa ..bilo to evropsko,svetsko ili olimpijada..ali zadnjih godina me iskreno sramota da gledam nasu reprezentaciju..evo sad prvo poluvreme im je procenat sa slobodnih bacanja 46% ...ej 46%!A pamtim da je uvek bilo 90-95% u onim proslim generacijama a tu nije u pitanju talenat vec samo vezba ..pa i ja koji basket samo igram ponekad rektreativno imam 80% sa linije slobodnih bacanja.
    Nemam sta vise da dodam sem da mi srpska kosarka sve vise lici na srpski fudbal.
    (dzoni, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  391. bogdanovic da napusti reprezentaciju.
    ako ima obraza.
     (ma4io, 3. septembar 2014 18:52)

    # Link komentara

  392. Odbrana 0(primiti 50p od bilo kog tima pa taman on bio i SAD je katastofa), slobodna bacanja jos veca 0(pa ne znam da li je jedna nas igrac vezao 2 penala), napad jako los, sut za 2 necu da komentarisem, Bogdan(od koga se najvise ocekuje) realno 0 za sada...sve u svemu jako lose, kako stvari stoje bicemo 4. u grupi pa tamo na povednika vecerasnjeg meca Grcka-Hrvatska. Trgnite se, znam da mozete mnogo bolje, ovo za sada izgleda jako jako lose i ne obecava nista dobro. Napred SRBIJA!
    (Andra, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  393. Ne potresam se zbog ove utakmice..al neke stvari su zabrinjavajuce.. SLOBODNA BACANJA??? BOGDANOVA ODBRANA??? PROMASENI ZICERI ISPOD KOSAA???
    to su stvari koji se ponavljaju iz utakmice u utkamicu.. :(
    Bice bolje.. nadam se
    (*nesa*, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  394. Bice uspeh ako skinemo ispod 10 razlike. Valjda ce mu neko reci da ne ubacuje vise Krstica. Bacanja strasno. Sve u svemu gubimo lagano
    (stari CACAK, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  395. Sramna igra!!! Razumem da šut ne ide, da je Krle zardjao pa masi zicere, ali ovakva indolentnost u odbrani je nedopustiva!!! Ako je kalkulacija u pitanju, ajde i da progledam kroz prste. Brazil jedva daje 70 poena po utakmici a sada su dali 48 za poluvreme...
     (anbeast, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  396. Ovaj Bogdanovic i Krstic katastrofa !!!…!!
    (Pravilan, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  397. Turisti!
    (cika dzo, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  398. I dalje sam ubedjen da ako se ubace Neskovic i Vojnovic imamo sanse.Bogdan je navikao na ovaj dvojac i verujte sa njima moze da udje u seriji i postigne preko 20 poena samo na bacanjima. Ne razumem zasto nema ovog tandema na terenu.
     (Mikeli, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  399. Htjeli mi priznti ili ne,a mi smo kao narod suvise ponosni,kosarkaska reprezentacija nam postaje kao i fudbalska,znaci trecerazredna!!!Mnogi ce reci pa imamo igrace u najacim svetskim klubovima,jeste imamo ali oni nisu vodeci igraci tih klubova kao nekada.Poluvrijeme a Brazil vodi 16 razlike,ovo je isto kao na EP protiv Spanije!!!Losi selektori,sa svojom arogancijom,unistavaju reprezentaciju.Igrace uhvatila apatija,ne znaju gdje se nalaze!!
    (sinergija, 3. septembar 2014 18:51)

    # Link komentara

  400. Nek se jave sada oni košarkaški "znalci" sa ovog portala koji su govorili: "Koji bre Brazil, imaju samo 3 igraca i do juce ih nije bilo nigde a sad bi nas da pobede"! Meni su ti isti lupali minuse kad sam im govorio da je Brazil jaci i kompletniji jer ja poznam košarku malo šire od takvih. Pozdrav i krenite sad sa minusima opet:D
    (Komshija Hashim, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  401. ovo je uzas mlako sporo bezidejno ovako lose ne pamtim pocetnicke greske uplaseno niko nista da uradi a bogdanovic je nula od igraca i ostace veciti talenat 1 poen za poluvreme tzv glavni igrac pa sta da ocekujemo od ostalih dooookle viiise ova mucenja da gledamo
    (nebojsa petrovic, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  402. Svaka cast za nasa cetiri centra, i "velikog" talenta i igraca Bogdana...
    (Alexey, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  403. Odbrana nam je najjači deo tima...
     (Dejan, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  404. e moj djordjevicu sta radis sa krletom??? mogo si I divca da povedes....
     (BOBI MARJANOVIC, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  405. Bogdanovic, malo je reci, ne pokazuje zasto je izabran za naj mladog evropskog igraca.
     (Ko ga je birao?, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  406. Djordjević je trener-amater!
    (Igor CH, 3. septembar 2014 18:50)

