Srbija zaustavila Hadadija i pobedila Iran

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u trećem kolu Svetskog prvenstva u Španiji.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
  1. али статистика оног господина у студију који није Ђуровић:Хадади је у првом полувремену убацио 22 од 38 поена Ирана, значи скоро трећину поена Ирана, ахахахаха
     (о шонеси, 2. septembar 2014 02:16)

    # Link komentara

  2. Sto da pocnu, kad to odavno rade? Pogledaj samo konstantno kolektivno pljuvanje Tea od strane Grobara, i bice ti jasno. U drugim sportovima je ista stvar.
    Inace se slazem sa tobom.
    (Milos, 1. septembar 2014 19:30)

    Tea niko nije poceo da pljuje zato sto je zvezdas,nego zbog njegovog nerezonskog divljanja koje je puno puta upropastio utakmice kada je bilo najbitnije!
    Na moje veliko iznendajenje,na pripremnim utakmicama i ovo sada na SP nisam video ni jednom nesto takvo od njega i to je jedna velika promena sto se njegove igre tice.
    (pera, 2. septembar 2014 01:00)

    # Link komentara

  3. Ljudi,nikako da shvatite jednu stvar: ukoliko 2 ili vise ekipa ima isti broj bodova prvo se gleda UKUPNA kos razlika (sa svih utakmica). Ovo prvenstvo se po tome razlikuje. Dakle,ako pobedimo Brazil bicemo cetvrti u svakom slucaju jer ce i jedni i drugi imati bolju kos razliku zbog pobeda nad Iranom i Egiptom od 30-ak razlike. Naravno,mozemo i drugi da budemo ako dobijemo i Spance,ali to je nerealno. U svakom slucaju,izbegavamo Spance do 1/2.
    (Djole, 1. septembar 2014 22:35)

    Pa onda mi uopste nismo sigurni kao 4-ti. Evo Brazil izgubi 20 razlike od Spanaca(mi mozda necemo toliko),a i ko garantuje da na primer nece namerno izgubiti od Egipta da bi oni bili 4-ti? Ako se gleda ukupna kos razlika,onda je to lose po nas,jer vrlo lako mozemo da budemo bas 4.,a to kao gledamo da izbegnemo.
    (nikola, 2. septembar 2014 00:47)

    # Link komentara

  4. Samo je ovo moguće u Srbiji. Samo Srbi izdaju svoje junake ponosno a izdajnici često vladaju. Ja ne vidim da bilo ko pljuje po Bjelici zato što je igrao u Zvezdi. Sjetimo se fudbala, toliko zviždanja Mijatoviću, Miloševiću i drugima kao da igraju za protivnički tim. Izgleda da je vrijeme da Partizanovci počnu da zvižde Zvezdinim igračima pa da sve ode u.... (nb, 01. septembar 2014 18:37)

    Hvala tebi neutralnom sto si nam oci otvorio. Problem je samo sto je tvoj post iako lepo upakovan potpuno navijacki obojen! Bogdanovica ne volim ali to nije problem vec njegova sramna izjava. Ne bi niko nista protiv njega rekao kad igra u reprezentaciji da toga nije bilo. Savi zvizdali nismo, Mijatovicu su svi zvizdali u jednom trenutku a ne samo zvezdasi. A tek ovaj poslednji deo da bi grobari mogli isto...Pa Teo godinama trpi uvrede samo zato sto navija za Zvezdu. O kolektivnoj, histericnoj pljuvacini prema Nemanji Vidicu bolje da ne pocinjem! A sta bi Gurovicu radili da je jos uvek igrao za reprezentaciju, ne smem ni da zamislim. Da ne pisemo bajke ovde, zvizduke i uvrede dobijaju oni koji ih zasluze a ne svi igraci Partizana.
     (Nikola, 2. septembar 2014 00:31)

    # Link komentara

  5. Upravo gledam Špance. Oni melju ljudi. Onaj ko priča da ih možemo dobiti ili da ih Brazil može dobiti ako se opuste upravo je danas dobio svoj odgovor na tu priču. Bitno je samo da se ne obrukamo protiv Španaca, mada mislim da će to biti teško. Volim naše momke ali oni su besprekorni na svim pozicijama, i rezerve su im bolje maltene od naših startera :(
    (Bogdan, 1. septembar 2014 23:29)

    # Link komentara

  6. @STEWO..
    Nije tebi lako
     (opsa, 1. septembar 2014 23:06)

    # Link komentara

  7. Lagani smo....... ;)
    (Dicro Burzer, 1. septembar 2014 22:55)

    # Link komentara

  8. Ljudi,nikako da shvatite jednu stvar: ukoliko 2 ili vise ekipa ima isti broj bodova prvo se gleda UKUPNA kos razlika (sa svih utakmica). Ovo prvenstvo se po tome razlikuje. Dakle,ako pobedimo Brazil bicemo cetvrti u svakom slucaju jer ce i jedni i drugi imati bolju kos razliku zbog pobeda nad Iranom i Egiptom od 30-ak razlike. Naravno,mozemo i drugi da budemo ako dobijemo i Spance,ali to je nerealno. U svakom slucaju,izbegavamo Spance do 1/2.
    (Djole, 1. septembar 2014 22:35)

    # Link komentara

  9. Kad citam vase komentare,pola vas je protiv svoje zemlje,dijelite se na Zvezdu i Partizan a igra vam reprezentacija.Da covjek ne povjeruje.Nama kad igra CG svi navijamo za nju.Nema dijeljenja.Kad nema CG kao sad,90% nas navija za vas.A vas bi 90% navijalo protiv CG.Otrijeznite se dok ste na vrijeme.
     (ogi-cg, 1. septembar 2014 22:24)

    # Link komentara

  10. Nazalost kosarkaska rep. postaje ono sto je fudbalska bila u proteklom periodu, Katic i Raduljica su bez ugovora i sasvim je jasno da je danasnja utakmica sluzila da se njima uvali sto vise lopti da malo poprave svoju statistiku. E sad sto Katic dobije 4 lopte u prvom pol. ispod samog kosa, gdje iole prosjecan centar zavrsava sa 4 lagana zakucavanja, Rale je polagao sva 4 puta i uspio je pogodi 1, jednom da ga izblokiraju i jos 2 zicera da promasi, ono mlad je pa mu treba oprostiti i dati mu sansu na nekom drugom takmicenju. U 2. pol, par situacija gdje su sami prvo Teo za tri, ne sutira daje Bjelici ovaj isto sam ne sutira vec daje Bogdanu koji je opet samo sam, ali ni on ne sutira dok ne dodaju loptu Raduljici koji je jedini pokriven i ovaj naravno puca ili ne znam kako da nazovem taj pokusaj polaganja sa zemlje u donji obruc, nikad to jos nisam vidio. Mislim momcima svaka cast na borbenosti i solidarnosti sa drugovima ali ovo je bio Iran, kad nam je Hadadi dao 30, braca Gasol ce oba po 30. Citav sastav je totalni haos i promasaj, imamo samo jednu dvojku Bogdana i on mora da igra 35 minuta protiv Irana, Jednu cetvorku Bircevica koji vjerovatno naredne dvije nece igrati ni 2 minuta koliko je dobio danas protiv mocnog Irana, pa je bila potreba da i Bjelica igra 35min, a ovo je treca utakmica u tri dana. I citav sistem takmicenja je takav da je neophodno rasporediti minute a ne Bircevic 2 a Bjelica 35. Daj Boze da nesto napravimo, ali jasno se vide limiti ove ekipe.
    (Stewo, 1. septembar 2014 22:11)

    # Link komentara

  11. Docekasmo da nosimo istu marku dresova kao Iran i Novi Zeland. Vracajte plave dresove!
    (Vlado, 1. septembar 2014 22:09)

    # Link komentara

  12. Bas steta a tako lepo poceli juce.
     (mrki, 1. septembar 2014 21:53)

    # Link komentara

  13. za ove sto pitaju zasto Bogdanu lopta u poslednjem napadu protiv Francuske,a ne Teu:logicno,jer je Bogdan fizicki jaci i skocniji a pod kosem Francuza su "zveri",Tea bi verovatno izblokirali ili oduvali.Teo jeste genije,ali ne moze sve vazno preko njega.ovako se postaje veliki igrac.
    inace,guramo dobro za sada.ne znam zasto svi vec pisu poraz od Spanije kada se neretko desava da ih u grupi dobijemo...
     (max, 1. septembar 2014 21:25)

    # Link komentara

  14. Sve je to u redu, komentari i to, samo mi nije jasno zasto svi misle da ce Spanci sigurno dobiti sve utakmice u grupi? Sve tri ekipe ih mogu dobiti ukoliko se oni malo opuste. To je sad bitno jer mi vec kalkulisemo. Npr ako budemo cetvrti a oni zavrse treci opet na njih u cetvrtfinalu. Poenta je da ceo ovaj turnir u odredjenoj meri urusava kosarku jer se mnogo kalkulise i to mnogo odlucuje. Sta bi sa onim da treba uvek ici na pobedu i da bi to na kraju i trebalo da se isplati.
    (Nikola, 1. septembar 2014 21:02)

