Jubilarac Bjelica: Teško protiv Hadadija

Najbolji igrač Srbije u pobedi nad Iranom Nemanja Bjelica rekao je da je ovo bila veoma važna utakmica za naš tim.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
  1. Teško,teško protiv Irana.Protiv Brazila biće nemoguće a protiv Španije...bojim se da nebude -40.Nemamo,definitivno igru,nemamo brzinu,šut je(kao kod Dude)najčešće opterećen tremom.Ako ne ide Bogdanu,akcije se ne grade za recimo Simonovića već statično u napadu čekaomo da Teo izvede neku bravuru,pa kad se i desi Katić i Štimac to ne mogu da pohvataju.Bjelica se posvađao sa kordinacijom pokreta,ja ne znam ni sam koliko je grešaka napravio.Marković igra koliko mu dozvoli protivnički plej. šta reći,crno nam se piše a sad sam se setio da i kad sam video sastav tima sa Birčevićem,Jovićem,Kalinićem nisam bolje ništa ni očekivao.
    (muja, 2. septembar 2014 13:34)

    # Link komentara

  2. Bravo Nemanja-srecan jubilej, pa da nam proslavis 300 meceva u nacionalnom timu!!!
    Nemanja je odlican igrac i jos bolji covjek.
    Uvijek je bio tu za reprezentaciju, nikad umoran, nikad povrijedjen, fin, vaspitan, smiren-jednom rijecju ZLATNI DECKO srpske kosarke!!!
     (Ivan NK, 2. septembar 2014 07:10)

    # Link komentara

  3. Cestitke buducem kapitenu :) naravno, nakon sto Krle bude odlucio da se povuce iz reprezentacije.. :)
    (NemanjaBB, 1. septembar 2014 18:20)

    # Link komentara

  4. Tesko nama dalje, nazalost. Koliko god tesko da se prizna, jako smo limitirani u napadu. Trojke mogu da krenu, ali i naglo da stanu, kao protiv Francuske. Povreda Tea utice na organizovaniju igru sa centrima. Nemamo uigrane akcije za dva dominantna igraca Bjelicu i Bogdana, i sve se svodi da krenu na ulaz i svojim talentom zavrse do kraja ili pronadju neku asistenciju. Mnogo nam fali jasno definisana cetvorka. Ako pogledate statistiku imamo jako malo koseva iz kontra napada po utakmici. Nadao sam se da ce sa Nedovicem ovo biti mnogo bolje, ali eto sta da se radi, povreda. Raduje Jovic koji gradjom izgleda dominantno i izvan svojih godina, ali njegova uloga nije velika tako da njegov doprinos moze da bude samo bonus. Nadam se da ce pustiti Bogdana da igra, jer je takav tip i igraca, i da ce eventualni povratak Krstica obezbediti nekoliko sigurnih poena. Jako me nervira skok nasih centara danas, ukupno 5, od 3 centra i to 4 u napadu. A ni Krstic nije velik skakac. Mnogo je fin Bjelica, cak prefin, sa onakvom motorikom umesto da prodje i zakuca, on polozi loptu i promasi. Neeeemooooj. Vidi se da moze. Sve u svemu, ne bih voleo Hrvate u sledecoj rundi jer mislim da su prenapaljeni da nas dobiju, nego bih vise voleo da se susretnemo ako treba i ako je moguce kasnije. Nasi, ako prodju imace vise samopouzdanja, i imace vise vremena da se uigraju sa Teom. Iz nekog razloga prizeljkujem Grke. Ipak su nasi treneri napravili njihove igrace, trebalo bi da ih dobro poznajemo.
    (Milos, 1. septembar 2014 18:17)

    # Link komentara

  5. Naslov : Srbija zaustavila Hadadija

    A covek nam utero 29 pts :))))
    (Goran, 1. septembar 2014 18:10)

    # Link komentara

  6. Selektor Irana Memisevic-rece Strajnic i ostade ziv
    (dzon, 1. septembar 2014 17:58)

    # Link komentara

  7. Sta bi bilo da Hadadi nije napravio 4 licne greske do poluvremena?Da je imao 0,1 ili 2 licne.
    Raduljica,Stimac,Katic nisu mogli nista protiv Hadadija.Raduljica se generalno izivljava na nizim centrima(Egipat ko i da nema centra, Francuzi dosli bez 5 centara,protiv nas poceli sa 2 cetvorke-Diaw & Lauvergne),a u odbrani ko ranjeni puz.
    ($$$, 1. septembar 2014 17:57)

    # Link komentara