    # Link komentara

  407. zasto svako takmicenje problem sa slobodnim bacanjima? brazil bolje sutira trojke nego mi bacanja!!!
     (cak noris, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  408. Raduljice gdje si? Hoćes sa Egiptom malo a?
     (zar nije tako?, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  409. Puno gresaka,previse slobodnih bacanja profulanih,a realno gledano Brazil je i jaci tako da zamolio bi sve da ne bude pljuvanja ovih momaka,trenutno to je najbolje sto imamo.Momci glavu gore i kao cetvrti mozemo dalje.
     (Slavko Rs, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  410. Aj pustajte slagalicu
     (S Y L A, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  411. Ovo nije nikkavo iznenadjenje. Svako ko prati kosarku znao je nakon objavljivanja spiska od 12 igraca da mi imamo spor i previsok tim koji nema dovoljno kvalitetnih igraca, koji sem Teodosica nema beka koji moze da pogodi kada teba protiv ozbiljnih timova (Bogdanovic to niје)...Mislio sam da je Đorđevic svoje trenetske fule ispucao na šripremama, u odabiru igraca itd ali ovaj pocetak sa dva teska centra u postavi protiv hitrog Brazila - kad nisam pao sa stolice! Ukratko, dobili smo Egipat i Iran, izgubili smo od Francuza, od Brazila i na kraju cemo izgubiti od Spanije i to bojim se katastrofalno. Sasvim je svejedno ko anm dolazi u osmini jer su i Grci i Hrvati jaci od ovog srpskog tima. Igramo sporo, nemamo nikakav sistem sem indivudulanih tesenja i NEMAMO KVALITET. Dovodjenje Saleta kao trenera je bio promasaj. Danas se vidi koliko smo dalkeo od ozbiljne ekipe.
    (vojin, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  412. A Kalinic koji moze da pogodi sa distance, da skoci pod svojim i pod protivnikovim kosem,zakovan za klupu...zanimljivo!!!
    Bacanja ispod 50%, skoka nigdje, odbrana svajcarski sir...pa cemu da se nadamo??
     (Ivan NK, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  413. Zemlja kosarke? Ma mi smo ..... na biciklu.
    (Ko vas napravi takve, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  414. igra li bogdanović
     (don Nebojsa, 3. septembar 2014 18:49)

    # Link komentara

  415. odbrana jedna velika nula a napad no comment
     (marko, 3. septembar 2014 18:48)

    # Link komentara

  416. Ovi nas ubise sa drugim timom!
     (Euforija, 3. septembar 2014 18:48)

    # Link komentara

  417. Kaze selektor-odbrana je adut ovog tima.
    A ovi im uspu 50 poena za poluvrijeme.
    (ElG, 3. septembar 2014 18:47)

    # Link komentara

  418. Jel ovaj Bogdanovic rece da treba da igra Simonovic...sad se definitivno slazem sa njim...
     (nanošenje duševnog bola..., 3. septembar 2014 18:47)

    # Link komentara

  419. Pisem u toku druge cetvrtine...+14 je za brazil voleo bi da se vratimo ali vrlo tesko,a sto je najgore brazil nije nista spec.

    Iako imam neverovatno postovanje za saleta sve me vise podseca na mihajlovica koji mi je bio idol i imao sam njegov poster u sobi kao klinac a sad nemogu da ga smislim.

    Ako neko i dalje misli da mozemo do medalje taj ili veze nema sa kosarkom ili je zadrt. Uzasna selekcija i vodjenje ekipe. Markovic,Bircevic,Katic,Stimac apsolutno nemaju mesta u ovoj ekipi.

    Da li neko primecuje da na poziciji 2 imamo samo jednog igraca Bogdana!!!?? Pa ja to nikad u svom zivotu a kosarku pratim vec 20 god nisam video da neko povede samo jednog bek sutera i cetri Centra!?

    Cetvorka samo jedna i to bircevic?! Pa on kad stane pored nene-a izgleda smesno. Mitrovic za koga je sale reko da je odlicna moderna cetvorka ali da se ne uklapa?! Realno uzasno selektirana ekipa. Micov,mitrovic savan i marijanovic su morali biti na ovom prvenstvu
     (petarczv, 3. septembar 2014 18:47)

    # Link komentara

  420. reko sam vam odmah posle francuza da ce brazilci da nas lako pobede,a spanci ce nas poniziti,a izgleda ce i ovde da padne jedno ponizavanje,krle ljudina i sjajan igrac ali covek ima problema sa kolenom cele pripreme je bio povredjen muci se bavanje da ubaci i ti takvog igraca vodis na takmicenje i ocekujes od njega nesto,toliko o selektoru,postali smo buranuja i kontam da nas svi zele u osmini finala jer im to garantuje prolaz dalje.
     (moj misko, 3. septembar 2014 18:47)

    # Link komentara

  421. Jedan detalj iz prve četvrtine na najbolji način pokazuje propast srpske košarke. Brazilski centar Nene kreće prema košu, zabija se u Birčevića i pravi faul u napadu čist kao suza. Svi ljudi na tribinama znaju da je bio faul u napadu, milioni ljudi ispred malih ekrana takođe, svi igrači i treneri znaju, ali sudija šmekerski svira faul Birčeviću i to samo zbog toga što se radi o jednom totalnom anonimusu za kojeg prije prvenstva nije znao ni dobar dio Srba. Nekada bi na tom istom mjestu padali Paspalj, Bodiroga ili Stojaković, i, naravno, dobijali faul u napadu, a danas pada Birčević. Sasvim dovoljno za ilustraciju propasti.
    Protiv jačih centarskih linija se najbolje vidi očaj srpskih centara. Onaj Iranac i brazilski centri se igraju... Raduljica zakucava protiv nejakog Egipta i malo mu fali da nosom dodirne nebo, a danas me, pored brazilskih centara, podsjeća na malo dijete koje su ovi izveli u šetnju. Krstić je potpuno nespreman igrač i mislim da je vrijeme da se polako oprašta od reprezentacije. Štimca zaista ne bih komentarisao.
    Trebalo bi se malo potruditi i ustanoviti koliko je igrača prodefilovalo kroz reprezentaciju Srbije od, recimo, 2007. godine. Pa mislim da je bilo oko šezdeset igrača. Onda treba vidjeti koliko je igrača u tom periodu igralo za ozbiljne reprezentacije i siguran sam da će se doći do broja koji je najmanje dva puta manji. Dakle, nema strategije, ideje, plana, a ne postoji više ni kult reprezentacije. Talenta nikada nije falilo. Problem je savez.
    (Miško, 3. septembar 2014 18:46)

    # Link komentara

  422. Ovi Brazilci samo biju i udaraju! Ako i dobiju, bice to na snagu + trica sto ih je krenula.
    (Igor, 3. septembar 2014 18:46)