    # Link komentara

  15. @Ja mislim da je vrijeme da Srbija ima dvije reprezentacije. Jedna čiju okosnicu drže simpatizeri Zvezde i druga Partizana. Ili neka na jedno prvenstvo idu jedni a na drugo drugi. Sram vas bilo. Umjesto da navijate za svoj tim vi pljujete sve što nije iz vašeg klubskog miljea. Ja mislim da je onog Bogdanovića Partizanov lobi progurao u Evroligi kao najboljeg mladog igrača a menadžeri ga progurali u NBA. Sramite se. Ja nisam vidio u Hrvatskoj da neko tako govori o Šariću recimo koji je Cibonin. I tamo ima klubaštva ali oni čini mi se navijaju za svoju reprezentaciju. Tako je i u BiH. Samo je ovo moguće u Srbiji. Samo Srbi izdaju svoje junake ponosno a izdajnici često vladaju. Ja ne vidim da bilo ko pljuje po Bjelici zato što je igrao u Zvezdi. Sjetimo se fudbala, toliko zviždanja Mijatoviću, Miloševiću i drugima kao da igraju za protivnički tim. Izgleda da je vrijeme da Partizanovci počnu da zvižde Zvezdinim igračima pa da sve ode u....
    (nb, 1. septembar 2014 18:37)


    Partizanov lobi nije mogao da obezbedi ni kvalifikacije za EL pored Levskog i vicesampiona Letonije, ali je zato progurao Bogdana za najboljeg mladog igraca.Verovatno je Simonovic trebalo da dobije nagradu, je l' tako?Definitivno Bogdanu necete oprostiti onih 100 poena, kao sto Saletu nikada niste oprostili Istanbul....
    (Dottore, 1. septembar 2014 20:39)

    # Link komentara

  16. Prvi prioritet je medjusobna kos razlika ako timovi imaju isto bodova.
    Kalkulacija je jednostavna. Moramo dobiti brazil sa 3 razlike da bi bili drugi ili izgubiti utakmicu da bi bili 4. Pobeda sa kosem ili 2 razlike nas stavlja na trece mesto i u cetvrtfinalu se ukrstamo sa spanijom. To nam nece omoguciti borbu za medalju. Ni cetvrto mesto nije lose, idemo na Grcku ali onda bar imamo sansu da mnogo lakse dodjemo do polufinala i onda sa spancima da se borimo za finale, ako izgubimo igramo sa litvanijom ili slovencima za trece. To uopste nije lose.
    (mrle,
    1. septembar 2014 20:00)
    У теорији стоји варијанта да ако добијемо Бразил са више од 2 поена правимо троугао где би ми онда најбоље стајали тј били би други у групи. Али, постоји опција да нам Бразилци увале врућ кромпир јер онда они могу намерно да изгубе у последњем колу и сами себе баце на место број 4. У том случају Француска би била друга, ми трећи, а Бразил четврти.

    Наравно, није реално да би Бразил урадио тако нешто нарочито кад се узме у обзир да последње коло играју са Египтом. Није дакле ситуација као кад је Шпанија намерно изгубила од Италије пре годину дана, али опет треба бити свестан ризика. Ако победимо Бразил свесно ризикујемо покушавајући да изборимо место број 2, али исто тако доводимо себе у опасност и да будемо трећи што никако не ваља.
    (Shone Bg, 1. septembar 2014 20:38)

    # Link komentara

  17. Sreća naša, mi možemo da dobijemo svaku ekipu iz B
    grupe u osmini finala.
    A to što sam napisao (severoistok), tako je danas izgledalo.
    Svidjalo se tebi ilh ne.
    To ne znači da ih ne podržavam.
    P.S.
    Otvori oči malo...
     (Dejanddddd, 1. septembar 2014 20:27)

    # Link komentara

  18. Možemo svi ovde da se nadamo, ali naša ekipa veze sa košarkom nema. Voleo bih da se varam, ali...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejanddddd, 1. septembar 2014 18:33)

    Pa i da nema, kako te nije sramota da pricas ovo? Je l ti to lici na podrsku? Ti nemas veze, al sa zivotom...
    (Severoistok, 1. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  19. Prvi prioritet je medjusobna kos razlika ako timovi imaju isto bodova.
    Kalkulacija je jednostavna. Moramo dobiti brazil sa 3 razlike da bi bili drugi ili izgubiti utakmicu da bi bili 4. Pobeda sa kosem ili 2 razlike nas stavlja na trece mesto i u cetvrtfinalu se ukrstamo sa spanijom. To nam nece omoguciti borbu za medalju. Ni cetvrto mesto nije lose, idemo na Grcku ali onda bar imamo sansu da mnogo lakse dodjemo do polufinala i onda sa spancima da se borimo za finale, ako izgubimo igramo sa litvanijom ili slovencima za trece. To uopste nije lose.
    (mrle, 1. septembar 2014 20:00)

    # Link komentara

  20.  Izgleda da je vrijeme da Partizanovci počnu da zvižde Zvezdinim igračima pa da sve ode u....
    (nb, 01. septembar 2014 18:37)

    Sto da pocnu, kad to odavno rade? Pogledaj samo konstantno kolektivno pljuvanje Tea od strane Grobara, i bice ti jasno. U drugim sportovima je ista stvar.
    Inace se slazem sa tobom.
     (Milos, 1. septembar 2014 19:30)

    # Link komentara

  21. Ja mislim da je vrijeme da Srbija ima dvije reprezentacije. Jedna čiju okosnicu drže simpatizeri Zvezde i druga Partizana. Ili neka na jedno prvenstvo idu jedni a na drugo drugi. Sram vas bilo. Umjesto da navijate za svoj tim vi pljujete sve što nije iz vašeg klubskog miljea. Ja mislim da je onog Bogdanovića Partizanov lobi progurao u Evroligi kao najboljeg mladog igrača a menadžeri ga progurali u NBA. Sramite se. Ja nisam vidio u Hrvatskoj da neko tako govori o Šariću recimo koji je Cibonin. I tamo ima klubaštva ali oni čini mi se navijaju za svoju reprezentaciju. Tako je i u BiH. Samo je ovo moguće u Srbiji. Samo Srbi izdaju svoje junake ponosno a izdajnici često vladaju. Ja ne vidim da bilo ko pljuje po Bjelici zato što je igrao u Zvezdi. Sjetimo se fudbala, toliko zviždanja Mijatoviću, Miloševiću i drugima kao da igraju za protivnički tim. Izgleda da je vrijeme da Partizanovci počnu da zvižde Zvezdinim igračima pa da sve ode u....
    (nb, 1. septembar 2014 18:37)

    Svaka čast majstore na komentaru!Zar treba Hrvat da nam kaže kako da bodrimo svoju zemlju?U fudbalu je još gore što se tiče klubaštva.Doduše rivalstvo između Zvezde i Partizana je veće nego između bilo koja dva hrvatska kluba i to nažalost prelazi sportske razmere to više navijačka nego društvena podela.Treba da je sramota svakog ko mrzi reprezentativca Srbije jer igra za klub koji on ne voli to nisu navijači ni ljubitelji košarke to su kompleksaši!
    (MJ11, 1. septembar 2014 19:29)

    # Link komentara

  22. Rasko Katic bacanja 3-8.Ko je njega pozvao u repku.
    (aleksandar, 01. septembar 2014 16:54)

    A inače centri od 206,7,8 cm i više treba da gađaju kao bekovi slobodnjake šta?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KUM, 1. septembar 2014 18:05)

    Ma ne, centri sa preko 2.07 "moraju da imaju" ispod 50%. Ako ubace neki procenat vise umrece im kucni ljubimac.
    (Sasa, 1. septembar 2014 19:08)

    # Link komentara

  23. Ova ekipa je manje-više najbolje što imamo. Momci se trude u rasponu svojih realnih mogućnosti. Ne razumem čemu pljuvanja? Napred SRBIJA!
    (realno, 1. septembar 2014 19:07)

    # Link komentara

  24. Ekstra. Posle onog sokantnog poraza trebalo je podici ekipu jer sta god mi zeleli da mislimo ovo nisu igraci kao sto su bili Sale i ekipa koje poraz nije mogao da poremeti....E sad malo o zavrsnici utakmice protiv Francuske.. Lopta je trebalo da ide kod Tea akomse islo na faul...Bogdan je ekstra igrac ali je za ovo jos mlad. Da verovatno je bio faul nad njim ali on jos nema autoritet kod stranih sudija (a nas savez ga je izgubio) da mu se onako nesto svira ( nema ni Lovernj ali su oni prvaci Evrope a mi smo bivsi ). Saletova reakcija je normalna jer mora da podrzi igraca koji mozda negde sumnja da je pogresio ( ruku na srce trebalo je da ceka poslednje 2 sekunde i da sutira ali sada je gotovo) ali iz gresaka se radjaju i sampioni. On mora da shvati da ga sudije jos ne respektuju dovoljno i da ovo nije nase prvenstvo i sve ce biti ok. Dakle puna podrska momcima i samo napred.....
     (uvek Zvezda, 1. septembar 2014 19:05)

    # Link komentara

  25. @nb
    Potpuno si u pravu, Zvezdini navijaci poslednjih 20 godina stalno pljuju Partizanove sportiste u reprezentaciji..cak i kad davno prestanu da igraju u Partizanu i igraju u inostranstvu.
    U mnooogo manjoj meri to Partizanovci rade bivsim Zvezdinim igracima.
    Ma o njima dovoljno govori to sto su zvizdali Mijatu, Milosevicu(koji ih nikad nisu provocirali) i legende su naseg fudbala.
    (Zulu, 1. septembar 2014 18:59)

    # Link komentara

  26. Uz vec poznatu okosnicu ekipe (Teo Bjelica, Bogdan, ...) , evidentno je da se sada sa Jovicem otvaraju neke nove mogucnosti na koje nismo ozbiljno racunali. Na njega ocigledno ni protivnicke ekipe nisu obracale mnogo paznje, tako da mu se otvara dosta prostora u napadu. Mozda bi bas on mogao da bude kljucni covek u napadu; ne znam kakav je suter i kako puca trojke, ali ako opali dve za redom i pogodi nesto od toga ....pa to bi vec bila velika stvar. A ako nije suter, mozda mu treba dati vise slobode na ulaz. Naravno, uz napomenu da decko vec igra odbranu za trojicu ...
    (srdjan, 1. septembar 2014 18:47)

    # Link komentara

  27. ajmo Grcka.idemo do zlato.
     (Dino, 1. septembar 2014 18:42)

    # Link komentara

  28. Super sto smo pobedili, samo jedno pitanje; Kada ste poveli sa 18 razlike, zasto niste vezbali sut? Ne mogu da verujem koliko puta su imali slobodan sut i nema sanse da se sutira?! Shvatite bez suta nemate sta da trazite u zavrsnici, ispod kosa smo slabi, juce Lovrenj, danas ovaj Hab.....nema ko da zatvori ispod kosa.
    (sasa jokic, 1. septembar 2014 18:40)

    # Link komentara

  29. Ja mislim da je vrijeme da Srbija ima dvije reprezentacije. Jedna čiju okosnicu drže simpatizeri Zvezde i druga Partizana. Ili neka na jedno prvenstvo idu jedni a na drugo drugi. Sram vas bilo. Umjesto da navijate za svoj tim vi pljujete sve što nije iz vašeg klubskog miljea. Ja mislim da je onog Bogdanovića Partizanov lobi progurao u Evroligi kao najboljeg mladog igrača a menadžeri ga progurali u NBA. Sramite se. Ja nisam vidio u Hrvatskoj da neko tako govori o Šariću recimo koji je Cibonin. I tamo ima klubaštva ali oni čini mi se navijaju za svoju reprezentaciju. Tako je i u BiH. Samo je ovo moguće u Srbiji. Samo Srbi izdaju svoje junake ponosno a izdajnici često vladaju. Ja ne vidim da bilo ko pljuje po Bjelici zato što je igrao u Zvezdi. Sjetimo se fudbala, toliko zviždanja Mijatoviću, Miloševiću i drugima kao da igraju za protivnički tim. Izgleda da je vrijeme da Partizanovci počnu da zvižde Zvezdinim igračima pa da sve ode u....
    (nb, 1. septembar 2014 18:37)

    # Link komentara

  30. Da kazem za Micova,vidim da ga mnogi spominju!Covek je napustio svlacionicu i dvoranu,otisao covek za vreme utakmice!Dali mislite da je to uredu prema saigracima!?Za ostale,Erceg nece da igra,Macvan takodje,Savanovic i Bjelica ne mogu zajedno,da ne objasnjavam zbog cega...Momci igraju dobro,mora malo pritisak da se skine sa njih,pre svega sa Bogdana!I inace cilj je Rio,to je zacrtano kao glavni cilj!Ovo cemo iskoristiti da dobijemo par igraca za dalje,pre svega Raduljica i Bogdan,da je bilo srece tu bi bili Dangubic i Nedovic!A ako napravimo rezultat za medalju to je samo bonus u vidu samopouzdanja za ubuduce...
    SRBIJA SE SAGINJATI NECE
     (aleksandar, 1. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  31. Protiv Brazila i Spanije mnogo minuta za Bircevica,Kalinica, Stimca,Jovica... Krle da odigra petnaestak minuta po utakmici, isto kao i Teo,Bogdan,Bjelica,Markovic. Nama je sasvim sve jedno ko ce nam biti protivnik iz B grupe i zato ne treba rizikovati povrede i umarati kljucne igrace pre osmine finala. Ljudima koji manje igraju ce dobro doci deve jake utakmice a nosiocima igre aktivan odmor. P.S. Ne razumem kako nije bilo mesta za Bobija a jeste za Raska. Bobi bi nam mnogo znacio a Rasko ne moze da se sastavi. Po meni je trebalo povesti i malog Mitrovica umesto Bircevica, pa cak i Gagica umesto Stimca. Za mene bi polufinale bilo veliki uspeh a o nekoj od medalja da i ne govorimo.
    (Grobar-España, 1. septembar 2014 18:36)

    # Link komentara

  32. Srbija od 6 miliona stanovnika nema ko nije strucnjak za fudbal ili kosarku. Ko nije selektor za oba ova sporta. Sve sami znalci. Sta ce nam onda i Duda Ivkovic i Zeljko i Sale i Kari i Boza i Muta
    (Navijac iz fotelje, 1. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  33. Hoce li neko da mi kaze,postoji li ikakva varijanta da budemo prvi u grupi?
    (nex, 1. septembar 2014 18:35)

    # Link komentara

  34. Možemo svi ovde da se nadamo, ali naša ekipa veze sa košarkom nema. Voleo bih da se varam, ali...
     (Dejanddddd, 1. septembar 2014 18:33)

    # Link komentara

  35. Ogi - Cg, sRbine... ovo ti je bilo sa punim gasom... a ponovo jedva :)...
     (cheers, 1. septembar 2014 18:28)

    # Link komentara

  36. Kaže Vlade Đurović - "Mi i ako pobedimo Brazil, oni će imati samo jedan poraz, onaj od Španije"... O zemljo, otvori se!
    (Dejo, 01. septembar 2014 17:38)

    Hahaha Vlade je kralj. U jednom momentu sam poceo da se sabiram i cak sam pomislio da je u pravu. Opet mi je razum nekako govorio da tu nesto nije u redu. Zbunio me u svakom slucaju.
     (Mikeli, 1. septembar 2014 18:26)

    # Link komentara

  37. Kažete Grci.. Koliko pravih Grka tu uopšte ima?
    Grčka je Makedonija :)
    (az, 1. septembar 2014 18:21)

    # Link komentara

  38. ,,Surdulica" da nesi ti možda Salama?
     (Gurovic, 1. septembar 2014 18:21)

    # Link komentara

  39. Ocigledno je Teodosic glavni sraf ekipe, mada u puno navrata Bogadanovic i Bjelica ne koriste lopte koje im servira za tri poena.
    (sasa, 1. septembar 2014 18:21)

    # Link komentara

  40. Srbin sam,al da budem iskren.Navijam za Grcka!!
     (zoran, 1. septembar 2014 18:20)

    # Link komentara

  41. Ovo ste pametno odigrali,sa pola gasa,bez puno trosenja.Fali vam klupa itekako.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 1. septembar 2014 17:57)

    Dobro kad Crnoj Gori ne fali.
    (SrbinCrnogorac, 1. septembar 2014 18:19)

    # Link komentara

  42. @KUM Ti da pratis kosarku ne bi pisao bezveze. Jel ti to na osnovu one njegove trojke protiv Spanaca pre 5 godina? Naravno da je Teo prosecan suter, juce je za 3 sutirao 1-5, danas 2-5. Godinama mu je prosek oko 30%. U CSKA on ne sutira zadnjih 5 minuta uopste, vec uglavnom to radi Vims. Konacno, ako je tako vrhunski suter zasto nije pogodio suteve na kraju poluvremena juce i danas?
    (veliki strumf, 01. septembar 2014 17:21

    I još nešto,po tvojoj filozofiji zato što ima 30% procenat šuta za 3 on je PROSEČAN šuter?
    Po tome je tebi onda i jedan Karmelo Entoni koji ima 35% šut za 3 (mozda i visi ili manji nisam siguran) isto prosecan zbog procenta?
    Prestani komentarisati košarku :)
     (KUM, 1. septembar 2014 18:18)

    # Link komentara

  43. TO je KRAJ. Gubimo od Brazila, onda od Spanije, i onda od Grcke, ekipa ne moze vise, tuzno je! Da se ne lazemo vise..I da sto pre shvatimo gde smo, nema zvezda, trener maneken, igraci ne igraju sa dovoljno zelje kao nekad kad smo samo u sport gledali a okole bombe i sankcije, pa su se svi krvnicki borili da tu dokazemo nase pobede i pobedjujemo u inat. Danas je tesko, ali sankcija nema i bombi, igraci nemaju veliku zelju a bogami i kvalitet..Pisete o Bogdanovicu...Ljudi moji to je sve prosek, poplaseno. Nema tih junaka. Cak i da pobedimo Grcku, ne vidim kako cemo dalje...

    Zabelezite moje reci. Nisam pesimista, ali gledam realno, zaobidjite me samo neki komentatori...Zasto pljujem ovo ono..Nikog ne pljujem, hocu da se spustimo na zemlju da pad ne bi bio kao na EP onomad...Toliko! Isto je bilo i tamo..Dobri poceci, euforija..I posle fljass!!!
    (prosek, 1. septembar 2014 18:17)

    # Link komentara

  44. pa da. mozete dobit Irane i Egipte, protiv ozbiljnih ekipa nema vas nigdje. I vi bi u 1/4 sa tri poraza. E pa nece da mogne. Cekamo vas da vas posaljemo doma. Ili mi ili Grcka.
    (kosarkaski strucnjak, 01. septembar 2014 17:56)

    Hahahahahahha ,pozdraviše vas Senegalci :D
    Pobedili smo Francusku da nas sudije ne pokradoše.Ne znam odakle ti to "protiv ozbiljnijih ekipa" pa Francuzi su za vas Hrvate Ameri aj bjež :D
     (KUM, 1. septembar 2014 18:15)

    # Link komentara

  45. @Vladimir
    Мене као поносног Србина јако боли када видим да неко пише латинскијем писмом. Што се тиче певања химне Радуљица и Марковић не певају химну, барем не на глас, али се боре као лавови.
    (Боки, 1. septembar 2014 18:13)

    # Link komentara

  46. Mrzim vas dezurne "strucnjake" o hejtere.
    Sta radi Katic,pa Teodosic.
    To nam je sta nam je čovek je sa razlogom izabrao Katica sta filpozofirate.
    Da vidim vas protiv covek od 218 cm koji zna pritom da igra a ne kao Vraneš svojevremeno!!!
    Svi su se smejali za Simonovica pa i ja ,a pogledajte koliko je samo iznenadio.
    Dakle komentarisi te utakmicu a ne izbor selektora,dosadni ste!
     (KUM, 1. septembar 2014 18:12)