    # Link komentara

  423. Ajde bre Krle, ne masi zicere.
     (cry, 3. septembar 2014 18:46)

    # Link komentara

  424. Kapiram ja da bi bilo bolje da izgubimo i sve to ali ovaj trenutni rezultat je sramota. Može da priča ko šta hoće, bruka i sramota !
     (Beloved, 3. septembar 2014 18:45)

    # Link komentara

  425. I dalje mi Krstic nije jasan
    (F, 3. septembar 2014 18:44)

    # Link komentara

  426. majko moja kakvu mi to kosarku igramo? pa sad je sve jasno mi formu tempiramo za prijateljske turnire kad svi paze da se ne povrede dok mi kidamo i jedan po jedan na letovanje. Totalno van forme svi a taktika Djordjevica je posebna prica.Proradila nasa odbrana po čemu smo prepoznatljivi baš. A Bogdan ne veruje nikako da mu krene hahahaha.Sve je u isto vreme i smesno i žalosno. Pakujemo kofere posle drugog kruga mislim da je to sada jasno- toliko od mene totalno razočaranog navijača!!!
    55555
    (stevan, 3. septembar 2014 18:44)

    # Link komentara

  427. Sve bih dao da dobijemo, ali realno, ovo izgleda tuzno trenutno.
    (Srbija, 3. septembar 2014 18:44)

    # Link komentara

  428. Kladio sam se na Srbiju, pa gledajte da me ne razocarate momci ;)
    (Zicer, 3. septembar 2014 17:47)

    Ocigledno nisi citao komentare zadnjih dana o kalkulacijama...
    (Kalkulisemo, 3. septembar 2014 18:44)

    # Link komentara

  429. Ova utakmica ce samo da objasni gde smo u odnosu na modernu svetsku kosarku.
    (Nebitan, 3. septembar 2014 18:43)

    # Link komentara

  430. mislim da je i definitivno jasno da uvek moramo igrati sa najjačim sastavom i da je 'podmlađivanje' samo izgovor. pa i normalno je da imas skup igrača različitih karaktera koje ti, kao pedagog i stručnjak, moraš uklopiti a ne zvati samo 'poslušne'...
     (smeško, 3. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  431. Cuj, "prave razliku". deru nas bre kao volove u kupusu. Nasi igraci izgledaju kao amateri pored Marselinja, Varezaa, Nenea, Barbose...
     (Stella, 3. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  432. po ko zna koji put ponavljam (doduse ovi objave svaki drugi komentar) da ce nas ozbiljne ekipe pretrcati....cetvrtfinale je realan domet ove ekipe ....bolje ovih 12 tesko da moze, a sad o selekciji ???
     (ex, 3. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  433. Kakva jadna odbrana... sta treniraju po mesec dana?!
     (Daki, 3. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  434. U čoveče,izgledamo amaterski u odnosu na ovaj Brazil.Nit petlje,niti borbe,baš ponižavajuće,ne smem ni da zamislim šta će sutra sa Španijom biti.
     (Luke Babbitt, 3. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  435. Ovi nasi ne mogu nista da pogode.Kao, na treningu Teo i Bogdan ne promasuju ni levom trice.Nemojte molim vas da trenirate levu, dajte desnom bar po 3-4 na utakmici.
    (pera565, 3. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  436. Dzigericu mi pojedose...
     (Rendula, 3. septembar 2014 18:41)

    # Link komentara

  437. Sreca pa nam je odbrana najjace oruzje, sto rece selektor. Sta bi bilo da smo tu tanki?!
    (Defense, 3. septembar 2014 18:41)

    # Link komentara

  438. gubimo 18 a nismo ni iz bonusa izašli. pa ako se dicimo odbranom, zašto je ne igramo?
     (hall, 3. septembar 2014 18:41)

    # Link komentara

  439. Ubise nas kao maljem, 20 razlike na poluvremenu, drugo rutinsko odradjivanje, na zalost mnogo smo losiji.
     (boban, 3. septembar 2014 18:41)

    # Link komentara

  440. Ljudi da se ne lazemo: objektivno mi nemamo ni igru ni kvalitet da se suprostavimo jacim timovima(Brazil,Francuska,Spanija),ja sam licno ocekivao 2 pobede protiv Egipta i Irana i to bi bilo to na ovom sampionatu! Odavno vise nismo neka sila u kosarci,tako da ce svaki prolazak u drugu fazu nekog takmicenja biti ogroman uspeh,nazalost neki to jos nisu shvatili pa zato i komentari tipa "idemo majstori,bolji smo".Realnost je mnogo drugacija!
     (Struki, 3. septembar 2014 18:41)

    # Link komentara

  441. Nije problem sto gube 20 razlike, porazavajuce sto se ne bore. Sramota je kako igraju odbranu, a o 25 postignutih poena za poluvreme iluzorno je i pricati. 1/8 finala je veliki uspeh za ovu ekipu i trenera...
     (Ilija, 3. septembar 2014 18:41)

    # Link komentara

  442. Sale nije trener a ovaj Bogdan prevara od igraca.Smjesno da igramo o medalju.
    (igor, 3. septembar 2014 18:40)

    # Link komentara

  443. Pa dobro Egipat i Iran su pali...Sad kuci na odmor.
    (joimontenegro, 3. septembar 2014 18:40)

    # Link komentara

  444. ako je bogdan nasa buducnost ... onda jos puno godina necemo ni prici medalji
    (realan, 3. septembar 2014 18:40)

    # Link komentara

  445. Kada je Teo odigrao dobro za reprezentaciju!? Bez ideje, neprecizno sa penala, uz svađu na klupi. Šta još treba pa da ga neko konačno izostavi iz tima?
    (No Guru, 3. septembar 2014 18:40)

    # Link komentara

  446. Secam se pre kad smo igrali protiv Brazila samo je bilo pitanje da li ce biti 30 ili 40+,na sta smo spali da nas Brazil razvaljuje....Bjelica,Bogdanovic najbolji igraci u napadu nista nisu uradili...
     (eeee, 3. septembar 2014 18:40)