    # Link komentara

  47. ajmo grcka ajmo hrvatska,gazite sve pre sobom
     (surdulica, 1. septembar 2014 18:07)

    # Link komentara

  48. @Griffin
    2018. неће бити такмичења, следеће Светско првенство је 2019. Видим да пратиш кошарку.
    (Боки, 1. septembar 2014 18:06)

    # Link komentara

  49. Rasko Katic bacanja 3-8.Ko je njega pozvao u repku.
    (aleksandar, 01. septembar 2014 16:54)

    A inače centri od 206,7,8 cm i više treba da gađaju kao bekovi slobodnjake šta?
     (KUM, 1. septembar 2014 18:05)

    # Link komentara

  50. @KUM Ti da pratis kosarku ne bi pisao bezveze. Jel ti to na osnovu one njegove trojke protiv Spanaca pre 5 godina? Naravno da je Teo prosecan suter, juce je za 3 sutirao 1-5, danas 2-5. Godinama mu je prosek oko 30%. U CSKA on ne sutira zadnjih 5 minuta uopste, vec uglavnom to radi Vims. Konacno, ako je tako vrhunski suter zasto nije pogodio suteve na kraju poluvremena juce i danas?
    (veliki strumf, 01. septembar 2014 17:21)
    Iz ovog komentara izbija "Ne volim ga jer je Zvezdaš"
    Stvarno sramota!
    Danas 8 pts i 9asistencija i to kakvih asistencija uopšte nije mnogo sutirao,vidi se da pratis kosarku kao i ja bejzbol!
    Sve sami stručnjaci bogte +
     (KUM, 1. septembar 2014 18:02)

    # Link komentara

  51. Za one koji se zale na izbor igraca. Nije samo bitno kakav je neko igrac, vec i kakav je drugar, kakvu atmosferu doprinosi timu.
    Aj uzdravlje...
    (Fuj, 1. septembar 2014 18:01)

    # Link komentara

  52. Sad u predstojecem mecu protiv Brazila svaki je rezultat dobar osim nase pobede od tacno 1 poen razlike.
    (Pera, 1. septembar 2014 18:00)

    # Link komentara

  53. Ovo ste pametno odigrali,sa pola gasa,bez puno trosenja.Fali vam klupa itekako.
     (ogi-cg, 1. septembar 2014 17:57)

    # Link komentara

  54. pa da. mozete dobit Irane i Egipte, protiv ozbiljnih ekipa nema vas nigdje. I vi bi u 1/4 sa tri poraza. E pa nece da mogne. Cekamo vas da vas posaljemo doma. Ili mi ili Grcka.
     (kosarkaski strucnjak, 1. septembar 2014 17:56)

    # Link komentara

  55. @vlada
    Jel ovo je Srbija zemlja velikih mogucnosti i velikih sportista.
    Pise se jer,a ne jel.
    (ja, 1. septembar 2014 17:55)

    # Link komentara

  56. Sta vredi ove pobediti i 50 razlike? Cilj ostvaren, sad treba odraditi dva malo teza treninga protiv Brazila i Spanije, izgubiti, ne trositi se i spremni da docekamo Hrvate, odmorni i u punoj snazi! Nama trece mesto nista ne znaci, a do drugog je sad tesko! Bolje igrati glavom, kao spanci na evropskom koji su namerno izgubili da izadju na nas! Treba se ugledmo na te reprezentacije!
     (goran, 1. septembar 2014 17:55)

    # Link komentara

  57. Eee...doslo vreme da procitamo ovakav naslov...
    (Sale.MLS, 1. septembar 2014 17:49)

    # Link komentara

  58. Bas su me nasi momci prijatno iznenadili. Bas igraju kao tim. Bravo Djordjevicu.
    (Kostadin, 1. septembar 2014 17:48)

    # Link komentara

  59. Бијемо Бразил!
     (veerghoen, 1. septembar 2014 17:48)

    # Link komentara

  60. Hteo sam da gledam utakmicu i onda sam se setio da radim i da moram za hleb da zaradjujem. Jel ovo je Srbija zemlja velikih mogucnosti i velikih sportista.
     (vlada, 1. septembar 2014 17:47)

    # Link komentara

  61. dobra stvar za kosarku na ovim prostorima je pobeda Srbije u ovoj utakmici, zadnje sto treba jeste blamaza kao protiv Frnacuske
    (steven, 1. septembar 2014 17:45)

    # Link komentara

  62. Hadadija su sudije zaustavile, inače bi daleko neizvjesniji meč bio :-)
     (zar nije tako?, 1. septembar 2014 17:45)

    # Link komentara

  63. grci ce nas skenirati,i odrati sa 50 razlike
     (bgd, 1. septembar 2014 17:44)

    # Link komentara

  64. Velika bruka, aki je ovo maksimum to je i kraj pobedama.
     (Maksim, 1. septembar 2014 17:42)

    # Link komentara

  65. Je l nekome jasno zasto je Strajnic sve vreme o nasoj utakmici govorio kao "vecerasnja utakmica". Je l studio Rtsa u nekoj zemlji gde je druga vremenska zona? Jedno 3 puta pricajuci o utakmici je rekao "veceras"
     (Mikeli, 1. septembar 2014 17:42)

    # Link komentara

  66. @djura ko ti kriv kad ne znas da se kladis...
     (grobar, 1. septembar 2014 17:40)

    # Link komentara

  67. cudo je napravila
     (qwerty, 1. septembar 2014 17:39)

    # Link komentara

  68. Kaže Vlade Đurović - "Mi i ako pobedimo Brazil, oni će imati samo jedan poraz, onaj od Španije"... O zemljo, otvori se!
    (Dejo, 1. septembar 2014 17:38)

    # Link komentara

  69. O bogte Sad i Katica napadate!
    Dobro je odigrao danas sta hocete vise bre???
    Sta kao centri treba da gadjaju slobodnjake ne razumem?
    (KUM, 01. septembar 2014 17:14)

    Sut iz igre 2/7. Skokovi horor.malo objektivnosti ne bi skodilo.covek je bio mnogo los. kao i celu sezonu.
     (Mikeli, 1. septembar 2014 17:38)

    # Link komentara

  70. @pedjaaustralija … Pedja lako je tebi iz aus da podrzavas i pises samo lepe stvari, dodji malo u Srb pa da vidis od cega i kako zivimo. Jedini ponos i ljubav su nam sportisti, drugo nemamo, i nemoj misliti da mi momke iz reprezentacije ne volimo, volimo ite kako, samo hteli smo da najbolji odu a nisu pa se zato ljutimo i trazimo odgovornost. Napred plavi. Poz
     (Yammy, 1. septembar 2014 17:37)

    # Link komentara

  71. Bravo, idemp dalje, ovo je samo još jedan korak.
     (Blaf, 1. septembar 2014 17:33)

    # Link komentara

  72. nema igre, uzalud pobeda, mora bolje ako cemo realno. Napred momci, volimo vas, vi ste nas ponos!
     (Yammy, 1. septembar 2014 17:32)

    # Link komentara

  73. To je to..Vidimo se za 4 godine.Ovaj tim ne moze vise. Sto pre prihvatite,manje zivaca ce vas kostati.A i jesu poslusali Djordjevica..Sto pobediti sa 35 kad mozes sa 10.Bravo bar za to.Na zalost to je odraz karaktera i mentaliteta. I jos bi da pitam ako neko zna? Jel' 10% Krstica vise vredi od 100% npr. Marjanovica ili nekog osmog? Aj uzdravlje.
    (Griffin, 1. septembar 2014 17:32)

    # Link komentara

  74. Hadadi isti Divac.
    (Aca Znalac, 1. septembar 2014 17:32)

    # Link komentara

  75. To je to nema vise pobeda. Igrac odluke se ni danas nije mogao odluciti.
     (mrki, 1. septembar 2014 17:28)

    # Link komentara

  76. Svaka cast za pobjedu u osmini finala smo ali puno neozbiljnosti,zasto protivnika ne pobjedimo 40 koseva razlike kad je to vec moguce,tako rade i Spanija i Amerika a nama kao da je zao ponizit protivnika i poslat poruku protivnicima sledecim.Ali dobro da neko ne kaze da se pobjedi ne gleda u zube.Srbija
     (Slavko Rs, 1. septembar 2014 17:27)

    # Link komentara

  77. KOŠTUNICA IZDOMINIRAO! :-)
    (Zmaj Ognjeni Vuk, 1. septembar 2014 17:27)

    # Link komentara

  78. kad te Srbija obori za pola kosa na kladionici ovakvom neozbiljnom zavrsnicom..onda mi nista drugo ne preostaje nego da im POZELIM SVE NAJGORE ...da ne prodju osminu finala...
    (Djura, 1. septembar 2014 17:26)

    # Link komentara

  79. Bravo napred SRBIJA SRBIJA SRBIJA.
    (Igor Sekulica, 1. septembar 2014 17:25)

    # Link komentara

  80. @KUM Ti da pratis kosarku ne bi pisao bezveze. Jel ti to na osnovu one njegove trojke protiv Spanaca pre 5 godina? Naravno da je Teo prosecan suter, juce je za 3 sutirao 1-5, danas 2-5. Godinama mu je prosek oko 30%. U CSKA on ne sutira zadnjih 5 minuta uopste, vec uglavnom to radi Vims. Konacno, ako je tako vrhunski suter zasto nije pogodio suteve na kraju poluvremena juce i danas?
     (veliki strumf, 1. septembar 2014 17:21)