    # Link komentara

  447. Brazilci su sila, Raduljice ooo mighty centru gdje si, nema te? Može Egiptu zabijat, čim dode neko ozbiljan ubi ga u pojam.
     (zar nije tako?, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  448. Sale nije trener a ovaj Bogdan prevara od igraca.Smjesno da igramo o medalju.
    (igor, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  449. Razbise nas
     (srki, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  450. Bogdanovic: za 15 minuta sut 0-4, indeks -4, faul u napadu, dok je on u igri imamo -9. Uz to, igraci koje (nije) cuvao ubacili su nam 5 trojki. Pa jel to taj vunderkind, koji resava utakmice? Ovu je resio vec na startu. Ovo sto Krstic igra Katic bi mogao bar 3 puta bolje. 18 raztlike je trenutno. Ovo sto mi igramo je teska sramota. Totalna smo sprdnja. Nule, totalne nule. Razbise nas trojkama, a nasi Bircevic i Markovic obruc ne mogu da pogode. Manimo se mi Irana i Egipta, ovde se pokazuje koliko vredimo. Sale se hrabrio juce, ali ovde se vidi koliko nista ne zna. Sutra ce nas Spanci pregaziti 30-40 razlike, a mi se nesto nadamo. Kakva crna medalja, ajmo mi kuci.
    (veliki strumf, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  451. Igramo kao manekenke...nema kontakta...uzas
     (Don Serdjo, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  452. A kolko beše španci icepali brazil? :)
    (akajea, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  453. Nemamo kvalitet za najviše domete.
    (hawkeye, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  454. Katastrofalna odbrana !!!
     (1985, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  455. Jedino Teo i Bjelica igraju. Bogdan se trudi, ali nije ovo KLS.
     (Milos, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  456. ...losi smo , nemamo fond igraca. Trener neiskusan ( ne I los ali daleko od dobrog ). Raduljica povredjen, Krstic nespreman bolje da nije ni posao, Bogdanovic nije u piku forme..Realno smo izmedju 8. I 10. mesta na prvenstvu po kvalitetu I prikazanom do sada. Realnost je da nikad vise necemo biti sila u kosarci kao nekad jer sada svi igraju. Dobro je da nas za 4 godine ( ako se plasiramo) Iranci ne budu tukli na produzetke.
     (objektivno, 3. septembar 2014 18:39)

    # Link komentara

  457. Ma kada sam video Djordjevicev spisak reprezentativaca znao sam da necemo nista da uradimo.Al neka,mora izgleda svako da glumi velikog trenera i da se uci nad nama.Sale Kapa dole kao igracu,ali ipak kao trener,nemas reference i nazalost jos uvek znanja.Poveo si slabasnog Bircevica,nekorisnog Krstica,anemicnog Markovica,podmladjenog Simonovica,Stimca itd...da ne nabrajam vise,a da, kao i Mihajlovic u fudbalu Matica,odbacio si Micova...sta reci a ne zaplakati
    (Milan, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  458. Koje rasulo od tima. Kakva crna medalja sa ovakvom igrom. Zasto se uopste nervirati za ove balvane?
     (Jovan, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  459. Ne mogu ovo mučenje da gledam.Udaviše me.Smeši nam se najubedljiviji poraz od starta SP,a kobajagi mi vijamo +2.Ne mogu da zamislim kakvu ćemo tek blamažu doživeti protiv domaćina.
    Kaže Đorđević da dižemo formu iz utakice u utakmicu i da rastemo kao tim a najdalje u izjavama je otišao kada je rekao da napadamo jednu od medalja.Ja bih rekao da mi još učimo i da je tu jedva vidljiv napredak i da smo izgubljeni i izbrisani za sledeća takmičenja.
    Garantujem da će Đorđević po završetku prvenstva biti proklinjan i izložen žestokim napadima i kritikama kako od strane javnosti tako i od većine građana memljive srbijice.
    LAKU NOĆ!
    (kratki živci, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  460. Brazil vodi 38:23, znaci 15 razlike! Isti Brazil kojeg je Spanija razbila sa 20 razlike. Sta nas tek ceka sa Spancima ako se sastanemo sa njima? 40-50 razlike? Pa vec su nas i razbili sa takvom razlikom pre nekoliko godina.
    Pisem ovo pre svega sto mnogi ovde i dalje mastaju o tome da smo mi sila u kosarci, hahaha dobicemo Brazil lagano!? Nikako da ti ljudi shvate da je ODAVNO proslo nase vreme u kosarci, nesto poput dobre ere Madjara u fudbalu! Smesni ste sa komentarima tipa "Srbija-zemlja kosarke" :)
    (djordje, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  461. 15 razlike za brazil otprilike, mada imaju sanse i vise da nam se odlepe
     (nikola, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  462. Ko misli da ih pustamo + a ko misli da nas biju zato sto su mnogo bolji -
    (Plus ili minus, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  463. Možda nije toliko važno, ali dodali su Brazilu poen iz nepooznatih mi razloga, u trenutku vidiš 33:23, u sledećem 34:23?! Ne razumem. O.o
    Mnogo slabo igramo, kao pogubljeni, ovaj Neto...ko je on? Zmaj! Ubiše nas... Aha, evo, ispravili su. Ali, brate, pa jednu odbranu nemamo... :(
    (Mad4Red, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  464. 15-20 razlike, to je nasa realnost.
     (ToplaVoda, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  465. Za sada Radulja slabo protiv jacih od sebe, Bogdan mora mnogo bolje. Skok u odbrani katastrofa. Bice ovo sigurno 4 mesto.
     (Lacni franz, 3. septembar 2014 18:38)

    # Link komentara

  466. Mi loše ušli u utakmicu. Brazilu šut ide. I mnogo deluju brže i eksplozivnije. Nek idemo kao i četvrti. Onda na ispadanje je sve moguće. Ali Sale je zelen za trenera.
     (W, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  467. nema ko da skoci (osim Bjelice).
     (junior, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  468. šta li će nam tek Španci uraditi. ..
     (Radanko, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  469. Sale nije trener a ovaj Bogdan prevara od igraca.Smjesno da igramo o medalju.
    (igor, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  470. Iskreno nisam ni znao da ovi gaučosi imaju neku ekipu, a lagano nas dobijaju...
    (Njesra, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  471. Mislim da je već sada sasvim jasno da,na žalost, Brazil sigurno dobija. Teško za gledati
     (zum, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  472. Mislim da treba da forsiramo sut za tri poena
     (Radamel Falcao Garcia, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  473. Nazalost izgledamo totalno izgubljeni u modernoj kosarci. Ajde momci samo malo hrabrije
    (Dejan Skoplje, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  474. budite realni ljudi, jednostavno su jaci od nas i to je to. mi odavno nismo kosarkaska velesila
     (jopa, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  475. svaka cast Krsticu,al samo j e zauzeo mesto nekom spremnom igracu!
     (probojac, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  476. koje nemanje veze.mi smo tu nivo ovih afrikanaca.a sad bi se kidali s portorikom i venecuelom.taj neki nivo.koji je ucinak bogdana u ovoj utakmici?sta on igra?posto odbranu ne igra.kao ni ostatak tima
     (duledudule, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  477. znači toliko sam gotovio ovog bogdana, a sada ne mogu da ga gledam. odakle mu samo pravo da bude ovoliko nadobudan. misli da je danilovic... ali juče
     (Vladislav, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  478. Taman da nas spuste malo na zemlju i podsete da smo jedna prosečna ekipa. Kakva crna medalja, uspeh je ako prođemo osminu.
     (đurađ, 3. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  479. Sale nije trener a ovaj Bogdan prevara od igraca.Smjesno da igramo o medalju.
    (igor, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  480. Богдан доминира... Упоредите његову и Шарићеву игру на овом првенству. Е,ту је разлика. Не кажем да дечко није добар кошаркаш,али је још увек далеко од светског врха.
    (Ово је наша реалност, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  481. Sta uradise od onog tima sa sp u Turskoj.Taj tim bi im objasnio kosarku samo me zanima sto nismo u to sastavu.
     (aleksandar, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  482. Sale nije trener a ovaj Bogdan prevara od igraca.Smjesno da igramo o medalju.
    (igor, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  483. I dalje tvrdim da ne igramo lose. Cak i odbranu. Ali procenat suta je katastrofalan. Jbt ume li ko da da kos danas!!!!?
    (Bob Rock, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  484. Napred Brazil!
    (poreski obveznik, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  485. Bogdanovic je prevara...
    (stevo, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  486. molim sve dobre ljude da ne prenose mec spanija srbija...bolje po sve nas
     (DANILO, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  487. šta bi s prenosom? popucaće mi živci jer ne znam šta se dešava...
     (Našminkana, 3. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  488. Hahahahaha - koja smo mi zemlja!!! selektore hvala ti za sve sta si ucinio kao igrac ali tebi nije mesto na klupi!!!! Koja sramota!!!!
    (Gogi Bre, 3. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  489. Teo na tajmautu sve objasnio...
     (teofan, 3. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  490. Realno razlika u kvalitetu očigledna.Nadam se da možemo bolje od 20 razlike za Brazil. :-(
     (1985, 3. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  491. Sa ovakvom beskrvnom igrom Spanija ce vas poniziti,a ko god da vam dodje u osmini finala lako ce vas dobit.Realno ovo nije vas najjaci tim,al to nije razlog da se ne borite.A najvecu stetu iz svega ce imati Sasa Djordjevic.
     (ogi-cg, 3. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  492. Teo KRALJ ! AHHAAHAHAHA
     (Haha, 3. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  493. Kad se setim da je ovaj Bogdan rekao da će da razmisli da li će se odazvati pozivu selektora i nek (selektor) pozove Simonovića, ne čudim se ovakvoj igri. Loš odnos prema reprezentaciji, loš igrač u reprezentaciji.
     (grdoba, 3. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  494. Ako se suzdrže od preterivanja sa trojkama, i iskoriste činjenicu da su najviši tim na prvenstvu, pa većinu pokušaja koje bi uglavnom promašili za tri poena odigraju za dva, ima puno razloga za optimizam.
    (mistik, 3. septembar 2014 17:44)

    Kakvi pokusaji za 2 i visoki igraci. Nazalost, Braduljica i ostali su barem u prvom poluvremenu pokazali da ne mogu protiv kvalitetne centarske linije.
    I ja bih voleo da pobedimo ali komentari poput "svi su oni ljudi od krvi i mesa" i "niko nije nepobediv" su potpuno neargumentovani a i nebulozni.
    (drcl, 3. septembar 2014 18:34)

    # Link komentara

  495. A da Bogdanovic malo igra odbranu?! Ne,a?
     (teofan, 3. septembar 2014 18:34)

    # Link komentara

  496. Kako mi smaramo i staromodno igramo
     (Žika Obretković, 3. septembar 2014 18:34)

    # Link komentara

  497. Ajmo Srbi, gazite Brazilce. Morate pobjediti jer nisam uplatio ticket koji sam igrao na njih. :D
    (Gunther, 3. septembar 2014 18:34)

    # Link komentara

  498. Bogdanovic ubedljivo najgori nas igrac...
     (as, 3. septembar 2014 18:33)

    # Link komentara

  499. Uporno napadamo reket pored Nenea i Varezaa
    (banat, 3. septembar 2014 18:33)

    # Link komentara

  500. Nemamo bekove i pleja, prosek nista vise od toga
    (Dekac, 3. septembar 2014 18:33)

    # Link komentara

  501. Jovic ne zna gde udara...
     (025, 3. septembar 2014 18:32)

    # Link komentara

  502. Sudije kriminalne ali skroz,faul Nenea i napadu,pa koraci pa nakon toga trica.
     (Slavko Rs, 3. septembar 2014 18:31)