    # Link komentara

  81. Kakva partija Bjelice 18pts 10reb i 2asr 2min pred kraj svaka mu čast
     (KUM, 1. septembar 2014 17:15)

    # Link komentara

  82. Skoro svi su zaboravili da nas je Iran pobedio na jednom prijateljskom meču pre 5-6 godina kad je Ivković preuzeo reprezentaciju i da je i tada Hadadi dominirao. (Merkur, 01. septembar 2014 17:07)

    Pa pre 6 godina...
     (Haahahahaha :D, 1. septembar 2014 17:15)

    # Link komentara

  83. O bogte Sad i Katica napadate!
    Dobro je odigrao danas sta hocete vise bre???
    Sta kao centri treba da gadjaju slobodnjake ne razumem?
     (KUM, 1. septembar 2014 17:14)

    # Link komentara

  84. Hadadi bi mogao u Partizan
     (dovla, 1. septembar 2014 17:12)

    # Link komentara

  85. Igrali smo sa 40 posto snage,i atraktivno u nekim djelovima.Bilo je puno gresaka i promasenih bacanja ali se samo pobjeda racuna.Bravo.
     (Slavko Rs, 1. septembar 2014 17:12)

    # Link komentara

  86. Igraju kao pravi tim..samo slobodnjake malo sigurnije i to je to.. :))
     (Haahahahaha :D, 1. septembar 2014 17:09)

    # Link komentara

  87. Bravo Teo!
    (gistro, 1. septembar 2014 17:09)

    # Link komentara

  88. Skoro svi su zaboravili da nas je Iran pobedio na jednom prijateljskom meču pre 5-6 godina kad je Ivković preuzeo reprezentaciju i da je i tada Hadadi dominirao.
    (Merkur, 1. septembar 2014 17:07)

    # Link komentara

  89. Prekinite da pametujete kao da sve znate, sta vi zamisljate da stvari funkcionisu na tako decijem nivou tipa:
    - zasto je Sale poveo ovoga i ovoga kada je promasio dve trojke
    - zasto je preterao izbacivanjem Micova (otkud vi znate pozadinu?)
    - zasto mu igra ovaj i ovaj (pa zato sto mozda poseduje milion informacija vise od vas, na primer igrac iz prve postave ima taj dan temperaturu, a vi to naravno ne znate i zasto biste)
    - i gomila slicnih komentara na nivou malog djokice
    (ok nesto komentarisati ali lupati..., 1. septembar 2014 17:07)

    # Link komentara

  90. Radulja je izmislio "ultra high post" poziciju.
    (Pera, 1. septembar 2014 17:07)

    # Link komentara

  91. Raspade se Iran ko bugarska skupstina :)
    (Cvetko, 1. septembar 2014 17:05)

    # Link komentara

  92. Vujosevicu, vidi sta trazi ovaj Jovic, da mu to i damo
    (Bravo Jovicu, 1. septembar 2014 17:05)

    # Link komentara

  93. Ja u sred noci blejim i gledam ove nase momke iz Australije i drago mi je... Sram vas bilo bre samo pljujete... Gledajte tekmu i uzivajte kakvi god da su nasi su.. Mnogima bi bilo drago da i ovakvu ekipu imaju... Pitajte se sto propadamo jer imamo previse strucnjaka a veze nemaju
    (pedjaaustralija, 1. septembar 2014 17:05)

    # Link komentara

  94. svidja mi se jovic. odlican u defanzivi i u razigravanju. dobro bi doso zvezdi
     (gavrilo, 1. septembar 2014 17:05)

    # Link komentara

  95. Konacno da vidimo i drugacije osmisljenu zavrsnicu napada u preostalih nekoliko sekunde trece cetvrtine; Markovicev slalom pravo u publiku iza kosa me je bas razgalio. Ali hajde: ova cetvrtina je bar licila na nesto, ako izuzmemo Katiceve minijature u reketu i javno vezbanje slobodnih bacanja.
    (Paki, 1. septembar 2014 17:03)

    # Link komentara

  96. Dobicemo glatko, posle one serije u trecoj cetvrtini ali ja i dalje moram da kritikujem Djordjevica, jer zahvaljujuci njemu na EP igramo sa 9, ili bolje receno 8 igraca. Krtic povredjen, Stimac i Bircevic greju klupu, Katic igra ali je ubedljivo najgori, bolje da ne igra. Ne treba mi bolja potvrda da smo mi navijaci u pravu sto smo ga otpocetka kritikovali zbog toga. Pa zasto si ih poveo ako ne racunas na njih, cak ni protiv IRANA?
    (beogradneman, 1. septembar 2014 17:03)

    # Link komentara

  97. Da je Rasko dao bar polovinu sl. bacanja koje je sutnuo, bilo bi vec 30 razlike :))
     (profesor, 1. septembar 2014 17:01)

    # Link komentara

  98. Ovde ljudi steku utisak, formiraju mišljenje, nekoga ocene i presude u roku od 5-10 minuta! Šta ti je 21. vek.
     (Bane, 1. septembar 2014 17:01)

    # Link komentara

  99. Teo carobnjak!
     (svetlana, 1. septembar 2014 17:00)

    # Link komentara

  100. Ljudi Hadadi je NBA centar. Covjek trenutno igra u Iranu ali je 6 god proveo u NBA( Memphis i Phoenix) . Cisto da vas ne cudi njegova igra
     (paša, 1. septembar 2014 16:59)

    # Link komentara

  101. Gdje igra ovaj Hadadi? Opasan igrac...
     (Brcko, 1. septembar 2014 16:59)

    # Link komentara

  102. Samo tako, trpajte buraniji jer samo njima i mozete....
    (pero, 1. septembar 2014 16:58)

    # Link komentara

  103. Katić ubedljivo najlosiji.Pravi nerezonske faulove na početku protivnikove polovine nakon ispunjenog bonusa, skok 0 , maši zicere samo tako, pogodak sa linije slobodnih bacanja je nemoguća misija.Ne razumem šta će on u našoj ekipi i zbog čega tolika minutaža
     (Vlada, 1. septembar 2014 16:57)

    # Link komentara

  104. Mozete da pljujete po Stefanu Markovicu zato sto ne daje trojke, ali decko igra srcem za reprezentaciju i daje veliki doprinos.
    (BG, 1. septembar 2014 16:57)

    # Link komentara

  105. posle neko pita ''za sta sluzi ovaj markovic''
     (srb, 1. septembar 2014 16:57)

    # Link komentara

  106. Bircevic dominira! Al na klupi! Jel ga prodadose nekome?
     (veliki strumf, 1. septembar 2014 16:57)

    # Link komentara

  107. (B)Raduljica nastavlja da dominira... Posle ovog sp Lejkersi mu ne ginu...
     (Dominacija, 1. septembar 2014 16:56)

    # Link komentara

  108. Rasko Katic bacanja 3-8.Ko je njega pozvao u repku.
     (aleksandar, 1. septembar 2014 16:54)

    # Link komentara

  109. Citam komentare i place mi se kakvi sve znalci komentarisu,Markovic dao trojku,ovaj ovo onaj ono,alooo bre ljudi sto se vi niste nasli tamo nego blejite u fotelji i kenjate nesto..kakvo vam nerviranje treba-najlaksa stvar ugasi tv i ne bodri SRBIJU NA SVETSKOM PRVENSTVU.. Tuzno
     (Dimitrije, 1. septembar 2014 16:51)

    # Link komentara

  110. Siiroti Mitrovic i savanovic, gledjau Bircu na klupi, a Katica an terenu. Tuga...
    (Mikeli, 1. septembar 2014 16:50)

    # Link komentara

  111. Ма може да прича ко шта хоће, Марковић је цар! За Теодосића немам речи, то што он ради је уметност, свака част мајстору! Брадуљица доминатор, срећа да се није повредио!
    (my way, 1. septembar 2014 16:48)

    # Link komentara

  112. Hahah neki iranov igrac uradi flopping na katica hahahahaha
    (Fiki, 1. septembar 2014 16:48)

    # Link komentara

  113. Ja kao navijac Zvezde sam ostao u cudu kada je Djordjevic pozvao Katica na pripreme, a kamoli kada ga je uvrstio medju 12 a nije pozvao Marjanovica. Katic je ocajan, lose krece, spor, nizak i fizicki inferioran u odnosu na protivnike, ne moze nista da pogodi, kakva je korist od njega? Jel to Djordjevic odmara Stimca i Bircevica za SPaniju?
    (gornjimilanovac, 1. septembar 2014 16:48)

    # Link komentara

  114. Sarenac i Loncar o svemu pricaju osim o utakmici. Kao da su seli na kafu. A ne pomenu da Iran 7 minuta nije postigao kos.
     (Magdalena, 1. septembar 2014 16:48)

    # Link komentara

  115. Kome nije jasno posle ove utakmice ko je nas najbolji igrac onda nema pojma! TEO
     (petarczv, 1. septembar 2014 16:46)

    # Link komentara

  116. Jel su ovi "duzebriznici i veliki poznavaoci" jos uvek ovde?Gazi,dominiraj!
     (Dag Kristi, 1. septembar 2014 16:46)

    # Link komentara

  117. Teo je genije,decku nije vazno da li igra protiv Egipta,Irana,Spanije ili Amerike,on ce sve jedno da 5-6 lopti baci u aut.
     (sovuljaga, 1. septembar 2014 16:44)

    # Link komentara

  118. Teov FENOMENALNI pas za Raduljicu koji zakucava i pada na ledja (uz manji zemljotres u hali :))a Loncar ce:"Nista nije bilo,nista nije bilo"! Hahahahahahhahhaha!
    P.S. Tea mozete da volite ili ne volite ali kad su asistencije u pitanju carobnjak je na terenu i NEMA MU RAVNOG!!!!
    (Teo Radulj-Dzabar, 1. septembar 2014 16:44)

    # Link komentara

  119. Ne znam da li dijelite misljenje sa mnom,ali ovaj tim krasi nevijerovatan timskih duh i zajednistvo.Neko se baci za loptu,ostali odmah sprint trce,ali svi bukvalno,da ga podignu,podrze..Evo Montruljica zakuca i slomi se,svi odmah trce do njega,bodre ga..Ovo je nevjerovatno,nikad ovako nije bilo.
     (rs-bl, 1. septembar 2014 16:44)

    # Link komentara

  120. @ Schh..