    # Link komentara

  503. Objasnjavaju Brazilci ...
     (3D, 3. septembar 2014 18:31)

    # Link komentara

  504. i tako znači, Srbija će pobjediti jel? brazil je izmislio košarku za ove.
     (zar nije tako?, 3. septembar 2014 18:31)

    # Link komentara

  505. Bogdanović najveća prevara od igrača, šalju ga po burek kako žele, gubi lopte, dobija banane... I Krstić obavezno da se penzioniše nakon ove utakmice. Sad je 9 razlike, do kraja će biti 30-35 razlike za Brazil.
    (očajni smo, 3. septembar 2014 18:30)

    # Link komentara

  506. Brazilci su za nas Spanci.
    (iskreno, 3. septembar 2014 18:30)

    # Link komentara

  507. Igramo tako da je odmah trebalo da im bude jasno da ovu moramo da izgubimo..da im ne padne na pamet da može da bude drugačije
    (Arhimandrit, 3. septembar 2014 18:30)

    # Link komentara

  508. Добро да смо победили макар Иран, у том смо ми рангу...
     (Slava, 3. septembar 2014 18:30)

    # Link komentara

  509. MOZE LI GORE???
     (bgd/bl/moskva/93, 3. septembar 2014 18:30)

    # Link komentara

  510. Komšije malo vas gledam protiv Brazila... pa vi ste premija za osminufinala!
    (Hrvoje vitaminko, 3. septembar 2014 18:29)

    # Link komentara

  511. mozda mu na kraju i bude bar malo krivo sto je glumio mangupa i zvao vecinom jadne igrace,jeste da se trude ali koja korist od toga.
    (Nikola, 3. septembar 2014 18:28)

    # Link komentara

  512. Koliko smo jadni, tuga jedna, ne umemo da igramo igru sa 2 centra, Birčević je daleko od kvaliteta Savana, Mačvana pa i Novice... Dovoljno je videti našu klupu Sale i Muta napsram Manjana nisu mu ni do kolena. U sloveniji smo bili 7. maltene sa sličnim igračima, ali smo imali maga Dudu na klupi! Pobeda u 1/8 finala biće veliki zalogaj za nas.
    (takinardi, 3. septembar 2014 18:28)

    # Link komentara

  513. Изгледа наши изабрали да изгубе.
    (Цоа, 3. septembar 2014 18:26)

    # Link komentara

  514. mislio sam da Bjelica ne moze da ima ocajnije prvenstvo od proslog evropskog,ali izgleda da moze.decko je stvoren da igra protiv Irana,ali malo jace ekipe i nista.mnogo gresaka u odbrani,na skoku,ocajni procenti suta...svaka ekipa koja poput Brazila ima bar 5-6 igraca dobrih mi nemamo velike sanse.
     (sovuljaga, 3. septembar 2014 18:26)

    # Link komentara

  515. Čim sam čuo Dendu sve mi je bilo jasno!
     (Džoni, 3. septembar 2014 18:25)

    # Link komentara

  516. Bjelica rupa u odbrani a Bogdan nastavlja da se ispucava i promašuje.
     (Thilmo, 3. septembar 2014 18:24)

    # Link komentara

  517. Sa ovih 12 igraca, u ovim okolnostima - 1/4 finale bi bio nevidjen uspeh.
     (Moca, 3. septembar 2014 18:24)

    # Link komentara

  518. nemamo mi tim za ovo prvenstvo. ko babe delujemo naspram njih...a jos sa spancima treba da igramo...
     (KlausKI, 3. septembar 2014 18:24)

    # Link komentara

  519. Ovaj Bircevic potvrdjuje reci onih koji kazu da sportisti pored fizikalija da bi se bavili uspesno sportom moraju da imaju nesto i u glavi.
    (MILENCE, 3. septembar 2014 18:23)

    # Link komentara

  520. bice iran poslednja pobeda ove selekcije na ovom prvenstvu jednostavno nismo dorasli ozbiljnijim reprezentacijama.
     (istorija se ponavlja, 3. septembar 2014 18:23)

    # Link komentara

  521. Razvucite ih pa kroza sredinu :-)
    (Alex, 3. septembar 2014 18:23)

    # Link komentara

  522. Brazil posle 1.cetvrtine:
    Za 2 poena 63,6%
    Za 3 66,7%
    Sl.bacanja 100%
    Sut ukupno 66,4%
     (Richy, 3. septembar 2014 18:23)

    # Link komentara

  523. Krstic mnogo los ali mnogo... Ne moze bukvlno nista protiv bar malo jaceg centra. Dordjevic pobedio sa petorkom u kojoj su u jednom trenutku Markovic, Stimac i Bircevic...
     (Novosadjanin., 3. septembar 2014 18:23)

    # Link komentara

  524. Bircevic... Mislim da ne igramo lose. Igramo borbeno. Ali Bircevic... dokaz da nekada borbenost nije dovoljna.
    (Bob Rock, 3. septembar 2014 18:23)

    # Link komentara

  525. Opet ja.. Brate Djordjevicu. Ovi igraju sa najjacim timom od starta, a mi sa Krletom koji je rekovalescent i Bircevicem. Mislio sam da od Gagica nema goreg u reprezentaciji, ali sam se uvrnuo. Covek nema veze. Barem za ovaj nivo igre i takmicenja.
     (Cula, 3. septembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  526. Možemo mi da se palimo da imamo igrače za velika dela, nažalost prolaz iz grupe je limit.Nažalost!
     (jo, 3. septembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  527. Bogdan vezara. Odbrana 0. Krstic ne znam gde je. Bircevic glavni igrac OOooooo Srbijooooo
    (Tole zvezdas, 3. septembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  528. Može li me neko podsetiti koliko smo mi napravili kontri u svim dosadašnjim utakmicama.
    Tranzicija???? Misaona imenica!
     (Žika Obretković, 3. septembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  529. Brazil je sila.
     (sns bot br.458, 3. septembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  530. delujemo kao rastimovan orkestar,ovaj markovic nije ni za reprezentaciju zanzibara,nadam se da ce se bogdan probuditi jer nam je potreban.
     (Mlata, 3. septembar 2014 18:22)

    # Link komentara

  531. nagrdiće nas....
     (crnogorac, 3. septembar 2014 18:21)

    # Link komentara

  532. Slabo posle prve cetvrtine mada nije strasno, mozemo ovo lako da stignemo. Inace pogledajte razliku bez Tea i sa njim u ekipi. Ogromnu razliku pravi!
    (KC, 3. septembar 2014 18:21)

    # Link komentara

  533. Ovo samo mi možemo, povedemo centra koji nije spreman.
     (Dejanddddd, 3. septembar 2014 18:21)

    # Link komentara

  534. Ja stvarno nemam pojma o kosarci, ali se odmah vidi da je Bircevic igracina. A tek sto zna da gleda bledo. Stvarno svaka cast majstore.
    (markic, 3. septembar 2014 18:20)

    # Link komentara

  535. Srbija se vraća trojkama a trojke su, Đuro, šta?
    (blokirajte kosmodrom, 3. septembar 2014 18:20)

    # Link komentara

  536. Djedovi od 31+ godina nas ubise kontrama.
     (rs-bl, 3. septembar 2014 18:19)

    # Link komentara

  537. pls link a da nije rts :P
    (d, 3. septembar 2014 18:19)

    # Link komentara

  538. evo vec pola cetvrtine covek drzi mutinog pulena protiv nenea.. kakav amaterizam majko mila
     (rumenko, 3. septembar 2014 18:18)

    # Link komentara

  539. Zar zaista nemamo boljeg od Bogdanovica?...
     (otkacheni, 3. septembar 2014 18:17)

    # Link komentara

  540. pa mitrovic je za ovog bircevica dzordan
     (duledudule, 3. septembar 2014 18:17)

    # Link komentara

  541. Mi smo jedna prosecna evropska ekipa. daleko smo od ekipe kakva je bila u Indijanopolisu. Na svim pozicijama. Nemam vise ekstra igrace. Nemamo bekove sutere . Nemamo igrace poput Stojakovica,Gurovica, Jarica. Maksimalni domet je 1/4. Ko god nam padne u 1/8 bicemo u podredjenom polozaju.Samo ne Hrvati. Negativna tradicija Hrvata mora da se prekine a mislim da bi se u slucaju duela prekinula
    (Srbin iz Srbije, 3. septembar 2014 18:16)

    # Link komentara

  542. Koliko se vidi da u timu nedostaje Krle ,čim je ušao odmah druga priča pod košem.
     (Marko, 3. septembar 2014 18:15)

    # Link komentara

  543. kakav smo narod ne zasluzujemo ovakve sportiste nije ni pocelo neki vec pljuju..
    uz Srbiju pa makar za nju igrali i bogalji!!! AJDE MOMCI U INAT POLOVINI SRBA KOJI VAS PLJUJU!!!
     (zlonenameran, 3. septembar 2014 18:14)

    # Link komentara

  544. Sva sreca pa smo u proseku dosta mladji, tako da Brazilci, kako je pocelo, nisu mnooogo brzi...
    (Paki, 3. septembar 2014 18:13)

    # Link komentara

  545. Lako je necemu sluziti protiv Irana . Napred Srbija !
     (Schh.., 3. septembar 2014 18:13)

    # Link komentara

  546. glupo je vise i govoriti o markovicu,katastrofa sut,ogranizacija napada NULA,covek davi loptu kao da mu je ostavljena u nasletstvo,malo nesto kao igra odbranu al sve u svemu nedostojan dresa reprezentacije.
     (Liverpool Fc, 3. septembar 2014 18:12)

    # Link komentara

  547. Igrajte momci. Republika Srpska navija.
     (Hercegovina, 3. septembar 2014 18:12)

    # Link komentara

  548. Vidim sve kosarkaski "znalci" odgovaraju "mozemo". E pa ne mozemo, nekada smo reprezentacije kao Brazil jeli za dorucak a relanost je da mozemo da se nosimo samo sa Egiptom i Iranom. Sta drugo da ocekujete od rostera sa Bircevicem, Jovicem i Simonovicem?
    (ClaudeG, 3. septembar 2014 18:12)

    # Link komentara

  549. Posle 4 odgledana minuta, izgleda da na zalost ne moze.
     (kotor, 3. septembar 2014 18:10)

    # Link komentara

  550. već drugi put na prvenstvu, Sale kasno kida seriju protivnika. 6 napada ne pogadjamo zaredom, i onda nema odbrane u tranziciji. govorim o prvoj četvrtini.
     (hall, 3. septembar 2014 18:09)

    # Link komentara

  551. Sprdaju se sa nama. Cetvrto mesto po svemu sudeci.. Jako lose.. Ajmo bre trgnite se majku mu.. Mozete vi to..
     (Cula, 3. septembar 2014 18:09)

    # Link komentara

  552. Nemamo mi nikakve sanse u ovom duelu!
    Fizicki, ali i suterski smo potpuno inferiorni!
     (Mn, 3. septembar 2014 18:08)

    # Link komentara

  553. Zastarelu, sporu košarku igramo... Naše vreme je nažalost prošlo, plaćamo ceh lošom školom košarke, koja se oslanja na ideje s kraja prošlog veka.
    (Odraše nas, 3. septembar 2014 18:08)

    # Link komentara

  554. Jel neko primetio da smo prve tri utakmice igrali bez pozicije 3, tj. krila? A imali smo Micova koji je vrh krilo i videlo se kako nam fali 1,2 njegove trojke, par ulaza, par asistencija, al tako to bude kad sujeta i bes pobede zdrav razum i intelekt.
     (CC, 3. septembar 2014 18:08)