    Najbolji defanzivni igrac u nasoj reprezentaciji i najsrcanije igra(baca se za svaku loptu). Jel treba jos da navodim?
     (smederevac, 1. septembar 2014 16:42)

    # Link komentara

  121. Braduljatoru stize faktura od organizatora za ovo probijanje parketa.
    (sofronije, 1. septembar 2014 16:42)

    # Link komentara

  122. Sve u svemu ova ekipa ima srce dokazali su to pri padu Raduljice .
     (Schh.., 1. septembar 2014 16:42)

    # Link komentara

  123. Znam da Iran nije merilo, ali u trecoj cetvrtini smo se razigrali bas jako, kao da gledam NBA!
     (Mrva!, 1. septembar 2014 16:42)

    # Link komentara

  124. Lovernj bi se više radovao medalji Srbije nego mnogi koji su ovde ostavili komentar.
    Napred Srbija.
    (pan, 1. septembar 2014 16:42)

    # Link komentara

  125. Preseče me Raduljator, reko povredio se.
     (..., 1. septembar 2014 16:41)

    # Link komentara

  126. Ma nisu Senegalci da ih ne možemo dobiti...
     (koga fešn guru fura na kulturu?, 1. septembar 2014 16:41)

    # Link komentara

  127. MONSTRULJATOR !!!
     (AdamMaliszLegenda, 1. septembar 2014 16:41)

    # Link komentara

  128. Djordjevicu poveo si 3 centra, uz povredjenog Krstica, a ne zna se koji je sporiji, lenji i losiji u odbrani. Raduljica ponesto moze i da pogodi u napadu, ali sada vidite kada dodje kvalitetan protivnicki centar koliko je zapravo Raduljica "dobar". Ne vodis Bobija, ne vodis Luku Mitrovica vec Bircevica da grije klupu, ne vodis Micova. Kakav je ucinak Stimca, Katica i Bircevica dosad? Samo ti znas zasto si ih poveo.
    (nemanja, 1. septembar 2014 16:39)

    # Link komentara

  129. @sava
    Imam potpuno suprotno misljenje ot tvog, ja recimo ne mogu da verujem koliko je podcenjen ovaj tim USA.
    To sto se desilo 2002 Amerikancima,kad smo mi bili prvaci sveta, ne desava se bas svakog dana, zato smo i toliko slavili.
    Ko prati NBA, zna da su ovi igraci USA dovoljno dobri za zlato, imaju 7-8 igraca koji mogu da daju po 20-25 poena.
    Rouz,Keri,Harden,Irving,Dejvis,Kazins,Derozen,Rudi Gej- svi imaju prosek po 20 poena u NBA,a braca Gasol prosle godine po 14 poena prosek.
    Ako ih Ksizevski dobro ukomponuje,prosetace se do zlata
    (kuba libre, 1. septembar 2014 16:36)

    # Link komentara

  130. sto ne igra Bircevic?
    (murajsam, 1. septembar 2014 16:35)

    # Link komentara

  131. Smesni smo. Ajde u napadu i da razumem, ali u odbrani tolika nezainteresovanost pojedinih igraca, to nikako da skontam. Mora bolje!
     (Stella, 1. septembar 2014 16:34)

    # Link komentara

  132. Guraju nas sudije, bice valjda dobro...
     (Maki, 1. septembar 2014 16:33)

    # Link komentara

  133. Moj utisak prvenstva je da Rasko misli da je lopta veceg obima od kosha:-)))
    Vidim kako je merka:-))
    (monarhista, 1. septembar 2014 16:33)

    # Link komentara

  134. Sto vise utakmice odmicu, to se vise ispoljava da je Djordjevic ucinio veliku gresku, i da je nase nezadovoljstvo opravdano. Poveo si Stimca, Katica i Bircevica, drzis ih na klupi, a i kada udju pozelimo odmah da izadju. U odbrani ne prate svog igraca, u napadu ne mogu zicer da pogode, tromi su i lose se krecu. A nisi poveo Mitrovica, Bobija i Micova, vidjecemo dokle cemo dogurati sa ovom trojicom "tvojih".
    (banja luka, 1. septembar 2014 16:30)

    # Link komentara

  135. kada je Hadadi u igri, Raduljice kao da nema. Malo ozbiljniji centar došao i zasjenio srpske centre.
     (zar nije tako?, 1. septembar 2014 16:29)

    # Link komentara

  136. Ocekivao sam da dobijemo Egipat samo na ovom SP. Ako dobijemo i Iran to je bonus.
    (ja, 1. septembar 2014 16:29)

    # Link komentara

  137. Muka mi je od komentara ljudi koji kazu kako namerno gubimo ne bi li dobili lakseg rivala u narednoj fazi. Kada su Spanci prosli put namerno izgubili da bi izbegli najveceg konkurenta svi vi ste ih pljuvali a sad ste pokazali da ste najobicniji ljigavi licemeri. Mi gubimo zato sto su drugi bolji od nas.
    (Sajonac, 1. septembar 2014 16:29)

    # Link komentara

  138. Nemojte me pogresno shvatiti, nisam docekao Raduljicinu losu partiju da ga kritikujem ali ja koji nisam gledao pripreme, u ove dve utakmice sam mogao da primetim Raduljicine nedostatke i sada je to doslo do izrazaja. On je mnogo napredovao, ali fizicke karakteristike su mu ocajne jer apsolutno nema odraz, usporen je i lose se krece. Imamo 3 zdrava centra, a ne znam koji je manje pokretan u odbrani i nikada se ne krecu bez lopte i prate svog igraca. Katic ocajan, zicer ne moze da pogodi.
    (Milan, 1. septembar 2014 16:28)

    # Link komentara

  139. Vidim ovde Teodosica napadaju "strucnjaci"
    Ja ne znam ko ima 5 ili vise asistencija i to prelepih danas i ko ima sut za tri 2/3 na poluvremenu.
    Sram vas bre bilo,on je jedan od najboljih plejmejkera u Evropi bruke jedne,budimo srecni sto imam dobrog igraca da nije njega igrao bi Markovic glavnog pleja malo mucnite glavom!
     (KUM, 1. septembar 2014 16:27)

    # Link komentara

  140. Btw, Hadadi je bio meta Partizana 2007 ili 2008. Ponudjen mu je i ugovor.
     (zabrinuti, 1. septembar 2014 16:25)

    # Link komentara

  141. Neka Djordjevic pusti teodosica da igra slobodno i kreira kao sto su njega pustili Ivkovic i Obradovic svojevremeno i nece biti probelma u nastavku takmcienja.
    Kad Teodosic drzi konce Srbija igra, prosto i jednostavno.
    Realno glavni igrac i za dva, tri koplja iznad svih ostalih nasih igraca spolja, ovi ostali igraci spolja su cist prosek.
    Tu ukljucujem i Bogdanovica i Bjelicu oko kojih se neosnovano dize velika euforija.
    Posebno kod Bogdanovica, koji mora jos mnogo da napreduje jer je za sada samo zvezvda u srpskim novinama, srspki novinari su od nejga napravili atrakakcjiu.
    U realnsoti dovoljan za aba ligu, za velika takmicenja jos dosta mora da napreduje.
    (nekle, 1. septembar 2014 16:25)

    # Link komentara

  142. Mi nismo uvezbali POSLEDNJI NAPAD. Sramota. I juce i danas na kraju poluvremena Teo, koji je prosecan suter, sutira trojku sa 8 metara, bez bloka, umesto da se spusti lopta na Raduljicu ili da Bjelica odigra 1na1. Zadnji Bogdanov napad smo videli juce. Koji je ovo fazon - ovako je Zvezda igrala zadnji napad cele sezone i ubacila je 3 od 50 puta! Rezultat na poluvremenu odlican
    koliko smo lose odigrali. Sreca sto se Hadadi napuni licnim, pa cemo ovo glatko dobiti, valjda. Naci cemo, nadam se nacin da odemo na dvocifrenu razliku, ibto ce biti to.
    (veliki strumf, 01. septembar 2014 16:20

    Teodosić PROSEČAN ŠUTER ? :D
    Bolje se od tebe u košarku razume moj mačak,čuj prosečan ajoj ko sve piše komentare ahah :D
     (KUM, 1. septembar 2014 16:25)

    # Link komentara

  143. Slabosti igre Srbije (juce i danas):
    1. Ocajno branjenje pika
    2. Losi defanzivni centri (niko od nasih "petica" nazalost nije dobar bloker)
    3. Nedostatak Krstica (da razvuce protivnickog centra iz reketa)
    4. Pomalo stegnut pristup bekova u kreaciji napada (mnogo bolje tu deluju SImonovic i Bjelica)

    Dobre strane igre nase reprezentacije:
    1. Puno prostora da igramo jacu odbranu u samom reketu (moramo, jer ce nas Brazil i Spanija unistiti u suprotnom)
    2. Solidan napadacki protok lopte na spoljnim pozicijama
    3. Odlican pritisak na protivnicku organizaciju igre (juce su Francuzi davali neke bitne poene bez organizacije, takoreci na "o-ruk")
    4. Cini mi se da Teodosic moze da bude vrlo koristan i u odbrani, iako ga potcenjuju mnogi, on je dosta napredovao u defanzivi, a Uertas i Kalderon nisu previse dobri odbrambeni igraci.