    # Link komentara

  555. Nemoze te vi nista brazil je za vase igrace velesila .
    (31, 3. septembar 2014 18:08)

    # Link komentara

  556. Moze. Cenim od 30-50 razlike za Brazil ako se ne sazale pa smanje gas u finisu.
    (Moralni gmizavac, 3. septembar 2014 18:08)

    # Link komentara

  557. Stimac i Markovic u prvoj petorci. Bravo Sale majstore, sad posle tajm auta dodaj im i Bircevica!
     (Novosadjanin., 3. septembar 2014 18:08)

    # Link komentara

  558. Zhzhx
    (sasa, 3. septembar 2014 18:07)

    # Link komentara

  559. Kad god vidim Braduljicu mahinalno u sebi pocnem da pevam "Ajde pope,popeeeeee"
    (Niko i neko, 3. septembar 2014 18:06)

    # Link komentara

  560. hahahaa evo ga denda opet sa onim likom,njih dvojica u tandemu su gori od crnih macaka,baksuzi boziji.
     (Ljuba Molac, 3. septembar 2014 18:06)

    # Link komentara

  561. BRADULJDZUON !!!
    (nekle, 3. septembar 2014 18:05)

    # Link komentara

  562. ma daj da pobedimo sa +1 pa da odemo na spance pa da im vratimo za ono na evropskom prvenstvu :-)
     (bojan, 3. septembar 2014 18:03)

    # Link komentara

  563. Au! Petar Denda...
    (jeste, da!, 3. septembar 2014 18:02)

    # Link komentara

  564. Ajmo Srbija! Ajmo Sale!
    (Percha, 3. septembar 2014 18:01)

    # Link komentara

  565. Napred momci!!!!! Sramota je da kapiten ne peva himnu zemlje za koju igra I koju voli!?!
    (Biljaka, 3. septembar 2014 18:01)

    # Link komentara

  566. 'ajmo srpski sine, 'ajmo Hardene! #13
    (Sensei, 3. septembar 2014 18:00)

    # Link komentara

  567. Zasto nas bre javni servis maltretira sa Dendom i slicima? Zasto ne prenosi Sarenac koji jedini veze ima sa kosarkom? Dokle bre vise?
     (raketa, 3. septembar 2014 17:59)

    # Link komentara

  568. ..a petar ponovo denduje :(
    (komandant, 3. septembar 2014 17:59)

    # Link komentara

  569. Како не може,5 разлике за нас!!!!
    Квота 2.15 на нас...
     (Туртле ниња, 3. septembar 2014 17:58)

    # Link komentara

  570. katic,bircevic,simonovic,bogdanovic,markovic...kakva ekipa! jos da dodamo jovica,stimca i kalinica,pa bolji tim nismo imali od 2002. ipak trener ce da izdominira veceras,kao protiv francuza.
     (crni_redstar, 3. septembar 2014 17:57)

    # Link komentara

  571. Stavio sam pare na pobedu Brazila. Kad se kladim za pare ja onda igram realno.
    (Komshija Hashim, 3. septembar 2014 17:57)

    # Link komentara

  572. Stimcovo mrmljanje himne-neprocenjivo! :)))) Idemoooo Srbijaaa!!!
     (gile, 3. septembar 2014 17:57)

    # Link komentara

  573. Samo da Krle bude u formi. Nisam u mogućnosti da gledam prvo poluvreme pa budite revnosni s prenosom (:
     (Našminkana, 3. septembar 2014 17:56)

    # Link komentara

  574. POMOZI BOZE!!!
    (sasa, 3. septembar 2014 17:54)

    # Link komentara

  575. Što Šarenac ne prenosi??????
     (Cane, 3. septembar 2014 17:54)

    # Link komentara

  576. Idemo......... Možemo mi i mnogo više:-)
     (Blaf, 3. septembar 2014 17:51)

    # Link komentara

  577. Ne moze, na zalost. Videcete razlog pored terena
    (Senza, 3. septembar 2014 17:50)

    # Link komentara

  578. moze bolji smo u kosarki
     (zoki borovo, 3. septembar 2014 17:50)

    # Link komentara

  579. a zašto ne bi mogla?????
    (robert, 3. septembar 2014 17:49)

    # Link komentara

  580. Kladio sam se na Srbiju, pa gledajte da me ne razocarate momci ;)
    (Zicer, 3. septembar 2014 17:47)

    # Link komentara

  581. Mozemo i te kako, samo jak tempo,treba isforsirati sve igrace i pod jakim tempom oni paduju
     (nolle, 3. septembar 2014 17:46)

    # Link komentara

  582. Aleeeee, aleeee...
     (Ja, 3. septembar 2014 17:46)

    # Link komentara

  583. Ako se suzdrže od preterivanja sa trojkama, i iskoriste činjenicu da su najviši tim na prvenstvu, pa većinu pokušaja koje bi uglavnom promašili za tri poena odigraju za dva, ima puno razloga za optimizam.
    (mistik, 3. septembar 2014 17:44)

    # Link komentara

  584. Ne, jer imamo najgoru reprezentaciju u poslednjih 20 godina(starije ne znam)...
     (Poznavalac, 3. septembar 2014 17:44)

    # Link komentara

  585. Samo kontra, pa trojka, pa preseces napad, pa kontra i trojka. I pobedjujemo
    (Fake Brkajlo, 3. septembar 2014 17:43)

    # Link komentara

  586. Ih pitanja u naslovu, pa nije ovo fudbal!?
     (SRV, 3. septembar 2014 17:42)

    # Link komentara

  587. Moze, k'o i u fudbalu :D
    (ko'e, 3. septembar 2014 17:42)

    # Link komentara

  588. Ne možemo sa njima, ne možemo bez njih.
     (Banezi, 3. septembar 2014 17:41)

    # Link komentara

  589. Dobijamo! Samo malo vere u sebe i niko nije nepobediv.
    Svi smo od krvi i mesa.
     (realan, 3. septembar 2014 17:39)

    # Link komentara