    Rezime: Srbiji fali Krstic, i defanzivno bolji Raduljica, kao i bolje skupljanje odbrane na protivnicke prodore. Dobijamo Iran, i to bi bilo dovoljno za naredne kalkulacije.
    Verujem da mozemo da budemo mnogo, mnogo bolji !

    Pozdrav svim ljubiteljima kosarke !
    (alan ford, 1. septembar 2014 16:25)

    # Link komentara

  144. @billy
    Ne treba nam on, imamo mi svoga dzina :)
     (Dzudza, 1. septembar 2014 16:22)

    # Link komentara

  145. ej Iran. Sila
     (nikolaks, 1. septembar 2014 16:22)

    # Link komentara

  146. Djordjevicu, pali u sampdoriju
    (Senza, 1. septembar 2014 16:21)

    # Link komentara

  147. Ne znam zašto se sekirate! Pa barem ste 3 pua bolji ond njih! Ako ne mislite tako, onda inć Allah, pa da ćak izgubite - a ne be smeli!:(
    (Slovenac, dugogodišnji ćitalac, 1. septembar 2014 16:21)

    # Link komentara

  148. Mi nismo uvezbali POSLEDNJI NAPAD. Sramota. I juce i danas na kraju poluvremena Teo, koji je prosecan suter, sutira trojku sa 8 metara, bez bloka, umesto da se spusti lopta na Raduljicu ili da Bjelica odigra 1na1. Zadnji Bogdanov napad smo videli juce. Koji je ovo fazon - ovako je Zvezda igrala zadnji napad cele sezone i ubacila je 3 od 50 puta! Rezultat na poluvremenu odlican
    koliko smo lose odigrali. Sreca sto se Hadadi napuni licnim, pa cemo ovo glatko dobiti, valjda. Naci cemo, nadam se nacin da odemo na dvocifrenu razliku, ibto ce biti to.
     (veliki strumf, 1. septembar 2014 16:20)

    # Link komentara

  149. Три пута им понавља да шутирају у последњој секунди?
    Не знам зашто?
     (Славиша, 1. septembar 2014 16:20)

    # Link komentara

  150. ako nas ovaj sivonja iz Irana ubi sta ce Brazil tek da nam uradi a mi planiramo da ih dobijemo sa 2 razlike izgleda da hrvati nisu blesavi sto su izgubili kako bi nas izbegli ili mozda jesu :D
     (stodemare, 1. septembar 2014 16:18)

    # Link komentara

  151. Uvek kad gledam Teodosića stičem utisak da davi loptu, uspori nam napad i često ima te nerezonske šuteve za 3. Ne znam nisam najpametniji niti mislim da sam u pravu, ali mi ove stvari bodu oči.
     (Vojx, 1. septembar 2014 16:17)

    # Link komentara

  152. MARKOVIC DAO TROJKU!!! Bice kise veceras
    (Stefan, 1. septembar 2014 16:16)

    # Link komentara

  153. Sta sam doziveo , da se nerviram gledajuci utakmicu protiv Irana.
    (MILE, 1. septembar 2014 16:15)

    # Link komentara

  154. sa kim se mi mucimo,koliko je trener pogubljen,bjelica 20min u igri,centri razbijeni,on ne pokusava sa drugom opcijom,igramo divlje.tuga ko sve igra za nasu zemlju. najtuznije od svega se zalimo na sudije - pa zar i protiv irana?!
     (crni_redstar, 1. septembar 2014 16:14)

    # Link komentara

  155. Dokle ce Braduljica da izlazi toliko visoko za ovim Iranskim igracima, ode iza linije za tri poena a posle nema nikog u reketu da lupi bananu ili pokupi loptu!??
    Ponekad se pitam sta li mi treba sve ovo u zivotu, ovo nerviranje...
    (Radebe, 1. septembar 2014 16:14)

    # Link komentara

  156. 4 napada zaredom kad je Hadadi van igre primamo kos jer radulja ne da ne zna da brani pikenrol, nego ne ume :)
    (goran, 1. septembar 2014 16:14)

    # Link komentara

  157. Nasa odbrana na centru Iranaca bi bila smesna, samo da nije zalosna. Ostavljanje nasih ne samo nizih, vec i ocigledno sporijih centara protiv njega jedan na jedan, bez pomaganja, bez brzih ruku i presecanja dodavanja, je cist amaterizam, da ne upotrebim neku drugu, ovde prikladniju rec. Zaprepascuje Djordjevicivo nereagovanje. Igramo u ritmu koji Irancima, sa sve sidrasem, savrseno odgovara. Pored toga sto smo rupe u odbrani, mi uopste nemamo skok u napadu! Ipak, nadam se pobedi, ali moram da se upitam sta li ce da nam rade braca Gasol, Spliter, Varezao i drustvo...
    (Paki, 1. septembar 2014 16:14)

    # Link komentara

  158. Kakvo je ovo mučenje.
    Mi ćemo ovo dobiti, a u sredu saznajemo kakvu ekipu stvarno imamo.
    P.S.
    Ovo za sada je ispod lošeg.
     (Dejanddddd, 1. septembar 2014 16:14)

    # Link komentara

  159. @ miro split
    pozdrav iz Senegala
     (ex, 1. septembar 2014 16:13)

    # Link komentara

  160. Aha, Markovic trojka! Molim? Nesto nije jasno?
    (3 poena, 3 poena, 1. septembar 2014 16:13)

    # Link komentara

  161. Razvalicemo ih u drugom pol.,pazite sta sam rekao!
     (kacam rasan, 1. septembar 2014 16:13)

    # Link komentara

  162. izgleda da bogdanovicu nedostaju domace sudije...
     (Sad je sve ok?, 1. septembar 2014 16:12)

    # Link komentara

  163. Markovic dao trojku!
     (herbalajzer, 1. septembar 2014 16:12)

    # Link komentara

  164. Nemamo kvalitet za visoke domete.
    (hawkeye, 1. septembar 2014 16:11)

    # Link komentara

  165. U Iranu igraju košarku? Ovo je nova informacija
     (ivko, 1. septembar 2014 16:10)

    # Link komentara

  166. dragi svi moji...obozavam kosarku i bezim sa posla da gledam...ali ipak smo mi slaba ekipa sa slabim selektorom i kontam da nemamo mi sta da trazimo ovde.samo da sacuvamo cast u narednim utKmicama i bice super.plasim se spanije mnogo
     (DANILO, 1. septembar 2014 16:10)

    # Link komentara

  167. Simonovic ne moze da ubode protiv Irana, gde ste vi sto ste ga velicali znalci?
    (ClaudeG, 1. septembar 2014 16:09)

    # Link komentara

  168. Ja ne znam kako ljudi ne gledaju utakmicu nego od starta krecu da pisu komentare nakon bilo koje greske nekog pojedinca? Ovo pisem na poluvremenu, pobedicemo, a mislim i Brazil da pada. Meni se licno ne svidja igra Bjelice jer se suvise oslanja na sut a ima mnogo drugih opcija, ali inace je top3 nas igrac, Teo, Bogdan i on moraju sa budu najbolji kad bude najpotrebnije, a ovi sto pljuju Bogdana, najboljeg mladog igraca Evrope, koji igra odlicno, samo moze kod nas u zemlji..
     (Kezman, 1. septembar 2014 16:08)

    # Link komentara

  169. Loncar legenda :)
     (bili, 1. septembar 2014 16:07)

    # Link komentara

  170. budimo realni,centri su nam 0..ali bukvalno.. zamislite da smo sad SCG, s pekovicem i vucevicem haos bi bio
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 1. septembar 2014 15:43)
    Jos i Mirotic i Dubljevic i to je to.
    (Mahmoud Ahmadinejad, 1. septembar 2014 16:07)

    # Link komentara

  171. Najveci sam navijac srpske reprezentacije i podrzavam ih i u pobedi, a pogotovo u porazu, ali ako se kako Sale kaze, nasa reprezentacija bazira na odbrani, mi smo ga ugasili samo tako. Pa mi ne mozemo reket da sacuvamo od Irana... sta ce tek biti kad bude neka ozbiljnija reprezentacija?
    (Vojvodjanin, 1. septembar 2014 16:07)

    # Link komentara

  172. Ljudi nisam gledao prve dve utakmice zbog obaveza protiv Francuske i Egipta sada gledam i mislim se jer moguce da se borimo sa mrtvim Iranom iako mislim da cemo ih dobiti na kraju na neko iskustvo ovo mora mnogo bolje i daj boze da je samo posledica od jucerasnjeg poraza
     (Paklena pomorandza, 1. septembar 2014 16:06)

    # Link komentara

  173. Jel realan ovaj Hadadi...
     (palop, 1. septembar 2014 16:05)

    # Link komentara

  174. Kakvi su da su, nasi su. Napred Srbijo!
     (Nikola, 1. septembar 2014 16:03)

    # Link komentara

  175. ukrasce im Simon pobedu
     (...., 1. septembar 2014 16:03)

    # Link komentara

  176. Marko Simonoviću, ako čitaš ove komentare, poslušaj me. Ti vrediš! Oslobodi se kočnice i igraj slobodno kao što Bogdan igra. Imaš pravo na loptu i akciju.
     (grdoba, 1. septembar 2014 16:01)

    # Link komentara

  177. vujosevicu dovodi hadadija, ako treba daj mu pola para od bogdanovog transfera!
     (grobar, 1. septembar 2014 15:59)

    # Link komentara

  178. Nema lako.
     (Alan Ford Taunus, 1. septembar 2014 15:59)

    # Link komentara

  179. Gubimo.
     (PRO, 1. septembar 2014 15:59)

    # Link komentara

  180. Da li je moguce da mi kao "svetska sila"ne mozemo sa ovim panjevima iz takodje "svetske sile" Irana. Sramota
    (Navijac iz fotelje, 1. septembar 2014 15:59)

    # Link komentara

  181. Sramota. Dade nam covek 20 poena od njihovih 30, za 10 minuta u igri. Jel toliko tesko da ga udvojimo, utrojimo?
     (veliki strumf, 1. septembar 2014 15:59)

    # Link komentara

  182. Zanemariću rezultate ali meni se koncept i igra ove naše reprezentacije uopšte ne sviđa, te razočaran i bez optimizma očekujem nastavak prvenstva...
     (Dejan, 1. septembar 2014 15:59)

    # Link komentara

  183. Ovog Hadadija ce traziti pola Evrope ,neverovatno da covek igra u Iranu !!!Izbaci nam covek celu centarsku liniju !
    (Lafayette, 1. septembar 2014 15:58)

    # Link komentara

  184. Trgnite se bre.
     (Milos, 1. septembar 2014 15:58)

    # Link komentara

  185. Hadadi izdominirao i Raduljicu
     (žž, 1. septembar 2014 15:58)

    # Link komentara

  186. Sta nam radi ovaj centar aman...
    (Cisco, 1. septembar 2014 15:57)

    # Link komentara

  187. ovog Hadadija u KK CZ podhitno
     (Billy, 1. septembar 2014 15:56)

    # Link komentara

  188. Igramo u grcu ali bice ovo ok na kraju.Treba Hadadija napunit licnim greskama.SRBIJA
     (Slavko Rs, 1. septembar 2014 15:56)

    # Link komentara

  189. Odlicni,uz povoljan zrijeb do medalje :)
     (cica je ziv, 1. septembar 2014 15:55)

    # Link komentara

  190. Ubi nas Hadadi...
     (realan, 1. septembar 2014 15:55)

    # Link komentara

  191. Samo da ne bude na kraju: "Hadadi, Iranci srusili Srbiju".
    (Run n gun, 1. septembar 2014 15:54)

    # Link komentara

  192. Katic je potpuno zalutao u reprezentaciji Srbije! Kako Djordjevic dozvoljava da centri, juce Raduljica, danas Katic, cuvaju duplo brzeg igraca, pleja/beka? Uzas! Mali Jovic juce fantastican, Raduljica i Bjelica ocekivano odlicni, Kalinic (za mene) iznenadno dobar ostali...hmm
    (Stefan-MKD, 1. septembar 2014 15:53)

    # Link komentara

  193. Pobediće iran
    (pingvinarija, 1. septembar 2014 15:53)

    # Link komentara

  194. Mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Mnogo rotiramo i kombinujemo, Sale se trudi da rotira tako da kvalitet igre ne opada ali to nije moguće sa ovim sastavom. Svi uzimaju da prevode loptu, svi se lako odlučuju na šut... Još nisam video uigranu akciju...
     (sever 4ever, 1. septembar 2014 15:51)

    # Link komentara

  195. volim crvene dresove
     (ZSNJ, 1. septembar 2014 15:51)

    # Link komentara

  196. Sve, sve ali Raško "he got game" Katić....kako iskusno čuva loptu pod protivničkim košem u završnici napada...te roling iranskog beka brani kao drvo. Neprocenjivo.
    (Jesus Shuttlesworth, 1. septembar 2014 15:50)

    # Link komentara

  197. Nama bi koliko ja vidim vise odgovaralo da budemo cetvrti nego treci u grupi. Ako prodjemo osminu finala, kao treci u grupi idemo na prvog iz nase grupe (tj 99% Spaniju) u cetvrtfinalu i tu je najverovatnije kraj. Kao cetvrti idemo na pobednika A2 vs B4 (tj Francusku ili Brazil) gde ipak imamo neke sanse da prodjemo dalje. Sve to pod uslovom da pobedimo u osmini finala prvog iz grupe B sto open nije nemoguce !
    (Jovan, 1. septembar 2014 15:50)

    # Link komentara

  198. simpaticni iranci, ne bi voleo da ih oderemo, 10ak razlike sasvim dovoljno i pristojno :)
     (grobar, 1. septembar 2014 15:50)

    # Link komentara

  199. Rasko nista ne zna. Samo nos od njega.
    (Pojma nema, 1. septembar 2014 15:50)

    # Link komentara

  200. Krstic opet ne igra? Odmara "u dogovoru sa selektorom".. Cudni su ti dogovori!
    (branislav, 1. septembar 2014 15:49)

    # Link komentara

  201. povraca mi se od nase igre...katic covece...nekad divac i savic,a sad?! neko namerno i sistematski unistava srpsku kosarku.
     (crni_redstar, 1. septembar 2014 15:49)

    # Link komentara

  202. sta Rasko radi u Spaniji to samo selektor zna
     (ex, 1. septembar 2014 15:48)

    # Link komentara

  203. Ne pustaj vise u igru Katica !!!
     (Verni Delija, 1. septembar 2014 15:48)

    # Link komentara

  204. Iran dobija sa šest razlike.
    (miro split, 1. septembar 2014 15:48)

    # Link komentara

  205. budimo realni,centri su nam 0..ali bukvalno.. zamislite da smo sad SCG, s pekovicem i vucevicem haos bi bio
     (ja, 1. septembar 2014 15:43)

    # Link komentara

  206. Samo hrabro, Orlovi, cela Srbija svim srcem je uz vas!
     (Čačanin, 1. septembar 2014 15:43)

    # Link komentara

  207. Hahaha sad se kao Bogdanovic izivljava nad ovim nesrecnicima, a kad dodje ozbiljna ekipa nema ga nigde.
     (iznogud, 1. septembar 2014 15:41)

    # Link komentara

  208. Bas me zanima cemu sluzi ovaj markovic ?
     (Schh.., 1. septembar 2014 15:40)

    # Link komentara

  209. izgubite i ajte kucama , ionako nam je klub sa ruznim imenom unistio sport
     (antiSPS, 1. septembar 2014 15:40)

    # Link komentara

  210. Ono sto mi vec 2 dana bode oci jeste neosnovano ocaravanje amerikancima od strane svih komentatora na rts.
    Pricaju o neikim vanzemaljcima iz amerike, a ovaj tim amerike je u najbolju ruku jacine recimo kao onaj americki u indianapolisu 2002 sa Prisom, Valasom, Redzijem Milerom, Dzermejn Onilom, brendom itd, ali u najboljem slucaju.
    I svi znamo sta se desilo tada.
    Cinjenica da im je zreb otvoren a i da je konkurencija u svetskoj kosarci danas za 50 odsto slabija nego 2002, pa ce i doci do finala, ali da je ovaj tim igrao na nekom sampioantu od pre 7-8 godina borili bi se maksimalno za bronzu, i to mozda, ako ne bi naleteli na nas, spance ili argenticne u 1/4 fianlu.
    (sava, 1. septembar 2014 15:39)

    # Link komentara

  211. Sale, sta si bre rekao Marculjonisu '95.?
     (Ime, 1. septembar 2014 15:38)

    # Link komentara

  212. Onom još niko nije rekao da se ne kaže "trebamo". Nek pročita bar ovde.
    (Milan, 1. septembar 2014 15:38)

    # Link komentara

  213. Ovaj Markovic je juce igrao bas lose, ishitreno bez neke pametne igre, evo vidim i sada je na terenu. Mozda bi trebao Sale malo da ga ostavi da iskulira.
    (Zoran, 1. septembar 2014 15:36)

    # Link komentara

  214. Mene kao ponosnog Srbina jako boli dok gledam kako pola reprezentativaca kulira dok se intonira himna a Iranci SVI pevaju. Po mom misljenju, onaj ko ne postuje srpsku himnu, srpsku drzavu nikada nece "poginuti" na terenu za tu zemlju. Sada ce se neko naci da mi odgovori kako ni u Nemackoj reprezentaciji ne pevaju svi, ne pevaju zato sto su u toj reprezentaciji Poljaci, muslimani itd... U nasoj reprezentaciji koliko znam svi se izjasnjavaju kao Srbi a himna im ne znaci nista. Dok budemo imali takve likove u reprezentaciji nema boljitka. Onim momcima na celu sa Saletom Djordjevicem svaka cast jer postuju svetinju kao sto je srpska reprezentacija
    (Vladimir, 1. septembar 2014 15:31)

    # Link komentara

  215. Cim prenosi Sarenac nema brige pobedjujemo , ovo pisme pre pocetka utkamice :)
    Moje subjektivno misljenje je da je bolje da budemo 4 u grupi nego 3. jer skoro da je svejedno na koga cemo ici u osmini finala ( grcka, hrvatska, argentina ) dok bi u cetvrtfinalu isli na spaniju ako smo 3.
    da ne idem previse daleko, al ja verujem u verujemo momke. Svaka cast!
    (*nesa*, 1. septembar 2014 15:31)

    # Link komentara

  216. Nije to to kad nema Dende :-)
     (Nicolinho, 1. septembar 2014 15:31)

    # Link komentara

  217. Monstruljica krenuo na ultimate fight!
    (ojfg, 1. septembar 2014 15:31)

    # Link komentara

  218. jake utakmice ne dobijamo,samo ove levate...steta sto se bogdanu toliko dopustilo,i sto je trener prelos.
     (crni_redstar, 1. septembar 2014 15:30)

    # Link komentara

  219. Danas je nov dan. Danas je nova utakmica i realna šansa da bez većeg problema obezbedimo 1/8 finala. Verujemo u vas! Samo hrabro i samouvereno!
    (Rile, 1. septembar 2014 15:30)

    # Link komentara

  220. idemooooo
     (zvercica, 1. septembar 2014 15:29)

    # Link komentara